کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-07-15 ساعت 21:40)itex نوشته:  
(2014-07-15 ساعت 17:46)hamidiri نوشته:  سلام به همه
من دیروز نتیجه مدیکال رو گرفتم همراه با نقص مدرک رفتم تحویل دادم
تو سایت سیس دیروز چک کردم آپدیت شدم
امروز دوباره چک کردم اینجوری شده وضعیت

Ready
Application ID or Case Number: ANK201366XXXX 01 ANK
Case Creation Date: 15-Jul-2014
Status Updated Date: 15-Jul-2014

برا همه اینجوری میشه یا فقط برا من قاط زده؟

این وضعیت طبیعی نیست. Ready به معنی آماده برای مصاحبه هستش. سریعتر نامه بزنین به سفارت و سئوال کنین وضعیت پرونده رو.

مطمئنی ؟!!
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidiri

Ready

این وضعیت طبیعی نیست. Ready به معنی آماده برای مصاحبه هستش. سریعتر نامه بزنین به سفارت و سئوال کنین وضعیت پرونده رو.
فکر کنم طبیعیه! چون وقتی برای شخص ویزا صادر می شه تو سیس از APبه Ready تغییر می کنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidiri ، shadoow ، shaya
بعد از دو سال اقدام واسه ویزا ٫ بالاخره این انتظار تموم شد؛ امیدوارم همه شما دوستان هم به مراد و مقصود خودتون برسید. مرسی بخاطر مطالب مفیدتون.
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، hamidiri ، behnam7 ، platypus15 ، shadoow ، shmo ، فری خانم ، mehri11 ، k1_cid ، شاهین1
(2014-07-15 ساعت 21:55)shaya نوشته:  

Ready

مطمئنی ؟!!

طبییه دوست عزیز!! فردا یا پس فردا ایشالله ایشود میشید! Smile مبارکتون باشه Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidiri ، hamed.us
ممنون از جوابهاتون
به نظر خودم نباید ایطور باشه
فقط سوالم اینه برا شما همچین اتفاقی افتاده یا نه؟
هومن عزیز که تازگیا ویزاتو گرفتی بگی ممنون میشم
K1
Interview Date: 20 Nov 2013
Updates: 26 Nov 2013 /20 March/28,30May/4,9,12 Jun 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، shadoow ، shaya
(2014-07-16 ساعت 01:05)hamidiri نوشته:  ممنون از جوابهاتون

بله حمید جان ، من یه روز قبل ایشود شدنم ready شدم، یکی دیگه از دوستامون که باهم پاسمونو دادیم تو یه روز ready و ایشود شدن! یکی دیگه از بچه ها هم دو روز بعد ready شدن ایشود شدن، از همین الان بهتون تبریک میگم Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidiri ، platypus15 ، shaya ، فری خانم ، behnam7

Ready

در مورد من که 2 هفته پیش اونجا بودم دقیقا این اتفاق افتاد، همونطور که تو سفرنامه توضیح دادم فردای روزی که مدارک رو تحویل دادم استتوسم شد Ready (و تاریخ تشکیل پرونده به تاریخ اون روز تغییر کرد!) ، روز بعدش تغییر کرد به Administrative Process با توضیحی متفاوت از قبل (کیس ویزای شما در حال گذروندن مراحل اداری هست و در انتهای متنش نوشته بود اگر ویزای شما اوکی بشه تا 2 روز کاری دیگه پردازش و پست میشه).
بعد از این مرحله (بعد از 2-3 روز به علت تعطیلی آخرهفته سفارت) به Issued تغییر پیدا کرد و فرداش هم رفتم پاس رو با ویزا رو گرفتم.
امیدوارم کیس شما هم مورد خاصی نداشته باشه و همین آپدیت های عجیب غریب سیس باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، hamidiri ، shaya ، فری خانم ، behnam7
(2014-07-15 ساعت 23:29)fa79iran نوشته:  بعد از دو سال اقدام واسه ویزا ٫ بالاخره این انتظار تموم شد؛ امیدوارم همه شما دوستان هم به مراد و مقصود خودتون برسید. مرسی بخاطر مطالب مفیدتون.

بالاخره تموم شد! تبریک میگم خوشبخت باشید
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، فری خانم ، mehri11 ، fa79iran
(2014-07-16 ساعت 01:13)houmanmir نوشته:  

بله حمید جان ، من یه روز قبل ایشود شدنم ready شدم، یکی دیگه از دوستامون که باهم پاسمونو دادیم تو یه روز ready و ایشود شدن! یکی دیگه از بچه ها هم دو روز بعد ready شدن ایشود شدن، از همین الان بهتون تبریک میگم Smile
دیدی من درست میگم!!Smileچون توی پستهای قبلی و سفرنامه بچه ها خونده بودم که اینطور میشه Smileبه من اعتماد کنTongueبستنی هم که هیشکدومتون ندادین ولی مبارکتون باشه Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-07-15 ساعت 23:25)georgia1 نوشته:  فکر کنم طبیعیه! چون وقتی برای شخص ویزا صادر می شه تو سیس از APبه Ready تغییر می کنه.

(2014-07-16 ساعت 01:13)houmanmir نوشته:  

[عکس: attachment.php?aid=3478]

از بچه های قدیمی تعجب میکنم.... Ready به معنی آماده بودن برای مصاحبه هستش و ربطی به صدور ویزا نداره. (Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section.)
بعضی وقتها بعد از مصاحبه وضعیت تغییر نمیکنه تا به issued تبدیل بشه ولی اگر AP بوده بعد شده Ready حتماً به سفارت نامه بزنین.

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم ، shaya ، shadoow ، behnam7 ، شاهین1
سلام ، از دوستان كه تازه مصاحبه داشتن ابوظبي كسي هست كه وقتي سايت رو چك ميكنيد كيس نامبر رو كه ميزنيد اين پيغام رو بده no information has been found the application number you entered, الان 5 ماه از مصاحبه من ميگذره اما هنوز پيغام سايت برام عوض نشده .
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-16 ساعت 11:41)piboo نوشته:  سلام ، از دوستان كه تازه مصاحبه داشتن ابوظبي كسي هست كه وقتي سايت رو چك ميكنيد كيس نامبر رو كه ميزنيد اين پيغام رو بده no information has been found the application number you entered, الان 5 ماه از مصاحبه من ميگذره اما هنوز پيغام سايت برام عوض نشده .
با درود، من تازه مصاحبه نشدم اما این پیغام رو هم نمیده وفقط می گه AP!شما بهتره با ایمیل این موضوع رو به اطلاعشون برسونید.
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، shaya
(2014-07-16 ساعت 12:18)georgia1 نوشته:  
(2014-07-16 ساعت 11:41)piboo نوشته:  سلام ، از دوستان كه تازه مصاحبه داشتن ابوظبي كسي هست كه وقتي سايت رو چك ميكنيد كيس نامبر رو كه ميزنيد اين پيغام رو بده no information has been found the application number you entered, الان 5 ماه از مصاحبه من ميگذره اما هنوز پيغام سايت برام عوض نشده .
با درود، من تازه مصاحبه نشدم اما این پیغام رو هم نمیده وفقط می گه AP!شما بهتره با ایمیل این موضوع رو به اطلاعشون برسونید.

از همون اول ايميل زدم و حتي حضوري نامزدم به سفارت رفت اما اونها ميگن ما كه چك ميكنيم زده ap در جواب ايميل هم همون جواب هميشگي رو ميدن كه هنوز مراحل إداري شما تموم نشده ، نميدونم اونها چطور و از كجا چك ميكنن كه اين جواب رو ميدن
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، shadoow
(2014-07-16 ساعت 12:32)piboo نوشته:  

از همون اول ايميل زدم و حتي حضوري نامزدم به سفارت رفت اما اونها ميگن ما كه چك ميكنيم زده ap در جواب ايميل هم همون جواب هميشگي رو ميدن كه هنوز مراحل إداري شما تموم نشده ، نميدونم اونها چطور و از كجا چك ميكنن كه اين جواب رو ميدن

چرا اینجا هیچ خبری نیست!!چرا هیشکی اپ دیت نمیشه ؟چرا هیشکی کلیر نمیشه ؟!!اای خدا این جمعه یه کاری بکن !!Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ad_jojo ، فری خانم
(2014-07-16 ساعت 12:32)piboo نوشته:  

مطمئنی آدرس رو درست میری ؟نکنه در بخش ویزاهای غیر مهاجرتی وارد میکنی شماره تو ؟کیس نامبرت رو درست وارد کردی؟!همه رو چک کن Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان