موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-28 ساعت 15:43)georgia1 نوشته: با درود،
دوستان خواستم بگم که من هم 17AUG کلییر شدم اما بخاطر مشکلی که یکبار برای علیرضا ی گرامی پیش اومده بود( درج اشتباهی شماره اش در سایت آنکارا) تصمیم گرفتم تا گرفتن ویزا این موضوع رو به صورت عمومی مطرح نکنم، امروز بعد از 11 روز ویزای من صادر شده،
در مورد وضعیت کیسم هم، کلا تو زندگیم کار دولتی نداشته ام و تنها سربازی رفتنم باعث چک خوردن کیسم شد!! از تاریخ مدیکالم هم 27 روز بیشتر نمونده بود!!! اما آقای مومنی همسر خانم ملیکا گفت من برات ویزا بیشتر از مدیکالت می گیرم و الان که باهاش تماس گرفتم گفت 5 ماه بهم ویزا دادند(بدون تمدید مدیکال)کلا هم 700 درهم هزینه ااش شد، بدون رفتن به ابوظبی، اگه سئوالی بود بفرمایید تا جواب بدهم.
با بهترین آرزوها برایتان
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيزي كه نوع ويزاتون f2a بود و كلير شديد و پاكت ويزاها رو گرفتين لطفا سريعا جواب أين پرسش منو بديد چون سه روز ديگه پرواز دارم
روي پاكت ويزاهامون نوشته مبلغ ١٦٥$ از طريق اينترنت و قبل از سفر پرداخت كنيم أيا شما قبل سفرتون پرداخت كرديد و أيا از همسر يا كسي در امريكا خواستيد پرداخت كنند و أيا من بأيد دو تا 165$ بپردازم (خودم و بسرم)
ممنون
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
رتبه:
69
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یک سوال
از زمانی که در سایت سفارت اعلام میکنند که کیس ما کامل شده و کلیر شدیم.. حداکثر چقدر فرصت داریم که برای دریافت ویزا به سفارت مراجعه نماییم ؟!!!!
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
دیروز به مادر پدر من هم بالاخره ایمیل وقت مصاحبه دادن. گفتم اینجا بنویسم که بقیه کسانی هم که مثل ما اسمشون بالاهای جدول هست امیدوار باشن.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-31 ساعت 07:15)shaya نوشته: (2014-08-30 ساعت 23:22)Roshanak_Babak نوشته: سلام دوستان،
دیروز به مادر پدر من هم بالاخره ایمیل وقت مصاحبه دادن. گفتم اینجا بنویسم که بقیه کسانی هم که مثل ما اسمشون بالاهای جدول هست امیدوار باشن.
WOW!!چه خبر خوبی دادی
خدا کنه اینهفته بالای جدولی ها همه کلیر شن برن یه جشن حساب یبگیریم براشون 
اي گفتي shaya جان، اين قسمت بالآي جدول خيلي رو اعصابه!!! بيايم همه با هم براي بالآي جدولي ها دعا كنيم. هر يه خونه كه پر بشه ما هم نفس راحت مي كشيم
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان اگه ممكنه منو راهنمايي كنيد اگرچه كه من نديدم دوستان ديگه همچين سوالي داشته باشن. منم فقط براي اطمينان ميخوام بدونم براي دريافت پاسپورت از پستخونه همون بار أولي كه براي تعيين وقت مصاحبه محل مورد نظر رو انتخاب كرديم كافيه؟ يا اينكه الان براي بار دوم هم بايد أقدام خاصي انجام بدم؟ چون تو برگه صورتي نوشته ثبت إرسال گذرنامه بايد هر بار كه متقاضي گذرنامه و مدارك رو به بخش ويزا مياره كامل بشه.
نوع ويزا k1
مدت انتظار ١٦٩ روز
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-31 ساعت 17:34)mehri11 نوشته: سلام
دوستان اگه ممكنه منو راهنمايي كنيد اگرچه كه من نديدم دوستان ديگه همچين سوالي داشته باشن. منم فقط براي اطمينان ميخوام بدونم براي دريافت پاسپورت از پستخونه همون بار أولي كه براي تعيين وقت مصاحبه محل مورد نظر رو انتخاب كرديم كافيه؟ يا اينكه الان براي بار دوم هم بايد أقدام خاصي انجام بدم؟ چون تو برگه صورتي نوشته ثبت إرسال گذرنامه بايد هر بار كه متقاضي گذرنامه و مدارك رو به بخش ويزا مياره كامل بشه.
شما اگر منظورتون ثبت نام در پست ptt ترکیه هست بار اول که ثبت نام کردین و رسید ثبت نام رو پرینت گرفتین کافیه
برای اطمینان و باتوجه به گذشت زمان فقط کافیه یکبار وارد حساب پستی خودتون بشید تا حساب مجددا فعال بشه
موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-31 ساعت 22:44)amjad نوشته: (2014-08-31 ساعت 17:34)mehri11 نوشته: سلام
شما اگر منظورتون ثبت نام در پست ptt ترکیه هست بار اول که ثبت نام کردین و رسید ثبت نام رو پرینت گرفتین کافیه
برای اطمینان و باتوجه به گذشت زمان فقط کافیه یکبار وارد حساب پستی خودتون بشید تا حساب مجددا فعال بشه
موفق باشید
اتفاقا امروز همين كارو كردم. سپاسگزارم از راهنماييتون. نميدونم دلم چرا اينقدر شور ميزنه! من سه شنبه ٧.٣٠ صبح پرواز دارم تا برم اول كار مديكال انجام بدم و مدارك رو براي چهار شنبه به سفارت برسونم.
نوع ويزا k1
مدت انتظار ١٦٩ روز