کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-08-31 ساعت 23:51)itex نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 23:38)zobeir نوشته:  سلام ایتکس جان
یه مشکلی پیش اوومده که مقداری نگران شدم اگه براتون مقدوره راهنمایی کنید ممنون میشم .من 29 آگوست2013 مصاحبه شدم ومرتب چک میکردم چند بار هم به سفارت میل زدم و چند بار هم بدون میل اپدیت شدم 30آگوست تو سیس اپدیت شدم ولی وضعیت من رو به expiring soonتغییر داده ویه مشت جملات مسخره که ما تو این یک سال از شما پیگیری ندیدیم ویه مشت چرند دیگه به نظر شما برا سفارت میل بزنم یا بازم صبر کنم؟مرسی از توجهتون

جایی برای نگرانی نیست. معمولاً خودش دوباره به حالت AP برمیگرده ولی شما ایمیل بزنین به سفارت و دلیلش رو جویا بشین.
در کل مصاحبه مدت اعتبار یکساله داره و بعد از کلیر شدن دوباره باید مصاحبه بشین که باز هم جای نگرانی نیست یک مصاحبه فرمالیته هست و تا الان من ندیدم بعد از مصاحبه دوم به کسی AP بدن.
امین جان ومردادی عزیز مرسی ازراهنماییتون امیدوارم موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: itex
سلام به همگی‌،

سال گذشته وقتی‌ پدر مادر من برای مدیکال در آنکارا رفته بودن، توی عکس ریه پدرم دونه‌های سفیدی بود که دکتر بهشون گفت باید یه آزمایش دیگه بعدی که مطمئن بشیم سل نداری، و این آزمایش ۲ ماه طول کشید تا جوابش بیاد و گفتن که منفی‌ بود و خودشون جواب آزمایشو واسه سفارت فرستادن. حالا که دوباره پدر مادرم بعد از یه سال و چند ماه برای مصاحبه رفتن آنکارا، رفتن مدیکال بگیرن، دوباره همین حرفو زدن و گفتن که باید ۲ ماه صبر کنید که جواب آزمایشتون آماده بشه. من واقعاً نگرانم که بعد از این ۲ماه سفارت یه re-clearance دیگه بزنه و همینطور این قضیه طول بکشه. می‌خواستم ببینم نظر شما دوستان چیه؟ نمی‌شه دکتر دیگه‌ای رفت؟ یا به سفارت چیزی گفت؟ چون این لک‌های سفید مثنکه همیشه در کسانی‌ که به مدت طولانی سیگار کشیدن دیده می‌شه و از بین هم نمیره. ولی‌ دکتر آنکارا که سال پیش هم پدرمو معاینه کرده ، قبول نکرده، و گفته باید ۲ ماه صبر کنید تا نمونه‌ای که ازتون میگیریمو کشت بدیم و مطمئن شیم که بیمار نیستید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-02 ساعت 01:31)Roshanak_Babak نوشته:  سلام به همگی‌،

سال گذشته وقتی‌ پدر مادر من برای مدیکال در آنکارا رفته بودن، توی عکس ریه پدرم دونه‌های سفیدی بود که دکتر بهشون گفت باید یه آزمایش دیگه بعدی که مطمئن بشیم سل نداری، و این آزمایش ۲ ماه طول کشید تا جوابش بیاد و گفتن که منفی‌ بود و خودشون جواب آزمایشو واسه سفارت فرستادن. حالا که دوباره پدر مادرم بعد از یه سال و چند ماه برای مصاحبه رفتن آنکارا، رفتن مدیکال بگیرن، دوباره همین حرفو زدن و گفتن که باید ۲ ماه صبر کنید که جواب آزمایشتون آماده بشه. من واقعاً نگرانم که بعد از این ۲ماه سفارت یه re-clearance دیگه بزنه و همینطور این قضیه طول بکشه. می‌خواستم ببینم نظر شما دوستان چیه؟ نمی‌شه دکتر دیگه‌ای رفت؟ یا به سفارت چیزی گفت؟ چون این لک‌های سفید مثنکه همیشه در کسانی‌ که به مدت طولانی سیگار کشیدن دیده می‌شه و از بین هم نمیره. ولی‌ دکتر آنکارا که سال پیش هم پدرمو معاینه کرده ، قبول نکرده، و گفته باید ۲ ماه صبر کنید تا نمونه‌ای که ازتون میگیریمو کشت بدیم و مطمئن شیم که بیمار نیستید.
عزیزم اون دکتر پدر سوخته خودش هم میدونه اینا ضایعات ناشی از سیگاره ولی ظاهرا دکتر ترکیه پولکی ان !!تو ارمنستان اصلا اینطوری نبود مواردی که که اوکی می کردن من اگه معاینه شون میکردم حداقل ده تا مشکل توشون پیدا میکردم !!!Big GrinTongue
اما نگران نباش کلیرنس اونا تاریخش تا سه ماهه و انشالله قبل از سه ماه جوابشو میدن !
اما وقت مصاحبه سفارت چی میشه ؟باید مثل دفعه قبل خودت هماهنگی کنی که سر دوماه برن مصاحبه و از سه ماه رد نشه Wink
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، Roshanak_Babak
(2014-09-02 ساعت 08:13)shaya نوشته:  

عزیزم اون دکتر پدر سوخته خودش هم میدونه اینا ضایعات ناشی از سیگاره ولی ظاهرا دکتر ترکیه پولکی ان !!تو ارمنستان اصلا اینطوری نبود مواردی که که اوکی می کردن من اگه معاینه شون میکردم حداقل ده تا مشکل توشون پیدا میکردم !!!Big GrinTongue
اما نگران نباش کلیرنس اونا تاریخش تا سه ماهه و انشالله قبل از سه ماه جوابشو میدن !
اما وقت مصاحبه سفارت چی میشه ؟باید مثل دفعه قبل خودت هماهنگی کنی که سر دوماه برن مصاحبه و از سه ماه رد نشه Wink
سلام متاسفانه اين دكتر انكارا يك زن و شوهر هستند ( من شنيدم نسبت شان را ) كه خيلي پولكي هستند و جزء اين دو نفر كسي ديگه توي انكارا نيست ولي من شنيدم كه بيمارستاني در استانبول هست كه انهم كارهاي مديكال را انجام ميدهد بد نيست سري به سايت استانبول بزني ببيني برات انجام ميدهن بهرحال متاسفم اميدوارم مشكلت زودتر حل شود
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، Roshanak_Babak

این دکتر اونگان واقعا دیگه گندشو در آورده! سه سال پیش هم سر دختر من ی بازی در آورده بود . باید به سفارت ایمیل بزنید و اطلاع بدید . احتمالا وقت دیگری میدن . اگر نتونن زمان دیگه ای بدن شما باید به دکتر بگید سایر مدارک رو به شما بده و نتیجه عکس رو خودش برای سفارت بفرسته. مدرک پزشکی حاضر نباشه اتفاقی نمیافته ولی نمیتونی مصاحبه نری!
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، Roshanak_Babak
ژانويه گذشت گفتم عيد خودمون، عيد گذشت گفتم تولد نامزدم، تولد گذشت گفتم سالگرد نامزدي، اون هم گذشت گفتم تولد خودم ديگه حتما كارم درست شده و ويزا ميشم اما اون هم گذشت ديگه بايد چقدر منتظر باشم اله و اعلم . دوستان برام دعا كنيد لطفا ........
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، Roshanak_Babak ، Elahvision ، ali214 ، سی سی
(2014-09-02 ساعت 12:51)piboo نوشته:  ژانويه گذشت گفتم عيد خودمون، عيد گذشت گفتم تولد نامزدم، تولد گذشت گفتم سالگرد نامزدي، اون هم گذشت گفتم تولد خودم ديگه حتما كارم درست شده و ويزا ميشم اما اون هم گذشت ديگه بايد چقدر منتظر باشم اله و اعلم . دوستان برام دعا كنيد لطفا ........
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: 13 Nov. 2013
دريافت رسيد مدارك: 22 Nov. 2013
مصاحبه: 20 MAY 2014-ابوظبی
ورود به آمریکا: DEC2014
ازدواج: March 2015
انگشت نگاری: April 2015
نامه کنسلی احتمالی مصاحبه: Jun 2015
وضعیت اکنون: دریافت گرین کارت بعد از 1.6 ماه!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-02 ساعت 12:51)piboo نوشته:  ژانويه گذشت گفتم عيد خودمون، عيد گذشت گفتم تولد نامزدم، تولد گذشت گفتم سالگرد نامزدي، اون هم گذشت گفتم تولد خودم ديگه حتما كارم درست شده و ويزا ميشم اما اون هم گذشت ديگه بايد چقدر منتظر باشم اله و اعلم . دوستان برام دعا كنيد لطفا ........

--
الللللهی هرچه زودتر Smile ، چه جالب من هم همین آرزوها رو کردم، ما هم سالگردمون رو متاسفانه از طریق پست و اینترنت جشن گرفتیم، چه میشه کرد از این قوانین طولانی الوصف!

به قول شعر "عیرضا روشن" :
فصل عوض می شود
جای آلو را خرمالو میگیرد
جای دلتنگی را دلتنگی..

به امید هرچه زودتر تموم شدن دلنتگیهای بچه های باحال این فروم Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، Roshanak_Babak ، Elahvision ، فری خانم ، ali214
دوستان عزیز.
و امروز،
بعد از ارسال یک ایمیل اعتراضی در چند روز گذشته از طریق نامزدِ جان، از ابوظبی مرحمت فرمودند وووو برای بار چهارم Status update شد ..
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shmo ، ali214
(2014-09-02 ساعت 14:42)ad_jojo نوشته:  

--
الللللهی هرچه زودتر Smile ، چه جالب من هم همین آرزوها رو کردم، ما هم سالگردمون رو متاسفانه از طریق پست و اینترنت جشن گرفتیم، چه میشه کرد از این قوانین طولانی الوصف!

فصل عوض می شود
جای آلو را خرمالو میگیرد
جای دلتنگی را دلتنگی..

با عرض سلام منم مثل شما همش از اين فكرا ميكنم
فكر ميكردم كه بازي هاي جام جهاني رو اونجا ميبينم ، ٣ ماه پيش رفته بودم براي ثبت نام يه كلاسي، بهم گفتن كه براي مرداد ثبت نام مجدد داريم، من پيش خودم گفتم تا مرداد كه من رفتم . ولي الان .....
هركسي كه اصلا به فكر رفتن و مهاجرت نبود، كارش درست شد و رفت اونوقت من هنوز موندم اينجا.
خسته شدم از بس كه شنيدم فلاني رفت، يا كارش درست شده داره ميره، راستي كار تو هنوز درست نشده ، كي ميري و از اين حرفها
ببخشيد سرتو نو درد اوردم ، خيلي دلم گرفته.
فقط بچه هاي اينجا اين شرايط رو ميفهمن بقيه فقط ميگن كه خوش به حالت داري ميري امريكا.
اره دارم ميرم با روح و روان داغونSad
F2A
تاريخ مصاحبه:19Feb
ايروان
وضعيت:پايان AP پس از ٢٨٨روز
مقصد:به اميد خدا به زودي دالاس
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، Roshanak_Babak ، Elahvision ، فری خانم
(2014-09-02 ساعت 14:42)ad_jojo نوشته:  

--

فصل عوض می شود
جای آلو را خرمالو میگیرد
جای دلتنگی را دلتنگی..

F2A
تاريخ مصاحبه:19Feb
ايروان
وضعيت:پايان AP پس از ٢٨٨روز
مقصد:به اميد خدا به زودي دالاس
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، piboo ، mehri11 ، پدی ، Roshanak_Babak ، mani_badb0y
اینایی که رفتن ویزا بگیرن بیان یه گزارشی بدن ببینیم چه خبره TongueBig Grinازین رفلکشن یاد بگیرین لحظه به لحظه ما رو آپ دیت میکرد و این جمعه هم نومزدنگش میره Big Grin
ما برای سفارت ایمیل زدیم که مشکل سیستم حل شده یا نه و چند روز صدور ویزا طول میکشه و اونا فقط جواب دادن
Dear inquirer,

Please be advised that the visa issuance process takes approximately 5 business days. As soon as the visa is ready the beneficiary will be contacted.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، Shahabpk ، ad_jojo
سلام از انكارا چه خبر من فردا دارم ميرم بچه هايي كه انكارا هستند اوضاع چطوره؟ mehri 11 چه خبر جواب مديكالت را دادند ؟ رسيدي امروز مدارك به سفارت بدي؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-03 ساعت 13:35)shmo نوشته:  سلام از انكارا چه خبر من فردا دارم ميرم بچه هايي كه انكارا هستند اوضاع چطوره؟

هوا گرم ، نرخ برابری دلار با لیر ترکیه 215 هست ، اتوبوسای اگو 442 رو برداشتن جاش اتوبوسای 8 لیری بنز جلوی درب سالن خروجی گذاشتن و هوا هم آفتابی
دیگه چی میخوای بدونی ؟Big Grin
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، shaya ، Shahabpk
(2014-09-03 ساعت 14:36)amjad نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 13:35)shmo نوشته:  سلام از انكارا چه خبر من فردا دارم ميرم بچه هايي كه انكارا هستند اوضاع چطوره؟

هوا گرم ، نرخ برابری دلار با لیر ترکیه 215 هست ، اتوبوسای اگو 442 رو برداشتن جاش اتوبوسای 8 لیری بنز جلوی درب سالن خروجی گذاشتن و هوا هم آفتابی
دیگه چی میخوای بدونی ؟Big Grin

سلام ممنون امجد جان اطلاعاتي كه نوشتي خيلي خوبه فقط ميخواستم ببينم مديكال براي بار دوم چه مدت طول ميگشه جواب شو بدن ؟ و اينكه اگر مدارك را به سفارت بديم چقدر طول ميگشه ويزا صادر بشه ؟ ( البته من با پسر يازده ساله ام هستم و براي جمعه وقت مديكال گرفتم )
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان