کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-09-22 ساعت 22:34)piboo نوشته:  دوستان يه سؤال ، برا تمديد مديكال بايد مجدد عكس ببريم و اين كه ديگه چه مداركي لازم هست ممنون ميشم سريع جواب بديد

بله بايد عكس جديد ببريد. ارمنستان
٢ تا عكس ٣*٤ جديد از ما گرفت.
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo
(2014-09-23 ساعت 08:26)Elahvision نوشته:  
(2014-09-22 ساعت 22:34)piboo نوشته:  دوستان يه سؤال ، برا تمديد مديكال بايد مجدد عكس ببريم و اين كه ديگه چه مداركي لازم هست ممنون ميشم سريع جواب بديد

هم عكس جديد ببريد هم قديم.بستگي به مدتي كه گذشته داره.ميتونيد بهشون زنگ بزنيدبپرسيد.شما به سلامتي كليرشدي؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
با عرض تبریک امیدوارم که موفق باشید.
من چهارشنبه می رم آنکارا برای گرفتن ویزا. ممنون میشم اگه ممکنه بگید که آیا برای گرفتن ویزا به همون ساختمان مصاحبه باید رفت و چکار باید کرد؟ ممنون میشم با راهنماییتون. بهم کمک کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-23 ساعت 10:00)mrusa نوشته:  
(2014-09-23 ساعت 08:26)Elahvision نوشته:  

هم عكس جديد ببريد هم قديم.بستگي به مدتي كه گذشته داره.ميتونيد بهشون زنگ بزنيدبپرسيد.شما به سلامتي كليرشدي؟

نه هنوز منتظرم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-23 ساعت 10:20)Dokhmal14 نوشته:  با عرض تبریک امیدوارم که موفق باشید.
من چهارشنبه می رم آنکارا برای گرفتن ویزا. ممنون میشم اگه ممکنه بگید که آیا برای گرفتن ویزا به همون ساختمان مصاحبه باید رفت و چکار باید کرد؟ ممنون میشم با راهنماییتون. بهم کمک کنید.
همون ساختمون
برگه ای رو که روز مصاحبه به شما دادن رو نشون میدین و به همراه سایر مدارک احتمالی که در اون برگه تیک زده یا در جواب ایمیل شما ، ازتون خواستن تشریف میبرین داخل پیش اون خانمی که روز اول مدارک شما رو ازتون گرفت - موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، فری خانم ، Dokhmal14
(2014-09-22 ساعت 15:39)Shahabpk نوشته:  دوستان به این متن که چند ماهه تو ویزا بولتن داره تکرار میشه توجه کنید!
*NOTE: For October, F2A numbers EXEMPT from per-country limit are available to applicants from all countries with priority dates earlier than 22JUL12. F2A numbers SUBJECT to per-country limit are available to applicants chargeable to all countries EXCEPT MEXICO with priority dates beginning 22JUL12 and earlier than 01FEB13. (All F2A numbers provided for MEXICO are exempt from the per-country limit; there are no F2A numbers for MEXICO subject to per-country limit.)
در مورد F2A یک استثنا وجود داره . اگر تاریخ pd شما قبل از 22 جولای 2012 هست ، شامل محدودیت کشوری ویزا نمیشید و هر وقت که کلیر شدید میتونید برید ویزا بگیرید!
نمیدونم تو این تاپیک کیا شاملش میشن.
یک توضیح کوچولو در مورد کارنت شدن!
به جداول ویزا بولتن که مراجعه میکنید جلوی هر کتگوری یک عدد نوشته ، مثلا 22JUL12 حالا اگر تاریخ pd شما قبل از این تاریخ یعنی 22 جولای 2012 باشه یعنی شما کارنت شدید!
PD هم که میدونید چیه ایشالا! priority date یعنی تاریخ روزی که برای شما درخواست به uscis فرستاده شده!
ویزا بولتن
مرسی از توضیحات کاملتون.
به لینکی که لطف کردید و برقرار کردید مراجعه کردم ولی کتگوری CR1 اصلا وجود نداره. درست میگم؟
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، Shahabpk
quote]
مرسی از توضیحات کاملتون.
به لینکی که لطف کردید و برقرار کردید مراجعه کردم ولی کتگوری CR1 اصلا وجود نداره. درست میگم؟
[/quote]
ويزاهاي cr و k بولتن ندارند يعني هميشه ويزا براي اين افراد موجود هست
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، amjad ، پدی ، فری خانم ، Shahabpk
It ex جان من 21 سپتامبر کلیر شدم.لطفا در جدول منتظران اصلاح بفرمایید.الان هم دبی هستم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، shaya ، shandiz ، shmo ، amjad ، Elahvision ، ad_jojo ، nooshin84 ، فری خانم ، Shahabpk ، houmanmir ، inanna
(2014-09-23 ساعت 19:51)پدی نوشته:  It ex جان من 21 سپتامبر کلیر شدم.لطفا در جدول منتظران اصلاح بفرمایید.الان هم دبی هستم

خیلی خیلی مبارک باشه Shy
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، پدی ، Shahabpk
(2014-09-22 ساعت 23:53)mordadi نوشته:  
(2014-09-22 ساعت 23:17)zobeir نوشته:  
(2014-09-21 ساعت 20:04)mordadi نوشته:  سلام دوستان
با عرض معذرت بخاطر دير آمدن اين چند روز به مهاجرسرا
امين جان لطف كن روز كلير شدن من رو همون 4 سپتامبر 2014 وارد كن تو جدول.
من هم ويزامو گرفتم 17سپتامبر و18 سپتامبر برگشتم ايران .
فكر كنم بعدا سر فرصت بايد بشينم براتون كلي از كار و بدو بدو ها و كلي ديگه از پيشامدها تعريف كنم .
فعلا اگه كسي سوالي داره كه بتونم جواب بدم در خدمت همتون هستم .
شايد خيلي زود برم -ظرف 1 هفته آينده -و در اين صورت بر ما چه گذشت رو از اونطرف براتون مينويسم.
راستي بچه ها يك صحبتي يكبار پيش آمد در مورد بليط يكطرفه و دو طرفه ؟ اصلا يادم نيست كسي يادشه؟ ميگفتن وقتي 2 طرفه گرفته بودن كسي گير داده بود يا 1 طرفه؟ اصلا قصه چي بود؟
امين جان چند تا راهنمايي مهم و مثل هميشه مفيد برا قبل آمدن و بليط و مصاحبه در فرودگاه و اينا هم بهمون بگو .مرسي

راستي يادم رفت بگم. من 30 جولاي كلير شده بودم و اين سفارت تازه به من 4 سپتامبر گفت كه برا 8 سپتامبر با كلي مدارك و مديكال جديد و 1000 تا چيز ديگه سفارت باش.(يعني 35 روز بعد از كلير شدن خبر داده)
منظورم اينه كه بچه هاي قديمي كه بايد با ايميل كلير بشن و نه در سايت (بالاي 1 سال) نگرن نباشين چه بسا كلير شدين و فقط بايد يك جاي خالي مصاحبه مجدد پيدا كنن و به شما ايميل بدهند)
سلام مردادی جان میشه یه چندتا ازاون هزار تا چیزی رو که سفارت ازتون خواسته بود نام ببرید وبه نظرتون میشه قبل ازصداکردن سفارت این مدارک رو آماده کرد؟ممنونم از توجهتون
سلام دوست عزيز
چشم
1-شناسنامه با ترجمه مجدد
2-كارت پايان خدمت با ترجمه مجدد
3-عكس جديد
4-مديكال كامل شده و مجدد با تمام واكسيناسيون مجدد
5-فرم ds-260
از نو و كامل
6-ptt جديد
7-پاسپورت
8-فرم هاي مالياتي هم برا sponser هم برا petitioner
9-domisile(كه خودش يك داسسسسستانه)
در ضمن امروز هم 4 شنبه شب هست و شما بايد 2 شنبه صبح راس ساعت 8 اينجا با تمام مدارك بالا حاضر باشين.
Wink
ي جورايي ميخواستن ندن فكر كنم ولي ديدن بدو بدو رسوندم خودمو با تمام مدارك ديگه رو دربايستي گير كردن.
چون 5شنبه جمعه كه ايران تعطيله وشنبه يكشنبه هم اونجا.RolleyesSad
مرسی مردادی جان ممنون از حوصله وجواب کاملتون فقط منظور ازdomisileچیه؟یعنی باید ثابت کنم همسرم الان امریکاست و اون pttرو هم متوجه نشدم چیه خیلی خیلی لطف دارین.
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk
(2014-09-24 ساعت 01:07)zobeir نوشته:  
(2014-09-22 ساعت 23:53)mordadi نوشته:  
(2014-09-22 ساعت 23:17)zobeir نوشته:  
(2014-09-21 ساعت 20:04)mordadi نوشته:  سلام دوستان
با عرض معذرت بخاطر دير آمدن اين چند روز به مهاجرسرا
امين جان لطف كن روز كلير شدن من رو همون 4 سپتامبر 2014 وارد كن تو جدول.
من هم ويزامو گرفتم 17سپتامبر و18 سپتامبر برگشتم ايران .
فكر كنم بعدا سر فرصت بايد بشينم براتون كلي از كار و بدو بدو ها و كلي ديگه از پيشامدها تعريف كنم .
فعلا اگه كسي سوالي داره كه بتونم جواب بدم در خدمت همتون هستم .
شايد خيلي زود برم -ظرف 1 هفته آينده -و در اين صورت بر ما چه گذشت رو از اونطرف براتون مينويسم.
راستي بچه ها يك صحبتي يكبار پيش آمد در مورد بليط يكطرفه و دو طرفه ؟ اصلا يادم نيست كسي يادشه؟ ميگفتن وقتي 2 طرفه گرفته بودن كسي گير داده بود يا 1 طرفه؟ اصلا قصه چي بود؟
امين جان چند تا راهنمايي مهم و مثل هميشه مفيد برا قبل آمدن و بليط و مصاحبه در فرودگاه و اينا هم بهمون بگو .مرسي

إز منم مدرك داميسيل خواستن ميشه بفرماييد شما چه مدركي دادين ؟

راستي يادم رفت بگم. من 30 جولاي كلير شده بودم و اين سفارت تازه به من 4 سپتامبر گفت كه برا 8 سپتامبر با كلي مدارك و مديكال جديد و 1000 تا چيز ديگه سفارت باش.(يعني 35 روز بعد از كلير شدن خبر داده)
منظورم اينه كه بچه هاي قديمي كه بايد با ايميل كلير بشن و نه در سايت (بالاي 1 سال) نگرن نباشين چه بسا كلير شدين و فقط بايد يك جاي خالي مصاحبه مجدد پيدا كنن و به شما ايميل بدهند)
سلام مردادی جان میشه یه چندتا ازاون هزار تا چیزی رو که سفارت ازتون خواسته بود نام ببرید وبه نظرتون میشه قبل ازصداکردن سفارت این مدارک رو آماده کرد؟ممنونم از توجهتون
سلام دوست عزيز
چشم
1-شناسنامه با ترجمه مجدد
2-كارت پايان خدمت با ترجمه مجدد
3-عكس جديد
4-مديكال كامل شده و مجدد با تمام واكسيناسيون مجدد
5-فرم ds-260
از نو و كامل
6-ptt جديد
7-پاسپورت
8-فرم هاي مالياتي هم برا sponser هم برا petitioner
9-domisile(كه خودش يك داسسسسستانه)
در ضمن امروز هم 4 شنبه شب هست و شما بايد 2 شنبه صبح راس ساعت 8 اينجا با تمام مدارك بالا حاضر باشين.
Wink
ي جورايي ميخواستن ندن فكر كنم ولي ديدن بدو بدو رسوندم خودمو با تمام مدارك ديگه رو دربايستي گير كردن.
چون 5شنبه جمعه كه ايران تعطيله وشنبه يكشنبه هم اونجا.RolleyesSad
مرسی مردادی جان ممنون از حوصله وجواب کاملتون فقط منظور ازdomisileچیه؟یعنی باید ثابت کنم همسرم الان آمریکاست و اون pttرو هم متوجه نشدم چیه خیلی خیلی لطف دارین.
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
سوالی داشتم از دوستان من روز دوشنبه نوبت مدیکال مجدد کرفتم در ارمنستان که فکر می کنم سه شنبه بتونم مدارک و بندازم صندوق سفارت فکر می کنید تا جمعه وبزا رو بهم بدهند؟ تو میل فقط ازم tax 2013 را خواستن
ممنون از پاسخ
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Shahabpk
(2014-09-24 ساعت 20:31)vivaharmoony نوشته:  با سلام
سوالی داشتم از دوستان من روز دوشنبه نوبت مدیکال مجدد کرفتم در ارمنستان که فکر می کنم سه شنبه بتونم مدارک و بندازم صندوق سفارت فکر می کنید تا جمعه وبزا رو بهم بدهند؟ تو میل فقط ازم tax 2013 را خواستن
ممنون از پاسخ

احتمالش هست تا جمعه به شما ویزا بدن ولی در کل قاعده ای نداره که بشه روش برنامه ریزی کرد.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، پدی ، shandiz ، Shahabpk
(2014-09-24 ساعت 21:11)itex نوشته:  
ممنون از پاسخ

احتمالش هست تا جمعه به شما ویزا بدن ولی در کل قاعده ای نداره که بشه روش برنامه ریزی کرد.

من پنچشنبه مدیکال دادم جمعه انداختم صندوق جمعه بعد ظهر بهم زنگ زدن و بجز ع ک س جدید هیچی ازم نخواسته بودن !!یه خانومی بود که دوشنبه صبح انداخته بود صنوق اونم جمعه ظهر بهش زنگ زدن و از پرواز جمعه صبحش با ماهان جاموند و یکشنبه بعدش رفت !!اما شهاب نمونه دیگری که مدیکا ل نداشت دوشنبه ظهر انداخت صندوق و چهارشنبه فکر کنم ایشود شد !!خلاصه ریسکه دیگه چون شما سه شنبه ظهر جواب مدیکالت رو میگیری Big Grinولی بعید هم نیست بگیری چون الان سفارت سرش خلوتهSmileانشالله که زودتر ازین مرحله خلاص شی بیفتی تو مرحله بعد Smileمن نمیدونم چرا تو این مرحله گیج و گنگ و غمگینم !!Sad
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم ، itex ، Shahabpk
(2014-09-24 ساعت 21:42)shaya نوشته:  
(2014-09-24 ساعت 21:11)itex نوشته:  
ممنون از پاسخ

من پنچشنبه مدیکال دادم جمعه انداختم صندوق جمعه بعد ظهر بهم زنگ زدن و بجز عایوای جدید هیچی ازم نخواسته بودن !!یه خانومی بود که دوشنبه صبح انداخته بود صنوق اونم جمعه ظهر بهش زنگ زدن و از پرواز جمعه صبحش با ماهان جاموند و یکشنبه بعدش رفت !!اما شهاب نمونه دیگری که مدیکا ل نداشت دوشنبه ظهر انداخت صندوق و چهارشنبه فکر کنم ایشود شد !!خلاصه ریسکه دیگه چون شما سه شنبه ظهر جواب مدیکالت رو میگیری Big Grinولی بعید هم نیست بگیری چون الان سفارت سرش خلوتهSmileانشالله که زودتر ازین مرحله خلاص شی بیفتی تو مرحله بعد Smileمن نمیدونم چرا تو این مرحله گیج و گنگ و غمگینم !!Sad

ممنون دوست عزیز از دلگرمیتون پس جای امیدواری هست
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، Shahabpk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان