کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-09-24 ساعت 21:42)shaya نوشته:  
(2014-09-24 ساعت 21:11)itex نوشته:  
(2014-09-24 ساعت 20:31)vivaharmoony نوشته:  با سلام
سوالی داشتم از دوستان من روز دوشنبه نوبت مدیکال مجدد کرفتم در ارمنستان که فکر می کنم سه شنبه بتونم مدارک و بندازم صندوق سفارت فکر می کنید تا جمعه وبزا رو بهم بدهند؟ تو میل فقط ازم tax 2013 را خواستن
ممنون از پاسخ

احتمالش هست تا جمعه به شما ویزا بدن ولی در کل قاعده ای نداره که بشه روش برنامه ریزی کرد.

من پنچشنبه مدیکال دادم جمعه انداختم صندوق جمعه بعد ظهر بهم زنگ زدن و بجز عایوای جدید هیچی ازم نخواسته بودن !!یه خانومی بود که دوشنبه صبح انداخته بود صنوق اونم جمعه ظهر بهش زنگ زدن و از پرواز جمعه صبحش با ماهان جاموند و یکشنبه بعدش رفت !!اما شهاب نمونه دیگری که مدیکا ل نداشت دوشنبه ظهر انداخت صندوق و چهارشنبه فکر کنم ایشود شد !!خلاصه ریسکه دیگه چون شما سه شنبه ظهر جواب مدیکالت رو میگیری Big Grinولی بعید هم نیست بگیری چون الان سفارت سرش خلوتهSmileانشالله که زودتر ازین مرحله خلاص شی بیفتی تو مرحله بعد Smileمن نمیدونم چرا تو این مرحله گیج و گنگ و غمگینم !!Sad

به نظرم خیلی طبیعیه این حالتت چون به طور جدی داری مهاجرت می کنی و از این سرزمین و موقعیت مشخصی که داشتی وارد یک فضای کاملا جدید و نا آشنا و مبهم میشی.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، Shahabpk
(2014-09-25 ساعت 12:06)فری خانم نوشته:  
سوالی داشتم از دوستان من روز دوشنبه نوبت مدیکال مجدد کرفتم در ارمنستان که فکر می کنم سه شنبه بتونم مدارک و بندازم صندوق سفارت فکر می کنید تا جمعه وبزا رو بهم بدهند؟ تو میل فقط ازم tax 2013 را خواستن
ممنون از پاسخ

احتمالش هست تا جمعه به شما ویزا بدن ولی در کل قاعده ای نداره که بشه روش برنامه ریزی کرد.

من پنچشنبه مدیکال دادم جمعه انداختم صندوق جمعه بعد ظهر بهم زنگ زدن وقبل از رفتنم پرسیده بودم فقط گفتن عکس جدید بیار !!یه خانومی بود که دوشنبه صبح انداخته بود صنوق اونم جمعه ظهر بهش زنگ زدن و از پرواز جمعه صبحش با ماهان جاموند و یکشنبه بعدش رفت !!اما شهاب نمونه دیگری که مدیکا ل نداشت دوشنبه ظهر انداخت صندوق و چهارشنبه فکر کنم ایشود شد !!خلاصه ریسکه دیگه چون شما سه شنبه ظهر جواب مدیکالت رو میگیری Big Grinولی بعید هم نیست بگیری چون الان سفارت سرش خلوتهSmileانشالله که زودتر ازین مرحله خلاص شی بیفتی تو مرحله بعد Smileمن نمیدونم چرا تو این مرحله گیج و گنگ و غمگینم !!Sad

به نظرم خیلی طبیعیه این حالتت چون به طور جدی داری مهاجرت می کنی و از این سرزمین و موقعیت مشخصی که داشتی وارد یک فضای کاملا جدید و نا آشنا و مبهم میشی.
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون از پاسخ

من پنچشنبه مدیکال دادم جمعه انداختم صندوق جمعه بعد ظهر بهم زنگ زدن و بجز عایوای جدید هیچی ازم نخواسته بودن !!یه خانومی بود که دوشنبه صبح انداخته بود صنوق اونم جمعه ظهر بهش زنگ زدن و از پرواز جمعه صبحش با ماهان جاموند و یکشنبه بعدش رفت !!اما شهاب نمونه دیگری که مدیکا ل نداشت دوشنبه ظهر انداخت صندوق و چهارشنبه فکر کنم ایشود شد !!خلاصه ریسکه دیگه چون شما سه شنبه ظهر جواب مدیکالت رو میگیری Big Grinولی بعید هم نیست بگیری چون الان سفارت سرش خلوتهSmileانشالله که زودتر ازین مرحله خلاص شی بیفتی تو مرحله بعد Smileمن نمیدونم چرا تو این مرحله گیج و گنگ و غمگینم !!Sad

عایوای جدید یعنی چی؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
آنکارا بروز شد ولی ظاهراً شماره ای اعلام نشده.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shandiz ، behnam7 ، Ghormeh Sabzi ، فری خانم
(2014-09-25 ساعت 19:05)S K نوشته:  
ممنون از پاسخ

من پنچشنبه مدیکال دادم جمعه انداختم صندوق جمعه بعد ظهر بهم زنگ زدن و بجز ع ک س جدید هیچی ازم نخواسته بودن !!یه خانومی بود که دوشنبه صبح انداخته بود صنوق اونم جمعه ظهر بهش زنگ زدن و از پرواز جمعه صبحش با ماهان جاموند و یکشنبه بعدش رفت !!اما شهاب نمونه دیگری که مدیکا ل نداشت دوشنبه ظهر انداخت صندوق و چهارشنبه فکر کنم ایشود شد !!خلاصه ریسکه دیگه چون شما سه شنبه ظهر جواب مدیکالت رو میگیری Big Grinولی بعید هم نیست بگیری چون الان سفارت سرش خلوتهSmileانشالله که زودتر ازین مرحله خلاص شی بیفتی تو مرحله بعد Smileمن نمیدونم چرا تو این مرحله گیج و گنگ و غمگینم !!Sad

عایوای جدید یعنی چی؟

ع ک س Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk
دوستان خسته نباشید از پیگیریهاتون، کسی میدونه NMC دبی الان مدیکال رو یک روزه میده یا نه ؟
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: 13 Nov. 2013
دريافت رسيد مدارك: 22 Nov. 2013
مصاحبه: 20 MAY 2014-ابوظبی
ورود به آمریکا: DEC2014
ازدواج: March 2015
انگشت نگاری: April 2015
نامه کنسلی احتمالی مصاحبه: Jun 2015
وضعیت اکنون: دریافت گرین کارت بعد از 1.6 ماه!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-25 ساعت 21:08)shaya نوشته:  
(2014-09-25 ساعت 19:05)S K نوشته:  
ممنون از پاسخ

من پنچشنبه مدیکال دادم جمعه انداختم صندوق جمعه بعد ظهر بهم زنگ زدن و بجز ع ک س جدید هیچی ازم نخواسته بودن !!یه خانومی بود که دوشنبه صبح انداخته بود صنوق اونم جمعه ظهر بهش زنگ زدن و از پرواز جمعه صبحش با ماهان جاموند و یکشنبه بعدش رفت !!اما شهاب نمونه دیگری که مدیکا ل نداشت دوشنبه ظهر انداخت صندوق و چهارشنبه فکر کنم ایشود شد !!خلاصه ریسکه دیگه چون شما سه شنبه ظهر جواب مدیکالت رو میگیری Big Grinولی بعید هم نیست بگیری چون الان سفارت سرش خلوتهSmileانشالله که زودتر ازین مرحله خلاص شی بیفتی تو مرحله بعد Smileمن نمیدونم چرا تو این مرحله گیج و گنگ و غمگینم !!Sad

عایوای جدید یعنی چی؟

ع ک س Big Grin

بله ظاهرا هفته گذشته یک هکر وارد مهاجرسرا شده بوده و بسیاری از کلمات رو عوض کرده و یکیش هم این! دو روز هم سرور ها خاموش بود و سایت رو تعطیل کرده بودن احتمالا برای همین بوذه!
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه
دوستان یک سوال: از کسایی که بیشتر از یکسال از مصاحبشون میگذره و دعوت به مصاحبه مجدد شدن آیا دوباره مدارک لازم برای اثبات نامزدی میخوان؟
لطفا اگر کسی کیس نامزدی بوده جواب بده. ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran ، itex ، فری خانم
(2014-09-25 ساعت 22:56)Ghormeh Sabzi نوشته:  سلام به همه
دوستان یک سوال: از کسایی که بیشتر از یکسال از مصاحبشون میگذره و دعوت به مصاحبه مجدد شدن آیا دوباره مدارک لازم برای اثبات نامزدی میخوان؟

امیر جان ایشالله که این سری کلیر شده باشی! تنها مدرکی که یه جورایی میتونن بهش گیر بدن اسپانسر هست ،من مصاحبه ی مجدد ندادم ولی چون یک سال شده بود مدارک مالیاتی جدید رو با خودم بردم! یه سری عکس جدید هم که دوباره با خانمم انداخته بودیمو بردم! اون بنده خدایی که مئارک رو میگرفت فقط گفت مدارک مالی رو بده که اگه خواستن کارت ذوباره نشه برا این که از مصاحبت یک سال میگذره!
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: Ghormeh Sabzi
امیر آقا ایشا اله خبرای خوب تو راه دیگه ؟ بالای جدولی ، کم هم میای سر میزنی ، سوالت هم دیگه ... ؟!!!!! بزنیم کف قشنگه رو ؟
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
(2014-09-26 ساعت 12:35)amjad نوشته:  
امیر آقا ایشا اله خبرای خوب تو راه دیگه ؟ بالای جدولی ، کم هم میای سر میزنی ، سوالت هم دیگه ... ؟!!!!! بزنیم کف قشنگه رو ؟

آقا ما همه اینجا منتظریم تا کلیر شدن شما رو جشن بگیریمBig Grinاولا که ایمیل بزن خودشون میگن چی میخوان Shyدما اگه مدارک هم بخوان که خیلی بعیده پرینت ایمیل و چت و میگیری میبری مشکلی نیست نگران ع ک س نباش منم روز مصاحبه ع ک س نداشتم فقط 10 تا دونه ع ک س داشتم اونم تو خیابون و کوه و کمر با فاصله دومتری از هم Big Grinو بهم گفت هر چی ایمیل و چت داری برام بفرست که منم 600 صفحه فرستادم براش و اوکی کردTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، Ghormeh Sabzi ، فری خانم ، mani_badb0y ، Roshanak_Babak ، yalda91

یکی از دلایلی که من هنوز میام مهاجرسرا دیدن کلیر شدن امیر حسینه Big Grin
در مورد سئوالت هم بچه ها جواب دادن.... من هم ندیدم از کسی مدرک اثبات نامزدی بخوان.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shaya ، Ghormeh Sabzi ، شاهین1 ، فری خانم ، mani_badb0y ، Roshanak_Babak ، yalda91
از همه دوستان ممنونم. شما ها خیلی خوبید. فعلا خبری نیست. همینجوری سوال برام پیش اومد . امین جان ازت ممنونم . بودن تو اینجا واقعا عالیه
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، شاهین1 ، shaya ، فری خانم ، itex ، houmanmir ، yalda91
بچه ها من دوشنبه پاسپورت رو تحويل سفارت دادم حالا تقريبا ٧ روز داره مي گذره، به نظرتون چند روز ديگر بأيد صبر كنم،؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y
(2014-09-27 ساعت 23:26)sasy_mamal نوشته:  بچه ها من دوشنبه پاسپورت رو تحويل سفارت دادم حالا تقريبا ٧ روز داره مي گذره، به نظرتون چند روز ديگر بأيد صبر كنم،؟

شنبه و یکشنبه رو حساب نکن احتمالا فردا یا پس فردا بگیری Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان