کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-10-09 ساعت 13:13)S K نوشته:  سلام دوستان، من هم بالاخره ویزام رو گرفتم.

امیدوارم که هر چه زودتر کار همگی به بهترین نحو به سرانجام برسه.

لطفا اگر کسی در مورد این جمله که روی ویزا می نویسن اطلاعاتی داره بگه ممنون میشم:
upon endorsement serves as temporary I-551 evidencing permanent residence for 1 year

آیا این رو روی همه ویزاهای مهاجرتی می نویسن؟
مبارک باشه.
با بهترین ارزوها برایتان
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: S K ، amjad ، Ghormeh Sabzi ، شاهین1
(2014-10-10 ساعت 01:13)Ghormeh Sabzi نوشته:  ببخشید میشه لطفا از دوستانی که از مصاحبشون بیشتر از یکسال گذشته و با ایمیل کلیر شدن متن ایمیلی که از طرف سفارت براشون اومده، برام بفرستن.

آقا امیر حسین ( قرمه سبزی ) از صمیم قلب براتون دعا می کنیم که خبرهای بسیار خوب براتون تو راه باشه . .. نه رسیده باشه.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shandiz ، shaya ، Ghormeh Sabzi ، sib 24
(2014-10-10 ساعت 22:06)Ghormeh Sabzi نوشته:  میخوام ببینم ابتدای ایمیلشون مینویسن که پروسه شما کامل شده یا فقط میگن با مدارک زیر در فلان روز بیاید واسه مصاحبه

به نظر من چون باید یک مصاحبه فرمالیته انجام بشه احتمالاً نمیگن کلیر شدین و فقط میگن مدارک رو بیارین ولی در عمل یعنی طرف کلیر شده!
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، amjad ، shaya ، Ghormeh Sabzi ، شاهین1 ، فری خانم ، behnam7
(2014-10-11 ساعت 19:21)itex نوشته:  
(2014-10-10 ساعت 22:06)Ghormeh Sabzi نوشته:  میخوام ببینم ابتدای ایمیلشون مینویسن که پروسه شما کامل شده یا فقط میگن با مدارک زیر در فلان روز بیاید واسه مصاحبه

به نظر من چون باید یک مصاحبه فرمالیته انجام بشه احتمالاً نمیگن کلیر شدین و فقط میگن مدارک رو بیارین ولی در عمل یعنی طرف کلیر شده!

امیر حسین جون به لبمون کردی Big Grin!!!فقط بگو تو جدول چه تارخی رو امین ثبت کنه Tongue ماه محرم داره میاد دیگه نمیشه ارکستر راه انداخت بگو اگه خبریه از همین الان طبل شادی رو بکوبیم Big Grin
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Ghormeh Sabzi ، amjad ، شاهین1 ، فری خانم
قوربون همتون که اینقدر گل و مهربونید ♡♡
فعلا خبر خاصی نیست. اما به دلم افتاده به زودی دعوت به مصاحبه مجدد میشم.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، شاهین1 ، shaya ، houmanmir ، فری خانم
سلام دوستان،

آیا کسی اطلاع داره که اگر بعد از صدور ویزا و قبل از ورود به آمریکا صفحات پاسپورت پر بشن چکار باید کرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-12 ساعت 12:51)S K نوشته:  آیا کسی اطلاع داره که اگر بعد از صدور ویزا و قبل از ورود به آمریکا صفحات پاسپورت پر بشن چکار باید کرد؟
تشریف میبرین پاسپورتتون رو تعویض میکنین و موقع ورود به عمه ریکا هر دو پاس قدیم و جدید رو ارائه میکنید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
(2014-10-12 ساعت 13:13)amjad نوشته:  
(2014-10-12 ساعت 12:51)S K نوشته:  آیا کسی اطلاع داره که اگر بعد از صدور ویزا و قبل از ورود به آمریکا صفحات پاسپورت پر بشن چکار باید کرد؟
تشریف میبرین پاسپورتتون رو تعویض میکنین و موقع ورود به عمه ریکا هر دو پاس قدیم و جدید رو ارائه میکنید

ممنون از راهنمائی تون، البته فکر کنم باید حواسم باشه صفحه ویزا رو سوراخ نکن.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad
(2014-10-11 ساعت 23:14)Ghormeh Sabzi نوشته:  قوربون همتون که اینقدر گل و مهربونید ♡♡

به خدا به کسی نمیگیم. بین خودمون میمونه .

(2014-10-11 ساعت 22:48)shaya نوشته:  

امیر حسین جون به لبمون کردی Big Grin!!!فقط بگو تو جدول چه تارخی رو امین ثبت کنه Tongue ماه محرم داره میاد دیگه نمیشه ارکستر راه انداخت بگو اگه خبریه از همین الان طبل شادی رو بکوبیم Big Grin
شایا جان
تو کجائی؟ مگر قرار نبود قبل از محرم بری؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-12 ساعت 16:10)فری خانم نوشته:  
(2014-10-11 ساعت 23:14)Ghormeh Sabzi نوشته:  قوربون همتون که اینقدر گل و مهربونید ♡♡

شایا جان

هفته دیگه نومزدنگم میاد دنبالم و 29 اکتبر با هم میریم Big Grinالکی که نیست باید بیاد دنبالم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، فری خانم ، ali214
سلام دوستان یه مشکل دارم که امیدوارم شما بتونین بهم راهکار بده. چند مدت پیش برای ویزای نامزدی امریکا رفتم واسه مصاحبه سفارت ابوظبی. مدارک اشنایی هم همرام بود ولی افیسر ازم نخواست منم حرفی نزدم(از بس یهم گفته بودن حرف اضافی نزن).و بهم گفت نتیجه رو 2 هفته دیگه تو سایت چک کن و خلاصه کلیرنس بهم خورد. الان سایت رو که چک کردم ازم خواسته بودن که مدارک اشناییمو ارایه بدم. به نظرتون پست کنم سفارت اوکیه؟ یا خودم باید شخصا دوباره برم و دستی تحویل بدم؟ بد جور گیر کردم ممنون میشم اگر تجربه ای داری راهنماییم کنی.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-12 ساعت 19:45)shaya نوشته:  
(2014-10-12 ساعت 16:10)فری خانم نوشته:  

شایا جان

هفته دیگه نومزدنگم میاد دنبالم و 29 اکتبر با هم میریم Big Grinالکی که نیست باید بیاد دنبالم Tongue
چه عالی. پیشایش چشمت روشن که نامزدت میاد وطن. و باز هم پیشاپیش تبریک بابت شروع زندگی جدید و شیرینت . با بهترین آرزوها برایت
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، Shahabpk ، amjad ، مریم فتوحی
(2014-10-14 ساعت 01:01)aramesh_mn نوشته:  سلام دوستان یه مشکل دارم که امیدوارم شما بتونین بهم راهکار بده. چند مدت پیش برای ویزای نامزدی آمریکا رفتم واسه مصاحبه سفارت ابوظبی. مدارک اشنایی هم همرام بود ولی افیسر ازم نخواست منم حرفی نزدم(از بس یهم گفته بودن حرف اضافی نزن).و بهم گفت نتیجه رو 2 هفته دیگه تو سایت چک کن و خلاصه کلیرنس بهم خورد. الان سایت رو که چک کردم ازم خواسته بودن که مدارک اشناییمو ارایه بدم. به نظرتون پست کنم سفارت اوکیه؟ یا خودم باید شخصا دوباره برم و دستی تحویل بدم؟ بد جور گیر کردم ممنون میشم اگر تجربه ای داری راهنماییم کنی.

عزیزم کاری که من کردم این بود که برگشتم تهران و مدارک رو براشون با دی اچ ال پست کردم و خودت هم بری همون کار پست رو میکنی ولی با یه هزینه هنگفت !!
پست گن بره خیالت راحت !!
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، amjad ، مریم فتوحی
امروز با اینکه هوا سردو بارونی ولی یه جور دیگس
چقدر همه چیز قشنگ ، حتی این گربه یه چشمی که همیشه پشت پنجره خونه من نشسته!! عجیب امروز کلی پرنده دیدم ، شبنم اول صبح رو روی برگای درختا دیدم
و صدای بارونو میشنوم که میخوره پشت شیشه ، حتی صدای خاطرات خانم مسن همسایه که از تراس خونش به تنهائیش فکر میکنه !!!
نمیدونم همه اینا از قبل بوده یا نه ولی من امروز دیدمشون ، چون امروز کلییر شدم و روزمو با گریه شروع کردم هیچوقت فکر نمیکردم روزی یه دستگاه ساخت بشر رو بکنم تو حلقم و با صدای همسرم و دخترم های های اشک بریزم...
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
(2014-10-14 ساعت 14:20)amjad نوشته:  امروز با اینکه هوا سردو بارونی ولی یه جور دیگس
چقدر همه چیز قشنگ ، حتی این گربه یه چشمی که همیشه پشت پنجره خونه من نشسته!! عجیب امروز کلی پرنده دیدم ، شبنم اول صبح رو روی برگای درختا دیدم
و صدای بارونو میشنوم که میخوره پشت شیشه ، حتی صدای خاطرات خانم مسن همسایه که از تراس خونش به تنهائیش فکر میکنه !!!
نمیدونم همه اینا از قبل بوده یا نه ولی من امروز دیدمشون ، چون امروز کلییر شدم و روزمو با گریه شروع کردم هیچوقت فکر نمیکردم روزی یه دستگاه ساخت بشر رو بکنم تو حلقم و با صدای همسرم و دخترم های های اشک بریزم...

مبارك مبارك مبارك هزاران تبريك به شما دوست عزيز اميدوارم اين لحظاتو همگي ما به زودي تجربه كنيم
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، مریم فتوحی ، Shahabpk ، پدی ، sib 24 ، شاهین1 ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان