کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-10-14 ساعت 22:42)Ghormeh Sabzi نوشته:  به نظرتون من باید تو ptt ثبت نام کنم؟ مراحلش چجوریه؟
اهان ببین چقدر خوب بیشتر بیای به ما سر بزنی Smile
ثبت نام در PTT بار مسئولیتی برای شما نداره ، به صلاح که ثبت نام کنید
اگر به امضاء من دقت کنی جواب سوالتون رو میگیرید
همینجا یادی کنم از استاد بزرگوار محمد فضلی ( پدی جان یاد اون روزا بخیر )که شماها احتمالا با نام
Soap McTavish میشناسینش ، هر کجا هست امیدوارم موفق باشه و تندرست
امیر جان لابد سوال بعدی هم فرم 260 دیگه ؟
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، shaya ، itex ، shandiz ، فری خانم
(2014-10-14 ساعت 18:06)amjad نوشته:  خیلی بد جنسی Big Grin Big Grin
مبارک داداش ، سر بلند و موفق باشی
در ضمن آنکارا اومدی یه سری به ما بزن خوشحال میشم ببینمت

ههههههههههههووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااا
WOOOW!!!!!
امروز از اونروزایی بود که حالم خیلی بد بود ، کلیر شدن شما دوتا امیرحسین و امجد رو که دیدم از خوشحالی روزم ساخته شد !!!بهترین خبر بود که حالم رو دگرگون کنه !!Wink
خیلی مبارکه خیلی ...هووووورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
[عکس: 599321_Laie_94.gif] [عکس: 263321_Laie_28.gif] [عکس: 127821_Laie_58.gif] [عکس: 748420_JC_hurrah.gif]
[/quote]

با بهترین آرزوها برایتان
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، amjad ، Shahabpk ، shandiz ، شاهین1 ، فری خانم
بچه ها مبارکه.
ظاهرا طلسم کلیر شکسته شد و همه دارن کلیر میشن.
Interview 27-jun-2013/ ankara/ clearance 2- july -2014
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، amjad ، Shahabpk ، shandiz ، shaya ، houmanmir ، فری خانم
(2014-10-15 ساعت 00:35)amjad نوشته:  
(2014-10-14 ساعت 22:42)Ghormeh Sabzi نوشته:  به نظرتون من باید تو ptt ثبت نام کنم؟ مراحلش چجوریه؟
اهان ببین چقدر خوب بیشتر بیای به ما سر بزنی Smile
ثبت نام در PTT بار مسئولیتی برای شما نداره ، به صلاح که ثبت نام کنید
اگر به امضاء من دقت کنی جواب سوالتون رو میگیرید
همینجا یادی کنم از استاد بزرگوار محمد فضلی ( پدی جان یاد اون روزا بخیر )که شماها احتمالا با نام
Soap McTavish میشناسینش ، هر کجا هست امیدوارم موفق باشه و تندرست
امیر جان لابد سوال بعدی هم فرم 260 دیگه ؟

امجد جان من فرم 160 باید پر کنم که مربوط به ویزای نامزدی میشه. فرم 260 از من نخواستن.
میشه بگین کدوم دفتر پستی بهتره؟ من چهارشنبه صبح ساعت 8.30 مصاحبه دارم. به نظر شما من روز یکشنبه برم که دوشنبه صبح زود برم مدیکال و سه شنبه جوابمو بگیرم، خوبه؟. بلیط برگشت واسه کی بخرم؟. میشه لطفا راهنماییم کنید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shandiz
(2014-10-15 ساعت 20:14)Ghormeh Sabzi نوشته:  میشه بگین کدوم دفتر پستی بهتره؟ من چهارشنبه صبح ساعت 8.30 مصاحبه دارم. به نظر شما من روز یکشنبه برم که دوشنبه صبح زود برم مدیکال و سه شنبه جوابمو بگیرم، خوبه؟. بلیط برگشت واسه کی بخرم؟. میشه لطفا راهنماییم کنید؟
عرض کنم بهترین دفتر پستی همونی که فضلی عزیز تو مثالش اورده و شنبه ها هم بازه ، من هم همونو انتخاب کردم امدید در خدمت هستم ، نشونتون بدم خیلی هم سرراست
اگر روال مدیکال همونجوری که فرمودی پیش بره ، چون روال عادی کار صدور ویزا 3 تا 5 روز کاری هست شما برای دوشنبه هفته بعدش میتونید برگردین
اما من بودم بلیط سیستمی برگشت اوپن میگرفتم کارم که انجام شد تاریخ برگشت رو فیکس میکردم ، نمیشه پیش بینی کرد!! دوستان نظر بدین لطفا
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shaya ، itex
(2014-10-15 ساعت 12:01)shaya نوشته:  

WOOOW!!!!!
امروز از اونروزایی بود که حالم خیلی بد بود ، کلیر شدن شما دوتا امیرحسین و امجد رو که دیدم از خوشحالی روزم ساخته شد !!!بهترین خبر بود که حالم رو دگرگون کنه !!Wink
[عکس: 599321_Laie_94.gif] [عکس: 263321_Laie_28.gif] [عکس: 127821_Laie_58.gif] [عکس: 748420_JC_hurrah.gif]

با بهترین آرزوها برایتان
[/quote]

خيلي خيلي مباركه من يكي كه خدا شاهده يك سال بود منتظر كلير شما عزيزان بودم .موفق باشيد.
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، amjad
(2014-10-16 ساعت 09:24)شاهین1 نوشته:  
(2014-10-15 ساعت 12:01)shaya نوشته:  

WOOOW!!!!!

با بهترین آرزوها برایتان

خيلي خيلي مباركه من يكي كه خدا شاهده يك سال بود منتظر كلير شما عزيزان بودم .موفق باشيد.
[/quote]

اینم به افتخار اینهمه انتظار و روزیا سختی که با صبوری پشت سر گذاشتین !!https://www.facebook.com/video.php?v=1491988644370375
باد بهار می وزد/مژده که یار می رسد Smile
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad
دوستان دعا كنيد نفر بعدي من باشم كه كلير ميشم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shaya ، houmanmir ، itex ، سی سی ، Ghormeh Sabzi ، فری خانم
دوستای عزیز و گل ، امجد جان و امیر حسین خیییییییلییی خییییییلییییییییییی مبارکتون باشه Smile از صمیم قلب براتون خوشحالم Smile))
piboo جان ایشالله نفر بعدی خود شما هستی Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، Ghormeh Sabzi ، فری خانم
(2014-10-15 ساعت 20:14)Ghormeh Sabzi نوشته:  ...
میشه بگین کدوم دفتر پستی بهتره؟ من چهارشنبه صبح ساعت 8.30 مصاحبه دارم. به نظر شما من روز یکشنبه برم که دوشنبه صبح زود برم مدیکال و سه شنبه جوابمو بگیرم، خوبه؟. بلیط برگشت واسه کی بخرم؟. میشه لطفا راهنماییم کنید؟

دفتر پستی معروف که شنبه بازه: ANKARA ÇANKAYA PTT - YENİŞEHİRPTT -ANK MERKEZI MITHATPASAKÜLTÜR, 6441
نظر من اینه که نقداً یک هفته ای بگیر بلیط رو لازم شد تمدید میکنی. من یکشنبه شب گرفتم که دوشنبه صبح اول وقت برم مدیکال. وقت مدیکال هم اگرچه واجب نیست ولی بگیر احتیاطاً. صبح ساعت 8 هم اونجا باش و از توی اتاق اصلی هم تکون نخور تا عکست رو بگیرن و به اتاق انتظار نرو. این رو مخصوصاً گفتم چون یک سری کارچاق کن هستن که برای سریعتر انجام شدن کارای موکلاشون بقیه رو دست به سر میکنن.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shandiz
سلام مجدد و تبریک به همه دوستانی که اخیرا کلیر شدن یا ویزاشون رو گرفتن.

یک سوال از دوستانی که ویزاشون صادر شده دارم، در قسمت Annotation ویزای من نوشته شده: 212 (g)(2)(b) که فکر کنم مربوط به مسایل پزشکی باید باشه، آیا این معنی خاصی داره؟

از پاسخ شما ممنون میشم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه، از دوستان ابوظبي كسي تونسته امروز سايت رو جك كنه؟ مثل اين كه مجدد سايت خراب شده
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
(2014-10-18 ساعت 20:19)piboo نوشته:  سلام به همه، از دوستان ابوظبي كسي تونسته امروز سايت رو جك كنه؟ مثل اين كه مجدد سايت خراب شده

برای من هم صبح هم الان چک کردم درست بود
http://www.abudhabiivo.net/
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان ميدونم اين جا جاش نيست ولي ببخشيد ضروريه ممنون ميشم جواب بديد !!
ما ترجمه مدرك ها و كپي برابر اصل و... حاظر كرديم اسپانسرمون ميگه كه بايد مدرك ها رو برام بفرستيد اسكن قبول نميكنن !! درسته ؟
با چه پستي بفرستم ؟
زير ٢٠ روز برسه

راستي خانوادگي اف ٤ هستيم
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-18 ساعت 22:45)saman98 نوشته:  دوستان ميدونم اين جا جاش نيست ولي ببخشيد ضروريه ممنون ميشم جواب بديد !!
ما ترجمه مدرك ها و كپي برابر اصل و... حاظر كرديم اسپانسرمون ميگه كه بايد مدرك ها رو برام بفرستيد اسكن قبول نميكنن !! درسته ؟
با چه پستي بفرستم ؟
زير ٢٠ روز برسه

راستي خانوادگي اف ٤ هستيم

بله درسته اسکن رو قبول ندارن باید اصلش باشه
با پست tnt از ایران 5 تا 6 روز کاری میرسه
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان