موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-01 ساعت 20:31)itex نوشته: (2014-10-31 ساعت 23:34)Ghormeh Sabzi نوشته: مشغول جمع آوری و تهیه مدارک. بلیط چارتر ماهان گرفتم برای 10 شب.
امین جان این شرح حالها که میگی کجاست؟
لطفا خودت اگر نکته ای توصیه ای چیزی به ذهنت میرسه بگو
سه تا تاپیک سفرنامه داریم که بچه ها به ندرت توش چیزی می نویسین چون وقتی کلیر میشن دیگه پیداشون نمیشه
ولی بعضیا توی همین تاپیک یکی دوخطی میان تعریف میکنن که پیدا کردنش یکم وقت میگیره.
کلاً فرض کن مثل مصاحبه دفعه اوله، هرچی مدرک گفتن و نگفتن ببر. فقط PTT رو چون دفعه قبل پرنکردی حواست باشه که دفتری که شنبه بازه انتخاب کنی.
و دیگه سلامتی که بری با خبر خوش برگردی.
آقا امین
البته شما خودت هم توی سفرنامه دوم فقط قسمت اول رو نوشتی و از فردای مدیکال به بعد که میشه قسمت دوم خبری نیست...
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
البته من هم جز همون ها هستم که بعد از کلیر شدن رفتم و پیدام نشد اما دلیلش فقط این بود که من اینجا بچه مدرسه ایم و سخت ترین روز هام رو داشتم میگذروندم (مدرسه جدید ، زبان جدید ، درس سخت و این که الان Junior هستم و این مقطع از همه سخت تره ) و دلیل دوم هم این بود که گفتم اخه تو بچه مدرسه ای چکارت به سفرنامه
اما مثل اینکه دوستان خیلی دوست دارن اگر میشه لینک تایپیک های سفرنامه بچه های ابوظبی رو بدید اخر هفته دیگه که مدارس تعطیل شد میام از اون اول که فهمیدم قراره بریم تا اون اخر که اومدم و رفتم مدرسه رو مینویسم براتون.یه چیزی هم بگیم در مورد تایپیک که نگن اسپم دادی : به امید کلیر شدن همگی
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی کلیر نشده ، آپدیت هم نشده؟ اگه شدین بگین لطفا تا ما هم خوشحال بشیم !
کیس cr1: ارسال مدارک 2013 may-اپروو 2 ژانویه 2014- دریافت کیس نامبر 25 فوریه، ابوظبی - پرداخت 88$ 2آوریل و 230$ 5آوریل -چک لیست اول 2 جولای- چک لیست دوم 1 آگوست- ایمیل تکمیل مدارک و نوبت مصاحبه 11 سپتامبر- 20 اکتبر مصاحبه (و AP) - کلیر 23 نوامبر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-02 ساعت 15:32)mamar61 نوشته: بچه ها کسی کلیر نشده ، آپدیت هم نشده؟ اگه شدین بگین لطفا تا ما هم خوشحال بشیم !
من که 27 اکتبر آاپ شدم و دیگر هیچ خبری نیست.
ضمنا اینجا خیلی سوت و کور شده...
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من امروز ٢ نوامبر كلير شدم.و كلا سه دفعه هم بيشتر اپديت نشدم.هوراااااااااا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بعد إز هفت ماه و نيم كلير شدم.ولي الان به استرس افتادم خدا كنه افيسر أين دفعه كه ميخوام برم سفارت اون قبلي نباشه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
هورررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مبارکه چه خبر خوبی دادی!!! دیگه نگران نباش هر کی می خواد باشه ، ویزاتو زود بگیر برو به سلامت !!
آفیسر گفته بود چقدر طول میکشه کلیر شدنت؟
کیس cr1: ارسال مدارک 2013 may-اپروو 2 ژانویه 2014- دریافت کیس نامبر 25 فوریه، ابوظبی - پرداخت 88$ 2آوریل و 230$ 5آوریل -چک لیست اول 2 جولای- چک لیست دوم 1 آگوست- ایمیل تکمیل مدارک و نوبت مصاحبه 11 سپتامبر- 20 اکتبر مصاحبه (و AP) - کلیر 23 نوامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
من ویزام روگرفتم و 10 روز دیگه عازم هستم خواهشا یکی از دوستان با تجربه بگویند هنگام رسیدن به فرودگاه دقیقا پروسه کاری به چه صورت است که کمی اشنایی پیدا کنیم یک سوال هم داشتم در مدتی که منتظر رسیدن گرین کارت هستیم ایا از نظر قانونی می توانیم امریکا را ترک کنیم (بدون دریافت گرین کارت) و اگر میشود په تیعاتی دارد
ممنون از پاسخ
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-03 ساعت 09:19)vivaharmoony نوشته: بگویند هنگام رسیدن به فرودگاه دقیقا پروسه کاری به چه صورت است که کمی اشنایی پیدا کنیم یک سوال هم داشتم در مدتی که منتظر رسیدن گرین کارت هستیم ایا از نظر قانونی می توانیم آمریکا را ترک کنیم (بدون دریافت گرین کارت) و اگر میشود په تیعاتی دارد
مبارک
ویزای موجود در پاس شما حکم گرین کارت رو داره و یکسال هم اعتبار داره
شما میتونید با همون ویزا از عمه ریکا خارج و وارد شید
در این تاپیک انواع پورتهای ورودی رو دوستان توضیح دادن میتونید مطالعه بفرمایید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014