کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-10-24 ساعت 19:53)maryam.ali نوشته:  سلام. همون چک امنیتی که الان درگیرشیم.

افیسر روز مصاحبه گفت پرونده شما کامله فقط یه تحقیقات کوچیک لازمه . از روز مصاحبه هم اصلا اپدیت نشدم. الان دوماهه

روال اداری یا Administarative Process به معنی چک امنیتی نیست. غلط مصطلح میگن FBI چک یا چک امنیتی. به سربازی و شغل و ... هم ارتباط مستقیمی نداره.
تجربه من میگه که از این فکرا در بیاین و زندگیتون رو با روال عادی انجام بدین، امید به خدا کلیر که شدین وقت دارین برای رفتن آماده بشین. دو هفته ای یک بار هم به سفارت نامه بزنین که کار ما چی شد. موفق باشید.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: مریم فتوحی ، shandiz ، amjad ، houmanmir ، فری خانم
(2014-10-25 ساعت 19:19)itex نوشته:  
(2014-10-24 ساعت 19:53)maryam.ali نوشته:  سلام. همون چک امنیتی که الان درگیرشیم.

افیسر روز مصاحبه گفت پرونده شما کامله فقط یه تحقیقات کوچیک لازمه . از روز مصاحبه هم اصلا اپدیت نشدم. الان دوماهه

روال اداری یا Administarative Process به معنی چک امنیتی نیست. غلط مصطلح میگن FBI چک یا چک امنیتی. به سربازی و شغل و ... هم ارتباط مستقیمی نداره.
تجربه من میگه که از این فکرا در بیاین و زندگیتون رو با روال عادی انجام بدین، امید به خدا کلیر که شدین وقت دارین برای رفتن آماده بشین. دو هفته ای یک بار هم به سفارت نامه بزنین که کار ما چی شد. موفق باشید.

سلام به نظر شما اقا امین برای من 66 روز گذشته ایمیل بزنم ؟ مفید هست ؟
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-25 ساعت 19:25)shandiz نوشته:  سلام به نظر شما اقا امین برای من 66 روز گذشته ایمیل بزنم ؟ مفید هست ؟

ایمیل زدن ضرری نداره. بعد از دو-سه ماه منطقیه که ازشون سئوال کرد که چی شده روند کار.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، amjad ، فری خانم
دوستان كسي جديدا برا سفارت ابوظبي ايميل داده؟؟فيلتر شده؟؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-26 ساعت 15:12)piboo نوشته:  دوستان كسي جديدا برا سفارت ابوظبي ايميل داده؟؟فيلتر شده؟؟؟
من تو این دو ماه آخر دو بار ایمیل دادم که نه جواب دادن نه آپدیت شدم!
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
دوستان
من بعد از ماهها امروز توی سیس آپ شدم. 27 اکتبر 2014
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: ali214 ، shadoow ، amjad ، shandiz ، houmanmir ، itex
[quote='فری خانم' pid='560368' dateline='1414401724']
دوستان
من بعد از ماهها امروز توی سیس آپ شدم. 27 اکتبر 2014
[/Shyquote]u
اميدوارم كه نوبتتون شده باشهShy
F2A
تاريخ مصاحبه:19Feb
ايروان
وضعيت:پايان AP پس از ٢٨٨روز
مقصد:به اميد خدا به زودي دالاس
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم ، مریم فتوحی ، shadoow
سلام منم اپدیت شدم امروز بعد از دوماه
پاسخ
تشکر کنندگان: S K ، houmanmir ، فری خانم
یکی دوتا دوستان من هم امروز اپدیت شدن. ظاهرا داره یه خبرایی میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
سلام دوستان بالاخره جواب ما هم اومد
یه سوالی داشتم به من ۲ شنبه وقت مصاحبه جدید دادن
با توجه به اینکه احتیاج به مدیکال مجدد دارم
می‌خواستم ببینم من جمعه صبح برم
شنبه باز دکتر برای جواب یا اینکه باید ۵ شنبه برم
یک چیز دیگم هست بعضیا میگن بلیط یه طرف بگیری با ۴ یا ۵ شب هتل بعد اگه لازم بود اونجا اضافه میکنی‌ و بیلیط برگشت بگیری

مرسی‌ از راهنمایتون

پاسخ
تشکر کنندگان: S K ، houmanmir ، shandiz ، فری خانم ، ali214 ، amjad ، itex ، MONA FB
خیلی دلم میخواست برای سالروز تولدم ( 10 مهر ) کادو از سفارت میگرفتم و کلیر می شدم. که نشد . حالا هم امید دارم که برای سالروز تولد همسرم ( 26 آبان ) کادو بگیریم.
بچه ها انرژی مثبت
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، behnam7 ، ali214 ، f1f ، S K ، amjad ، houmanmir ، shadoow ، MONA FB
(2014-10-28 ساعت 09:40)فری خانم نوشته:  خیلی دلم میخواست برای سالروز تولدم ( 10 مهر ) کادو از سفارت میگرفتم و کلیر می شدم. که نشد . حالا هم امید دارم که برای سالروز تولد همسرم ( 26 آبان ) کادو بگیریم.
بچه ها انرژی مثبت
اميد به خدا كه جوابتون اماده بشه???
F2A
تاريخ مصاحبه:19Feb
ايروان
وضعيت:پايان AP پس از ٢٨٨روز
مقصد:به اميد خدا به زودي دالاس
پاسخ
(2014-10-28 ساعت 09:40)فری خانم نوشته:  خیلی دلم میخواست برای سالروز تولدم ( 10 مهر ) کادو از سفارت میگرفتم و کلیر می شدم. که نشد . حالا هم امید دارم که برای سالروز تولد همسرم ( 26 آبان ) کادو بگیریم.
بچه ها انرژی مثبت
انشالله که خیلی خیلی زود کادوتونو میگیرید. [emoji4]
پاسخ
بچه ها بیائین خبر بدین. کی هست کی نیست؟
امروز 28 اکتبر سایت انکارا به روز شد.
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، MONA FB
سلام. بچه ها کسی میتونه مطمئن به من بگه که ترجمه مدارک مثل شناسنامه و ... نیاز به مهر امور خارجه داره یا نه؟
من بار اول که رفتم مصاحبه مدارکم فقط مهر مترجم و دادگستری داشت و ایرادی هم نگرفتن. اینسری که مدارکمو بردم برای ترجمه مجدد دارالترجمه گفت آمریکا مهر امور خارجه هم لازم داره.
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB

کاربران در حال بازدید این موضوع: 7 مهمان