کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
[/quote]
کیس من ازدواج با گرین کارتیه
[/quote]

سلام، امیدوارم زودتر کلیر بشید. خیلی سخته. لطفا ما رو هم در جریان بزار
پاسخ
تشکر کنندگان:
[/quote]

[/quote]
سلام. ممنون از ابراز همدردیتون. حتما خبر میدم. بدیش اینه که اینا حتا حرف خودشونو قبول ندارن. گفتن حداکثر ۸ هفته طول میکشه ولی‌ با گذشته ۶۴ روز هنوز هم خبری نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، سانازی ، yalda91
(2013-03-26 ساعت 09:28)رزا نوشته:  
(2013-03-26 ساعت 08:06)آناهيتا نوشته:  
(2013-03-14 ساعت 09:45)رزا نوشته:  کیس من ازدواج با گرین کارتی و تاریخ مصاحبه ۲۸ زانویه ۲۰۱۳ بود که کلیرنس خوردم. کسی از دوستان میدونه معمولا کلیرنس کتگوری ما چقدرطول میکشه/ آفیسر گفت۲ماه طول میکشه

ما هم تقريبا همون موقع ها مصاحبه شديم با ويزاي نامزدي .... الان دو ماه شد اما خبري نيست Sad

آیا آفیسر به شما گفت که چقدر باید منتظر بمونید

(2013-03-25 ساعت 19:32)wait for visa نوشته:  سلام
نوروز مبارک
ببخشید بچه ها وقت نکردم مطالب رو بخونم و اگه ممکنه یکی به من بگه این کلیارنس ایا برای ویزای ازدواجی هم هست ؟
ممنون میشم

آره من هم کیسم ازدواج با گرین کارتی و الان حدود ۲ ماه که منتظرم

آفيسر به نامزدم گفته كه بعد از سه يا چهار هفته سايت رو چك كنين .... الان دو ماه هم گذشت و خبري نشد ....متاسفانه هيچ جور نميشه پيگيري كرد چون ايميل هم كه ميدي ميگن تو پراسسه
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، سانازی
آنا جان من بارها و بارها به آرین گفتم که مدام پیگیری کنید. بچه های لاتاریو ببین. حداقل هفته ای 1 بار ایمیل میدن یا به dos زنگ میزنن. درسته که همش میگن پرونده در حال بررسیه ولی مطمئن باشه پرونده کسایی رو که مدام پیگیری میکنن، سریعتر از بقیه بررسی میکنن. این تجربه شخصی من و خیلیای دیگه اس
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Amiraliamirali ، آناهيتا ، yalda91
(2013-04-03 ساعت 00:00)الهه سابق نوشته:  آنا جان من بارها و بارها به آرین گفتم که مدام پیگیری کنید. بچه های لاتاریو ببین. حداقل هفته ای 1 بار ایمیل میدن یا به dos زنگ میزنن. درسته که همش میگن پرونده در حال بررسیه ولی مطمئن باشه پرونده کسایی رو که مدام پیگیری میکنن، سریعتر از بقیه بررسی میکنن. این تجربه شخصی من و خیلیای دیگه اس

شما درست ميگي الهه جان .... من اميدوار بودم اينا عين آدم كار كنن و ديگه حداكثر تا قبل دو ماه ديگه كلير كنن ...Sad
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، الهه سابق ، yalda91
(2013-04-03 ساعت 02:46)آناهيتا نوشته:  [quote='الهه سابق' pid='300136' dateline='1364931020']
آنا جان من بارها و بارها به آرین گفتم که مدام پیگیری کنید. بچه های لاتاریو ببین. حداقل هفته ای 1 بار ایمیل میدن یا به dos زنگ میزنن. درسته که همش میگن پرونده در حال بررسیه ولی مطمئن باشه پرونده کسایی رو که مدام پیگیری میکنن، سریعتر از بقیه بررسی میکنن. این تجربه شخصی من و خیلیای دیگه اس

شما درست ميگي الهه جان .... من اميدوار بودم اينا عين آدم كار كنن و ديگه حداكثر تا قبل دو ماه ديگه كلير كنن ...Sad
[/quote
امیدوارم هر چه زودتر کلیر بشین . البته مطمئنا اخراشه .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، الهه سابق ، yalda91
[/quote]

[/quote]

سلام شما چقدر منتظر بودید برای وقت مصاحبه ؟ و ایا سفارتهای مختلف با هم فرق دارند //؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی
(2013-04-03 ساعت 13:01)MONA FB نوشته:  
(2013-04-02 ساعت 13:27)mohamadtj نوشته:  

[/quote]

سلام شما چقدر منتظر بودید برای وقت مصاحبه ؟ و ایا سفارتهای مختلف با هم فرق دارند //؟
[/quote]
آنکارا آپدیت کرد ما که نبودیم توی لیست بعد از ۶۵ روز طاقت فرسا
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، yalda91
فکرشو بکن !!
سال دیگه این موقع....
همه خانواده دور همیم...صداهای جدیدی به خونواده اضافه شده...
مجردا به عشقشون رسیدن..
متاهلا هم که منتظر بچه بودن بچه دار شدن
اون لبخندایی که از خونواده ها ماه ها شاید سال ها دور شده بود بازم به لباشون نشسته..
بعد همینجور که صدا قه قهه میاد به ارزو هایی که امسال کردیم فک کنیمو بگیم با خودمون: دیدی همچی درست شد؟؟
دیدی الکی انقد حرص خوردی؟
.
.

و در اخر همه اونایی که تو این سالها به هر دری زدن بسته بود
خد-ا در رحمتو براشون باز کرده

یه الهی امیـــــــــــــــــــــــــــــــن بلند بگو....
نوع ویزا : CR1 ( ازدواج با سیتی زن )
اولین اقدام : 2011
تکمیل مدارک در nvc : فوریه / 4 / 2013
محل مصاحبه : انکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، سانازی ، MONA FB ، yalda91
(2013-04-03 ساعت 00:00)الهه سابق نوشته:  آنا جان من بارها و بارها به آرین گفتم که مدام پیگیری کنید. بچه های لاتاریو ببین. حداقل هفته ای 1 بار ایمیل میدن یا به dos زنگ میزنن. درسته که همش میگن پرونده در حال بررسیه ولی مطمئن باشه پرونده کسایی رو که مدام پیگیری میکنن، سریعتر از بقیه بررسی میکنن. این تجربه شخصی من و خیلیای دیگه اس

الهه جان،سلام.من همسرم چند بار به شماره dosزنگ زده ولی اصلا درست جواب نمی دن ومی گن به ما مربوط نیست .میشه e-mailo ham بدی.منم 5 هفته شده خبری نیست.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: آناهيتا
ایمیل dos رو ندارم عزیزم. نمیدونم چی بگم والا. به اونا مربوط نیست پس به کی مربوطه؟!!!!!!
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91
(2013-04-05 ساعت 23:09)الهه سابق نوشته:  ایمیل dos رو ندارم عزیزم. نمیدونم چی بگم والا. به اونا مربوط نیست پس به کی مربوطه؟!!!!!!

نمی دونم والا .من که خیلی عصبی شدم.کلی برنامه ریزی کردم که بعد تعطیلات تمام می شه .خبری نیست.ما که به سفارت ترکیه میل دادیم ببینیم جواب می دن یا نه.ولی من گفتم توجه نکنیم بازم بزنگیم.شما مصاحبت کی؟
اگه در این باره اطلاعاتی داشتی ممنون می شم بگی.مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
من اواخر اپریل هستم. ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Tomas ، shabnam.84
دوست من يلدا جان... ٥ هفته عاديه و زوده واسه پيگيري از الان ايميل نده... منم گذاشتم ٦٠ روز كه شد ايميل دادم... الان هم تقريبا ٧٥ روزه كه منتظرم.... تو ceac پيگيري كن.... چند بار تاحالا اپديت شده كيست؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، yalda91 ، آناهيتا ، Tomas
(2013-04-07 ساعت 04:56)arian307 نوشته:  دوست من يلدا جان... ٥ هفته عاديه و زوده واسه پيگيري از الان ايميل نده... منم گذاشتم ٦٠ روز كه شد ايميل دادم... الان هم تقريبا ٧٥ روزه كه منتظرم.... تو ceac پيگيري كن.... چند بار تاحالا اپديت شده كيست؟

واقعا ؟دیگه انتظار خیلی سخته من فکر کردم که سر حرفشون هستند کلی برنامه ریزی کردم.شما به سفارتتون آریا جان میل می زنید؟به dosزنگ زدید؟به ما که می گن نمی دونیم به ما مربوط نیست.راستی کیسمم ازدواج با سیتزنه حدود 1 سال و 7 ماه طول کشیده.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، MONA FB

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان