موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
کیس من ازدواج با گرین کارتیه
[/quote]
سلام، امیدوارم زودتر کلیر بشید. خیلی سخته. لطفا ما رو هم در جریان بزار
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
[/quote]
سلام. ممنون از ابراز همدردیتون. حتما خبر میدم. بدیش اینه که اینا حتا حرف خودشونو قبول ندارن. گفتن حداکثر ۸ هفته طول میکشه ولی با گذشته ۶۴ روز هنوز هم خبری نیست.
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
آنا جان من بارها و بارها به آرین گفتم که مدام پیگیری کنید. بچه های لاتاریو ببین. حداقل هفته ای 1 بار ایمیل میدن یا به dos زنگ میزنن. درسته که همش میگن پرونده در حال بررسیه ولی مطمئن باشه پرونده کسایی رو که مدام پیگیری میکنن، سریعتر از بقیه بررسی میکنن. این تجربه شخصی من و خیلیای دیگه اس
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
[/quote]
سلام شما چقدر منتظر بودید برای وقت مصاحبه ؟ و ایا سفارتهای مختلف با هم فرق دارند //؟
CR1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
فکرشو بکن !!
سال دیگه این موقع....
همه خانواده دور همیم...صداهای جدیدی به خونواده اضافه شده...
مجردا به عشقشون رسیدن..
متاهلا هم که منتظر بچه بودن بچه دار شدن
اون لبخندایی که از خونواده ها ماه ها شاید سال ها دور شده بود بازم به لباشون نشسته..
بعد همینجور که صدا قه قهه میاد به ارزو هایی که امسال کردیم فک کنیمو بگیم با خودمون: دیدی همچی درست شد؟؟
دیدی الکی انقد حرص خوردی؟
.
.
و در اخر همه اونایی که تو این سالها به هر دری زدن بسته بود
خد-ا در رحمتو براشون باز کرده
یه الهی امیـــــــــــــــــــــــــــــــن بلند بگو....
نوع ویزا : CR1 ( ازدواج با سیتی زن )
اولین اقدام : 2011
تکمیل مدارک در nvc : فوریه / 4 / 2013
محل مصاحبه : انکارا
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
ایمیل dos رو ندارم عزیزم. نمیدونم چی بگم والا. به اونا مربوط نیست پس به کی مربوطه؟!!!!!!
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
من اواخر اپریل هستم. ابوظبی
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
دوست من يلدا جان... ٥ هفته عاديه و زوده واسه پيگيري از الان ايميل نده... منم گذاشتم ٦٠ روز كه شد ايميل دادم... الان هم تقريبا ٧٥ روزه كه منتظرم.... تو ceac پيگيري كن.... چند بار تاحالا اپديت شده كيست؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت