کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
دوست من چه نوع ویزایی شما اقدام کردی؟

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، آناهيتا ، yalda91
(2013-04-12 ساعت 23:42)isun نوشته:  سلام می خواستم راهنمایی کنید من 5اکتبر مدارکمو فرستادم الان 6ماهه ولی هیچ خبری نشده که وقت مصاحبه بدن خیلی دل تنگم میشه راهنمایی کنین از ارسال مدارک تا وقت مصاحبه چقدر طول می کشه؟Sad
5 اکتبر مدارکتونو برای سفارت آنکارا فرستادید؟ یعنی ویزاتون نامزدیه؟ چرا زنگ نمیزنید بهشون یا ایمیل نمیدید بهشون؟ آخرین ایمیلی که ازشون دریافت کردید چی بوده؟
تا اونجایی که من خبر دارم آنکارا جدیدا انقدر شلوغ شده که به بچه های نامزدی خیلی دیر وقت میده
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، آناهيتا ، yalda91 ، shabnam.84
(2013-04-12 ساعت 13:51)رزا نوشته:  
(2013-04-12 ساعت 09:31)آناهيتا نوشته:  
(2013-04-12 ساعت 08:48)رزا نوشته:  
(2013-04-07 ساعت 04:56)arian307 نوشته:  دوست من يلدا جان... ٥ هفته عاديه و زوده واسه پيگيري از الان ايميل نده... منم گذاشتم ٦٠ روز كه شد ايميل دادم... الان هم تقريبا ٧٥ روزه كه منتظرم.... تو ceac پيگيري كن.... چند بار تاحالا اپديت شده كيست؟
سلام. ممکن راهنمایی کنید سایت ceac همون وب سایت سفارت آمریکا توی آنکاراست یا نه؟

CEAC يه وب سايتي هست كه هر وقت كيست review ميشه تو CEAC آپديت ميشي .... در واقع هر دفعه كه كاري انجام ميشه رو كيست اونجا آپديت ميشي .... اونجا ميتوني متوجه بشي كه كاري روي كيست انجام شده يا ميشه ....
اين وبسايت براي آنكارا و ابوظبي هستش
ممنون از رهنمأیتون.
سایتو چک کردم متاسفانه بعد از گذشته ۷۴ روز هنوز هم کلیر نشدم.

رزا جان زياد نگران نباش
ما هم٧٧ روزه منتظر كليرنسيم اما خبري نيست ....
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، yalda91
سلام
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-04-13 ساعت 13:00)vahid vahdani نوشته:  دوستان سلام
من عضو جدید هستم ، هرچی تلاش کردم متوجه نشدم از چه طریقی میتونم سوالم رو مطرح کنم و از دوستان راهنمایی بخواهم، به همین خاطر از "ارسال پاسخ"استفاده کردم ،امیدوارم ببخشید.
دوستان من در ترکیه دانشجو هستم و 4 ساله اینجا زندگی میکنم ، با یک خانم سیتیزن آمریکا که در اینجا شاغل هستند آشنا شدم و یعد از 7ماه نامزد کردیم .(الان 3ماهه نامزدیم )قصد داریم تا قبل از ژانویه 2014 ازدواج کنیم . من 2 ماه قبل برای گرفتن ویزای توریسیتی به قصد دیدن خانوادش به سفارت آمریکا در ترکیه مراجعه کردم ، بعد از کلی سوال ردم کرد و یه کاغذ داد دستم که روش نوشته بود دلایل قوی و قانع کننده که حتما برمیگردید نیاوردید و ردم کرد...... الان واقعا ذهنم ریخته به هم ، نمی دانم آیا یعد از ثبت ازدواجمون در ترکیه مجدد ریجکت میشم یا نه؟ چون نامزدم هم اینجا پیشمه و با هم زندگی میکنیم ، آیا بهتره اینجا ازدواجمون را ثبت کنیم یا اینکه اون بره آمریکا و من تقاضای ویزای نامزدی بدم و برم ؟؟؟؟
یک سوال دیگه : من در ایران یک فوق دیپلم گرفته بودم و بهد ار امدن به ترکیه از صفر تحصیلاتم رو کردم که اصلن ربطی به رشته فوق دیپلمم نداره ، دفعه قبل تو فرم ویزای توریستی اصلن حواسن به اون نبود و اون رو جز تحصیلاتم ننوشتم ، آیا در اپلای بعدی این رو جز تحصیلاتم بنویسم برام مشکلی پیش می اید؟ چون تو کارت پابان خدمتم نوشته"فوق دیپلم" و برای ویزای ازدواج کپی کارت پایان خدمتم را می خوان و متوجه میشن و فکر میکنم دفعه بعدی توی فرم بهتره که خودم بنویسم .شما چه نظری داردید؟
واقعا ذهنم خیلی درگیر است و واقعا نیاز به کمک و همفکری دوستان دارم .
طولانی شد ، عذرخواهی میکنم

درود دوست عزيز ....
از اول راه انقدر استرس نداشته باش .... تا اونجا كه من اطلاع دارم ويزاي نامزدي تندتر از ويزاي ازدواج پيش ميره ...جواب سئوالهاي ديگه رو نميدونم ولي به نظرم بهتره راستشو بگي
پاسخ
تشکر کنندگان:
[quote='آناهيتا' pid='307048' dateline='1365843313']
[quote='vahid vahdani' pid='307027' dateline='1365841803']
دوستان سلام
من عضو جدید هستم
پاسخ
تشکر کنندگان:
ویزاهای غیر مهاجرتی رو به مراتب سخت تر ویزا میدن و این که شما رو رد کردن به نظر من اصلا دور از ذهن نبوده.... همونطور که ویزای توریستی رو در اکثر موارد رد میکنن!!!.. شما که الان نامزد هستین و دارین با هم زندگی میکنین.. خوب برای ویزای k1 اقدام کنین که نامزدی میشه و مهاجرتی... اونوقت مجبور نیستی که ثابت کنی که برمیگردی... .. 5 6 ماه طول میکشه که پروندتون اپروو شه بعد هم همون انکارا برین مصاحبه تو این مدت هم کلی عکس بگیرین از هم و با هم!... در مورد فوق دیپلمت هم نگران نباش.. بشون بگو که ایران خوندی ... ادم نکشتی که... یا رشتت سپاه شناسی نبوده که نگرانشی.. ... این سری برای پر کردن فرم ها و مصاحبت حتما ازت میپرسن که ایا رفیوز شدی یا نه قبلا که شما هم باید بگی بله و دلیلش رو هم همینی که اینجا نوشتی اعلام کنی.. اتفاقا به نظر من وقتی ببین که یه بار ردت کردن و دوباره اقدام کری میفهمن که کارت الکی نیست و دروغی نگفتی Wink
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shabnam.84 ، آناهيتا ، الهه سابق
آرین اگه دو نفر بازهم کنار هم باشن میشه برای ویزای نامزدی اقدام کرد؟ اونوفت نمیگن شما که پیش هم هستین چرا ازدواج نمیکنید؟

چون یکی این و از من پرسیده بود. جریان چجوریه؟ :d

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، الهه سابق
اگه با هم زندگی میکنید نمیتونید برای ویزای نامزدی اقدام کنید. باید حتما ازدواج کنید و اگه با هم زندگی هم بکنید بازم میتونید ازدواجی اقدام کنید، ولی نامزدی نه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91
ویزای نامزدی نامزد من سیتیزن هست ما جولای همدیگرو دیدیم تا مدارکمو ارسال کردم 5اکتبر بود که دستشون رسید تا الانم هرچی زنگ میزنیم میگن در حال بررسی هست هیچ تاریخی ندادن برای مصاحبه میخواستم بدونم معمولا چقدر طول می کشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
آهان پس شما هنوز اپروو نشدین؟ باید اول منتظر نامه اپروو باشید. 2-3 ماه بعد از اپروو هم مصاحبه میشید. البته بستگی به سفارتتون داره. کدوم سرویس سنتر افتادید؟ منظورم اینه که سه حرف اول رسیدنامبرتون چه حروفیه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-04-13 ساعت 18:24)arian307 نوشته:  ویزاهای غیر مهاجرتی رو به مراتب سخت تر ویزا میدن و این که شما رو رد کردن به نظر من اصلا دور از ذهن نبوده.... همونطور که ویزای توریستی رو در اکثر موارد رد میکنن!!!.. شما که الان نامزد هستین و دارین با هم زندگی میکنین.. خوب برای ویزای k1 اقدام کنین که نامزدی میشه و مهاجرتی... اونوقت مجبور نیستی که ثابت کنی که برمیگردی... .. 5 6 ماه طول میکشه که پروندتون اپروو شه بعد هم همون انکارا برین مصاحبه تو این مدت هم کلی عکس بگیرین از هم و با هم!... در مورد فوق دیپلمت هم نگران نباش.. بشون بگو که ایران خوندی ... ادم نکشتی که... یا رشتت سپاه شناسی نبوده که نگرانشی.. ... این سری برای پر کردن فرم ها و مصاحبت حتما ازت میپرسن که ایا رفیوز شدی یا نه قبلا که شما هم باید بگی بله و دلیلش رو هم همینی که اینجا نوشتی اعلام کنی.. اتفاقا به نظر من وقتی ببین که یه بار ردت کردن و دوباره اقدام کری میفهمن که کارت الکی نیست و دروغی نگفتی Wink

آرین چان ، ممنون از راهنماییت
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-04-13 ساعت 22:37)الهه سابق نوشته:  اگه با هم زندگی میکنید نمیتونید برای ویزای نامزدی اقدام کنید. باید حتما ازدواج کنید و اگه با هم زندگی هم بکنید بازم میتونید ازدواجی اقدام کنید، ولی نامزدی نه
پاسخ
تشکر کنندگان:
شما وقتی ازدواج کنید دیگه اون موقع سند ازدواج دارین و اون خودش دلیل محکمی هستش. و هم اینکه عکس باهم دارین و یک جا زندگی کردین.
بابت تلفن و چت و این قبیل موارد نگران نباشید. اونها در مورد ویزای نامزدی لازم هستش Smile

این رو هم اضافه کنم که دیگه الان همه آنلاین با هم در ارتباط هستن و تلفن دیگه اهمیتی نداره. اگه تلفنی هم باشه همه از کارت استفاده میکنن.

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، سانازی
(2013-04-14 ساعت 12:30)shabnam.84 نوشته:  شما وقتی ازدواج کنید دیگه اون موقع سند ازدواج دارین و اون خودش دلیل محکمی هستش. و هم اینکه عکس باهم دارین و یک جا زندگی کردین.
بابت تلفن و چت و این قبیل موارد نگران نباشید. اونها در مورد ویزی نامزدی لازم هستش Smile

شبنم جان ممنونم ، واقعا با شما دوستان صحبت کردن خیلی به آدم روحیه و امید میده ، مرسی مرسی .امیدوارم که شاد باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، yalda91 ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان