کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-11-24 ساعت 17:10)Mahbah نوشته:  ضمن تبريك به دوستاني كه كلير شدند مي شه لطفا بفرماييد سفارت فقط تو سايت خودش اعلام ميكنه يا ايميل هم ميزنه همزمان با تشكر

سلام
به من که ایمیل نزدن! فقط توی سایت سفارت اطلاع دادند
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahbah
یه سوال داشتم

برای دریافت ویزا از من تست پزشکی مجدد خواستن

با توجه به محدودیت های زمانی که دارم می خوام برم تست پزشکی رو بدم برگرد و گرفتن ویزا رو بسپرم به این آژانسها که پیک آپ کنند

به نظرتون این کار درسته ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-25 ساعت 00:18)sepdar نوشته:  یه سوال داشتم

برای دریافت ویزا از من تست پزشکی مجدد خواستن

با توجه به محدودیت های زمانی که دارم می خوام برم تست پزشکی رو بدم برگرد و گرفتن ویزا رو بسپرم به این آژانسها که پیک آپ کنند

به نظرتون این کار درسته ؟

بعضى از دوستان از اين روش استفاده ميكنند البته من چون حساس هستم ترجيح ميدم اين كار خودم انجام بدم
در ضمن اگه ميشه توضيح بديد به چه علت شامل AP شديد
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: sepdar
سلام
دلیلش رو که به من نگفتن ولی روی برگه آبی 2 تا نقص مدرک داشتم
1 ترجمه معافیت از سربازی
2 نامه domicile
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، ATYY
سلام دوباره
یعنی آخر شانسم من!!!
از یک طرف تو جواب نوشته که تعداد ویزاهای این ماه محدوده و باید فورا اقدام کنم بعد تست پزشکی مجدد هم که لازمه
حالا دم تعطیلاته دبی مسافر زیاده ویزا نمیده!!!!
کلا مخم داره درد میگیره

کسی ایده ای نداره ؟
می خوام ایمیل بزنم سفارت کسب تکلیف کنم!!!!
چقدر هم اونها تعیین تکلیف می کنند.
واقعا نمیدونم می ارزه اینقدر حرص بخورم واسه این اقامت کوفتی!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan
(2015-11-25 ساعت 12:04)sepdar نوشته:  سلام دوباره
یعنی آخر شانسم من!!!
از یک طرف تو جواب نوشته که تعداد ویزاهای این ماه محدوده و باید فورا اقدام کنم بعد تست پزشکی مجدد هم که لازمه
کلا مخم داره درد میگیره

کسی ایده ای نداره ؟

با سلام

برای دبی ویزای urgent رو نپرسیدید؟؟
هزینش بیشتره ولی سریع اماده میشه معمولا، حتی توی تعطیلات آخر سال میلادی هم همچین کاری رو انجام دادم.
؟؟؟
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad
(2015-11-25 ساعت 12:11)armehraboon نوشته:  
یعنی آخر شانسم من!!!
کلا مخم داره درد میگیره

کسی ایده ای نداره ؟

با سلام

هزینش بیشتره ولی سریع اماده میشه معمولا، حتی توی تعطیلات آخر سال میلادی هم همچین کاری رو انجام دادم.
؟؟؟

ویزای فوری رو هم سوال کردم به خاطر این اتفاقات اخیر ظاهرا هر کسی تقاضای ویزای فوری میکنه حساس میشن و حتی ممکنه دیرتر هم بدن!! من هم چون 4 ماه پیش اونجا بودم آژانس گفت بهتره معمولی درخواست بشه!!! SadSad
فعلا یکی الان گفت شاید تا 2 شنبه برام بگیره
دعا کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon
شما مطمئنی که لازمه مدیکال انجام بدی چون من میدونم که 6 ماه اعتبار داره و در ایمیلی که می نویسند تأکید میکنند که از 6 ماه گذشته باشه لازمه که انجام بدید مدیکال. فکر نمیکنم برای یک هفته مشکلی داشته باشند دیگه می دونند که شما از یک کشور دیگه باید برای ویزا برید. خوشحال باشید و امیدوارم همه کارهاتون خوب پیش بره.

(2015-11-25 ساعت 12:21)sepdar نوشته:  
یعنی آخر شانسم من!!!
کلا مخم داره درد میگیره

کسی ایده ای نداره ؟

با سلام

؟؟؟

ویزای فوری رو هم سوال کردم به خاطر این اتفاقات اخیر ظاهرا هر کسی تقاضای ویزای فوری میکنه حساس میشن و حتی ممکنه دیرتر هم بدن!! من هم چون ۴ ماه پیش اونجا بودم آژانس گفت بهتره معمولی درخواست بشه!!! SadSad
فعلا یکی الان گفت شاید تا ۲ شنبه برام بگیره
دعا کنید
ارکیده. Shy
ویزا : CR1، مصاحبه: 25 اکتبر 2015
سفارت : ابوظبی
  Update:6 Nov,16Nov,7 Dec,15 Dec,22 Dec,5Jan,6Jan,7Jan
7 ژانویه / تبدیل به or  شده و 12 ژانویه تغییر وضعیت در سفارت ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon
(2015-11-25 ساعت 13:08)oray نوشته:  شما مطمئنی که لازمه مدیکال انجام بدی چون من میدونم که ۶ ماه اعتبار داره و در ایمیلی که می نویسند تأکید میکنند که از ۶ ماه گذشته باشه لازمه که انجام بدید مدیکال. فکر نمیکنم برای یک هفته مشکلی داشته باشند دیگه می دونند که شما از یک کشور دیگه باید برای ویزا برید. خوشحال باشید و امیدوارم همه کارهاتون خوب پیش بره.

یعنی آخر شانسم من!!!
کلا مخم داره درد میگیره

کسی ایده ای نداره ؟

با سلام

؟؟؟

ویزای فوری رو هم سوال کردم به خاطر این اتفاقات اخیر ظاهرا هر کسی تقاضای ویزای فوری میکنه حساس میشن و حتی ممکنه دیرتر هم بدن!! من هم چون ۴ ماه پیش اونجا بودم آژانس گفت بهتره معمولی درخواست بشه!!! SadSad
دعا کنید

سلام
ممنون از همراهی
به صراحت نوشته که مدیکال مجدد مورد نیازه
ایمیل زدم و سوال کردم که جوابی ندادند
اینور و اونور پرس و جو کردم گفتند چون ویزایی که صادر میشه 6 ماهه است حتما از زمان دریافت ویزا باید 6 ماه مدیکال اعتبار داشته باشه
فکر کنم باز هم از این مسخره بازیها باشه که می خوان پول بچاپن!!!
به هر حال فعلا کاری نمیشه کرد
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، armehraboon
(2015-11-25 ساعت 14:00)sepdar نوشته:  
(2015-11-25 ساعت 13:08)oray نوشته:  شما مطمئنی که لازمه مدیکال انجام بدی چون من میدونم که ۶ ماه اعتبار داره و در ایمیلی که می نویسند تأکید میکنند که از ۶ ماه گذشته باشه لازمه که انجام بدید مدیکال. فکر نمیکنم برای یک هفته مشکلی داشته باشند دیگه می دونند که شما از یک کشور دیگه باید برای ویزا برید. خوشحال باشید و امیدوارم همه کارهاتون خوب پیش بره.

یعنی آخر شانسم من!!!
کلا مخم داره درد میگیره

کسی ایده ای نداره ؟

با سلام

؟؟؟

دعا کنید

سلام
ممنون از همراهی
اینور و اونور پرس و جو کردم گفتند چون ویزایی که صادر میشه ۶ ماهه است حتما از زمان دریافت ویزا باید ۶ ماه مدیکال اعتبار داشته باشه

ببینید اعتبار ویزا را به میزان اعتبار مدیکال صادر میکنند. اگر دو ماه باقی مانده به احتمال زیاد ویزای دو ماهه صادر میشه.
اون متن تقریبا برای همه ثابته. شما پیگیری کنید تا جواب ایمیلتون بدن. تو ایمیل تاریخها را دقیق براشون بگید.
البته مورد به مورد رفتار این عزیزان متفاوت و رویه ثابت ندارند.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: sepdar
[/quote]
[/quote]

سلام
ممنون از همراهی
اینور و اونور پرس و جو کردم گفتند چون ویزایی که صادر میشه ۶ ماهه است حتما از زمان دریافت ویزا باید ۶ ماه مدیکال اعتبار داشته باشه
[/quote]
یه دفعه اینجا خوندم ,همیشه پایین صفحه نوشته میشه که مدیکال نیازه ولی اگه واقعا نیاز باشه اون قسمتو با رنگ قرمز مشخص میکنن . بازم مس همیشه میگم وکیل بگیرید که کارا تمیز جلو بره و لازم نباشه اینقد حرص بخورید .
پاسخ
تشکر کنندگان:
[/quote]

سلام
ممنون از همراهی
[/quote]
یه دفعه اینجا خوندم ,همیشه پایین صفحه نوشته میشه که مدیکال نیازه ولی اگه واقعا نیاز باشه اون قسمتو با رنگ قرمز مشخص میکنن . بازم مس همیشه میگم وکیل بگیرید که کارا تمیز جلو بره و لازم نباشه اینقد حرص بخورید .
[/quote]

دوست عزيز من هر دو نمونه جواب راديدم اگر نياز نباشه متن اخر كه قيد ميكنه مديكال جديد لازمه نوشته نشده و دوست من فكر كرد كه اين يك متن چاپى برا همه هست و چون بعد ٤ ماه جواب دادن پاسپورت پيكاپ كرد سفارت قبول نكرد گفتن بايد مديكال جديد بياريد كه در واقع هزينه پيكاپ سوخت شد
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، sahar2016
میخوام تجربه خودم در مورد مدیکال بگم که دوستان یکم دید بهتری پیدا کنند.
سال گذشته که گفتند ویزامون آماده است کمتر از 3 ماه مدیکال ما و خانواده برادر همسرم اعتبار داشت. ویزا اونها را با اعتبار مدیکال صادر کردند یعنی دو ماه و ده روز تقریبا و ویزای خانم و دخترم را در کمال تعجب 6 ماهه صادر کردند. به من هم که ویزا ندادند. احتمالا حدس میزدند که من تو این 6 ماه کلیر میشم. بعدا که خانواده مجبور به سفر شدند طبیعتا مدیکالشون باطل شده بود. من ایمیل زدم بعد از دوبار یه جواب بیربطی دادند. گویی اصلا متوجه نشده بودند. دوباره به نحو دیگر پرسیدم اینبار یکم پیچوندند ظاهرا متوجه شدند که از دستشون در رفته. بهر روی میشد اینطور از پاسخشون استنباط کرد مشکلی نیست و میتونن با همین مدیکال برن. که رفتند.
مقصودم از بیان این داستان اینه که این عزیزان دست اندر کار مهاجرت خودشون هم دقیق نمیدونن چکار میکنن. و برخوردشون موردی متفاوته.
اون جمله قرمز که مدیکال مجدد نیاز هست بصورت ثابت برای همه هست. پستهای یکی دوسال پیش ببنید مثل سیامک و ...
اما با همه این صحبتها بازم میگم رویکرد متفاوتی دارن. فقط ایمیل بزنید تا جوابتون بگیرید. زحمت و هزینه سفر و مدیکال مجدد متحمل نشید. موفق باشید
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، sahar2016 ، Sam-90 ، ed2008
دوست عزیز
پدر و مادر دوست من دقیقا ماه پیش ویزا گرفتند که مدیکالشون مال ماه می بود که بهشون گفت که شما باید تا قبل از 14 نوامبر آمریکا باشید. یعنی ویزایی که صادر میکنند به میزان اعتبار مدیکال شما معتبر خواهد بود. وگرنه همه ما که در AP هستیم حتما باید بریم دوباره مدیکال انجام بدیم. من هم فکر میکنم اون متن ثابت هست. من جای شما بودم یکم بیشتر بررسی میکردم شاید اصلن لازم نباشه هزینه کنید برید و با پیک آپ ویزاتون را تحویل بگیرید. پیشنهاد میکنم متنی که براتون نوشته شده در سایت ابوظبی را این جا بگذارید تا دوستان نظر بدند.

(2015-11-25 ساعت 14:53)sanbad نوشته:  
(2015-11-25 ساعت 14:00)sepdar نوشته:  

(2015-11-25 ساعت 12:11)armehraboon نوشته:  با سلام

؟؟؟

دعا کنید

سلام
ممنون از همراهی

ببینید اعتبار ویزا را به میزان اعتبار مدیکال صادر میکنند. اگر دو ماه باقی مانده به احتمال زیاد ویزای دو ماهه صادر میشه.
اون متن تقریبا برای همه ثابته. شما پیگیری کنید تا جواب ایمیلتون بدن. تو ایمیل تاریخها را دقیق براشون بگید.
البته مورد به مورد رفتار این عزیزان متفاوت و رویه ثابت ندارند.
ارکیده. Shy
ویزا : CR1، مصاحبه: 25 اکتبر 2015
سفارت : ابوظبی
  Update:6 Nov,16Nov,7 Dec,15 Dec,22 Dec,5Jan,6Jan,7Jan
7 ژانویه / تبدیل به or  شده و 12 ژانویه تغییر وضعیت در سفارت ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، mana94
یعنی آخر شانسم من!!!
کلا مخم داره درد میگیره

کسی ایده ای نداره ؟

دوست عزیز نگران نباش. یه آژانس تو اصفهان واسه من سر 24 ساعت ویزای امارات گرفت هیچ هزینه اضافی نگرفت خواستی بگو واست پیام خصوصی کنم
ثانیا اون متنو واسه همه مینویسن و دم سفارت من دیدم کسانی بودن که دو سه هفته بعد از کلیری اومده بودن واسه پیکاپ حالا شما تا ویزا امارات گرفتی برو ولی اینقدر نگران نباش
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، mana94 ، sahar2016

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان