کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-11-26 ساعت 23:11)Nazanin_kh نوشته:  
(2015-11-26 ساعت 22:20)alireza55 نوشته:  بر پدر این سربازی که هم این طرف به خاطرش کشیدم هم اونطرف دردسرشو دارم.این املا هم شعورشو ندارن که ما اجباری باید این مرحله رو بگذرونیم دست خودمون نیست ,برامون چک میزنن ,اخه یکی نیس بگه اسگلا یکی بخواد کار با اسلحه رو یاد بگیره که نباید بره سربازی حتما .

نه بابا به سربازي نيست ، همسر من نه سربازي رفته نه شغل دولتي ، ولي الان ٩٣ روزه منتظريم !!!
همیشه استثنا های هستن مس همسر شما اما اگه براشون مهم نبود توی مراحل تشکیل پرونده 2 دفعه مدارک مربوط به سربازیو نمیخواستن یا نمیپرسیدن کجا سربازی بودی موقع مصاحبه هم از من 8 تا سوال پرسید 3تای اخری مربوط به سر بازی بود دقیقا هم اخر سوال سربازیو میپرسن که تصمیم بگیره برای چک یا یه ضرب ,فردای مصاحبه خودم ,من با 4 تا پسر صحبت کردم که همشون یه ضرب گرفتن هیچکدومم سربازی نرفته بودن اخرین سوالا هم برای اونا راجع به سربازی بوده از نظر من اینا اتفاقی نیست .
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، tico ، sahar2016
(2015-11-26 ساعت 22:20)alireza55 نوشته:  بر پدر این سربازی که هم این طرف به خاطرش کشیدم هم اونطرف دردسرشو دارم.این املا هم شعورشو ندارن که ما اجباری باید این مرحله رو بگذرونیم دست خودمون نیست ,برامون چک میزنن ,اخه یکی نیس بگه اسگلا یکی بخواد کار با اسلحه رو یاد بگیره که نباید بره سربازی حتما .

نه بابا به سربازي نيست ، همسر من نه سربازي رفته نه شغل دولتي ، ولي الان ٩٣ روزه منتظريم !!!

معمولا افرادى كه سربازى نرفتن زودتر كلير ميشن به نسبت افرادى كه سربازى ميرن اميدوارم همه دوستان به زودى كلير شوند
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، sanbad ، sahar2016
(2015-11-26 ساعت 23:30)alireza55 نوشته:  

همیشه استثنا های هستن مس همسر شما اما اگه براشون مهم نبود توی مراحل تشکیل پرونده ۲ دفعه مدارک مربوط به سربازیو نمیخواستن یا نمیپرسیدن کجا سربازی بودی موقع مصاحبه هم از من ۸ تا سوال پرسید ۳تای اخری مربوط به سر بازی بود دقیقا هم اخر سوال سربازیو میپرسن که تصمیم بگیره برای چک یا یه ضرب ,فردای مصاحبه خودم ,من با ۴ تا پسر صحبت کردم که همشون یه ضرب گرفتن هیچکدومم سربازی نرفته بودن اخرین سوالا هم برای اونا راجع به سربازی بوده از نظر من اینا اتفاقی نیست .

با سلام

من هم سربازی نرفتم ولی اف بی ای چک خوردم مثل شما.
نوع شغل، مدرک تحصیلی و رشته تحصیلی هم تاثیر داره.
نگران نباشید اکثرا شرایط مثل هم هست.
به زودی درست میشه.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، tico ، Haghighat ، mana94 ، behjan ، sahar2016
آقایونی که سربازی رفتن خیلی ناراحت نباشن و خودشون رو خیلی مظلوم ندونن. الان شرایط فرق کرده! اگه به لیست منتظران کلیری یه نگاهی بندازین میبینید خانم ها هم به همون اندازه کلرنسشون طول میکشه. سربازی فقط یه بهانه هست برای اینکه راحت پرونده ات رو وارد کلرنس کنن ولی شرایط برای خانم ها چطور هست؟ سوال از سوابق کاری ... مدرک تحصیلی.... سابقه اقامت در کشور دیگری... همه اینها مواردی هست که بهشون کلرنس میخوره و پا به پای آقایون این مسیر انتظار رو طی میکنن!
پس چی فکر کردین؟ ... فکر کردین نحوه آشنایتون براشون مهمه؟ معلومه که از سربازی شما میپرسه؟ یا برای ما خانم ها از سوابق کاری میپرسه که دقیقا چی کار میکردی؟ .... فقط صبور باشید و به اینکه چرا کلرنس خوردین فکر نکنید!
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، ATYY ، behjan ، armehraboon ، sahar2016
آپدیت سایت آنکارا 27 نوامبر ،94 روز از تاریخ مصاحبه.
عمومیه ؟ کیا آپ داشتن
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2015-11-27 ساعت 15:21)alireza55 نوشته:  آپدیت سایت آنکارا 27 نوامبر ،94 روز از تاریخ مصاحبه.
عمومیه ؟ کیا آپ داشتن
سلام.بله فکر می کنم عمومیه، چون منم تو سایت آنکارا آپدیت شدم. آقای علیرضا آخرین آپ شما تو سیس کی بوده؟
category:    F2A/CR1
pd:    2014/1/9
approved:   2014/3/1
send docs:    2015/3/2
complete:    2015/4/6
linterview letter:    2015/9/1
interview:  2015/11/5
AP
,ceac updates: 5 Nov, 6 Nov, 9 Nov, 10 Nov, 12 Nov, 17Dec (email), 13jan (email).18 march 22march
 embassy updates:  (5,10, 16,19,23,25,27) Nov_ (1,3,8,9,10,17,22,24,28,30) Dec_(5,6,7,8,19,25) jan
2016/3/22 : تبدیل / به or و دریافت ایمیل
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-27 ساعت 13:52)Haghighat نوشته:  آقایونی که سربازی رفتن خیلی ناراحت نباشن و خودشون رو خیلی مظلوم ندونن. الان شرایط فرق کرده! اگه به لیست منتظران کلیری یه نگاهی بندازین میبینید خانم ها هم به همون اندازه کلرنسشون طول میکشه. سربازی فقط یه بهانه هست برای اینکه راحت پرونده ات رو وارد کلرنس کنن ولی شرایط برای خانم ها چطور هست؟ سوال از سوابق کاری ... مدرک تحصیلی.... سابقه اقامت در کشور دیگری... همه اینها مواردی هست که بهشون کلرنس میخوره و پا به پای آقایون این مسیر انتظار رو طی میکنن!
پس چی فکر کردین؟ ... فکر کردین نحوه آشنایتون براشون مهمه؟ معلومه که از سربازی شما میپرسه؟ یا برای ما خانم ها از سوابق کاری میپرسه که دقیقا چی کار میکردی؟ .... فقط صبور باشید و به اینکه چرا کلرنس خوردین فکر نکنید!
منم باهاتون موافقم. منم خانمم، درسم تازه تموم شده، هیچ وقت شاغل نبودم، سابقه ی زندگی تو کشور دیگه ای رو نداشتم، همسرم هم سیتیزنه و از زمانی که اقدام کردیم تا روز مصاحبه نزدیک به دو سال طول کشیده. با این شرایط به نظر خودم لازم نبوده ap بخورم اما نظر آفیسر یا هر کس دیگه ای که ممنکنه تو این تصمیم دخالت داشته این بوده که باید چک شم. مثلن اگر سفرنامه ی نگین عزیز که امیدوارم الان هر جا هستند خوشحال و خوشبخت باشن رو بخونید، نوشته که به خاطر شغلم منتظر بودم بگه مراحل اداری ویزات مونده، اما با وجود داشتن سابقه ی کاری، ویزای یکضرب گرفته. در ضمن آفیسررفقط می گه مراحل اداری مونده و علت ap خوردن رو توضیح نمی ده ، پس نمی شه مطمئن بود که علتش دقیقن همون چیزیه که ما فکر می کنیم. به هر حال، چیزی که واضحه اینه که این روزا برامون سخت می گذره و امیدوارم که هممون خیلی زود کلیر شیم. به امید اینکه پست بعدی خبر کلیر شدن یکی از دوستای منتظرمون باشه! Shy
category:    F2A/CR1
pd:    2014/1/9
approved:   2014/3/1
send docs:    2015/3/2
complete:    2015/4/6
linterview letter:    2015/9/1
interview:  2015/11/5
AP
,ceac updates: 5 Nov, 6 Nov, 9 Nov, 10 Nov, 12 Nov, 17Dec (email), 13jan (email).18 march 22march
 embassy updates:  (5,10, 16,19,23,25,27) Nov_ (1,3,8,9,10,17,22,24,28,30) Dec_(5,6,7,8,19,25) jan
2016/3/22 : تبدیل / به or و دریافت ایمیل
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY ، behjan ، armehraboon ، Haghighat ، sahar2016 ، shadoow
من توی سیس تا به حال آپ نداشتم جز یه دفه دو روز بعد از مصاحبه که به حساب نمیاد ,فقط چند تا اپ سایت انکارا بوده تا به الان.
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan
سلاامم به همه منتظران.تو اين چند روز منتظر كلير بوديم كه خبرى ندادن ٦ماه تمام شد .تازگيا شبا ميشينم فك ميكنم ببينم نكنه كارى كردم يا جايي رفتم خودمم خبر ندارم كه انقد كليرم طول كشيده،شكاك شدم?.خلاصه همچنان منتظريم.شمام دعا كنين .چون فقط ماها حال همو ميفهميم.
ابوظبى ٢٦مى cr1
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan ، mana94 ، sahar2016

(2015-11-27 ساعت 20:28)Mehkam نوشته:  سلاامم به همه منتظران.تو اين چند روز منتظر كلير بوديم كه خبرى ندادن ٦ماه تمام شد .تازگيا شبا ميشينم فك ميكنم ببينم نكنه كارى كردم يا جايي رفتم خودمم خبر ندارم كه انقد كليرم طول كشيده،شكاك شدم?.خلاصه همچنان منتظريم.شمام دعا كنين .چون فقط ماها حال همو ميفهميم.
ابوظبى ٢٦مى cr1

خودتون رو با این فکرا اذیت نکنین، من هم نه شغل دولتی داشتم و نه سربازی رفتم ولی کلی اذیت شدم. بهترین کار اینه که روی زبان و کارایی که میخوای بعد از اومدن انجام بدی تمرکز کنی
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY ، armehraboon ، Haghighat ، sanbad ، sahar2016 ، mana94 ، shadoow
حتما ،مرسی .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-27 ساعت 19:07)qazaleh نوشته:  
(2015-11-27 ساعت 15:21)alireza55 نوشته:  آپدیت سایت آنکارا 27 نوامبر ،94 روز از تاریخ مصاحبه.
عمومیه ؟ کیا آپ داشتن
سلام.بله فکر می کنم عمومیه، چون منم تو سایت آنکارا آپدیت شدم. آقای علیرضا آخرین آپ شما تو سیس کی بوده؟

انكارا ٢٧ نوامبر
سيس ١٩ نوامبر
95 روز از مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-27 ساعت 20:28)Mehkam نوشته:  سلاامم به همه منتظران.تو اين چند روز منتظر كلير بوديم كه خبرى ندادن ٦ماه تمام شد .تازگيا شبا ميشينم فك ميكنم ببينم نكنه كارى كردم يا جايي رفتم خودمم خبر ندارم كه انقد كليرم طول كشيده،شكاك شدم?.خلاصه همچنان منتظريم.شمام دعا كنين .چون فقط ماها حال همو ميفهميم.
ابوظبى ٢٦مى cr1
امیدوارم زود کلیر بشی.
شما آپدیت هات چی بوده تا به الان ,توی سیس و سایت سفارت اپ میشی ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان از شش ماه كه مي گذره حتماً يك ايميل به سفارتتون بزنيد.
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، shadoow ، sanbad
(2015-11-27 ساعت 21:35)alireza55 نوشته:  
ابوظبى ٢٦مى cr1
امیدوارم زود کلیر بشی.
شما آپدیت هات چی بوده تا به الان ,توی سیس و سایت سفارت اپ میشی ؟

نه سفارت ابوظبى تو كار اپ نيست زياد .فرداي اينترويو يه اپ داشتم،تو سيس تا دلتون بخواد.اخه ايميل كه ميزنى اپ ميشه.منم هر ٢هفته تقريبا ميل زدم.
پاسخ
تشکر کنندگان: sahar2016 ، mana94

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان