کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-11-30 ساعت 23:20)پویا و آوا نوشته:  سلام من دقیقا نمیدونم در کدوم قسمت سایت سفارت آمریکا در ابوظبی باید کیس نامبرمو وارد کنم میشه یکنفر منو راهنمائی کنه در ضمن تو سیس هم باید اینویس نامبر وارد کنم که من اصلا این شمار رو نمیدونم از کدوم قسمت مدارکم باید پیدا کنم تاریخ مصاحبه ام 27 اکتبر بوده و اصلا اطلاع ندارم اپ شده ام یا نه تا حالا ممنون میشم اگه منو راهنمائی کنید

سلام

http://www.abudhabiivo.net/ivo.aspx
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90
آپديت سيس همين الان ، چون يه ساعت پيش ١٩ بود الان ٣٠
انكارا هنوز ٢٧
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad
باسپاس دوست عزیز از راهنمائیتون وارد کردم نامبررو یک پیام قرمز رنگ داد که هیچ اطلاعاتی در مورد این شماره نیست و شماره خود را چک و دوباره و بعدا مجددا سعی کنید البته فکر میکنم این یک پیام عمومی باشه به هر حال باز ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-30 ساعت 22:59)هورمغز نوشته:  دوستان کلن آفیسر در روند کلیر شدن هیچ نقشی نداره به ما گفت دو سه هفته اما الان سه ماهم گذشته و حتی آپ دیتم نداشتیم نه کار دولتی داشتیم و نه سربازی! نه رشته حساس زن و شوهر هنرمند کارگردان و نویسنده!
بله دقیقا به همین علت که نقشی نداره توی روند کلیرنس نباید ازش توقع داشت,اون میگه یه چند ماه چند هفته .. یه حدودی میده بهت بهتر از گفتن نمیدونمه .
یه چیز دیگه هم که هست اگه یه گروهی بخوان یه ادم خطرناکیو وارد امریکا بکنن مسلمه که کسیو انتخاب میکنن که وجه موجهی داره یکی مس منو شما ,پس افیسر حق داره به هر کسی چک بده .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-30 ساعت 23:34)Nazanin_kh نوشته:  آپديت سيس همين الان ، چون يه ساعت پيش ١٩ بود الان ٣٠
انكارا هنوز ٢٧
بهشون ایمیل زدی که سیس آپ شده یا خود به خود اپ شده ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
نوچ ايميل نزدم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-01 ساعت 02:14)Nazanin_kh نوشته:  نوچ ايميل نزدم
پس به نظر میاد به زودی خبرای خوبی میشنویم ازت .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-01 ساعت 02:54)alireza55 نوشته:  

نه بابا ، كاش آپديت هارو ياد داشت ميكردم ، بالاي ٢٥ تا آپ ديگه خوشحالم نميكنه ، حدود ١٠ تاش واسه ايميل بود ، بقيه اش ديگه واقعا عجيبه !!!!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-30 ساعت 23:46)پویا و آوا نوشته:  باسپاس دوست عزیز از راهنمائیتون وارد کردم نامبررو یک پیام قرمز رنگ داد که هیچ اطلاعاتی در مورد این شماره نیست و شماره خود را چک و دوباره و بعدا مجددا سعی کنید البته فکر میکنم این یک پیام عمومی باشه به هر حال باز ممنونم

دوست عزيز شماره كيس نمبرتون و صحيح و كامل وارد كنيد و دوباره تلاش كنيد.
مثلاً:
ABD2015......
يا
ANK 2014....
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon
(2015-12-01 ساعت 03:40)Nazanin_kh نوشته:  
(2015-12-01 ساعت 02:54)alireza55 نوشته:  

نه بابا ، كاش آپديت هارو ياد داشت ميكردم ، بالاي ٢٥ تا آپ ديگه خوشحالم نميكنه ، حدود ١٠ تاش واسه ايميل بود ، بقيه اش ديگه واقعا عجيبه !!!!!!!!

ولي يه اتفاق خوب اينه كه وقتي واسه ايميل آپ ميشه ، تو ساعت كاري انكارا هستش و از انكارا جواب ميدن ولي اين آپ ٢ ظهر واشنگتن بود !!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad
ببخشید این ایمیل چی هست که میزنید و بعدش آپ میشید؟ اصلا به کجا ایمیل میزنید؟ و در ایمیل چی می نویسید؟
تقریبا 50 روزه که میگذره و من هیچ آپی به غیر از همون 2تا آپ بعد از مصاحبه نداشتم! من هم باید ایمیل بزنم یعنی؟ کسی. از بچه شرایط من رو داشته که هیچ آپی نداشته باشه تو این مدت؟
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-01 ساعت 15:48)Haghighat نوشته:  ببخشید این ایمیل چی هست که میزنید و بعدش آپ میشید؟ اصلا به کجا ایمیل میزنید؟ و در ایمیل چی می نویسید؟
تقریبا 50 روزه که میگذره و من هیچ آپی به غیر از همون ۲تا آپ بعد از مصاحبه نداشتم! من هم باید ایمیل بزنم یعنی؟ کسی. از بچه شرایط من رو داشته که هیچ آپی نداشته باشه تو این مدت؟
چند صفحه قبلو بخون منم همین سوال و پرسیده بودم ,در ضمن منم 98 روزه هیچ اپی نداشتم .البته توی سیس,
آپ سایت انکارا 1 دسامبر.

(2015-12-01 ساعت 15:48)Haghighat نوشته:  ببخشید این ایمیل چی هست که میزنید و بعدش آپ میشید؟ اصلا به کجا ایمیل میزنید؟ و در ایمیل چی می نویسید؟
تقریبا 50 روزه که میگذره و من هیچ آپی به غیر از همون ۲تا آپ بعد از مصاحبه نداشتم! من هم باید ایمیل بزنم یعنی؟ کسی. از بچه شرایط من رو داشته که هیچ آپی نداشته باشه تو این مدت؟
چند صفحه قبلو بخون منم همین سوال و پرسیده بودم ,در ضمن منم 98 روزه هیچ اپی نداشتم .البته توی سیس,
آپ سایت انکارا 1 دسامبر.

آپ سایت انکارا 1 دسامبر.

آپ سایت انکارا 1 دسامبر.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سفارت من ارمنستان هست و آپدیت ها در سایت نشون داده نمیشه فقط من میتونم از سایت سیس آپدیتهامو چک کنم. حالا باید ایمیل بزنم؟ بعدش تو ایمیل چی بنویسم؟
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:
معذرت پاسخم 3 دفعه اومده ،پاک هم نمیشه ،
اپ انکارا کسی داره بگه لطفا .
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها. امروز سفارت همه با هم آپدیت شدیم ؟Smile کی کلیر می شیم پس؟ همه با هم.ایشالاSmile
category:    F2A/CR1
pd:    2014/1/9
approved:   2014/3/1
send docs:    2015/3/2
complete:    2015/4/6
linterview letter:    2015/9/1
interview:  2015/11/5
AP
,ceac updates: 5 Nov, 6 Nov, 9 Nov, 10 Nov, 12 Nov, 17Dec (email), 13jan (email).18 march 22march
 embassy updates:  (5,10, 16,19,23,25,27) Nov_ (1,3,8,9,10,17,22,24,28,30) Dec_(5,6,7,8,19,25) jan
2016/3/22 : تبدیل / به or و دریافت ایمیل
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza55 ، samiraaa ، حاجی واشنگتن

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان