کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
Sad ١٠٠ روز بدون هيچ خبر خوبي !!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-03 ساعت 19:39)alireza55 نوشته:  باز آپديت ٣ دسامبر انكارا عموميه ؟
آره
[/quote]

بله

كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-03 ساعت 18:08)qazaleh نوشته:  
(2015-12-03 ساعت 15:49)ATYY نوشته:  
(2015-12-03 ساعت 15:36)sara456 نوشته:  
(2015-12-03 ساعت 15:25)samiraaa نوشته:  
(2015-12-03 ساعت 15:18)sara456 نوشته:  دوستان عزیز برای کلیر شدن شما قبلش باید آپ اصلی که از واشنگتن هست را بخورید و این آپ بین ساعات اداری واشنگتن رخ میده یعنی از بعد از ظهر ما تا حدود ساعت ۳و ۴ صبح. بعد از اون بین دو تا سه روز کاری طول میکشه تا از طریق سایت سفارت کلیری اعلام بشه ، در طول این فاصله دو سه روزه شما آپ دیگری در سایت سیس خواهید داشت که در آن / موجود در متن سیس به or تغییر میکنه و بعد از این اتفاق در فاصله خیلی کم نهایتا یک روز کلیری شما از طریق سایت سفارت اعلام خواهد شد و سیس دیگه به همون حالت باقی خواهد ماند تا زمانی که شما پاستون را به سفارت تحویل بدید و ویزاتون صادر بشه.
ساراجان سلام میشه (/ موجود در متن سیس به or تغییر میکنه)رو ۱کم بیشتر توضیح بدیدShyیعنی تغییر /به orکجاصورت میپذیره؟
عزیزم متن داخل سیس را وقتی میخونید فکر کنم حدود خط چهارم دو کلمه هست که اینطور نوشته mailed/ available که در آپ نهایی این / به or تبدیل میشه و بلافاصله بعد نهایت یک روز کلیری به شما اعلام میشه

مرسي سارا جون خيلي خوب توضيح دادي واقعا" ممنون
منون سارا جان
خواهش میکنم دوستان عزیز، وظیفمو انجام دادم
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa
(2015-12-03 ساعت 18:10)mana94 نوشته:  
(2015-12-03 ساعت 15:22)sara456 نوشته:  راستی دوستان تجربه نشون داده برای کیسهای خانوادگی و ازدواجی کلیری اصولا از طریق همون سایت سفارت اعلام میشه و بیشتر برای بچه های لاتاری هست که از طریق ایمیل اعلام میشه، پس هر دو را با هم چک کنید و فقط منتظر ایمیل نمونید.

سارا جون برا تمديد مديكال عكس چهره جديد گرفتيد ؟
راستش مانا جان من همون عکس بار اول را بردم ایرادی هم نگرفتن ولی خوب من مدیکال اولم کلینیک مدیست بود و دومی را رفتم ان ام سی شاید چون کلینیک عوض شده بود چیزی نگفتن
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94
وقتي كار همه جمع تموم شد و كلير شديد ، كسايي كه ميان ال اي خوشحال ميشم يه روز قرار بذاريم جمع بشيم ، به قول اينا گت تو گدر كنيم !!! از نزديك ببينيم همو ! احتمالا بعد از كريسمس و قبل از سال نو خودمون
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza55 ، qazaleh
(2015-12-02 ساعت 22:04)alireza55 نوشته:  پس یعنی سیس رو بعد از تحویل دادن پست انتخابیمون به سفارت چک کنیم ؟ اون موقع که انکارا هستیمو منتظر گرفتن ویزا از پست هستیم ؟

سفارت کلیر شدن رو به شما اطلاع میده. سیس در زمینه کلیر شدن به شما اطلاعاتی نمیده. بعد از اینکه ویزا صاد شد میشه از AP میشه issued.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza55 ، mana94 ، sanbad
(2015-12-03 ساعت 13:09)hamidoo_b نوشته:  
(2015-12-02 ساعت 22:30)qazaleh نوشته:  Itexe عزیز پس من وقتی کلیر شم ، این موضوع رواز سایت سفارت می فهمم؟ statusam از pending به چیز دیگه ای تغییر می کنه؟

کلا آپدیت سیس مهمتره یا سفارت؟

مهمتر و غیر مهمتر نداریم. نکته مهم اینه که تغییر تاریخ آپدیت در CEAC هیچ اهمیتی نداره. تغییر حالت از Ready به AP به Issued در CEAC نمایش داده میشه و کلیر شدن رو سفارت به شما میگه.

(2015-12-03 ساعت 13:14)Haghighat نوشته:  من هم سوال داشتم: کلا وقتی قراره کلیر بشیم که دیگه حتما توی سیس قبلش آپ میشیم دیگه یا اینکه نه ممکنه آپ هم نمیشیم و یکباره در سایت سفارت کلیر بشیم؟؟!!

آپدیت میشین ولی از روی CEAC فهمیدن اینکه کلیر شدین تقریبا غیر ممکنه. حالا هرچقدر هم که ساعت رو دقیق چک کنین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، mana94 ، sanbad
دوستان ابوظبي اپديت نداره نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
از سه ماه پيش كه چك همسرم شروع شد ، زيرش نوشته بطور ميانگين چهار ماه طول ميكشه ولي چون افيسر اسم يه ماه رو اورده بود نميخواستم باور كنم ممكنه چهار ماه طول بكشه ، حالا كه سه ماه رو رد كرد دارم ارزو ميكنم همون چهار ماه درست باشه !!!
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90
(2015-12-03 ساعت 22:26)Sam-90 نوشته:  دوستان ابوظبي اپديت نداره نه؟

نه نداره
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa
(2015-12-03 ساعت 22:30)Nazanin_kh نوشته:  از سه ماه پيش كه چك همسرم شروع شد ، زيرش نوشته بطور ميانگين چهار ماه طول ميكشه ولي چون افيسر اسم يه ماه رو اورده بود نميخواستم باور كنم ممكنه چهار ماه طول بكشه ، حالا كه سه ماه رو رد كرد دارم ارزو ميكنم همون چهار ماه درست باشه !!!

Further administrative processing of your application is required before a decision can be made regarding your eligibility for a visa. Administrative processing, on average takes four months, but we are unable to estimate the amount of time it will take for any particular applicant.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-03 ساعت 22:30)Nazanin_kh نوشته:  از سه ماه پيش كه چك همسرم شروع شد ، زيرش نوشته بطور ميانگين چهار ماه طول ميكشه ولي چون افيسر اسم يه ماه رو اورده بود نميخواستم باور كنم ممكنه چهار ماه طول بكشه ، حالا كه سه ماه رو رد كرد دارم ارزو ميكنم همون چهار ماه درست باشه !!!

كي زير چي نوشته بود چهار ماه؟ ممكنه بيشتر درباره اش توضيح بدي؟

(2015-12-03 ساعت 22:32)Nazanin_kh نوشته:  

Further administrative processing of your application is required before a decision can be made regarding your eligibility for a visa. Administrative processing, on average takes four months, but we are unable to estimate the amount of time it will take for any particular applicant.

اين و از سايت سفارت كپي كرديد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
منکه اینقد خبرای بد اینجا شنیدم که با 5 ماهو 6 ماه کاملا راضیم .
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، mana94 ، samiraaa
(2015-12-03 ساعت 22:33)Sam-90 نوشته:  

كي زير چي نوشته بود چهار ماه؟ ممكنه بيشتر درباره اش توضيح بدي؟

(2015-12-03 ساعت 22:32)Nazanin_kh نوشته:  

اين و از سايت سفارت كپي كرديد؟

اره سايت انكارا وقتي شماره پروندشو ميزنم اينو مينويسه
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، mana94
براي من اينو مي نويسه:
Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان