کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
دوستان درسته كه گفته تلفن و فكس و ايميل براي تسريع پروسه بي فايده اس ولي در جايي از سايت سفارت ابوظبي در قسمت تماس ايتم داشت براي كسانيكه بيشتر از شش ماه كلير نشدن، پس نتيجه گرفتم كه اگه تا شش ماه كلير نشدي يا از قلم افتادي و يا چيزي هست كه خودشون ميدونن.
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، mana94 ، armehraboon ، samiraaa
(2015-12-04 ساعت 04:14)Nazanin_kh نوشته:  واسه شما هم نوشته بود اورج ٤ ماه ؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه فرق داره واسه هر کی ؟ !!! برای همه یکیه .
یه متن عمومیه که نوشته اوریج 4 ماه طول میکشه .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-04 ساعت 05:27)alireza55 نوشته:  
(2015-12-04 ساعت 04:14)Nazanin_kh نوشته:  واسه شما هم نوشته بود اورج ٤ ماه ؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه فرق داره واسه هر کی ؟ !!! برای همه یکیه .
یه متن عمومیه که نوشته اوریج ۴ ماه طول میکشه .

شايد واسه كتگوري هاي مختلف فرق كنه ، من با ويزاي كار اومدم و بعد دو سال هنوز دارم تلاش ميكنم همسرمو بيارم ، ولي سميرا كتگوري ويزاي نامزديه ! البته تو مرحله چك كردن فكر كنم همه مثل هميم ! تو گرفتن ويزا شايد فرق ميكرد ولي الان همه مثل هميم ، فقط نميخوام باور كنم كه قراره بيشتر از سه ماه ديگه هم طول بكشه Big Grin واسه همين دنبال تفاوت ميگردم
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa
(2015-12-04 ساعت 04:37)Sam-90 نوشته:  دوستان درسته كه گفته تلفن و فكس و ايميل براي تسريع پروسه بي فايده اس ولي در جايي از سايت سفارت ابوظبي در قسمت تماس ايتم داشت براي كسانيكه بيشتر از شش ماه كلير نشدن، پس نتيجه گرفتم كه اگه تا شش ماه كلير نشدي يا از قلم افتادي و يا چيزي هست كه خودشون ميدونن.

ظاهرا سفارت هیچ اطلاعی نداره.
ایتو هم در حواب ایمیل نماینده کنگره گفتند و هم در پاسخ به ایمیل و مراجعه حضوری که داشتم.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، samiraaa
(2015-12-03 ساعت 22:32)Nazanin_kh نوشته:  
(2015-12-03 ساعت 22:30)Nazanin_kh نوشته:  از سه ماه پيش كه چك همسرم شروع شد ، زيرش نوشته بطور ميانگين چهار ماه طول ميكشه ولي چون افيسر اسم يه ماه رو اورده بود نميخواستم باور كنم ممكنه چهار ماه طول بكشه ، حالا كه سه ماه رو رد كرد دارم ارزو ميكنم همون چهار ماه درست باشه !!!

Further administrative processing of your application is required before a decision can be made regarding your eligibility for a visa. Administrative processing, on average takes four months, but we are unable to estimate the amount of time it will take for any particular applicant.
برای منم این پیغام میاد Sad پس چرا افسره می گه چند هفته؟Sad
category:    F2A/CR1
pd:    2014/1/9
approved:   2014/3/1
send docs:    2015/3/2
complete:    2015/4/6
linterview letter:    2015/9/1
interview:  2015/11/5
AP
,ceac updates: 5 Nov, 6 Nov, 9 Nov, 10 Nov, 12 Nov, 17Dec (email), 13jan (email).18 march 22march
 embassy updates:  (5,10, 16,19,23,25,27) Nov_ (1,3,8,9,10,17,22,24,28,30) Dec_(5,6,7,8,19,25) jan
2016/3/22 : تبدیل / به or و دریافت ایمیل
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-04 ساعت 15:59)qazaleh نوشته:  
(2015-12-03 ساعت 22:32)Nazanin_kh نوشته:  
(2015-12-03 ساعت 22:30)Nazanin_kh نوشته:  از سه ماه پيش كه چك همسرم شروع شد ، زيرش نوشته بطور ميانگين چهار ماه طول ميكشه ولي چون افيسر اسم يه ماه رو اورده بود نميخواستم باور كنم ممكنه چهار ماه طول بكشه ، حالا كه سه ماه رو رد كرد دارم ارزو ميكنم همون چهار ماه درست باشه !!!

Further administrative processing of your application is required before a decision can be made regarding your eligibility for a visa. Administrative processing, on average takes four months, but we are unable to estimate the amount of time it will take for any particular applicant.
برای منم این پیغام میاد Sad پس چرا افسره می گه چند هفته؟Sad
فقط منظورشون اينه كه از چند هفته ديگه شروع كن به چك كردن تاااااااا ...
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، samiraaa
(2015-12-04 ساعت 04:37)Sam-90 نوشته:  دوستان درسته كه گفته تلفن و فكس و ايميل براي تسريع پروسه بي فايده اس ولي در جايي از سايت سفارت ابوظبي در قسمت تماس ايتم داشت براي كسانيكه بيشتر از شش ماه كلير نشدن، پس نتيجه گرفتم كه اگه تا شش ماه كلير نشدي يا از قلم افتادي و يا چيزي هست كه خودشون ميدونن.

دوستان من فراموش كردم ادامه صحبتم را بنويسم، منظورم اين بود كه بعد از شش ماه حتماً تماس بگيريد با سفارت بخاطر اينكه سرشون خيلي شلوغه و ممكنه پرونده شما از قلم افتاده باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، mana94 ، samiraaa
کسی خبر داره که ایا الان موقع شلوقی ویزاهای دیدار یا توریستی هست برای سفارت یا نه ؟منظورم اینه که از یه طرف ما فک میکنیم سفارت سرش خلوت تر شده چون 3 ماه اخر ساله و لاتاریا دیگه تموم شدن اما از طرفی نزدیک میشیم به کریسمس و ویزاهای دیدارو توریستی زیاد شده درسته ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

نازنین جان فردِمصاحبه کننده به داداشم گفته بوداز2هفته تا6ماه طول میکشه داداشم 3ماهه کلیرشدوبه من گفت تا4ماه طول میکشه وتقریبا دارم میرم تو7ماه.عزیزم درضمن من کتگوریِf2bهستم والدین دارای گرین کارت برای فرزندانِ مجردِبالای 21سال Shy

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-05 ساعت 00:11)alireza55 نوشته:  کسی خبر داره که ایا الان موقع شلوقی ویزاهای دیدار یا توریستی هست برای سفارت یا نه ؟منظورم اینه که از یه طرف ما فک میکنیم سفارت سرش خلوت تر شده چون ۳ ماه اخر ساله و لاتاریا دیگه تموم شدن اما از طرفی نزدیک میشیم به کریسمس و ویزاهای دیدارو توریستی زیاد شده درسته ؟

نه بابا اين فكرا نكنيد سال مالى از Oct شروع ميشه نه Jan از Oct هم لاتارى ٢٠١٦ شروع شده حتى بعضى از افراد ويزاى يك ضرب گرفتن
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
(2015-12-05 ساعت 01:13)samiraaa نوشته:  

نازنین جان فردِمصاحبه کننده به داداشم گفته بوداز۲هفته تا۶ماه طول میکشه داداشم ۳ماهه کلیرشدوبه من گفت تا۴ماه طول میکشه وتقریبا دارم میرم تو۷ماه.عزیزم درضمن من کتگوریِf2bهستم والدین دارای گرین کارت برای فرزندانِ مجردِبالای 21سال Shy

چقدددددددددر عجيب !!! و واسه اشتباهم ببخشيد ، چون گفتي نامزدم ، فكر كردم ويزاي نامزديه !!!
پس اينم كه ميگن بالاي شش ماه ميشه پيگيري كرد چي ؟ جواب خاصي ميدن ؟ يا هنوزم ميگن منتظر باش و چك كن !؟؟؟؟
پاسخ
(2015-12-05 ساعت 03:00)Nazanin_kh نوشته:  

نازنین جان فردِمصاحبه کننده به داداشم گفته بوداز۲هفته تا۶ماه طول میکشه داداشم ۳ماهه کلیرشدوبه من گفت تا۴ماه طول میکشه وتقریبا دارم میرم تو۷ماه.عزیزم درضمن من کتگوریِf2bهستم والدین دارای گرین کارت برای فرزندانِ مجردِبالای 21سال Shy

چقدددددددددر عجيب !!! و واسه اشتباهم ببخشيد ، چون گفتي نامزدم ، فكر كردم ويزاي نامزديه !!!
پس اينم كه ميگن بالاي شش ماه ميشه پيگيري كرد چي ؟ جواب خاصي ميدن ؟ يا هنوزم ميگن منتظر باش و چك كن !؟؟؟؟

6 ماه بشه یا نشه هر کسی پیگیری کنه از یک کنار میگن که باید صبر کنین و معلوم نیست... ظاهرا جدیدا جواب هم نمیدن. خلاصه کلام اینکه فقط میشه صبر کرد.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، ed2008 ، Sam-90 ، samiraaa
(2015-12-05 ساعت 04:34)itex نوشته:  
(2015-12-05 ساعت 03:00)Nazanin_kh نوشته:  

۶ ماه بشه یا نشه هر کسی پیگیری کنه از یک کنار میگن که باید صبر کنین و معلوم نیست... ظاهرا جدیدا جواب هم نمیدن

اي بابا SadSadSadSad ولي جواب منو دو هفته پيش دادن وقتي سه ماه شد، همون جمله تكراري كه سايت رو چك كنين
پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008 ، samiraaa
سلام دوستان
من 17 نوامبر مصاحبه داشتم
رافتم واسه کلیر شدن
شغلم پروازه
به نظرتون چقدر طول میکشه
کیسم هم k1 هست
خیلی ناراحتم و استرس دارم
لطفا کمک کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-05 ساعت 04:53)sarahnokhod نوشته:  سلام دوستان
من 17 نوامبر مصاحبه داشتم
رافتم واسه کلیر شدن
شغلم پروازه
به نظرتون چقدر طول میکشه
کیسم هم k1 هست
خیلی ناراحتم و استرس دارم
لطفا کمک کنید

حتي افيسر مصاحبه كننده نميدونه ، چه برسه به كسايي كه همه تو اين مرحله هستن !!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، ed2008 ، samiraaa ، sarahnokhod

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان