کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-12-06 ساعت 15:16)ATYY نوشته:  پس چرا كسي كلير نمي شه ؟؟؟
من واقعا افسرده شدم حالم اصلا خوب نيست .
برای اینکه تعدادمون اینقد زیاد نیست که هر روز یه کلیری بیاد . هر کدوممون باید حدودا تا 6 ماه صبر کنیم ,تا اونموقع نگرانی خاصی نیست .من دیگه روزا رو نمیشمرم ,الان نمیدونم چند روز شده اینجوری راحت ترم .دارم زبان میخونم .
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، mana94 ، samiraaa
(2015-12-06 ساعت 17:42)alireza55 نوشته:  
(2015-12-06 ساعت 15:16)ATYY نوشته:  پس چرا كسي كلير نمي شه ؟؟؟
من واقعا افسرده شدم حالم اصلا خوب نيست .
برای اینکه تعدادمون اینقد زیاد نیست که هر روز یه کلیری بیاد . هر کدوممون باید حدودا تا ۶ ماه صبر کنیم ,تا اونموقع نگرانی خاصی نیست .من دیگه روزا رو نمیشمرم ,الان نمیدونم چند روز شده اینجوری راحت ترم .دارم زبان میخونم .

راستشو بخواين منم فکر مى کنم افسردگى مزمن گرفتم, ديشب مى خواستم بنويسم اينو ولى باز گفتم بقيه گناه دارن حالشون بدتر مى شه ولى با ديدن اين نوشته ديگه منم نتونستم که نگم.. بهترين کار زبان خوندنه ولى من اصلا نمى تونم تمرکز کنم...يعنى واقعا هيچ راهى نداره؟!!!به هيج کجا نميشه مراجعه کرد؟!! با اين اتفاق اخير کاليفرنيا شايد بررسى ها رو جديتر هم بگيرن...بالاخره چى مى شه؟؟؟!!
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، ATYY ، Sam-90 ، samiraaa
به نظر من منطقی اینه که کاری و که از دستمون بر میاد بکنیم و راجع به چیزی که کنترلی روش نداریم زیاد فک نکنیم،جدا از اینکه بخش اعظم از این فکرای ما بیهودست ,تا 6 ماه کاملا نرماله این شرایط ،اتفاقاتیم که توی کالیفرنیا افتاده مهمه و تاثیر گذار ولی خوبه که مس همیشه هیچکدومشون ایرانی نبودن , توی امریکا نزدیک به 3 میلیون ایرانی زندگی میکنن که بخش زیادیشون تحصیل کرده ان و ادمای مثبتین دولت امریکا هم اینقد سطحی نیست که 2 نفرو بسط بده به همه .به روزی فک کنید که ویزاتونو گرفتیدو به خودتون میگید عجب وقتم و تلف کردمو بیهوده نگرانی کشیدم کاش زبانمو خونده بودم .
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan ، mana94 ، ATYY ، Sam-90 ، qazaleh ، samiraaa ، ehsan6114 ، armehraboon ، sanbad
بچه ها ناراحت نباشین از کجا معلوم؟ شاید تو این هفته یکیمون کلیر شد! من خودمم تو اون دسته ام ک کم کم دارم احساس افسردگی می کنم. خب اینکه ما این سر دنیا ایم و عزیزانمون یه سر دیگه ی دنیا خیلی سخته. اما این دیگه خوان آخره! امیدوارم این روزا زودتر تموم شه،
category:    F2A/CR1
pd:    2014/1/9
approved:   2014/3/1
send docs:    2015/3/2
complete:    2015/4/6
linterview letter:    2015/9/1
interview:  2015/11/5
AP
,ceac updates: 5 Nov, 6 Nov, 9 Nov, 10 Nov, 12 Nov, 17Dec (email), 13jan (email).18 march 22march
 embassy updates:  (5,10, 16,19,23,25,27) Nov_ (1,3,8,9,10,17,22,24,28,30) Dec_(5,6,7,8,19,25) jan
2016/3/22 : تبدیل / به or و دریافت ایمیل
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، Nazanin_kh ، mana94 ، hamidoo_b ، alireza55 ، armehraboon
(2015-12-07 ساعت 01:09)qazaleh نوشته:  بچه ها ناراحت نباشین از کجا معلوم؟ شاید تو این هفته یکیمون کلیر شد! من خودمم تو اون دسته ام ک کم کم دارم احساس افسردگی می کنم. خب اینکه ما این سر دنیا ایم و عزیزانمون یه سر دیگه ی دنیا خیلی سخته. اما این دیگه خوان آخره! امیدوارم این روزا زودتر تموم شه،

اخه قبل كليرنس مگه نبايد سيس آپديت بشه ، هفته پيش كه كسي آپ نداشت !!!!!
١٠٤ روز با كلي آپديت بدون هيچ خبر خوب !!!
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa
دوستان آیا سایت سیس هم آپدیت میشه وقتی که ایمیل میزنیم سفارت یا خیر؟
ارکیده. Shy
ویزا : CR1، مصاحبه: 25 اکتبر 2015
سفارت : ابوظبی
  Update:6 Nov,16Nov,7 Dec,15 Dec,22 Dec,5Jan,6Jan,7Jan
7 ژانویه / تبدیل به or  شده و 12 ژانویه تغییر وضعیت در سفارت ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-07 ساعت 18:21)oray نوشته:  دوستان آیا سایت سیس هم آپدیت میشه وقتی که ایمیل میزنیم سفارت یا خیر؟

دقيقا فقط سيس آپديت ميشه ، من تو سه و نيم ماه چند بار ايميل زدم و فقط سيس آپ شد ، انكارا تكون نخورد !!!
پاسخ
تشکر کنندگان: oray
(2015-12-07 ساعت 20:30)Nazanin_kh نوشته:  
(2015-12-07 ساعت 18:21)oray نوشته:  دوستان آیا سایت سیس هم آپدیت میشه وقتی که ایمیل میزنیم سفارت یا خیر؟

دقيقا فقط سيس آپديت ميشه ، من تو سه و نيم ماه چند بار ايميل زدم و فقط سيس آپ شد ، انكارا تكون نخورد !!!

با چه فاصله ای از ارسال ایمیل اپدیت میشید؟
ارکیده. Shy
ویزا : CR1، مصاحبه: 25 اکتبر 2015
سفارت : ابوظبی
  Update:6 Nov,16Nov,7 Dec,15 Dec,22 Dec,5Jan,6Jan,7Jan
7 ژانویه / تبدیل به or  شده و 12 ژانویه تغییر وضعیت در سفارت ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان:
همون لحظه ايي كه جواب ايميل رو ميدادن ، كه معمولا همون روز بود كه ايميل ميزدم يا نهايتا فرداش !!!
پاسخ
تشکر کنندگان: oray
هيچكس خبر خوب نداره ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-05 ساعت 21:49)Mehkam نوشته:  
(2015-12-05 ساعت 20:33)itex نوشته:  
(2015-12-05 ساعت 18:17)Haghighat نوشته:  یکی از دوستان در پیج کلرنس برندگان لاتاری ۲۰۱۶ یک مطلبی راجع به مرحله AP نوشته که به نظرم جالب اومد. البته من این مطلب را تازه دیدم ولی شاید دوستان قبلا مطلب را دیده باشن و براشون تکراری باشه.

http://www.mohajersara.com/showthread.ph...#pid683374

من اون مطلب رو نه تایید میکنم نهرد ولی یک نکته مهم: نوع AP بچه های لاتاری با ما فرق میکنه و بازه زمانی مشخصی داره برای همین "شاید" بشه از قبل فهمید که مثلا قراره کوتاه باشه یا بلند Smile
ولی برای بچه های خانوادگی/ازدواجی بعضی وقتا کوتاه ۱۰ روزه بعضی وقتا ۳ ماه، بلند گاهی ۳ ماه گاهی ۲ سال. مثلا سال ۲۰۱۱ رییس سپاه هم میرفت فک کنم ۳ماهه کلیر میشد Big Grin ولی ۲۰۱۳ کار خوده من که نه سربازی رفتم و نه کار دولتی داشتم ۸ ماه طول کشید. حتی یک سری هم پاسپورت منو گرفتن ولی سفید پست کردن برام. Sad
خلاصه: فکر کردن در مورد زمان پروسه کلیرنس برای ما بیشتر باعث سخت شدن انتظار میشه، بهتره روی یکسال برنامه ریزی کنیم و تمرکز رو برای کارهای مهم مثل زبان و مهارت کاری نگه داریم.

من متوجه نشدم دوست عزيز .يعنى شما يه بار كلير شدين .يا يه بار رفتين امريكا

من در روز مصاحبه به ظاهر یک ضرب گرفتم ویزا رو یعنی بعد از مصاحبه پاسپورت من رو گرفت و گفت بهتون ویزا میدیم. روزی که رفتم پست خونه دیدم که از ویزا خبری نیست و برگه کلیرنس توی پاکته.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، sanbad
(2015-12-05 ساعت 23:03)mana94 نوشته:  itex عزيز لطفا جدول چك كنيد بعضى اسامى ٢ بار تكرار شده و بعد كلير شدن تنها يك اسم ثبت شده و نظم جدول به هم ريخته مرسى

من ندیدم موردی، موارد رو با ذکر نام لطفا اشاره بکنین
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من تاریخ 27 اکتبر تو ابوظبی مصاحبه داشتم و فقط هم یکبار تو سیس ۳ نوامبر اپدیت شدم کیس هم EB3بوده اما تو سایت سفارت میزنم این پیام رو میده
No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.
ایا به نظر شما این پیام عادیه و برای شما هم همین پیام میاد؟و نشون دهنده اینه که باید بیشتر منتظر بمونم؟ممنون میشم اگه کسی راهنمائیم که
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-08 ساعت 10:58)علیرضاصالح نوشته:  سلام دوستان من تاریخ 27 اکتبر تو ابوظبی مصاحبه داشتم و فقط هم یکبار تو سیس ۳ نوامبر اپدیت شدم کیس هم EB3بوده اما تو سایت سفارت میزنم این پیام رو میده
No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.
ایا به نظر شما این پیام عادیه و برای شما هم همین پیام میاد؟و نشون دهنده اینه که باید بیشتر منتظر بمونم؟ممنون میشم اگه کسی راهنمائیم که

سلام دوست عزیز
برای ما این پیغام نمیاد همون پیام معروف میاد شاید شما کیس نامبر رو کامل وارد نمی کنید که این پیام رو میده Please note the standard format for case numbers
شما که ابو ظبی بودید باید کیس نامبر رو به این صورت وارد کنید
ABDxxxxxxxxxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
با تشکر دوست عزیز راستش منم ABD2015....را وارد میکنم و این پیام رو میده و همین باعث نگرانیم شده به هرحال باز ممنونم که پاسخ دادید
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان