کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
ديگه تحصيلي ها كلير شدن به ترمشون رسيدن ، توريستي هاي كريسمس هم كه پاشون رسيد ، نوبت ماها كه منتظريم نششششد ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، behnamshokri
(2015-12-24 ساعت 13:18)Nazanin_kh نوشته:  ديگه تحصيلي ها كلير شدن به ترمشون رسيدن ، توريستي هاي كريسمس هم كه پاشون رسيد ، نوبت ماها كه منتظريم نششششد ؟؟؟
ان شاالله نوبت همسر شما هم میشه بهت قول میدم با احتساب تعطیلی سفارت تا 20 روز دیگه میاد.
دیرترین کلیری که اومده چندروز بوده؟
کیس: K1‎
ارسال مدارک :  july 28  
سفارت: آنکارا
وقت مصاحبه: ‎12 january
نتیجه ی مصاحبه: AP (FBI Check)
کلیر:29 آگوست
مدت زمان کلیرنس 8 ماه
ارسال مدارک به سفارت 27 سپتامبر
صدور ویزا 24 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-24 ساعت 13:23)hosseinslm نوشته:  
(2015-12-24 ساعت 13:18)Nazanin_kh نوشته:  ديگه تحصيلي ها كلير شدن به ترمشون رسيدن ، توريستي هاي كريسمس هم كه پاشون رسيد ، نوبت ماها كه منتظريم نششششد ؟؟؟
ان شاالله نوبت همسر شما هم میشه بهت قول میدم با احتساب تعطیلی سفارت تا 20 روز دیگه میاد.

بالاي يك سال هم داريم اينجا
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa
(2015-12-24 ساعت 13:12)Nazanin_kh نوشته:  
(2015-12-24 ساعت 12:56)hosseinslm نوشته:  
(2015-12-24 ساعت 11:32)Sam-90 نوشته:  سلام دوستان
كسي اطلاع داره ١٦٥$ براي گرين كارد كجا و چجوري پرداخت كنيم؟
ممنون ميشم اگه كسي اطلاع داره راهنمايي كنه.
دوست عزیز تو موضوع خودش سوالتو بپرس حتما راهنماییت میکنن.اینجا تاپیک عزیزانی که منتظر کلیرشدنن هست.

(2015-12-24 ساعت 12:19)Nazanin_kh نوشته:  يه آپديت الكي ديگه ، ٢٤ سفارت انكارا
سلام نازنین خوب هستی شما از کی منتظرهستین؟ کیستون چیه؟

سلام ، كيس من نيست واسه همسرم اپلاي كردم ، ٢٥ اگوست رفت مصاحبه انكارا ، يعني دقيقا چهار ماه پيش !! هنوز هم كلير نشده ، نه سربازي رفته ، نه شغل دولتي داشته ، رشته اش هم هنره و اصلا حساس نيست ، ولي هنوز خبررري نيست كه نيست

دوست عزیز وضعیت ما هم همینطوره همسر من هم نه سربازی نه کار دولتی داشته و هم اینکه رشتش هنره کارگردان سینماست. بیشتر تا اونجایی که مطالعه کردم گیرشونن روی اسم آدماست. ما هم ۲۴ آگوست مصاحبه داشتیم و چند روز پیش به ایمیلمون جواب دادن که هنوز همسرم کلیر نشده ...
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، armehraboon
(2015-12-24 ساعت 13:34)Nazanin_kh نوشته:  

اوووه. طولانی شدنش به نوع کیس ربط داره یا ربطی نداره؟
یا نه هرکی کیرنس بخوره از دوهفته تا یه سال طول میکشه؟؟؟

(2015-12-24 ساعت 13:34)Nazanin_kh نوشته:  

اوووه. طولانی شدنش به نوع کیس ربط داره یا ربطی نداره؟
یا نه هرکی کیرنس بخوره از دوهفته تا یه سال طول میکشه؟؟؟
کیس: K1‎
ارسال مدارک :  july 28  
سفارت: آنکارا
وقت مصاحبه: ‎12 january
نتیجه ی مصاحبه: AP (FBI Check)
کلیر:29 آگوست
مدت زمان کلیرنس 8 ماه
ارسال مدارک به سفارت 27 سپتامبر
صدور ویزا 24 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
اره 24 دسامبر اپ انکارا ،امروز چه زود اپ زدن 8 و خورده ای صبح بوقت انکارا.
پاسخ
تشکر کنندگان:
عزیزدلم نازنینم جان بارها وبارها خدمت شما ودیگردوستان عزیز عرض کردم اپدیتهای سایت سفارت ا ن ک ا ر ا وب سایت اپدیت هست نه کِیس اپدیت ومنظور از این اپدیتها اینه که وبسایت دراین تاریخ اپدیت شده و کلیرشدگانِ احتمالی شماره کیسشون ثبت شده درسایت.در ضمن عزیزانم برادرِ من که فکرکنم10سپتامبربعداز3ماه واندی کلیرشد وبجز 9 و10 سِپتِممبِر و روزِ فردایِ مصاحبه هیچ اپدیتِ دیگه ای نداشت. درتاریخ 18سپتمبر درسایت سفارت(iv status check)ثبت شد که اَدمینِستِرِیتیو پِراسِسینگ ایز کامپیلیت، پس عزیزانم لطفا خودتون روب یخود و بیجهت با وب سایت اپدیتِ سایت سفارت آزار ندید و ...SadSadSadSadSadSadSadSadSadSad

پاسخ
تشکر کنندگان: alireza55 ، behnamshokri
سلام دوست عزیز sam-90میتونم خواهش کنم یک ایمی ل به من بدهید یک سوال داشتم ممنون میشم
parssaleh@yahoo.com
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-24 ساعت 17:44)samiraaa نوشته:  
عزیزدلم نازنینم جان بارها وبارها خدمت شما ودیگردوستان عزیز عرض کردم اپدیتهای سایت سفارت ا ن ک ا ر ا وب سایت اپدیت هست نه کِیس اپدیت ومنظور از این اپدیتها اینه که وبسایت دراین تاریخ اپدیت شده و کلیرشدگانِ احتمالی شماره کیسشون پبت شده درسایت.در ضمن عزیزانم برادرِ من که فکرکنم۱۰سپتامبربعداز۳ماه واندی کلیرشد وبجز ۹ و۱۰ سمتمبروروزِ فردایِ مصاحبه هیچ اپدیتِ دیگه ای نداشت. درتاریخ18سمتمبر درسایت سفارت(iv status check)ثبت شد که ادمینسترتیو پراسِسینگ ایز کامپلیت پس عزیزانم خودتون روبیخودوبیجهت با وب سایت اپدیتِ سایت سفارت آزار ندید و ...SadSadSadSadSadSadSadSadSadSad
ا چه خوب که یکی که واقعا این اتفاق براش افتاده رو ذکر کردی ،پس خیالمون راحت شد ، دیگه نگران اپ سیس نیستیم .
با این حساب اپ نشدن توی سیس اصلا مشکلی نداره ،کلا اپ انکارا هم ربطی نداره و مهم نیس ،و هر روز ممکنه سایت انکارا کلیری رو بزنه.
عاقبت به خیر بشی .
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa
(2015-12-24 ساعت 10:27)نیکو نیکو نوشته:  سلام
دوستان به من نخندینا ... Smile ولی من 24 وامبر با کیس نامزدی رفتم سفارت در ارمنستان یک لینک به من دادن که چک کنم . که اوونم توو این ۱ ماه فقط دو بار شماره جدید گذاشته اوونم تعداد کم که خیلی از کیس ها مال سال ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ است که آدم میترسه وقتی می بینه اینا تازه جوابشوون اوومده . دیگه نمی دونم این سیس که میگین چیه میشه توضیح بدین ؟

بسیار بسیار خوش اومدی عزیزم ،قدمِ پُراز مِهرت بر سِرُ و چَشم CoolShy

پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز من در تاریخ 27 اکتبر در ابوظبی مصاحبه داشتم اما از اون تاریخ تا امروز هربار کیس نامبرمو درست وبدون خطا در سایت abudhabiivo.net-dolstasts وارد میکنم پیام زیرو بهم میده وکیلم هم میگه مشکلی نیست اما من ندیدم هیچکس تا حالا با این مورد برخورد داشته باشه لطفا از دوستان کسی هست که براش این پیام رو سفارت بده؟البته تو سیس دو بار اپ دارم و اسم خودم و خانواده ام ثبت شده ممنون میشم بگید
No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-24 ساعت 20:05)پویا و آوا نوشته:  دوستان عزیز من در تاریخ 27 اکتبر در ابوظبی مصاحبه داشتم اما از اون تاریخ تا امروز هربار کیس نامبرمو درست وبدون خطا در سایت abudhabiivo.net-dolstasts وارد میکنم پیام زیرو بهم میده وکیلم هم میگه مشکلی نیست اما من ندیدم هیچکس تا حالا با این مورد برخورد داشته باشه لطفا از دوستان کسی هست که براش این پیام رو سفارت بده؟البته تو سیس دو بار اپ دارم و اسم خودم و خانواده ام ثبت شده ممنون میشم بگید
No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.

دوست عذيذ من فكر ميكنم بهتره يك ايميل بزنيد به سفارت براشون توضيح بديد چون اين پيغام در صورتى كه كيس نامبر اشتباه وارد كنيد مياد موفق باشيد
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-24 ساعت 20:16)mana94 نوشته:  
(2015-12-24 ساعت 20:05)پویا و آوا نوشته:  دوستان عزیز من در تاریخ 27 اکتبر در ابوظبی مصاحبه داشتم اما از اون تاریخ تا امروز هربار کیس نامبرمو درست وبدون خطا در سایت abudhabiivo.net-dolstasts وارد میکنم پیام زیرو بهم میده وکیلم هم میگه مشکلی نیست اما من ندیدم هیچکس تا حالا با این مورد برخورد داشته باشه لطفا از دوستان کسی هست که براش این پیام رو سفارت بده؟البته تو سیس دو بار اپ دارم و اسم خودم و خانواده ام ثبت شده ممنون میشم بگید

دوست عذيذ من فكر ميكنم بهتره يك ايميل بزنيد به سفارت براشون توضيح بديد چون اين پيغام در صورتى كه كيس نامبر اشتباه وارد كنيد مياد موفق باشيد
مگه تو سايت سيس اسم متقاضى و همراهان مياد؟!!! براى من اصلا به اسم نمياد
پاسخ
تشکر کنندگان:
بله در قسمت INVOICE میتونید نام خود و واعضا خانواده رو ببینید یا قسمتFEE
پاسخ
تشکر کنندگان:

دوست عزيز كامل وارد مي كني ديگه: ABD20146*****?
تو اين سايت هم چك كن ولي بدون ABD يعني بنويس مثلاً؛ 20146***
http://dubainiv.net/index.asp
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان