کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-12-28 ساعت 21:37)Nazanin_kh نوشته:  جواب ايميل منو امروز دادن كه نوشتم چهار ماه گذشت ، استاتوس كيس چيه ؟!
we will not respond to any inquires for cases pending for less than 6 months, we brought the case to the Consular officer's attention today. We would like to inform you that you should not send new repetitive emails but just wait until we send you an email. when we receive your clearance we will notify you via email.

حالا پرونده رو امروز دادن به افيسر ، امييييدوارم خبر خوبي باشه
نازنين جون ميشه بپرسم متن ايميل تون چي بوده .اميدوارم به زودي زود كلير شي .منتظر خبرهاي خوب هستيم
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
To whom it may concern :
I have been interviewed more than 4 months ago and I appriciate if you can check my case status
Thankyou in advance
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY ، sanbad ، tico
نميدونم افيسر چقدر دخيل هست تو موضوع ، اين كه كيس رو بهش ياداوري كردن ميتونه كمك كنه يا نه ولي اين ايميل تمپليت نبود ، جواب ايميل من بود !!
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، tico
چند تا نکته توی ایمیلشون هست،اول اینکه تا قبل از 6 ماه مشکلی نیستو همه چی طبیعیه،اینکه خوششون نمیاد بهشون ایمیل زده بشه وقتی همه چی طبیعیه از نظر اونا (تا قبل از 6 ماه ) ،و اینکه جواب ادمینیستریتیو از جای دیگه ای میاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، oray ، sanbad
(2015-12-28 ساعت 22:09)Nazanin_kh نوشته:  To whom it may concern :
I have been interviewed more than 4 months ago and I appriciate if you can check my case status
Thankyou in advance

مرسي نازنين جون
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-28 ساعت 23:26)alireza55 نوشته:  چند تا نکته توی ایمیلشون هست،اول اینکه تا قبل از 6 ماه مشکلی نیستو همه چی طبیعیه،اینکه خوششون نمیاد بهشون ایمیل زده بشه وقتی همه چی طبیعیه از نظر اونا (تا قبل از 6 ماه ) ،و اینکه جواب ادمینیستریتیو از جای دیگه ای میاد.

دقيقا همينطوره !!! ولي كيس رو چون نميشناخت سايت من مجبور بودم ايميل كاري كنم تا درستش كنن ، بعد كه سايت شناخت ميزد رجكت سكشن ٢٢١ جي باز ايميل زدم ، ديگه درست شد همه چي ولي سيس هنوز ردي فور اينترويو هستش ، بعد چهار ماه هم جلو خودمو نگرفتم ايميل زدم كه اينو گفتن ! اره جواب بايد از واشنگتن بياد ، كاري از دست افيسر بر نمياد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-29 ساعت 04:14)Nazanin_kh نوشته:  
(2015-12-28 ساعت 23:26)alireza55 نوشته:  چند تا نکته توی ایمیلشون هست،اول اینکه تا قبل از 6 ماه مشکلی نیستو همه چی طبیعیه،اینکه خوششون نمیاد بهشون ایمیل زده بشه وقتی همه چی طبیعیه از نظر اونا (تا قبل از 6 ماه ) ،و اینکه جواب ادمینیستریتیو از جای دیگه ای میاد.

دقيقا همينطوره !!! ولي كيس رو چون نميشناخت سايت من مجبور بودم ايميل كاري كنم تا درستش كنن ، بعد كه سايت شناخت ميزد رجكت سكشن ٢٢١ جي باز ايميل زدم ، ديگه درست شد همه چي ولي سيس هنوز ردي فور اينترويو هستش ، بعد چهار ماه هم جلو خودمو نگرفتم ايميل زدم كه اينو گفتن ! اره جواب بايد از واشنگتن بياد ، كاري از دست افيسر بر نمياد
منظورت اون عبارت زیر جدول هست ؟
وقتی درست شد از ریجکت سکشن 221 جی ،به چی تبدیل شد ؟
توی قسمت کیس استاتوس سایت انکارا چی واست نوشته بود ؟ و الان که درست شده چی نوشته ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
هنوزم همونه ولي بهم جواب دادن وقتي چك ميخوري و پرونده برميگرده واشنگتن يعني رفيوز اندر سكشن ٢٢١ جي . به معني رد شدن نيست
پاسخ
تشکر کنندگان:
Your visa case has been refused under Section 221(g) of the U.S. Immigration and Nationality Act.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-29 ساعت 09:15)Nazanin_kh نوشته:  هنوزم همونه ولي بهم جواب دادن وقتي چك ميخوري و پرونده برميگرده واشنگتن يعني رفيوز اندر سكشن ٢٢١ جي . به معني رد شدن نيست
سر کارمون گذاشتیا نازنین ،اره برداشت منم همین بود که میگه در این مقطع به خاطر بند 221 فعلا رد شده به حساب میای تا جواب کلیر بیاد ،ولی چون گفتی ایمیل زدم و درستش کردن ،گفتم نکنه من اشتباه میکنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94
Tongue
(2015-12-29 ساعت 12:47)alireza55 نوشته:  
(2015-12-29 ساعت 09:15)Nazanin_kh نوشته:  هنوزم همونه ولي بهم جواب دادن وقتي چك ميخوري و پرونده برميگرده واشنگتن يعني رفيوز اندر سكشن ٢٢١ جي . به معني رد شدن نيست
سر کارمون گذاشتیا نازنین ،اره برداشت منم همین بود که میگه در این مقطع به خاطر بند 221 فعلا رد شده به حساب میای تا جواب کلیر بیاد ،ولی چون گفتی ایمیل زدم و درستش کردن ،گفتم نکنه من اشتباه میکنم.

TongueRolleyes منظورم اينه كه خيالم راحت شد بعد از جواب ايميل ، كه مشكل بزرگي نيست ! واسه شما هم نوشته زير كيس ؟ و استاتوس پروسسينگ پندينگ هست
پاسخ
تشکر کنندگان:
اره نوشته تو این مقطع زیر نظر بند 221 هست،و چون هنوز بررسی نشدی، طبق این بند رد شده به حساب میای،اره پروسسینگ پندینگ هست،کلا چیز اشتباهی ننوشته ،اشتباه برداشت کردی .
بچه ها اونایی که 3 ماه رو رد کردن روزای گذرونده رو نشمارن ،روزای باقیمونده رو بشمارن ،این کلک خوبیه ،و راحت تره تحملش ،هاها ،واسه من 54 روز دیگه مونده تا 180 روز رو پر کنم : دی
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY ، Nazanin_kh ، sanbad ، قرباني
(2015-12-29 ساعت 20:30)alireza55 نوشته:  اره نوشته تو این مقطع زیر نظر بند 221 هست،و چون هنوز بررسی نشدی، طبق این بند رد شده به حساب میای،اره پروسسینگ پندینگ هست،کلا چیز اشتباهی ننوشته ،اشتباه برداشت کردی .
بچه ها اونایی که 3 ماه رو رد کردن روزای گذرونده رو نشمارن ،روزای باقیمونده رو بشمارن ،این کلک خوبیه ،و راحت تره تحملش ،هاها ،واسه من 54 روز دیگه مونده تا 180 روز رو پر کنم : دی

اااررررره چه كلك خوبي Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza55
سلام من از بچه های تاپیک مهاجرت خانوادگی هستم, اینجارو یکی از دوستان معرفی کرد امدم انرژی شما عزیزان را دیدم کلی روحیه گرفتم 11 روزه ap خوردم تو انکارا به خاطر خدمت سربازی , امروز کسی از دوستانی که انکارا مصاحبه داشتن آپدیت داشتن تو CEAC ؟
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، samiraaa
(2015-12-30 ساعت 00:56)milad_magnet نوشته:  سلام من از بچه های تاپیک مهاجرت خانوادگی هستم, اینجارو یکی از دوستان معرفی کرد امدم انرژی شما عزیزان را دیدم کلی روحیه گرفتم 11 روزه ap خوردم تو انکارا به خاطر خدمت سربازی , امروز کسی از دوستانی که انکارا مصاحبه داشتن آپدیت داشتن تو CEAC ؟
خوش اومدی دوست عزیز، من اپ سیس نداشتم دیگرانو نمیدونم ، البته نمیدونم میدونی یا نه ایمیل زدن به سفارت باعث اپ سیس میشه، پس اگه خود به خود اپ شدی احتمالا معنی خوبی داره .
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، milad_magnet

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان