کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-09-03 ساعت 21:47)mz64 نوشته:  از دوستان کسی بوده که روز مصاحبه بهش بگن براتون یه سری سوال (Questionnaire ) میفرستیم با ای میل که پاسخ بدید؟ اگر بوده چقدر بعد از مصاحبه براتون فرستادن.ممنونم

دوست عزیز تا اونجایی که من می دونم این فرمها برای لاتاری ها هست برای ما ازدواجی ها نیست
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، romance33 ، Tomas
(2013-09-04 ساعت 00:07)yalda91 نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 21:47)mz64 نوشته:  از دوستان کسی بوده که روز مصاحبه بهش بگن براتون یه سری سوال (Questionnaire ) میفرستیم با ای میل که پاسخ بدید؟ اگر بوده چقدر بعد از مصاحبه براتون فرستادن.ممنونم

دوست عزیز تا اونجایی که من می دونم این فرمها برای لاتاری ها هست برای ما ازدواجی ها نیست
ممنون از پاسختون،
افیسر اینترویو به من گفت برات ای میل میشه و من کیسم F2A هست. من کیس F2A دیگه ای هم میشناسم که بهش همین رو گفتن اما هنوز براش نیمده.
به هر حال اگر کسی همچین چیزی داشته ممنون میشم اطلاع بده.
Done waitin' , I'm livin Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، Rambod ، yalda91 ، romance33 ، Tomas

یکی از دوستام که کیسش ازدواجی بود گفت به فاصله یک هفته بعد از مصاحبه براش یک سری سئوال ایمیل شده.
به شخصه فکر نمیکنم کارهای سفارت زمانبندی خاصی داشته باشه. بهترین کار اینه که اگر فکر میکنین ایمیل به دست شما نرسیده مکاتبه کنین باهاشون.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، mz64 ، romance33 ، Tomas

سلام
دوست عزیز منم کیسم ازدواجی هست و برام فرم سوالاتشون رو ایمیل کردن. البته به من موقع مصاحبه نگفته بودند همچین فرمی برات میفرستیم. من بعد 60 روز پیگیری کردم کیسم رو گفتند ما 9 روز بعد مصاحبه برات questionnaire فرستادیم ولی تو هنوز جواب ندادی! خلاصه درخواست کردم ازشون و بعد 1 هفته برام فرستادنش. الانم 12-13 روزه جواب دادم ولی هیچ ایمیلی ندادن که تایید کنن جواب من رو گرفتند یا نه
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، mz64 ، yalda91 ، romance33 ، Tomas
(2013-09-04 ساعت 11:48)mohamadtj نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 11:35)itex نوشته:  

یکی از دوستام که کیسش ازدواجی بود گفت به فاصله یک هفته بعد از مصاحبه براش یک سری سئوال ایمیل شده.
به شخصه فکر نمیکنم کارهای سفارت زمانبندی خاصی داشته باشه. بهترین کار اینه که اگر فکر میکنین ایمیل به دست شما نرسیده مکاتبه کنین باهاشون.

سلام
دوست عزیز منم کیسم ازدواجی هست و برام فرم سوالاتشون رو ایمیل کردن. البته به من موقع مصاحبه نگفته بودند همچین فرمی برات میفرستیم. من بعد 60 روز پیگیری کردم کیسم رو گفتند ما 9 روز بعد مصاحبه برات questionnaire فرستادیم ولی تو هنوز جواب ندادی! خلاصه درخواست کردم ازشون و بعد 1 هفته برام فرستادنش. الانم 12-13 روزه جواب دادم ولی هیچ ایمیلی ندادن که تایید کنن جواب من رو گرفتند یا نه
mohamadtj و itex عزیز ممنون از پاسختون،
امروز بعد از تقریبا یک هفته از مصاحبه برای من هم فرستادن. سوالاش به نظرم مسخره میاد و حس میکنم چندتاش اصلا ربطی به ویزای مهاجرت خانوادگی نداشته باشه بیشتر به کیسهای دانشجویی و اینا میخوره. به هر حال چیزیه که خواستن.
mohammadtj عزیز آیا شما هم همین حس رو داشتید نسبت به سوالها یه به نظرتون مرتبط بود. چون حدس میزنم این سوالا رو شاید برای همه کیسهایی که می خوان ازشون سوال کنن میفرستن.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، itex ، yalda91 ، Rambod ، romance33 ، Tomas
mohamadtj و itex عزیز ممنون از پاسختون،
امروز بعد از تقریبا یک هفته از مصاحبه برای من هم فرستادن. سوالاش به نظرم مسخره میاد و حس میکنم چندتاش اصلا ربطی به ویزای مهاجرت خانوادگی نداشته باشه بیشتر به کیسهای دانشجویی و اینا میخوره. به هر حال چیزیه که خواستن.
mohammadtj عزیز آیا شما هم همین حس رو داشتید نسبت به سوالها یه به نظرتون مرتبط بود. چون حدس میزنم این سوالا رو شاید برای همه کیسهایی که می خوان ازشون سوال کنن میفرستن.
[/quote]

بله دوست عزیز منم با شما موفقم سوالاتش یا مواردیه که قبلا جواب دادیم یا بعضی هاش به درد کیس ازدواجی نمیخوره.
پاسخ
تشکر کنندگان: mz64 ، yalda91 ، Rambod ، romance33 ، Tomas
سلام
من ٩٠ روزه كه منتظرم، به نظرتون ايميل بزنم يا نه؟ شايد از اين سوالها از من هم بخوان، متن ايميلو كسى ميتونه بهم بده و اينكه به كجا بايد ايميل كنم و در مورد وضعيت پروندم بپرسم، سفارتم ايروان هستش
ممنون از همگى دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Tomas
بچه هایی که فرم 9 سوالی رو به آنکارا فرستادن، میشه بگید SUBJECT ایمیل رو چی نوشتید؟ سفارت گفته بدون هیچ فاصله ای بنویسید “ivadminprocessing” منم فقط نوشتم ivadminprocessing یعنی بدون اون علامت های “ قبل و بعد از اون. الان 2 هفته شده که هیچ جوابی ندادن گفتم شاید باید این علامت های “ رو هم بذارم؟
نوشته سفارت اینه:
(You may send your message to the e-mail address ca-ankara@state.gov . Your subject line must read “ivadminprocessing” (no space between letters
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، romance33 ، Tomas
(2013-09-05 ساعت 00:23)mohamadtj نوشته:  بچه هایی که فرم 9 سوالی رو به آنکارا فرستادن، میشه بگید SUBJECT ایمیل رو چی نوشتید؟ سفارت گفته بدون هیچ فاصله ای بنویسید “ivadminprocessing” منم فقط نوشتم ivadminprocessing یعنی بدون اون علامت های “ قبل و بعد از اون. الان 2 هفته شده که هیچ جوابی ندادن گفتم شاید باید این علامت های “ رو هم بذارم؟
نوشته سفارت اینه:
(You may send your message to the e-mail address ca-ankara@state.gov . Your subject line must read “ivadminprocessing” (no space between letters

شما درست نوشتید دوست عزیز
براشون ایمیل دوباره ایمیل بدید و ازشون سوال کنید که آیا ایمیل قبلی را دریافت کرده اند یا خیر.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، mz64 ، Rambod ، romance33 ، Tomas
(2013-09-05 ساعت 00:41)kamalir36 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 00:23)mohamadtj نوشته:  بچه هایی که فرم 9 سوالی رو به آنکارا فرستادن، میشه بگید SUBJECT ایمیل رو چی نوشتید؟ سفارت گفته بدون هیچ فاصله ای بنویسید “ivadminprocessing” منم فقط نوشتم ivadminprocessing یعنی بدون اون علامت های “ قبل و بعد از اون. الان 2 هفته شده که هیچ جوابی ندادن گفتم شاید باید این علامت های “ رو هم بذارم؟
نوشته سفارت اینه:

براشون ایمیل دوباره ایمیل بدید و ازشون سوال کنید که آیا ایمیل قبلی را دریافت کرده اند یا خیر.
تا حالا 3 بار فرستادم و چند بار هم جداگانه پرسیدم آیا بدستتون رسیده یا نه ؟ ولی دریغ از یه پاسخ.
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، romance33 ، Tomas
(2013-09-05 ساعت 00:50)mohamadtj نوشته:  
نوشته سفارت اینه:

تا حالا 3 بار فرستادم و چند بار هم جداگانه پرسیدم آیا بدستتون رسیده یا نه ؟ ولی دریغ از یه پاسخ.
از طریق فرم داخل وب سایت هم سوال کردین؟
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
من قبل از اینترویو از طریق این فرم ازشون دوبار سوال کردم و هر دوبار بعد از چند روز جواب گرفتم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، mohamadtj ، romance33 ، Tomas
(2013-09-04 ساعت 16:47)Rambod نوشته:  سلام
من ٩٠ روزه كه منتظرم، به نظرتون ايميل بزنم يا نه؟ شايد از اين سوالها از من هم بخوان، متن ايميلو كسى ميتونه بهم بده و اينكه به كجا بايد ايميل كنم و در مورد وضعيت پروندم بپرسم، سفارتم ايروان هستش
ممنون از همگى دوستان

دوستان اگه كسى جواب منو بده بينهايت ممنون ميشمShy
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-09-05 ساعت 10:57)Rambod نوشته:  
ممنون از همگى دوستان

به نظر من 100 درصد ایمیل بزنید و جویای پروندتون بشین. من آدرس ایمیل ایروان رو ندارم چون آنکارا هستم ولی ایروان خیلی سریعتر هم جواب میده. فرمت نامتون اینطوری باشه بهتره:
:Name
:Surname
:Case number

,Dear Sir/Madam
.
.
.
.
.
Regards
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، houmanmir ، Rambod ، romance33 ، Tomas
(2013-09-05 ساعت 01:43)mz64 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 00:50)mohamadtj نوشته:  
نوشته سفارت اینه:

از طریق فرم داخل وب سایت هم سوال کردین؟
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
من قبل از اینترویو از طریق این فرم ازشون دوبار سوال کردم و هر دوبار بعد از چند روز جواب گرفتم.

بله از این طریقم ازشون پرسیدم. متاسفانه تا الان جوابی ندادن
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Tomas
(2013-09-05 ساعت 11:17)mohamadtj نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 10:57)Rambod نوشته:  
ممنون از همگى دوستان

به نظر من 100 درصد ایمیل بزنید و جویای پروندتون بشین. من آدرس ایمیل ایروان رو ندارم چون آنکارا هستم ولی ایروان خیلی سریعتر هم جواب میده. فرمت نامتون اینطوری باشه بهتره:
:Name
:Surname
:Case number

,Dear Sir/Madam
.
.
.
.
.
Regards

در صورت امكان متن ايميلو ميخوام. با تشكر
پاسخ