موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-04 ساعت 12:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-04 ساعت 12:31 توسط mohamadtj.)
mohamadtj و itex عزیز ممنون از پاسختون،
امروز بعد از تقریبا یک هفته از مصاحبه برای من هم فرستادن. سوالاش به نظرم مسخره میاد و حس میکنم چندتاش اصلا ربطی به ویزای مهاجرت خانوادگی نداشته باشه بیشتر به کیسهای دانشجویی و اینا میخوره. به هر حال چیزیه که خواستن.
mohammadtj عزیز آیا شما هم همین حس رو داشتید نسبت به سوالها یه به نظرتون مرتبط بود. چون حدس میزنم این سوالا رو شاید برای همه کیسهایی که می خوان ازشون سوال کنن میفرستن.
[/quote]
بله دوست عزیز منم با شما موفقم سوالاتش یا مواردیه که قبلا جواب دادیم یا بعضی هاش به درد کیس ازدواجی نمیخوره.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من ٩٠ روزه كه منتظرم، به نظرتون ايميل بزنم يا نه؟ شايد از اين سوالها از من هم بخوان، متن ايميلو كسى ميتونه بهم بده و اينكه به كجا بايد ايميل كنم و در مورد وضعيت پروندم بپرسم، سفارتم ايروان هستش
ممنون از همگى دوستان
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هایی که فرم 9 سوالی رو به آنکارا فرستادن، میشه بگید SUBJECT ایمیل رو چی نوشتید؟ سفارت گفته بدون هیچ فاصله ای بنویسید “ivadminprocessing” منم فقط نوشتم ivadminprocessing یعنی بدون اون علامت های “ قبل و بعد از اون. الان 2 هفته شده که هیچ جوابی ندادن گفتم شاید باید این علامت های “ رو هم بذارم؟
نوشته سفارت اینه:
(You may send your message to the e-mail address ca-ankara@state.gov . Your subject line must read “ivadminprocessing” (no space between letters
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-05 ساعت 00:23)mohamadtj نوشته: بچه هایی که فرم 9 سوالی رو به آنکارا فرستادن، میشه بگید SUBJECT ایمیل رو چی نوشتید؟ سفارت گفته بدون هیچ فاصله ای بنویسید “ivadminprocessing” منم فقط نوشتم ivadminprocessing یعنی بدون اون علامت های “ قبل و بعد از اون. الان 2 هفته شده که هیچ جوابی ندادن گفتم شاید باید این علامت های “ رو هم بذارم؟
نوشته سفارت اینه:
(You may send your message to the e-mail address ca-ankara@state.gov . Your subject line must read “ivadminprocessing” (no space between letters
شما درست نوشتید دوست عزیز
براشون ایمیل دوباره ایمیل بدید و ازشون سوال کنید که آیا ایمیل قبلی را دریافت کرده اند یا خیر.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴