کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام
من میخوام ایمیل بزنم به سفارت انکارا
مصاحبه کننده گفت یک ماه طول میکشه اما بیشتر شد، می خوام یه میل بزنم
ادرس ایمیل آنکارا که باید ایمیل بزنیم رو اگه بدبد ممنون می شم ؟
اگه یه متن هم واسه مثال بگید که دیگه واقعا شرمنده می کنید
متشکرم
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، romance33 ، Tomas
من دیروز آپدیت شدم. کس دیگه ای هم شده؟
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، MONA FB ، Rambod ، romantic ، behnam7 ، romance33 ، Tomas
سایت آپدیت شد. 9 تا لاتاری و یکی هم BGH2012705003
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، Rambod ، behnam7 ، romantic ، yalda91 ، romance33 ، Tomas
(2013-09-06 ساعت 12:09)itex نوشته:  من دیروز آپدیت شدم. کس دیگه ای هم شده؟

به سلامتی Itex جان
امیدوارم که دیگه دفعه سوم ویزات صادر بشهSmile
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، Rambod ، yalda91 ، romance33 ، Tomas
(2013-09-05 ساعت 23:43)romantic نوشته:  سلام
متشکرم

لطفا جواب بدید؟
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، Tomas
در صورت امكان من هم متن ايميلو ميخوام
با تشكر
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-09-06 ساعت 14:59)romantic نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 23:43)romantic نوشته:  سلام
متشکرم

لطفا جواب بدید؟

Romantic عزیز این ایمیل سفارت آنکارا است :
E-Mail: CA-Ankara@state.gov
از اینجا هم می تونید سوالاتتون را بپرسید :
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، romantic ، romance33 ، Tomas
دوستان عزيز ويزاي F2A رو چه جوري و از كجا بايد اقدام كنيم و چه مداركي ميخواد من براي همسرم ميخوام و بايد حتما من آمريكا باشم و اقدام كنم يا از ايران هم ميشه ممنون ميشم اگه جواب بدين
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، romance33 ، Tomas
دوستان یک سئوال : معمولا به چه افرادی کلیرنس میخوره؟ ایا شانیسیه؟ یا به این بستگی داره که کجا کار میکنیم؟ چون کیسهای مختلف رو من دیدم انگاری قانون خاصی وجود نداره!
متشکرم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، yalda91 ، romance33 ، Tomas
(2013-09-06 ساعت 20:57)smpf نوشته:  دوستان عزيز ويزاي F2A رو چه جوري و از كجا بايد اقدام كنيم و چه مداركي ميخواد من براي همسرم ميخوام و بايد حتما من آمريكا باشم و اقدام كنم يا از ايران هم ميشه ممنون ميشم اگه جواب بدين

دوست من شما تاپیک مربوط به ویزای ازدواج رو مطالعه کن

اطلاعاتی رو که میخوای همونجا پیدا میکنی Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، yalda91 ، romance33 ، Tomas
(2013-09-06 ساعت 21:27)SaraBanoo نوشته:  دوستان یک سئوال : معمولا به چه افرادی کلیرنس میخوره؟ ایا شانیسیه؟ یا به این بستگی داره که کجا کار میکنیم؟ چون کیسهای مختلف رو من دیدم انگاری قانون خاصی وجود نداره!
متشکرم.

دقيقا قانونى وجود نداره و بستگى به نظر افيسر داره
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، kamalir36 ، SaraBanoo ، romance33 ، Tomas
(2013-09-06 ساعت 21:27)SaraBanoo نوشته:  دوستان یک سئوال : معمولا به چه افرادی کلیرنس میخوره؟ ایا شانیسیه؟ یا به این بستگی داره که کجا کار میکنیم؟ چون کیسهای مختلف رو من دیدم انگاری قانون خاصی وجود نداره!
متشکرم.

سارا جون
من این سوال را از چند تا وکیل پرسیدم (از یک سایتی که آدرسشو به دوستان هم دادم) اکثریت جوابشون این بود که چون ایران جزء کشورهای ضد آمریکایی است (و چند کشور دیگه مثل عراق و افغانستان و ...) برای امنیت بیشتر بهشون چک می خوره و پرونده شون نیاز به پروسه بیشتری داره.
دیگه اینا فکر نمی کنند که اگه ما با آمریکا مشکل داشتیم که تو ایران خودمون می موندیم .خلاصه که تو این پروسه خشک و تر با هم می سوزند.
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، yalda91 ، SaraBanoo ، الی1 ، romance33 ، Tomas
امروز 9تا خانوادگی/ازدواجی داشتیم:
ANK2009613007, ANK2011707023, ANK2013536004, ANK2006533002, ANK2011616014, ANK2013116001, ANK2010802009, ANK2011692014, ANK2011678011
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، yalda91 ، الی1 ، behnam7 ، mohamadtj ، romance33 ، Tomas
کسی آپدیت نشده جدیداً؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، romance33 ، Tomas
نقل قول:Name...............................Category..................Embassy............​​......​​​...Inte​​rview Date......................Clear Date..................Last Update
Ghormeh Sabzi........................K1......................Ankara.....................​​....05Dec-​12............................xxxxxxxx............................xxxxxx
yalda91..................................xxx....................xxxxxxxxxx.....................xxxxxxxxxx...........................xxxxxxxx.........​.​​..​​​...............22 Aug
nimmaa..................................CR1....................Abu Dhabi....................06Mar-13............................xxxxxxxx...........​​​​​​...............25 June
ELI1.......................................CR1....................Abu Dhabi.....................24Apr-13............................xxxxxxxx.........​.​​..​​​..............25 April
mona fb.................................CR1....................Ankara................​​........​​​.​​​.03Jun-13............................xxxxxxxx...........................​.​x​xxxxx
mohamadtj.............................F2A....................Ankara.............​​........​​​.​​.​...12Jun-13............................xxxxxxxx........................​.​.​21 Jun​e​
houmanmir.............................K1......................Abu Dhabi.....................18Jun-13............................xxxxxxxx..........​​​.​​​...............19 June
K1-cid....................................CR1....................Ankara............​​........​​​......20Jun-13............................xxxxxxxx..........................22​ Aug
mhy_1985..............................CR1....................Ankara.............​​.......​​​..​​​....24Jun-13............................xxxxxxxx........................​.​.​.12 ​July
behnam7 ...............................IR1....................Ankara................​...​​.......​​​26J​​un-13............................xxxxxxxx.............................​5​ July
itex........................................F2A...................Ankara.......​​......​​​...​​​..........27Jun-13............................xxxxxxxx...................​.​.​....​..​.​.5 sep
romantic.................................K1.....................Ankara..........​​.....​​​.​​​..........22Jul-13.............................xxxxxxxx..................​​.​....​..​.​. 23Aug

اگر نیاز به اصلاح داره دوستان زحمتش رو بکشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، mohamadtj ، romance33 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان