موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
پخته تویی, خام منم, خانم هاویشام منم.
بحر تویی, جوی منم, آدم جفنگ گوی منم.
منزل تویی, محفل تویی, گوهر و شوق دل تویی.
خاک منم, خاشاک منم, بیش میازار مرا!
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2009-12-04 ساعت 12:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-12-04 ساعت 13:28 توسط mehspeed.)
دوستان عزیز همینجا می خواهم یک فرق فاحش بین یک آمریکایی و ایرانی رو برایتا ن به صورت زنده مثال بزنم دوست عزیز در این سایت که ممکنه بعضی از افرادی که به اون سر می زنند حتی فارسی را خوب بلد نباشن یا مثل خود من اینقدر از صبح تا شب صدای صحبت به زبان غیر مادری در گوشم هست که بعضی اوقات برای به یاد آوردن بعضی کلمات فارسی باید چند دقیقه فکر کنم.
و اما تفاوت یادم می اید که روزهای اول که به اینجا آمده بودم زبانم متوسط بود سال اول خیلی سخت بود ولی باور کنید خودتون می ایید و می بینید هر کلمه ای که شما اشتباه بگید شنونده آمریکایی مقابل چنان با احترام اون رو درست می کنه و به شما می فهمونه که امکان نداره اون کلمه از یادتون بره .
در ضمن این سایت سایت مهاجرتی است دوست من و اگرنه اسم اون رو می گذاشتند سایت ادبی فرهنگی نوشتاری مهاجر سرا شما با باز کردن این تایپیک باعث می شوید که امثال بنده که فارسی رو تا نوجوانی یاد گرفتن و مثل شما تحصیلات عالیه در ایران ندارند معذب بشوند و حتی رغبت نکنند با یک تایپ ولو کوچک به هموطن خودشون کمک کنند.
موفق و پیروز باشید.
موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز من با این سایت از طریق یکی از دوستان در ایران آشنا شدم و قصدم فقط کمک به بعضی از دوستان تازه وارد به آمریکا بوده و بس ولی می بینم که متاسفانه جو نابسامان به اینجا هم اثر کرده و با توجه به اینکه من خودم اینجا معلم هستم سعی می کنم که همیشه حرف طرف مقابل رو به دقت گوش کنم مبادا یک طرفه قضاوت کنم در هر حال موفق باشید.
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
با اینکه در رابطه با دقت در نوشتن با نظر کاوشگر جان کاملا موافقم اما در مورد ضروری در صورتی که غلط هم مشاهده شد بعدا می توان آن را تصحیح کرد و زیاد نباید مته به خشخاش گذاشت.
موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
درود
نه قرار است وسواس به خرج بدهیم و نه آنقدر نامرتب بنویسیم که ارزش و کلاس سایت را تنزل دهیم.
درست است که سایت حاضر سایتی تخصصی و غیر ادبی است اما قرار نیست که آنقدر بد بنویسیم که اگر ننویسیم بهتر باشد.
اگر کسی مانند استارتر محترم تایپیک تذکر بجا و شایسته ای میدهد من به نوبه خود وی را مورد قدردانی قرار میدهم و سعی میکنم از آن حسن استفاده کنم و هرگاه مطلبی مینویسم قبل از فشردن دکمه ارسال یکبار آن را میخوانم تا هم از نظر محتوا و هم از لحاظ شکل ویراستاری شود و این از نظر من بهتر مینماید .
نظر خود را عرض کردم تا نظر بزرگان چه باشد.
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید