موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دختر جان شما که اینقدر نقشههای خوب بلدی بکشی، یه سرچ کوچولو هم توی گوگل کنی بد نیست ها. شما که میخوای اداره مهاجرت رو دور بزنی بد نیست بدونی که اونها از من و شما خیلی زرنگترند و روزی هزار تا از این قصهها رو حفظ هستن. این آفیسرها که شما موقعه مصاحبه میبینید یه دوره یک ساله دیدن فقط برای این کار. یعنی هم احتمالات رو به راحتی پیش بینی میکنند. اولا که اگه شما بخوای با ویزا توریستی بری و اونها بفهمند که شما از قبل آشنا بودین یا اینکه شما ویزا توریستی گرفتی و رفتی اونجا به قصد ازدواج، و اسمش هس''Visa Fraud'' . حالا اگه کسی دیگه visa fraud بخوره توی پروندش دیگه کار حضرت فیله که درستش کنه. من بهت طوسیه میکنم که اگه با ویزا توریستی رفتی بری با اون آقا کلی عکس بگیری ولی نه خیلی روی سر و کول هم و عشقولانه. یه طوری که نشون بده با هم آشنا شدین، بعد برگردی از طریق نامزدی اقدام کنید. اینطوری عاقلانه تره و کم ریسک تر. حالا دیگه خود دانی.
یه چیز دیگه هم که من اینجا متوجه شدم اینه که بچهها خیلی نگران مال امولشون هستن، که خوب اشکالی هم نداره، اما نظر شخصی خود من این هس که چطور آدم میتونه از روح و احساس و جسم مایه بذاره و زیاد هم نگران نباشه اما اسم پول که به میان میاد و تقسیم مال اموال بخواد حسابی محکم کاری کنه!!
به هر حال این نظر شخصی من هس و لزوماً نباید همه مثل من فکر کنن. اما اگه قانونا بخواید بدونید، خیر، اموال قبل از ازدواج به هیچ عنوان نصف نمیشه. اما همه چیز از حساب بانکی گرفته تا حق و حقوق بازنشستگی و خلاصه همه چیز بعد از ازدواج نصف میشه.
اموال ایران و مهریه ایرانی و چیزهای دیگه رو میگن به ما مربوط نمیشه برید کشور خودتون حساباتون رو صاف کنید!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بنظرم راه ایشون دور زدن اداره مهاجرت نیست و قانونی هم هست... آفیسر هم قانع میشه آشنائی اونجا اتفاق افتاده...
ویزای توریستی قابل تبدیل به خیلی چیزها هست و شاید نسبت به نامزدی خیلی پوینت داشته باشه. باویزای نامزدی بریم و نسازیم راهی نیست جزبرگشت یا غیرقانونی ماندن. ولی توریستی به ویزای کاری و ازدواجی و ....خیلی راهها که به گرین کارت ختم میشه قابل تبدیله. خودم قبل گرفتن نامزذی توریستی اپلای کردم و رجکت شدم البته
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-13 ساعت 16:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-13 ساعت 16:28 توسط Reflection.)
تغییر وضعیت و تبدیل ویزا توریستی غیر ممکن نیست اما از اپرو شدن کسی که اقدام میکنه برای ویزای نامزدی و ازدواج خیلی خیلی سخت تره. مدت زمان ویزای توریستی ۴-۶ ماه هس تو ماکزیمم حالت (البته الان نمیدونم چطوری هست اما قبلان که اینطور بود) حالا شما باید ثابت کنی که تو این ۴ ماه با طرف آشنا شدی، رابطه شکل گرفته...، کلی مسافرت با هم دارید،تصمیم گرفتید ازدواج کنید... به دوستان و آشنایانتون نامزدیتون رو اعلام کرید، کلی عکس با دوستان آشنایان و خانوادههاتون دارید و اون وقت امیگرشن شاید بتونه تصمیم بگیره، دوست من از ایران اومد با ویزا توریستی مستقیم خونه اون آقا ، کلی با هم اینور انور رفتن، ...ازدواج کردن، رابطشون اپروو نشد. در هر صورت تصمیم نهایی رو خودت میگیری و ما فقط تجربیات خودمون رو اینجا شر میکنیم. من باشم با ویزا توریستی میرفتم برا دیدار بعد یه سری مدارک هم جم میکردم و بعد همون پروسه نامزدی رو ادامه میدادم.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
مسكاتى جان به نظر من خيلي كار خوبي ميكني خوش به حالت كه ويزا توريستي گرفتي.
١.چقدر ميخواي بموني؟
اونجا خوب اشنا شو شرايط رو ببين بعد تصميم واسه يه عمرت بگير.
٢.چطور واسه ويزا توريستي اقدام كردي ميشه توضيح بدي؟
و من اينو ميدونستم كه وقتي واسه يه ويزا درخواست دادي نميتوني واسه يه ويزا ديگه درخواست بدي.شما كه ميگين واسه نامزدي اقدام كرديم ٣.تو سفارت ندونستن شما واسه نامزدي هم اقدام كردين؟٤.و دليل رفتن به ام ريكارو چي گفتين؟
ممنون اگه توضيح دادي و ايشالا كه همه چي خوب پيش بره
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ساناز جان
من با مادربزرگم رفتيم سفارت دبي و مادربزگم كفت هم ميخوام پسرم رو ببينم هم يه اقايي كه چند بار اومده ايران بريم اونججا ببينيم جه جوريه،چيزي از ويزا نامزدي نپرسيدن و اين اقا براي ما دعوت نامه فرستاد و نسبتش رو به عنوان نامزد من معرفي كرده بود در فرم ها.
فكر ميكنم سه ماه،اما نميدونم داستان گرين كارت چي بشه...