کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
چرا داستان تعریف میکنید اینجا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: دخترمهربون
دوستان ازتون خواهش میکنم اینقدر پستهای همدیگرو تکرار نکنین.بعد از حذف میتونین از آخریش یک خط بزارین و جواب یا پرسش خودتون رو مطرح کنین.اینطوری به دوستای دیگه هم کمک میشه که نیازی نداشته باشن این همه صفحه رو بیخودی باپستهای تکراری بخونن تا به جوابشون برسن.ازتون ممنونم. برای راهنمایی و یادگیری بیشتر میتونین اینجا رو ببینین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، houmanmir ، shadoow ، nedarzdh
خانم مسکاتی.درمورد تبدیل توریستی لطفا این لینکها را بخونید.ادجاست کردن استتوس توریستی پروسه خیلی روتینی هست و بازهم میگم ویزای توریستی خیلی به نامزدی پوینت داره.. بهتره همونجا قبل اکسپیرشدن ویزاتون ازدواج و برای چنج اپلای کنید... امامسائل حقوقی مالی خیلی تخصصیه.
http://www.uscis.gov/visit-united-states...ant-status
پاسخ
تشکر کنندگان: مسكاتي ، romance33 ، hamed_na
(2014-04-13 ساعت 01:12)mazlom khanom نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 21:41)مسكاتي نوشته:  
[/quote]
خوب مگه اگر گرين كارت بگيرم بعد ازدواج به راحتي نميتونم برگردم امريكا؟اكر بتونم كه ديگه لازم نيست واسه ويزا نامزدي اقدام كنم!
يعني كلا اكه قرار باشه براي ويز نامزدي اقدام كنم كه ديگه ازدواج نميكنيم دور از چشم خانواده ها?
ما ميخوايم ازدواج كنيم كه نيازي به تقاضاي ويزا نامزدي و صبر كردن براي كليرنسش نداشته باشيم.
مگر اينكه ازدواج با ويزا توريستي در امريكا جرم باشه.كسي چيزي ميدونه؟
[/quote]

شما برای گرفتن گرین کارت به روشی‌ که میگی‌ چند روز یا چند ماه برای خودت تعیین کردی ؟
مثلا شما با ویزا توریست آمدی و ازدواج کردی و اقدام کردی برای گرین کارت. حالا چقدر فکر میکنی‌ طول میکشه که گرین کارت بدستت برسه ؟

ازدواج با ویزای بغیر ویزا نامزدی غیر قانونی محسوب می‌شه که زندانی نداره، ولی‌ غیر قانونی محسوب می‌شه .کار‌های شما می‌افته به دست آفیسری که خودش حق داره برای پرونده شما تصمیم بگیر و...و هر چقدر که دلش بخواد می‌تونه کارت را عقب بندازه.حتی سال ها
چون بککگرند چکی که از شما و نامزدتان میکنند موقع ویزا نامزدی و یا ویزا ازدواجی با بککگرند چکی که موقع دادن ویزا توریستی میکنند خیلی‌ فرق داره.
---------------
این لینکی‌ که بچه‌ها دادند را میتونی‌ ببینی‌. ولی‌ اون جا هم اطلاعات کلی‌ میده برای هم مردم دنیا همه کشور‌ها شامل می‌شه . البته برای ایرانی‌ کار آسان‌تر نیست که سختر هم می‌شه.
اگر فرد ریسکی‌ کنی‌ هستی‌, کاری که که فکر میکنی‌ درسته را انجام بده.موفق باشی‌
پاسخ
تشکر کنندگان: maryam1
این لینکی‌ که بچه‌ها دادند را میتونی‌ ببینی‌. ولی‌ اون جا هم اطلاعات کلی‌ میده برای هم مردم دنیا همه کشور‌ها شامل می‌شه . البته برای ایرانی‌ کار آسان‌تر نیست که سختر هم می‌شه.
[/quote]

?من نميدونم واقعا ،ولي ظاهرا بين١ماه تا٦ماه طول ميكشه.بايد با يه وكيل پس صحبت كنم چون اصلا نميخوام كارم گير بيوفته؛)
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
خانم مسکاتی... شما حتما میدونید که حدود60-70%توریستیها همینجوریا با یکی از این روشهای ازدواج و تحصیل وغیره موندگارمیشن...شایدبعدچنج کردن بادردست داشتن همون کاغذای اپلای یکجورائی بشه اقامت قانونی را توجیه کرد یا توریستی را تمدید کرد..چون عملا برای تمدید و تبدیل همزمان هم راه داره... اینها قلق داره و جزئیاتش راازوکلاباید بپرسی اگر پول خرج کنی یک وکیل خبره کاررا به نتیجه میرسونه..بچه های این فوروم اکثرا باروش خیلی روتین نامزدی و ازدواجی کارکردند ولی کیس شما اختصاصی و درعینحال امکانپذیره .. بازهم برید تو فوروم توریستیا اونا واردترن شاید.
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، مسكاتي ، hamed_na
دوستان كمك فوري ميخوام....من دي اس 160 رو قبلا بر كرده بودم امروز خواستم يك قسمتش رو عوض كنم كه قبلا از دوستان شنيدم كه ميشه از اول بر كردش ....و سيو كردم كه فردا برم كافينت برينت كنم ولي با شماره اي دي جديد وارد نميشم دوباره اي ديفقديمي رو زدم وارد شد ولي الان نميدونم كه اطلاعاتم رو تصحيح كرده يا نه..... لطفا راهنمايي كنيد....در ضمن اينكه دارم اين فرم رو دوباره بر ميكنم باعث ميشه كه وقت مصاحبه ام عقب بيفته؟؟؟؟
6 آذر =27نوامبر 2013تحویل و پست مدارک
13آذر=4دسامبر 2013 رسید نامبر
9بهمن=29 ژانویه2014 اپروو
23بهمن=12فوریه2014نامه کیس نامبر
پاسخ
(2014-04-15 ساعت 22:28)دخترمهربون نوشته:  دوستان كمك فوري ميخوام....من دي اس 160 رو قبلا بر كرده بودم امروز خواستم يك قسمتش رو عوض كنم كه قبلا از دوستان شنيدم كه ميشه از اول بر كردش ....و سيو كردم كه فردا برم كافينت برينت كنم ولي با شماره اي دي جديد وارد نميشم دوباره اي ديفقديمي رو زدم وارد شد ولي الان نميدونم كه اطلاعاتم رو تصحيح كرده يا نه..... لطفا راهنمايي كنيد....در ضمن اينكه دارم اين فرم رو دوباره بر ميكنم باعث ميشه كه وقت مصاحبه ام عقب بيفته؟؟؟؟
نگران نباشید این فرمو 10 بار هم میشه پر کرد. من 1 بار پر کردم بعد یادم افتاد یه اشتباهی شده, دوباره پر کردم بعد که رفتم سفارت بهم گفتن یه چیزیشو باید عوض کنم. همون آنکارا رفتم یکی دیگه پر کردم و برگشتم بهشون دادم. ولی باید با شماره تایید جدید وارد بشید و پرینت بگیرید.
k1 & k2 اولین اقدام:می2012 بدون وکیل:دینای شدیم! دوباره با وکیل: فوریه2013- اپروو: آگوست 2013- وقت سفارت: jانویه2014 آنکارا- کلیر:19جوون2014- ویزا:26 جوون 2014/ سفرنامه مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shaya ، دخترمهربون
(2014-04-15 ساعت 07:38)مسكاتي نوشته:  این لینکی‌ که بچه‌ها دادند را میتونی‌ ببینی‌. ولی‌ اون جا هم اطلاعات کلی‌ میده برای هم مردم دنیا همه کشور‌ها شامل می‌شه . البته برای ایرانی‌ کار آسان‌تر نیست که سختر هم می‌شه.

?من نميدونم واقعا ،ولي ظاهرا بين١ماه تا٦ماه طول ميكشه.بايد با يه وكيل پس صحبت كنم چون اصلا نميخوام كارم گير بيوفته؛)
[/quote]
http://www.mohajersara.com/thread-1605-p...#pid480471

ببین پول مردم را چطوری میخورند با وعده‌های تو خالی‌.این لینک را هم بخونی بد نیست.صفات ۲۵-۲۶ و یا قبلش.
پاسخ
تشکر کنندگان: دخترمهربون ، مسكاتي ، shadoow
K1
من 21فروردین پروندمو فرستادم (USCIS). 28فروردین ایمیل زدن که به دستشون رسیده.
Your case has been accepted and routed to the USCIS California Service Center for processing. Within 7-10 days by standard mail you will receive your official Receipt Notice (Form I-797) through which you may visit http://www.uscis.gov where you can check the status of your case using My Case Status
پاسخ
تشکر کنندگان: دخترمهربون ، shadoow
سلام
لطفا منو راهنمایی کنین
اگه من گرین کارت امریکارو داشته باشم و بخوام با یه خانوم توی ایران ازدواج بکنم،چه کارایی رو باید انجام بدم و چقدر زمان می بره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-18 ساعت 23:46)atamata نوشته:  سلام
لطفا منو راهنمایی کنین
اگه من گرین کارت آمریکارو داشته باشم و بخوام با یه خانوم توی ایران ازدواج بکنم،چه کارایی رو باید انجام بدم و چقدر زمان می بره؟

دوست عزيز شما فقط از طريق ويزاي ازدواج ميتونين اقدام كنيد نامزدي براي.افراد داراي سيتيزن شيب هستش به تابيك ويزاي ازدواج بريد و كامل بخونين همه جيز رو بجه ها كاملا توضيح دادن
6 آذر =27نوامبر 2013تحویل و پست مدارک
13آذر=4دسامبر 2013 رسید نامبر
9بهمن=29 ژانویه2014 اپروو
23بهمن=12فوریه2014نامه کیس نامبر
پاسخ
(2014-04-18 ساعت 23:46)atamata نوشته:  سلام
لطفا منو راهنمایی کنین
اگه من گرین کارت آمریکارو داشته باشم و بخوام با یه خانوم توی ایران ازدواج بکنم،چه کارایی رو باید انجام بدم و چقدر زمان می بره؟

دوست عزیز اینجا رو ببین و اگه سوالی داشتی به اینجا مراجعه کن. البته واسه ازدواجی ها تاپیک زیاده به جاهای دیگه هم میتونی سر بزنی. موفق باشی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، shadoow
سلام دوستان
من همین الان عضو شدم چون بی صبرانه منتظر جواب کیسم هستم
نامزد من در تاریخ 25/2014/feb کیس i-129f رو تکمیل و قرستاده و تا به امروز status case من در حالت initial review گیر کرده
نامزد من citizen آمریکا هست و 27 سال شاغل در شرکت نفت آمریکا
کسی هست منو کمک کنه و بگه چقدر طول میکشه این اپلیکیشن؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، nedarzdh
(2014-04-20 ساعت 00:44)Mostafa_M7 نوشته:  سلام دوستان
من همین الان عضو شدم چون بی صبرانه منتظر جواب کیسم هستم
نامزد من در تاریخ 25/2014/feb کیس i-129f رو تکمیل و قرستاده و تا به امروز status case من در حالت initial review گیر کرده
نامزد من citizen آمریکا هست و 27 سال شاغل در شرکت نفت آمریکا
کسی هست منو کمک کنه و بگه چقدر طول میکشه این اپلیکیشن؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون

ببین دادا, اینجا کسی‌ حال نداره بشینه از اول توضیح بده. خودت باید بشینی‌ از اول این تاپیک رو بخونی ، دستت میاد. اما سر انگشتی بخوای بدونی از زمانی‌ که اپلای می‌کنید در خوش شانس‌ترین حالت یک سال طول می‌‌کشه بگیر تا ...نهیات تا یک سال و نیم.
K1
(Petitioner)
October 1th 2013 - Sent all the documents to USCIS
November 4th - 2013[/b] Approved
December 19- 2013 Received the case number
March 13- 2014 Interview , Armenia
Waiting for administrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، romance33 ، Mostafa_M7

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان