کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2014-06-14 ساعت 23:53)sea.breeze نوشته:  سلام ، بچه میخواستم بدونم واسه مصاحبه که باید کارت ملی ببریم با ترجمه اگه کارت ملی تاریخ اعتبارش گذشته باشه اشکالی داره؟ آخه من الکترونیکی نکردم کارت ملیمو همون کارت ملی قدیمیه ، میترسم گیر بدن . یه هفته دیگه هم مصاحبه دارم
راستش از بچه های اینجا شنیدم که اعتبار کارت ملی اهمیتی نداره نگران نباشید
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، aidaone ، nedarzdh
(2014-06-05 ساعت 18:31)hamed.us نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 18:04)babak.n نوشته:  سلام دوستان
کسی که گرین کارت داره میتونه برای کسی درخواست ویزای نامزدی بکنه؟ یا فقط برای سیتیزن هاست؟

اگر میتونه - شرایط و زمانش چقدر است؟

خیر نمیتونه. این قانون فقط شامل سیتیزن های مقیم آمریکا میباشد.
کسی که گرین کارت داره فقط از طریق ازدواج میتونه همسر خودشو به آمریکا بیاره و این پروسه 1.5 تا 2 سال به طور میانگین زمان میبرد.

اگر کسی سیتیزن باشه ازدواجی زودتر جواب میده یا نامزدی؟... من ی مورد دیدم تو اشناها اقاعه سیتیزن بود ازدواجی اقدام کرد برای همسرش و یک ساله خانومشو برد اگر سیتیزن باشن و ازدواجی اقدام کنن زودتر از یک سال میشه ایا؟ یا همون 1یا2سال هست؟

و خدایی که در این نزدیکیست.....
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-15 ساعت 11:10)girl 1368 نوشته:  اگر کسی سیتیزن باشه ازدواجی زودتر جواب میده یا نامزدی؟... من ی مورد دیدم تو اشناها اقاعه سیتیزن بود ازدواجی اقدام کرد برای همسرش و یک ساله خانومشو برد اگر سیتیزن باشن و ازدواجی اقدام کنن زودتر از یک سال میشه ایا؟ یا همون 1یا2سال هست؟

ممکنه که در نامزدی ریجکت بشه و این امکان برای همه وجود داره ولی در ازدواج دیگه رد خور نداره و خیالتون راحت تره. ولی تا جایی که من قبلاً شنیدم نامزدی کمی زودتر میشه.ازدواج با سیتیزن هم اگه دقیقش رو بخوای میتونی از روی ویزا بولتین ببینی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، girl 1368
(2014-06-15 ساعت 15:01)romance33 نوشته:  
(2014-06-15 ساعت 11:10)girl 1368 نوشته:  اگر کسی سیتیزن باشه ازدواجی زودتر جواب میده یا نامزدی؟... من ی مورد دیدم تو اشناها اقاعه سیتیزن بود ازدواجی اقدام کرد برای همسرش و یک ساله خانومشو برد اگر سیتیزن باشن و ازدواجی اقدام کنن زودتر از یک سال میشه ایا؟ یا همون 1یا2سال هست؟

ممکنه که در نامزدی ریجکت بشه و این امکان برای همه وجود داره ولی در ازدواج دیگه رد خور نداره و خیالتون راحت تره. ولی تا جایی که من قبلاً شنیدم نامزدی کمی زودتر میشه.ازدواج با سیتیزن هم اگه دقیقش رو بخوای میتونی از روی ویزا بولتین ببینی.

+ حرفهای دوست خوبم
نامزدی کمتره ولی کیس با کیس فرق داره مورد داشتیم 20 30 روزه اپروو شده بازم مورد بوده یک سالو نیم طول کشیده و شما رو 1 تا 2 سال باید حساب کنید
ازدواج با سیتیزن میشه cr1 نمیدونم بولتون داشته باشه من خبر ندارم
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، girl 1368
هورااااا بچه ها من ویزامو یک ضرب گرفتم Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، romance33 ، shmo ، shadoow ، girl 1368 ، دخترمهربون
(2014-06-19 ساعت 03:26)nedarzdh نوشته:  MBacheha yezarbbbb visamo gerefta

مبارکه

و خدایی که در این نزدیکیست.....
پاسخ
تشکر کنندگان: nedarzdh
(2014-06-14 ساعت 23:53)sea.breeze نوشته:  سلام ، بچه میخواستم بدونم واسه مصاحبه که باید کارت ملی ببریم با ترجمه اگه کارت ملی تاریخ اعتبارش گذشته باشه اشکالی داره؟ آخه من الکترونیکی نکردم کارت ملیمو همون کارت ملی قدیمیه ، میترسم گیر بدن . یه هفته دیگه هم مصاحبه دارم

از من فقط شناسنامه خواستن
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-06-19 ساعت 20:24)nedarzdh نوشته:  

ندا جون تبريك فراوون
ميشه از كارت بگي و سفرهاي خارجيت؟ميخوام حدس بزنم چرا من كليرنس خوردم و چقد ممكنه طول بكشهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-19 ساعت 21:12)مسكاتي نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 20:24)nedarzdh نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 23:53)sea.breeze نوشته:  سلام . یه هفته دیگه هم مصاحبه دارم

ندا جون تبريك فراوون
ميشه از كارت بگي و سفرهاي خارجيت؟ميخوام حدس بزنم چرا من كليرنس خوردم و چقد ممكنه طول بكشهSmile

Man kolan 1safar be Baku Va 5safar be Turkey dashtam. Fogelisanse zabane English, Dar moassese khosusi English Tadris mikonam.
پاسخ
تشکر کنندگان: مسكاتي ، shadoow ، girl 1368 ، دخترمهربون
سلام دوستان اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا منو راهنمایی دقیق کنه چه کار باید بکنم..........من 8 بهمن اپروو شدم و نامه کیس نامبرمو 23 بهمن گرفتم ولی هنوز که هنوزه نامه اینترویو رو نگرفتم .....سفارتم هم ابوظبی هستش ............کسی میدونه چه سایتی رو باید چک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟k1
6 آذر =27نوامبر 2013تحویل و پست مدارک
13آذر=4دسامبر 2013 رسید نامبر
9بهمن=29 ژانویه2014 اپروو
23بهمن=12فوریه2014نامه کیس نامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-19 ساعت 03:26)nedarzdh نوشته:  هورااااا بچه ها من ویزامو یک ضرب گرفتم Big Grin

خوش به حالت سه ماههههههههههههه!Sad
6 آذر =27نوامبر 2013تحویل و پست مدارک
13آذر=4دسامبر 2013 رسید نامبر
9بهمن=29 ژانویه2014 اپروو
23بهمن=12فوریه2014نامه کیس نامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، shadoow ، girl 1368
سلام به همه دوستان با توجه به این که این سایت به من کمک خیلی زیادی کرد و اطلاعات خوبی رو تونستم برای مصاحبه ام که برا ویزا نامزدی بود، کسب کنم لازم دونستم تجربه مو و مصاحبه نامزدی مو که تاریخش 14 ماه مه 2014 بود بنویسم تا دیگران نیز از اون بهره ببرند. من چهارشنبه 14 می ساعت 8 و 40 زمان مصاحبه ام بود و نامزدم که در سیاتل زندگی می کنه اول ژانویه برام اقدام کرد و چون پرواز مستقیم به آنکارا نبود جمعه هفته قبل از مصاحبه سوار هواپیما شد و به ایران اومد که با هم بریم ترکیه. اون صبح روز یکشنبه رسید و ماهمون روز بعد از ظهر دوباره سوار هواپیما شدیم به مقصد ترکیه. بلیط و رزرو هتل رو یک هفته ای گرفته بودیم. روز بعدش یعنی دوشنبه رفتیم برای انجام کارهای مدیکال یه آزمایش خونو و عکس از قفسه سینه که هزینه اش حدود 50 دلار شد و دو واکسن زدم که اونم هزینه 220 دلار شد. لازم هست اینجا بگم که کسانی که می خوان مدیکالو ایران انجام بدن باید یک ماه فبل از مصاحبه برن برا انجام این کار چون من حدود 20 روز قبل مصاحبه رفتم انیستیتو پاستور گفتن نمی شه فلان واکسنو که فکر کنم اسمش ام ام آر بود بزنن چون زیر یک ماه به موعد مصاحبه مونده. خلاصه فقط دو تا واکسن آنفولانزا و کزاز فکر کنم زدم که هزینه اش حدودا شد 50 هزار تومن. خلاصه روز سه شنبه هم که جواب مدیکالو دادن (ما برای انجام کارهای مدیکال با تور هماهنگ کرده بودیم و حدود 60 دلار بابت این کار داده بودیم اما کار خاصی اونا نکردن چون فقط ما رو بردن مطب و برگردوندن و روز بعد رفتن جواب و گرفتن، اینکارو خودتون هم می تونید انجام بدید چون مطب نزدیک سفارت هست شاید 20 تا 30 دقیقه پیاده روی داشته باشه و انقدر وقت اضافه می یارید اونجا که بهتر برای وقت گذروندن هم که شده خودتون این کارو بکنید). روز مصاحبه رسید و من که استرس داشتم و نامزدم هم همین طور یک ربع به هشت دم در سفارت بودیم و دیدیم چه صفی هست با نامزدم تو صف بودیم که بعد از یه مدت نگهبان اومد و به ترکی گفت همراه ها از صف خارج شن و فقط متقاضی ها تو صف باشن خلاصه من رفتم تو و نگهبان ازم پرسید وسیله الکترونیکی و غیره و غیره که گفتم نه ندارم. فقط کمربند داشتم که گفت باز کن و من باز کردم و به یه ایرانی که دم در بودم دادم گفتم که بدن به نامزدم. خلاصه از گیت بازرسی بدنی که رد شم نگهبانه گفت که گرین کارتت چی هست و من گفتم که ویزای k1 هستم و بعد فرستادم داخل. دم در ورودی یه خانم بود که فارسی خوب بلد بود و گفت مصاحبه ات می خواد فارسی باشه یا انگلیسی و من با اینکه رشته ام ادبیات انگلیسی بود و مسلط به زبان بودم از استرس گفتم که فارسی. خلاصه یه شماره بهم دادو و گفت منتظر باش. شمارمو که روی یه صفحه نمایش داد و باجه مورد نظر رو نشون داد رفتم و خانمی که پشت باجه بود مدارکی رو که گفته بودن روز مصاحبه باهاتون باشه یکی یکی گفت که بهش بدم. منم دادم. بعد دوباره منتظر موندم برای انگشت نگاری نوبتم که شد رفتم برا انگشت نگاری و بعدش هم لحظه موعود رسید و بعد از حدود دو ساعت منتظر موندن رفتم برا مصاحبه. اول سلام و احوال پرسی بعدش هم گفت که دست راستتو بلند کن و قسم بخور که هرچی می گی حقیقت هست. منم این کارو کردم تا اینجا انگلیسی حرف می زدیم و من منتظر تا فارسی صحبت کردن و شروع کنه ولی اون همش انگلیسی باهام حرف زد و بعد اول پرسید که نامزدت کجاست منم گفتم بیرون هست و پاسپورتش که همراهم بود برای مدرک نشونش دادم ولی اون گفت لازم نیست. گفت کی اومده ترکیه و منم گفتم اول اومد ایران و از ایران با هم اومدیم ترکیه. بعد گفت چند روز ایران بوده و منم گفتم فقط چند ساعت و اونم خندید. بعد گفت چطور آشنا شدید و منم گفتم از طریق مادر نامزدم که همسایه هستیم و تو یه ساختمون زندگی می کنیم و درواقع نامزدیمون سنتی بوده و از
طریق خانواده ها آشنا شدیم. گفت همدیگرو دیدید گفتم بله پارسال تابستون که اومد ایران. گفت آشناو فامیل داری امریکا گفتم نه. گفت کارت چیه گفتم تو خونه تدریس زبان می کنم گفت وزارت اموزش بودی گفتم قبلا تو دبیرستان درس می دادم اما نه دبیرستان دولتی بلکه دبیرستان خصوصی یا همون غیرانتفاعی (لازمه بگم که من این اطلاعات را در فرمی که قبل از مصاحبه پر کرده بودم نوشته بودم). بعدش گفت قبلا ازدواج کردی گفتم نه. گفت نامزدت چی گفتم آره تو این لحظه یه آقا از پشت دیوار اومد کنار افسر و افسر اسپیکر رو خاموش کرد و من قلبم ریخت گفتم حتما یه چیزی شده. که بعد از چند دقیقه افسر که متوجه استرس من شده بود گفت چیزی نیست. بعد دو تا از عکسهایی رو که براشون فرستاده بودیم نشون داد و به دایی نامزدم و دختر دایی نامزدم اشاره کرد و گفت اینا کی هستن و منم جوابشو دادم از اوونجا که نامزدم تار می زنه و تو عکس دستش بود گفت اسم این چیه و منم گفتم. بعد یه عکس دیگه رو نشون داد و به مادر نامزدم که پارسال رفته بودیم با هم شمال و منظره خیلی قشتگی بود اشاره کرد و گفت این کیه و منم گفتم مادر نامزدمه پارسال با همدیگه (من نامزدم و مادر شوهرم) رفته بودیم شمال ایران. اونم گفت چه جای قشنگیه. بعد از این دیدم که همه مدارکو به هم پس داد به همراه برگه تاییدیه ویزا. حالا من گیج و ویج نمی دونستم چی به چیه فقط دیدم که پاسپورتمو پس نداد فهمیدم که ویزامو تایید کردن ومن اومدم بیرون سفارتو دنبال نامزدم می گشتم که از دور اون منو دیدو وقتی که دید دارم می خندم فهمید که قبول شدم و همدیگه رو بغل کردیم و ایرانی هایی که دم در ایستاده بودن هم بهمون تبریک گفتن. تا اینجا همه چیز خوب پیش رفت. اما نکته اینجا بودکه ما پست یولوس رو که خود سایت برا ایرانی ها معرفی کرده بود انتخاب کرده بودیم ما تو مطب متوجه شدیدم که این پست روزهای شنبه تعطیل هست و بهتر اینکه که پست ینی شهیر رو انتخاب می کردیم که اگه یه وقت ویزا روز شنبه تحویل پست داده می شد بتونیم اونو بگیریم. متاسفانه ما اینو روزی که رفته بودیم مطب متوجه شدیم و رفتیم تو سایت که اونو تغییر بدیم و اجازه تغییر تمی داد (البته خیلیها می گفتن می شه تغییر داد ولی حالا نمی دونم شاید برای کیس های نامزدی همچین کاری ممکن نیست چون اونجا آژانس هایی بود که مثل ثبت نام یارانه تو ایران، 20 دلار می گرفتن و اینکارو برات انجام می دادن ولی خوب نشد.) خلاصه بعداز مصاحبه هم من به خانمی که دم در بود و شماره می داد گفتم که می تونم آدرس پستمو عوض کنم گفت نه دیگه نمی شه) این گذشت و ما هر چی منتظر موندیم پاسمون نیومد اونجا متوجه شدیم که می شه وکالت داد به یه نفرو اون طرف پاسپورتو بگیره و بفرسته ایران. ما هم این کارو کردیم که ای کاش نمی کردیم. یه خانمی بود به اسم مرادی که دفترش رو به رو سفارت آمریکا و کمی بالاتر از دفتر ایران ایر هست. ما با اون آشنا شدیم و ازش در اینباره سوال کردیم و اون گفت که اره شما به من وکالت می دیدم منم براتون پاسپورتو می گیرم و پست می کنم گفتیم هزینه اش چقدر هست گفت همه 150 دلار می گیرن اما من 100 دلار ما هم گفتیم حالا باید چیکار کنیم گفت تا جمعه بعد از ظهر صبر کنید اگه نرفت پست ما می ریم سفارت ایران یه برگ خروج برای برگشت به ایران می گیریم و همونجا یه وکالت می دین که من براتون پاسپورتو بگیرم. ما هم گفتیم باشه خلاصه اینکارو کردیم و ما یکشنبه برگشتیم ایران. هر ساعت و هر روز سایتهای ( یو اس سی آی اس) رو چک می کردیم دوشنبه گذشت خبری نشد، سه شنبه دیدم زده ویزاتون در حال بررسی هست و چهارشنبه زد که صادر شده و یک میل برا من اومد که گفت ویزاتون فرستاده شده به پست و از طریق فلان سایت می تونید پیگرش باشید. خلاصه پنج شنبه پاسمون رسید پست و ما به خانم مرادی زنگ زدیم و گفتیم که رسیده پست و اونم گفت که من می رم می گیرم و به محض اینکه گرفتم بهتون زنگ می زنم حالا نامزم هم قراربودکه همون شب برگرده امریکا. ساعت حدود 3 بعد از ظهر بود که خانم مرادی زنگ زد گفت پاسو گرفتم و ماهم خوشحال. بعد که سایت پستو چک کردیم چون زبانش ترکی بود با گوگل ترنسلیت ترجمه دست و پا شکسته کردیم که ببینیم معنی جمله هاش چیه خلاصه متوجه شدیم که هنوز تو پست هست ما هم به این نکته توجه نکردیمو همسرم شب برگشت امریکا و ما هم منتظر که یکشنبه بشه و پاسمونو بفرستن ایران. جمعه ساعت 11 شب خانم مرادی به من زنگ زد و گفت پاستو نگرفتم بهم ندادن. انگار دنیا رو سرم خراب شد. و گفتم مگه شما دیروز نگفتید که گرفتم گفت داشتم تلاش می کردم که بگیرم ازشون. خلاصه حالا من تنها و شوهرم رفته خودمم نمی تونم برگردم آنکارا. حالا باهاش بحث می کردم که چرا زودتر نگفته بودی که شوهرم بر نگرده امریکا و پیگیره کارم باشه و خودش بیاد آنکارا. هیچی این گذشت. شنبه رفتم اداره گذرنامه نتیجه ای نداشت. رفتم آژانس هواپیمایی راهواری که باهاش تور گرفته بودیم جریانو گفتم. اونا گفتن یه وکالت رسمی بده ما اینکارو انجام می دیم. وکالت رسمی دادمو با التماس و خواهش که ترجمه ترکی استامبوبیش تا دوشنبه آماده بشه و سه شنبه بفرستن آنکارا. حالا در این لحظه حدود سه روز هست که هنوز پیگیر هستن و پاسپورتمو نگرفتن. میگن گیر دادن. ما پیشنهاد دو برابر دستمزدو دادیم یعنی 300 دلار که هر طور شده برا ما اینکارو بکنن .ولی بازم متاسفانه گیز داده بودن که پرا این وکالت نامه مهر سفارت ترکیه رو ندارده. خلاصه وکالت نامه برگشت ایرانو من روز یکشنبه بردم سفارت ترکیه و بادادن 20 دلار برام مهر زدن اینم بگم که اون آقای ترکی که وکالت نامه رو گرفت گفت برو بعد از ظهر بیا و من هر چی التماس کردم مه من باید امروز اینو دوباره بفرستم آنکارا قبول نکرد. خوشبختانه آژانسی که ما بهش وکالت داده بودیم که پاسمو بگیره آشنا داشتن تو سفارتو و بهش زنگ زد و اون گفت 12 ظهر بیا ببر. یکشنبه وکالت نامه رو فرستادیم ترکیه و دوشنبه عصر پاسمون بعد از حدود دوهفته از پست اولوس آزاد شد. کل این ماجرا حدود 1700 میلیون برامون آب خورد. تازه آژانس گفت که به جای 300 دلار باید 350 دلار بدید.

این نکته ها رو توجه کنید: سعی کنید تا جایی که ممکن هست خودتون کارهاتونو انجام بدین. حتی اگه شده یک ماه هم در ترکیه بمونید اما خودتون پاسپورتتونو بگیرد و برگردید به اعصاب خوردی های بعدش نمی ارزه. برای انجام هر کاری با چند نفر مشورت کنید. ما در زمان نامزدیمون از هر مهمونی که رفته بودیم عکس گرفته بودیم به علاوه هر چند وقت یکبار با اسکایپ عکس می گرفتیم با فامیل و خواهر و برادرها که بدونن رابطه واقعی هست. برای اسکایپ یه قسمت داره که می تونید پرینت و کپی از زمانی که دو طرف دارن با هم حرف می زنن بگیرید. توجه داشته باشید وقتی با برگه عبور به ایران بر می گردید علاوه بر این که تو فرودگاه کلی سین جینتون و معطلتون می کنن، دیگه حق خروج از کشور رو ندارید مثل من Smile و اینکه وقتی پاسپورتتون دستتون رسید باید ببرید اداره گذرنامه مهر وروودو بزنن تو پاسپورتتون.
سایتی هست به اسم سی یی ای سی که اونجا می تونید پروسه صدور ویزاتونو از طریق کیس نامبرتون دنبال کنید .
ترکی بهتر از انگلیسی تو ترکیه به دردتون می خوره خیلی به ندرت انگلیسی بلد هستن. اگر خواستید برا هر کاری به هر کسی وکالت بدید یادتون باشه که باید اونو ببرید سفاارت همون کشور در ایران تایید کنید در غیر اینصورت فاقد ارزش برای کشور مورد نظر است.
حالا بعد از حدود یک ماه من در کنار همسرم در سیاتل هستم. هر چی هم میل و تلفن زدیم به این خانم مرادی پور هیچ پاسخی درباره برگشت 100 دلار از دست رفته دریافت نکردیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، دخترمهربون ، girl 1368 ، Nakisa
ایرانیان و دوستان عزیز، دوباره می گم برای دریافت پاسپورت پس از قبولی در مصاحبه نامزدی در آنکارا به این خانم مردای پور که روبه روی سفارت آمریکا دفتر داره و دفترش بالاتر از دفتر ایرلاین است اصلا اعتماد نکنید
پاسخ
تشکر کنندگان: girl 1368
(2014-06-22 ساعت 18:55)دخترمهربون نوشته:  سلام دوستان اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا منو راهنمایی دقیق کنه چه کار باید بکنم..........من 8 بهمن اپروو شدم و نامه کیس نامبرمو 23 بهمن گرفتم ولی هنوز که هنوزه نامه اینترویو رو نگرفتم .....سفارتم هم ابوظبی هستش ............کسی میدونه چه سایتی رو باید چک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟k1

تجربه منو بخونید تا جایی که می دونم خودتون باید تاریخ مصاحبه تونو تعیین کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: دخترمهربون
سلام دوستان
ما به تازگی برای ویزای نامزدی اقدام کردیم. حدود یک هفته هست که مدارک رو ارسال کردیم.
دوست دارم تجربه هام رو از این لحظه اینجا ثبت کنم و از تجربیات شما استفاده کنم.

به عنوان اولین سوال به نظرتون چقدر باید منتظر باشم که اعلام کنن مدارک رو دریافت کردن؟

ضمنا لطفا یادم بدید شکلک ها رو فعال کنم و اون پایین مثل بعضیهاتون تاریخ ارسال مدارک و ... رو بنویسم.
مرررررررسی
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: girl 1368

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان