کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
بچه‌ها جونی،

من نامزدم دو ماه پیش مصاحبه داشت تو ارمنستان، از 134 I ایراد گرفته بودن و گفته بودن باید عوض بشه. من با پست براشون فرستادم و بعد ایمیل زدم که رسیده یا نه؟ گفتن بله رسیده اما دیگه نگفتن که قبول کردند جدید رو یا نه؟

به نظرتون حالا من دوباره یه ایمیل بدم که خوب چی‌ شد؟ قبول کردین یا نه؟

یا همین که گف به دستمون رسیده یعنی‌ قبول کردن؟

سوال بعدی هم در مورد یکی‌ از دوستمه که الان تو ارمنستانه و دو سه‌ روز پیش مصاحبه داشته. ازش خواستن که کو اسپانسر بگیر، اونم گرفته اما ایمیل کرده که زود به دستشون برسه. یعنی‌ 134 I جدید رو پست نکرده، ایمیل کرده برا نامزدش اونم پرینت گرفته برده سفارت به دربون تحویل داده. به نظر شما قبول می‌کنن یا نه؟ و اینکه حالا باید منتظر باشه که اونها بهش زنگ بزنن، یا خودش باید با سفارت تماس بگیره؟

بچه‌ها اگه ممکنه و جواب این سوال‌ها رو میدونید ، بگید چون این بنده خدا‌ها همینجوری یک هفته هس که تو ارمنستان موندن و دارن شبی‌ ۲۵۰ هزار تومن میدان بابت هتل. اگه پاسخ رو میدونید میتونه بهشون کمک باشه.

ممنون
K1
(Petitioner)
October 1th 2013 - Sent all the documents to USCIS
November 4th - 2013[/b] Approved
December 19- 2013 Received the case number
March 13- 2014 Interview , Armenia
Waiting for administrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
بچه ها من قبل از دریافت invitation از سفارت آنکارا DS-160 را پرکردم و 240$ MRV پرداخت کردم و وقت مصاحبه گرفتم.
آیا باید اول invitation میگرفتم ؟آیا میتونم وقت مصاحبه را عوض کنم؟ هزینه اضافی میخواد؟
برای مصاحبه از چه سایتی باید وقت دکتر بگیرم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
(2014-05-19 ساعت 11:18)ahooo نوشته:  دوستان،اومدم خبر خوب رو بدم من ويزامو گرفتم.از همه عزيزان بابت راهنمايي هايي كه كردين تشكر مى كنم.در اسرع وقت جزييات مصاحبه رو مى نويسم.

تبریک میگم Smile Smile Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sea.breeze ، fbrn ، ahooo ، shmo
(2014-05-19 ساعت 13:24)nedarzdh نوشته:  سلام
بچه ها من قبل از دریافت invitation از سفارت آنکارا DS-160 را پرکردم و 240$ MRV پرداخت کردم و وقت مصاحبه گرفتم.
آیا باید اول invitation میگرفتم ؟آیا میتونم وقت مصاحبه را عوض کنم؟ هزینه اضافی میخواد؟
برای مصاحبه از چه سایتی باید وقت دکتر بگیرم؟

یکی که رفته آنکارا جواب این دختر بی قرارمون رو بده Tongueمن در مورد انکارا چیز ی نمیدونمBig Grin
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: nedarzdh ، shadoow
تبریک میگم بهت ، ویزا یک ضرب گرفتی آهو جان یا بعدش ویزات اومد ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shaya ، ahooo
سلام
من و نامزدم که سیتی زن آمریکاست در مانیل, فیلیپین دانشجوی پزشکی هستیم و تصمیم داریم که به زودی برای گذراندن دوره ی کلرکشیپ به آمریکا بریم. ما به سفارت آمریکا مراجعه کردیم و به ما گفتند که طی مراحل قانونی ویزای همسر K-3 سریعتر از ویزای نامزدی K-1 است. در صورتی که در کل وبسایتها و فروم ها بحث بر این است که گرفتن ویزای نامزدی سریعتر از ویزای همسر می باشد. دوستان اگر در این زمینه اطلاعاتی دارید سپاسگزارم اگر راهنمایی بفرمایید.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، girl 1368
(2014-05-19 ساعت 21:42)MBLU نوشته:  سلام
من و نامزدم که سیتی زن آمریکاست در مانیل, فیلیپین دانشجوی پزشکی هستیم و تصمیم داریم که به زودی برای گذراندن دوره ی کلرکشیپ به آمریکا بریم. ما به سفارت آمریکا مراجعه کردیم و به ما گفتند که طی مراحل قانونی ویزای همسر K-3 سریعتر از ویزای نامزدی K-1 است. در صورتی که در کل وبسایتها و فروم ها بحث بر این است که گرفتن ویزای نامزدی سریعتر از ویزای همسر می باشد. دوستان اگر در این زمینه اطلاعاتی دارید سپاسگزارم اگر راهنمایی بفرمایید.

سفارت همیشه همینو میگه تازه تو مصاحبه هم میگه برین ازدواج کنین بعد از طریق ویازی ازدواج برین !میخواد ببنه شما چقدر مصمم هستین ؟و آیا این رابطه واقعی است یا نه؟وی طبیعتا مراحل اداری ویزای نامزدی تا زمان مصاحبه حداقل کوتاهتره !!Smile
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، MBLU ، girl 1368
k3 ویزای ازدواجی هست ولی مرحله nvc حذف شده از این جهت زمانش کمتره یعنی پرونده شما بعد از اپروو شدن تو uscis مستقم به سفارت میره .. فقط شنیدم که جدیدن زمان اپروو تو uscis برای پروندهای k3زیاد شده قبلا 5 6 ماه بود الان نمیدونم (شما تو این زمینه بیشتر تحقیق کنید)
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، MBLU ، girl 1368
(2014-05-19 ساعت 15:47)sea.breeze نوشته:  تبریک میگم بهت ، ویزا یک ضرب گرفتی آهو جان یا بعدش ویزات اومد ؟

يك ضرب گرفتمSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shaya ، nedarzdh ، fbrn
سلام
امروز سفارت ایمیل زد که وقت مصاحبه را کنسل کرد.
واکسن MMR و کزاز را در بهداشت (رایگان) و هپاپیت نوبت اول را در حلال احمر (15000) زدم. فردا میرم مرکز بهداشت استان (آذربایجان شرقی)کارت بین الملی بگیرم.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، girl 1368
از سایت ceas.state.gov دنبال میکنم نوشته ready
پس کی سفارت دعوتنامه میفرسته؟Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
[quote='nedarzdh' pid='501345' dateline='1400866636']
از سایت ceas.state.gov دنبال میکنم نوشته ready
پس کی سفارت دعوتنامه میفرسته؟Cool
[/quote
٤-٥ روز طول مى كشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، nedarzdh
دوستان 1 سوال. آیا با ویزای نامزدی که 90 روز اعتبار داره به محض رسیدن به آمریکا میشه سوشال سیکوریتی گرفت؟
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-25 ساعت 14:08)hamed.us نوشته:  دوستان 1 سوال. آیا با ویزای نامزدی که 90 روز اعتبار داره به محض رسیدن به آمریکا میشه سوشال سیکوریتی گرفت؟

از من موقعی که رفتم واسه سوشیال 1 مدرکی خواست که نشون بده اینجا زندگی میکنم.ما هم مدرک ازدواج رو نشون دادیم بعد 5 روز کاری اومد
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، girl 1368 ، nedarzdh
(2014-05-25 ساعت 21:18)mahshid نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 14:08)hamed.us نوشته:  دوستان 1 سوال. آیا با ویزای نامزدی که 90 روز اعتبار داره به محض رسیدن به آمریکا میشه سوشال سیکوریتی گرفت؟

از من موقعی که رفتم واسه سوشیال 1 مدرکی خواست که نشون بده اینجا زندگی میکنم.ما هم مدرک ازدواج رو نشون دادیم بعد 5 روز کاری اومد

مهشید مارو تنها نذار Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mahshid

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان