کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2014-07-11 ساعت 18:45)shandiz نوشته:  
(2014-07-11 ساعت 18:33)hamed.us نوشته:  
(2014-07-11 ساعت 10:58)دخترمهربون نوشته:  دوستان کسی میدونه برای ابوظبی چه جوری باید وقت گرفت؟ پول MRV رو هم دادم ....توی سایت .......?usvisa-info.com

وقتی پرونده شما از NVC به سفارت آمریکا تو ابوظبی رسید. خود سفارت به شما وقت مصاحبه میدهد و از طریق ایمیل به شما اطلاع میدهد.
و اگر برای ویزای نامزدی اقدام کرده باشید. 240$ همونجا داخل سفارت از شما نقد میگیرن و به شما رسید میدن و احتیاجی نیست که پول به جایی واریز کنید.
البته همه این مطالب و مدارکی که برای مصاحبه باید با خودتون به همراه داشته باشید و نحوه پرداخت پولو تو همون نامه وقت مصاحبه به شما اطلاع میدهند.

دوست عزیز ویزای نامزدی باید خودشون وقت سفارت بگیرند راهشم اینه که با سفارت مربوط مکاتبه کنند
موفق باشید

تا 6 ماه پیش که من اقدام کردم اینطوری بود که خود سفارت وقت مصاحبه میداد... اما جدیدا من خبر ندارم. شاید قانونشون تغییر کرده باشه. بهتره که از خود سفارت پرسیده بشه!!!!
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-11 ساعت 19:27)hamed.us نوشته:  
(2014-07-11 ساعت 18:45)shandiz نوشته:  
(2014-07-11 ساعت 18:33)hamed.us نوشته:  
(2014-07-11 ساعت 10:58)دخترمهربون نوشته:  دوستان کسی میدونه برای ابوظبی چه جوری باید وقت گرفت؟ پول MRV رو هم دادم ....توی سایت .......?usvisa-info.com

وقتی پرونده شما از NVC به سفارت آمریکا تو ابوظبی رسید. خود سفارت به شما وقت مصاحبه میدهد و از طریق ایمیل به شما اطلاع میدهد.
و اگر برای ویزای نامزدی اقدام کرده باشید. 240$ همونجا داخل سفارت از شما نقد میگیرن و به شما رسید میدن و احتیاجی نیست که پول به جایی واریز کنید.
البته همه این مطالب و مدارکی که برای مصاحبه باید با خودتون به همراه داشته باشید و نحوه پرداخت پولو تو همون نامه وقت مصاحبه به شما اطلاع میدهند.

دوست عزیز ویزای نامزدی باید خودشون وقت سفارت بگیرند راهشم اینه که با سفارت مربوط مکاتبه کنند
موفق باشید

تا 6 ماه پیش که من اقدام کردم اینطوری بود که خود سفارت وقت مصاحبه میداد... اما جدیدا من خبر ندارم. شاید قانونشون تغییر کرده باشه. بهتره که از خود سفارت پرسیده بشه!!!!

ویزای k1 نامزدی با سیتزن باید وقت بگیرند تا جایی که من دیدم
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: girl 1368
واسه آنكارا وقت مصاحبه چه جوريه؟
خودشون وقت ميدن يا خودم بايد وقت بگيرم؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
بعد يه سوال ديگه اينكه كلا تو پروسه واسه نامزدم كه مداركو فرستاده appointmenti ميدن يا نه فقط من بايد برم مصاحبه

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-11 ساعت 21:08)Mostafa_M7 نوشته:  بعد يه سوال ديگه اينكه كلا تو پروسه واسه نامزدم كه مداركو فرستاده appointmenti ميدن يا نه فقط من بايد برم مصاحبه

آقا مصطفی به این تاپیک سر بزنhttp://www.mohajersara.com/thread-6668.html
ظاهرا ترکیه هم مثل ارمنستانه اول باید منتظر بمونی تا پرونده ات از ان وی سی برسه سفارت اونا برای اینویتیشن لتر میفرستند بعد توی سایتusvisa-info.com ثبت نام میکنی و مبلغ ویزاتو پرداخت میکنی کلندر باز میشه و خودت وقت میگیری Smileفقط خودت با مدارک کامل می ری مصاحبهSmile
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
يكي اينو بهم بگه كه نامزدم اونجا هم بايد مصاحبه اي چيزي بره يا نيازي نيستو فقط من ميرم مصاحبه؟؟

پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
(2014-07-13 ساعت 01:37)Mostafa_M7 نوشته:  يكي اينو بهم بگه كه نامزدم اونجا هم بايد مصاحبه اي چيزي بره يا نيازي نيستو فقط من ميرم مصاحبه؟؟

فقط خود شما مصاحبه میشید
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
دوستان سلام ، ما هنوز اپروو نشدیم ولی توی فرم هایی که فرستادیم واسه سفارت آنکارا رو انتخاب کردیم و من چک کردم آنکارا فعلا هیچ وقتی نداشت حتی اعلام هم نکرده بود تا کی.میشه وقتی که اپروو شدیم سفارت رو عوض کنیم ؟ اگه آره چجوری ؟
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-15 ساعت 19:32)aidaone نوشته:  دوستان سلام ، ما هنوز اپروو نشدیم ولی توی فرم هایی که فرستادیم واسه سفارت آنکارا رو انتخاب کردیم و من چک کردم آنکارا فعلا هیچ وقتی نداشت حتی اعلام هم نکرده بود تا کی.میشه وقتی که اپروو شدیم سفارت رو عوض کنیم ؟ اگه آره چجوری ؟

هنوز که اپروو نشدی برای چی نگرانی ؟هر هفته ممکنه کلندر تغییراتی کنه کنسلی داشته باشه یا زمان جدیدی اعلام بشه!!
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow ، aidaone
حالم از اين سرويس سنتر تگزاس بهم ميخوره 5 ماه شدو هيچ خبري

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، aidaone
(2014-07-15 ساعت 22:09)shaya نوشته:  
(2014-07-15 ساعت 19:32)aidaone نوشته:  دوستان سلام ، ما هنوز اپروو نشدیم ولی توی فرم هایی که فرستادیم واسه سفارت آنکارا رو انتخاب کردیم و من چک کردم آنکارا فعلا هیچ وقتی نداشت حتی اعلام هم نکرده بود تا کی.میشه وقتی که اپروو شدیم سفارت رو عوض کنیم ؟ اگه آره چجوری ؟

هنوز که اپروو نشدی برای چی نگرانی ؟هر هفته ممکنه کلندر تغییراتی کنه کنسلی داشته باشه یا زمان جدیدی اعلام بشه!!

اوهوم ، حالا اگه نشد راهی هست واسه عوض کردن ؟ Big Grin
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-15 ساعت 23:04)Mostafa_M7 نوشته:  حالم از اين سرويس سنتر تگزاس بهم ميخوره 5 ماه شدو هيچ خبري

دوست عزیز در راه مهاجرت که قدم گذاشتید ، صبر اولین حرف رو میزنه
بیشتر صبور باشید روزهای قشنگ در پیش هستند ...
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shaya ، hamed.us
(2014-07-15 ساعت 23:04)Mostafa_M7 نوشته:  حالم از اين سرويس سنتر تگزاس بهم ميخوره 5 ماه شدو هيچ خبري

متاسفانه ديروز دوباره عقبگرد داشت و زمانش شد ١٨٠روز
پاسخ
(2014-07-11 ساعت 10:28)shmo نوشته:  
(2014-07-11 ساعت 01:01)negar6043 نوشته:  دوستان من توی سایت چک کردم و دیدم وضعیت ما از Initial Review به Post Decision Activity تغییر پیدا کرده، این مرحله چی هست؟ میشه لطفا راهنمایی کنید

سلام دوست عزيز تبريك ميگم احتمالا در متن زيرش نوشته شده شما اپرو شديد و پرونده شما رفته nvc بايد منتظر نامه و ايميل از nvc باشيد تا سفارت شما مشخص شود احتمالا سرويس سنتر شما بايد كاليفرنيا باشد كه به اين زودي اپرو شديدBig Grin

سلام میشه یکی بگه قضیه این سرویس سنترا چیه؟ یکی تگزاسه یکی کالیفرنیا؟ همین دو جاس فقط ؟ ینی مال کالیفرنیا خلوت تره که زودتر اپرو میکنن ؟ اینکه کدوم سرویس سنتر انتخاب بشه ربطی به این داره که کسیک ه امریکاس کجا زندگی میکنه یا دلخواهه که کجارو انتخاب کنن؟
cr1 &k1 هم یکی برام توضیح بده من ممنون میشم Shy
کسایی که میرن مصاحبه میشه بگن چ سوالایی میپرسن ؟ اصن سوال میپرسن یا فقط مدارک اثبات نامزدی رو میبینن؟

و خدایی که در این نزدیکیست.....
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow
سلام میشه یکی بگه قضیه این سرویس سنترا چیه؟ یکی تگزاسه یکی کالیفرنیا؟ همین دو جاس فقط ؟ ینی مال کالیفرنیا خلوت تره که زودتر اپرو میکنن ؟ اینکه کدوم سرویس سنتر انتخاب بشه ربطی به این داره که کسیک ه آمریکاس کجا زندگی میکنه یا دلخواهه که کجارو انتخاب کنن؟
cr1 &k1 هم یکی برام توضیح بده من ممنون میشم Shy
کسایی که میرن مصاحبه میشه بگن چ سوالایی میپرسن ؟ اصن سوال میپرسن یا فقط مدارک اثبات نامزدی رو میبینن؟
[/quote]
سلام خوش امدید
6 7 تا سرویس سنتر داریم که نسبت به خلوتی و سکونت شخص ارسال کننده تقسیم میشه . زود و دیر شدن پرونده هم کیسها و نوع چکها با هم فرق میکنه دیرو زود میشه .
cr1 ازدواجی با سیتزن هست k1 نامزدی با سیتزن هست
100% سوال میپرسن میتونید برید تو سفرنامه ها و اطلاعات بیشتر در مورد نوع سوالها کسب کنید
پیروز باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، girl 1368

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان