موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من 27 جون وقت مصاحبه داشتم بلیط رفتنم واسه 21 جون بود فواسه 24 وقت دکتر گرفته بودم معاینات رو انجام دادم و فردای اونروز جواب آزمایشات رو به من دادن، من ساعت 8 دم سفارت بودن وقتم واسه 8.30 صبح بود اما اونا کاری به تایم مصاحبه ندارن چون من سه ساعتی معطل شدم تا نوبت مصاحبه من شد کل مصاحبم 4 دقیقه هم طول نکشید اما همون موقع پاسپورت منو گرفت گفت تا 4 روز دیگه پاسپورت و ویزات میاد تو ptt خلاصه این همانا و 20 روز موندن من تو آنکارا همان، چون کارم به تعطیلات روز ملی و دو تا آخر هفته برخورد کرد اما اخرش ویزامو گرفتمو اومدم الانم واسه 22 جولای یعنی 2، 3 روز دیگه بلیط گرفتم واسه آمریکا، از راهنمایی همه بچه ها خیلی ممنونم خیلی مفید بود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-19 ساعت 12:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-19 ساعت 14:10 توسط sea.breeze.)
ایشاله ، دیر وزود داره اما سوختو سوز نداره... فقط حواستون باشه ظاهرتون موقع مصاحبه خیلی مهمه اگه رابطتون واقعیه همه چیزو با صداقت جواب بدین، از دادن توضیحات اضافه پرهیز کنید خیلی کوتاه و مفید جواب بدین، در ضمن چیزی مثل اتاق مصاحبه نیست مثل باجه بانکیه از پشت یه پنجره باهاتون مصاحبه میشه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ممنون بابت تمام راهنمایی ها فقط چند تا مطلب رو میخوام بپرسم که دیگه خیالم راحت بشه یکی اینکه shaya جان گفتن یه استعلام از ثبت احوال گرفتن اون چه استعلامیه ؟ گواهی تجرد منظورتونه ؟و اینکه این تعهد نامه که بهید هر کدوم جداگونه بنویسیم و امضا کنیم از طرف من که ایرانم باید محضری باشه و برای نامزدم چه طور اونم باید قانونی باشه یا فقط تایپ کنیم و امضا ؟ و در آخر چه جوری به دستش برسونم پست کنم که اصلش باشه یا اسکن کنم میل کنم و پیرینت بگیره و پست کنه کفایت میکنه ؟
ببخشید اگه سوالام زیاد شد آخه دارم مدارکمو کامل میکنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فرمهایی که نیاز شما پر کنید باید حتما برگه اصلی با امضای خودکار باشه یعنی پرینتشو اسکنشو اینا به هیچ عنوان قبول نیست، من فرمهای امضا شده اصلی رو با پست DHLواسه نامزدم فرستادم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آها تحصلاتم مهندسی متالوژی اما کلا سر کار نمیرم اصلا ، نامزدمم که تو یه شرکت کامپیوتری معتبر تو هیوستن کار میکنه اما فکر میکنم چیزی که باعث شد که کارای ما خیلی راحت انجام شه آمریکایی بودنه نامزدمه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز اون نامه حتما لازمه ، من یک نامه اداری انگلیسی در حد دو سه خط نوشتم و امضا کردم و همراه با فرمهای دیگه که نیاز بود پر و امضا کنم با پست DHL برای نامزدم فرستادم که اونم فرمهای خودش و من رو همه با هم بفرسته، من گفتم اصلا نیازی به رفتن به دفترخونه با مهر و امضای اونا نبود نه اینکه به اون نامه نیازی نیست، چون هر چیزی که نیاز باشه اونا خودشون بهتون میگن اما چنین چیزی اصلا جزو شرایطشون نیست که حتما بری دفترخونه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
حامد جان من با شما موافقم بیشتر و اضافه بودن مدارک بهتر از کم بودن و REF خوردنه .
منم می خوام برای محکم کاری این نامه تعهد به ازدواج قبل 90 روز و استشهاد نامزدیمون و استعلام گواهی تجرد از ثبت احوال رو ( البته اگه shaya جان راهنمایی کنن که منظورشون همین گواهی هست که تهیه کرده بودن ) تهیه کنم و با بقیه مدارک پست کنم .
فهمیدم که ظاهرا باید اصلشو پست کنم و پیرینت شده نباشه فقط موندم این نامه ها که تهیه میکنم باید انگلیسی باشه .یا فارسی هم اوکی هستش و این گواهی که از ثبت احوال میگیرم باید بدم ترجمه و تاییدیه بگیرم مثل ترجمه های شناسنامه و اینا یا نه اصلش کافیه بدونه ترجمه
تا حالا که تحملم کردین ممنون میشم این چند تا سوال آخرمم پاسخ بدین .مرسیییییییییییییییییییییی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
هر جور خودتون میدونین اما من همه این مراحلو طی کردم ، هر چقدر بیشتر تلاش کنید که رابطتونو واقعی جلوه بدین و مدارک اضافه تقدیم اونا کنین شانس شما کمتره همینطور واسه مصاحبه هر جواب اضافه ممکنه به ضررتون باشه، دقیقا طبق شرایطی که تو سایتشون نوشته عمل کنید نه بیشتر نه کمتر، خیلی ساده و اسونه ، واقعا نه نیازی به وکیله نه هیچ شخصه دیگه من که از اولین اقدامم تا گرفتن ویزای نامزدی 7 ماهم نشد، پس فردا هم دارم میرم دیگه. اما به هر حال امیدوارم همتون واقعا موفق باشین ، و زود زود زود به هر چی میخواین برسین
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
sea.breeze جان مرسی که وقت میذاری جواب میدید از یه طرف هم شما راست میگید من الان که فکر کردم میبینم بهتره این مدارکو آماده کنم و داشته باشم که اگه خدایی نکرده REF خوردم و ازم خواستن سریع بفرستم .در قدم اول مدارکی که خواستنو میفرستم ولی کامل و مفصل با عکس های خوانوادگی و نامزدیمونو دو نفره ها به کپی فاکتور انگشتر و چت و تلفن ها
خوبههههه ؟
لطفا اساتید با تجربه نظر بدن
مرسسسسسسییییی بازهم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بله همینا کافیه ، اون نامه تایپ شده و امضای شده که قول بدین ازدواج میکنین در عرض 90 روز فرمهاتون که اونا هم با خودکار امضا شده و یه سری مدارک واقعی بودن رابطتتون و عکس پاسپورتی مثل عکس لاتاری ، یه سری مدارکم هست که نامزدتون باید کامل کنه مثل فرما و نامهلیست کامل مدارک تو سایت هست.. و همه رو با هم دیگه یه جا کنید و بفرستید تکزاس یا کالیفرنیا ما فرستادیم واسه تکزاس.. اگه بخوای میتونم فرمت نامه ای که نوشتمو نشونتون بدم .