کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2014-08-08 ساعت 08:30)shaya نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 07:37)demented نوشته:  سلام
آقا یکی میشه به من بگه ویزای ازدواج با نامزدی چه فرقی داره!!؟؟
من الان میخوام واسه نامزدم( عقد نکردیم) اقدام کنم ، فرم ۱۳۰ رو اگه بخوام پر کنم که مدرک ازدواج میخواد !!! کلا گیج شدم کمک کنین لطفا :-(

ویزای نامزدی نباید عقد بکنی و لی ویزای ازدواج بباید عقد کرده باشی Tongueویزای نامزدی زودتر به نتیجه میرسی ویزای ازدواج یه خورده طولانی تره Big Grinبرای ویزای نامزدی فرم 129fرو باید پر کنی Smileشرایطش هم اینه که تو دوسال اخیر همدیگه رو دیده باشین و کلی عکس و مدارک برای اثبات رابطه تون میخوانBig GrinTongueویزای ازدواج هم دوجوره یکی k3 , IRبنظر K3مسیرش کوتاهتره چون تقریبا شبیه K1نامزدی میمونه Smile
+ حرفهای دوست گرامی ویزای نامزدی رو فقط برای افراد سیتزن هست گرین کارت فقط باید ازدواج کنند
نوع ویزاهای ازداوجی با سیتیزن میشه cr1. زیر 2 سال ir1 بالای 2 سال ونامزدی میشه k1 و k3 که k3 زمانش الان با k1 یکی شده و یه خورده فرق داره
ویزای ازدواجی با گرین کارتم میشه f2a
موفق باشید
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: demented ، shaya
(2014-08-08 ساعت 08:56)shandiz نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 08:30)shaya نوشته:  
من الان میخوام واسه نامزدم( عقد نکردیم) اقدام کنم ، فرم ۱۳۰ رو اگه بخوام پر کنم که مدرک ازدواج میخواد !!! کلا گیج شدم کمک کنین لطفا :-(

ویزای نامزدی نباید عقد بکنی و لی ویزای ازدواج بباید عقد کرده باشی Tongueویزای نامزدی زودتر به نتیجه میرسی ویزای ازدواج یه خورده طولانی تره Big Grinبرای ویزای نامزدی فرم 129fرو باید پر کنی Smileشرایطش هم اینه که تو دوسال اخیر همدیگه رو دیده باشین و کلی عکس و مدارک برای اثبات رابطه تون میخوانBig GrinTongueویزای ازدواج هم دوجوره یکی k3 , IRبنظر K3مسیرش کوتاهتره چون تقریبا شبیه K1نامزدی میمونه Smile
+ حرفهای دوست گرامی ویزای نامزدی رو فقط برای افراد سیتزن هست گرین کارت فقط باید ازدواج کنند
نوع ویزاهای ازداوجی با سیتیزن میشه cr1. زیر 2 سال ir1 بالای 2 سال ونامزدی میشه k1 و k3 که k3 زمانش الان با k1 یکی شده و یه خورده فرق داره
موفق باشید

پس با این توضیحات یعنی من باید اول عقد کنم بعد اقدام کنم ، حالا سوالی که پیش میاد اینکه عقد غیابی رو سفارت قبول میکنه؟ بعضی میگن که قبول نیست.
بعد از عقد هم باید برای ویزای f2a اقدام کنم و همون فرم ۱۳۰ و باقی موارد درسته!؟
ممنون از پاسخ دوستان عزیز
F2A

ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، پدی
[/quote]
موفق باشید
[/quote]

پس با این توضیحات یعنی من باید اول عقد کنم بعد اقدام کنم ، حالا سوالی که پیش میاد اینکه عقد غیابی رو سفارت قبول میکنه؟ بعضی میگن که قبول نیست.
[/quote]
دوست عزیز ازدواج غیابی رو سفارت اصلا قبول نداره و بله فرم i130 هست درسته
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، demented ، shaya

برای راهنمایی کامل بهتره به این تایپیک سر بزنی...
http://www.mohajersara.com/thread-5622.html
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: demented ، shandiz
سلام دوستان
يه مشكل براي ايجاد شده مي خواستم باهاتون در ميون بذارم
اگر يادتون باشه من كمي وقت پيش مداركم رو فرستادم و خيلي خيلي زود از مرحله initial review به مرحله post decision activity تغيير حالت پيدا كرديم و يه سري از شما دوستان هم به من تبريك گفتين كه احتمالا به حاطر سرويس سنترم كه كاليفرنيا هست زود اپروو شدم. اما چند روز بعد از اداره مهاجرت زنگ زده بودن به وكليمون و گفته بودن آدرس نامزد من اشتباه هست (كه من هنوز هم نفهميدم جريانش چي هست)، و نامزدم هم چون بيشتر محل كارش بود، آدرس رو به محل كارش عوض كرد. يكي دو روز بعد ما دوباره به حالت initial review برگشتيم و اولين خط هم نوشته در تاريخ 24 june آدرس شما عوض شد و ادامه مطالب مثل سابق...
به نظرتون اصلا چرا دوباره ما رو به اين مرحله برگردوندن؟ من احساس مي كنم يه شانس بود كه نتيجه انقدر زود اومده بود كه ما از دستش داديم. و الان خيلي طولاني تر از دفعه قبل شده.
نظر شما چيه؟ خيلي ممنون ميشم هر كس اطلاعاتي داره راهنمايي كنه
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
(2014-08-08 ساعت 09:22)shandiz نوشته:  ویزای نامزدی نباید عقد بکنی و لی ویزای ازدواج بباید عقد کرده باشی Tongueویزای نامزدی زودتر به نتیجه میرسی ویزای ازدواج یه خورده طولانی تره Big Grinبرای ویزای نامزدی فرم 129fرو باید پر کنی Smileشرایطش هم اینه که تو دوسال اخیر همدیگه رو دیده باشین و کلی عکس و مدارک برای اثبات رابطه تون میخوانBig GrinTongueویزای ازدواج هم دوجوره یکی k3 , IRبنظر K3مسیرش کوتاهتره چون تقریبا شبیه K1نامزدی میمونه Smile
موفق باشید
[/quote]

[/quote]
[/quote]

یکی از مدارکی که سفارت ازتون میخواد عکسهای دونفره و خانوادگی عقدتونه،،بلیط سفر به ایران یا جایی که همدیگه رو دیدیدن و عقد کردین مثل ترکیه و...نوع ارتباطتون که تو این مدت چقدر همدیگه رو دیدین چقدر همدیگه رو میشناسین که تصمیمی به ازدواج گرفتین !!!قطعا ازدواج غیابی رو نمیپذیرند و الان توی مصاحبه خیلی گیر میدن !!خانومی که همراه من بود 1 سال و 7 ماه بود عقد بودن و تو محضر عقد کرده بود تعداد عکس خیلی کمی تو محضر داشتند در طی این مدت آقا دیگه نیومده بود ایران و کنسول گیر داده بود که این چه روابطیه که تو اینهمه مدت آقا چند روز اومده و رفته و دیگه نیومده زنش رو ببینه !!!!تا جایی که میتونین عکس و مستندات تهیه کنین اونم عکسای عشقولانه !!!چون به عکسای این خانوم گیر داده بود این چه عکسایی ه و من هیچ اجساسی بین شما تو عکساتون نمیبینم !!!خوب عکس تو محضر اونم با مانتو و ...معلومه دیگه TongueBig Grin
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow ، shadoow
(2014-08-08 ساعت 09:22)shandiz نوشته:  ویزای نامزدی نباید عقد بکنی و لی ویزای ازدواج بباید عقد کرده باشی Tongueویزای نامزدی زودتر به نتیجه میرسی ویزای ازدواج یه خورده طولانی تره Big Grinبرای ویزای نامزدی فرم 129fرو باید پر کنی Smileشرایطش هم اینه که تو دوسال اخیر همدیگه رو دیده باشین و کلی عکس و مدارک برای اثبات رابطه تون میخوانBig GrinTongueویزای ازدواج هم دوجوره یکی k3 , IRبنظر K3مسیرش کوتاهتره چون تقریبا شبیه K1نامزدی میمونه Smile
موفق باشید
[/quote]

[/quote]
[/quote]

یکی از مدارکی که سفارت ازتون میخواد عکسهای دونفره و خانوادگی عقدتونه،،بلیط سفر به ایران یا جایی که همدیگه رو دیدیدن و عقد کردین مثل ترکیه و...نوع ارتباطتون که تو این مدت چقدر همدیگه رو دیدین چقدر همدیگه رو میشناسین که تصمیمی به ازدواج گرفتین !!!قطعا ازدواج غیابی رو نمیپذیرند و الان توی مصاحبه خیلی گیر میدن !!خانومی که همراه من بود 1 سال و 7 ماه بود عقد بودن و تو محضر عقد کرده بود تعداد عکس خیلی کمی تو محضر داشتند در طی این مدت آقا دیگه نیومده بود ایران و کنسول گیر داده بود که این چه روابطیه که تو اینهمه مدت آقا چند روز اومده و رفته و دیگه نیومده زنش رو ببینه !!!!تا جایی که میتونین عکس و مستندات تهیه کنین اونم عکسای عشقولانه !!!چون به عکسای این خانوم گیر داده بود این چه عکسایی ه و من هیچ اجساسی بین شما تو عکساتون نمیبینم !!!خوب عکس تو محضر اونم با مانتو و ...معلومه دیگه TongueBig Grin
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
(2014-08-08 ساعت 12:29)negar6043 نوشته:  سلام دوستان
يه مشكل براي ايجاد شده مي خواستم باهاتون در ميون بذارم
اگر يادتون باشه من كمي وقت پيش مداركم رو فرستادم و خيلي خيلي زود از مرحله initial review به مرحله post decision activity تغيير حالت پيدا كرديم و يه سري از شما دوستان هم به من تبريك گفتين كه احتمالا به حاطر سرويس سنترم كه كاليفرنيا هست زود اپروو شدم. اما چند روز بعد از اداره مهاجرت زنگ زده بودن به وكليمون و گفته بودن آدرس نامزد من اشتباه هست (كه من هنوز هم نفهميدم جريانش چي هست)، و نامزدم هم چون بيشتر محل كارش بود، آدرس رو به محل كارش عوض كرد. يكي دو روز بعد ما دوباره به حالت initial review برگشتيم و اولين خط هم نوشته در تاريخ 24 june آدرس شما عوض شد و ادامه مطالب مثل سابق...
به نظرتون اصلا چرا دوباره ما رو به اين مرحله برگردوندن؟ من احساس مي كنم يه شانس بود كه نتيجه انقدر زود اومده بود كه ما از دستش داديم. و الان خيلي طولاني تر از دفعه قبل شده.
نظر شما چيه؟ خيلي ممنون ميشم هر كس اطلاعاتي داره راهنمايي كنه

سلام دوست عزیز
شما وقتی تو uscis به حالت post decision activity پرونده شما تعغیر کرد زیرش باید توضیح میداد که اپروو شدید یا علته دیگه ای داشته. و شما الان رسید نامبر گرفتید؟ من تا حالا نشنیدم که به علته اشتباه بودن ادرس کیس عقب بیوفته شاید اصلا اپروو نشده بودید و این حالتی بوده که به شما بگه ادرستون اشتباه هست
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: aidaone ، negar6043 ، shadoow
بجه هااااااا ، بالاخره اپروو شدم هوراااااااا Big Grin بعد از 164 روز !!!
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shaya ، hamed.us ، shiva201
(2014-08-09 ساعت 09:46)aidaone نوشته:  بجه هااااااا ، بالاخره اپروو شدم هوراااااااا Big Grin بعد از 164 روز !!!

تبريك ميگم خيلي مباركه . شما كدام سرويس سنتر بوديد؟Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، aidaone
(2014-08-09 ساعت 10:42)shmo نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 09:46)aidaone نوشته:  بجه هااااااا ، بالاخره اپروو شدم هوراااااااا Big Grin بعد از 164 روز !!!

مرسی مرسی ، سرویس سنتر تگزاس ِ لعنتی Big Grin
K1
پاسخ
دوستان یه سوال ، ما تو فرم زدیم آنکارا واسه مصاحبه ولی ظاهراً وقتی نداره فعلا ً .میخوام ببینم اطلاعات این سایت آپدیت هست ؟ یا سایت دیگه ای هم هست واسه اینکه ببینی کجاها وقت دارن
https://usvisa-info.com/en-ir/selfservic...ry_welcome
K1
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-09 ساعت 12:22)aidaone نوشته:  

مبارک باشه دوست عزیز امیدوارم مراحل بعدی رو سریع تر پشت سر بزارید
پاسخ
تشکر کنندگان: aidaone
(2014-08-09 ساعت 12:25)shandiz نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 12:22)aidaone نوشته:  

مبارک باشه دوست عزیز امیدوارم مراحل بعدی رو سریع تر پشت سر بزارید

ممنون از شما ، امیدوارم همگی زودتر بریم سر خونه زندگیمون ، الان میان به من میگن چرا اینجا جواب دادی Big Grin
K1
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shiva201
دوستان یه سوال ، ما تو فرم زدیم آنکارا واسه مصاحبه ولی ظاهراً وقتی نداره فعلا ً .میخوام ببینم اطلاعات این سایت آپدیت هست ؟ یا سایت دیگه ای هم هست واسه اینکه ببینی کجاها وقت دارن
https://usvisa-info.com/en-ir/selfservic...ry_welcome
K1
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان