کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
بچه ها سلام من 1 August مدارکمو به USCIS پست کردم ولی امروز 10 August هست یعنی 9 روزه خبری نشده از رسید نامبر و ایمیل و این حرفا به نظرتون چه کار کنم ؟ یه کم نگران شدم !!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
(2014-08-10 ساعت 11:17)hamhi kh نوشته:  بچه ها سلام من 1 August مدارکمو به USCIS پست کردم ولی امروز 10 August هست یعنی 9 روزه خبری نشده از رسید نامبر و ایمیل و این حرفا به نظرتون چه کار کنم ؟ یه کم نگران شدم !!!!

نگران نباش ، شنبه و یکشنبه ها تعطیله دیگه ، چند روز دیگه هم صبر کن هنوز زوده واسه نگران شدن Wink
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow
من شنيدم طي قوانين جديد دارندگان گرين كارت مي توانند از طريق ويزاي نامزدي ، براي نامزد خودشون دعوتنامه بفرستند و يا براي گرين كارتشون اقدام كنند، آيا اين مطلب درسته؟
ضمنا چند سوال ديگر دارم، من در حال حاضر منتظر كلير شدن هستم ( كيسم گرين كارت لاتاري) ، بعد از كلير شدن و دريافت ويزا ايشالا راهي مي شم كه برم، اما مشكل من اينجاست كه نمي دونم براي نامزدم چه موقع اقدام كنم و كوتاهترين زمان من چه خواهد بود؟ ممنونم مي شوم بهترين و كوتاهترين راه را براي من بگوييد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
پاسخ
(2014-08-10 ساعت 23:39)Sara_lphmkf نوشته:  من شنيدم طي قوانين جديد دارندگان گرين كارت مي توانند از طريق ويزاي نامزدي ، براي نامزد خودشون دعوتنامه بفرستند و يا براي گرين كارتشون اقدام كنند، آيا اين مطلب درسته؟
ضمنا چند سوال ديگر دارم، من در حال حاضر منتظر كلير شدن هستم ( كيسم گرين كارت لاتاري) ، بعد از كلير شدن و دريافت ويزا ايشالا راهي مي شم كه برم، اما مشكل من اينجاست كه نمي دونم براي نامزدم چه موقع اقدام كنم و كوتاهترين زمان من چه خواهد بود؟ ممنونم مي شوم بهترين و كوتاهترين راه را براي من بگوييد
سلام خوش امدید
متاسفانه همچین قانونی وجود نداره تنها راهی که یه فرد گرین کارتی میتونه همسرشو بیاره ازدواجه.
قطعا شما از زمانی که وارد ام ر ی کا میشید و بعد 1 ماه گرین کارتو میگیرید به سلامتی میتونید بیاین ایران عقد کنید و مدارک لازمو ببرید امر ی کا و بعد استارت کارو بزنید که همون پر کردن فرم i130 هست .
زمان تقریبی هم حدودا در حال حاضر 2.5 سال برای گروه F2A زمان میبره
در اخر (مبارک باشه) و موفق باشید
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf
(2014-08-10 ساعت 23:52)shandiz نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 23:39)Sara_lphmkf نوشته:  من شنيدم طي قوانين جديد دارندگان گرين كارت مي توانند از طريق ويزاي نامزدي ، براي نامزد خودشون دعوتنامه بفرستند و يا براي گرين كارتشون اقدام كنند، آيا اين مطلب درسته؟
سلام خوش امدید
متاسفانه همچین قانونی وجود نداره تنها راهی که یه فرد گرین کارتی میتونه همسرشو بیاره ازدواجه.
قطعا شما از زمانی که وارد ام ر ی کا میشید و بعد 1 ماه گرین کارتو میگیرید به سلامتی میتونید بیاین ایران عقد کنید و مدارک لازمو ببرید امر ی کا و بعد استارت کارو بزنید که همون پر کردن فرم i130 هست .

ممنونم دوست عزيز بابت جواب كاملتون، من يك راه ديگه هم مدنظرم هست، نامزدم مي تونه از طريق ويزاي توريستي ويزا بگيره و بياد، مي تونيم بعد از اومدنش همونجا ازدواج كنيم و اقدامهاي لازم رو انجام بديم؟
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
پاسخ
سلام خوش امدید
[/quote]

ممنونم دوست عزيز بابت جواب كاملتون، من يك راه ديگه هم مدنظرم هست، نامزدم مي تونه از طريق ويزاي توريستي ويزا بگيره و بياد، مي تونيم بعد از اومدنش همونجا ازدواج كنيم و اقدامهاي لازم رو انجام بديم؟
[/quote]
بله این امکان وجود داره ولی میدونید 100% که ویزای توریستی بگیر نگیره
باید این موضوع رو بگم که دوستم من هم از همین راه استفاده کرد ولی ایشون با یه فرد سیتزن ازدواج کرد و در مدت 3 یا 4 ماه به گرین کارت رسید ولی نامزد شما اگه با ویزای 6 ماهه توریستی بیان و این زمان برای افراد گرین کارتی بیشتر باشه رو من نمیدونم شاید این زمان برای گرین کارتیها یکی باشه
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، shadoow
(2014-08-08 ساعت 17:22)shandiz نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 12:29)negar6043 نوشته:  سلام دوستان
يه مشكل براي ايجاد شده مي خواستم باهاتون در ميون بذارم
اگر يادتون باشه من كمي وقت پيش مداركم رو فرستادم و خيلي خيلي زود از مرحله initial review به مرحله post decision activity تغيير حالت پيدا كرديم و يه سري از شما دوستان هم به من تبريك گفتين كه احتمالا به حاطر سرويس سنترم كه كاليفرنيا هست زود اپروو شدم. اما چند روز بعد از اداره مهاجرت زنگ زده بودن به وكليمون و گفته بودن آدرس نامزد من اشتباه هست (كه من هنوز هم نفهميدم جريانش چي هست)، و نامزدم هم چون بيشتر محل كارش بود، آدرس رو به محل كارش عوض كرد. يكي دو روز بعد ما دوباره به حالت initial review برگشتيم و اولين خط هم نوشته در تاريخ 24 june آدرس شما عوض شد و ادامه مطالب مثل سابق...
به نظرتون اصلا چرا دوباره ما رو به اين مرحله برگردوندن؟ من احساس مي كنم يه شانس بود كه نتيجه انقدر زود اومده بود كه ما از دستش داديم. و الان خيلي طولاني تر از دفعه قبل شده.
نظر شما چيه؟ خيلي ممنون ميشم هر كس اطلاعاتي داره راهنمايي كنه

سلام دوست عزیز
شما وقتی تو uscis به حالت post decision activity پرونده شما تعغیر کرد زیرش باید توضیح میداد که اپروو شدید یا علته دیگه ای داشته. و شما الان رسید نامبر گرفتید؟ من تا حالا نشنیدم که به علته اشتباه بودن ادرس کیس عقب بیوفته شاید اصلا اپروو نشده بودید و این حالتی بوده که به شما بگه ادرستون اشتباه هست
موفق باشید

دوست عزيز ممنون از پاسختون
فقط اين وسط يه چيزي به نظر منطقي نمياد! اونها تا نخوان چيزي يا جوابي رو براي من پست كنن، چه جوري متوجه ميشن آدرس پستي نامزدم اشتباهه؟
ما الان كيس نامبر داريم. و زير اون جواب هم نوشته شده بود كه اگر اپروود شده بودين ... و اگه دينايد شده بودين ... مثل بقيه جوابها بود و وكيلمون گفت بايد منتظر نامه بمونيم. اما بعد يه دفعه زنگ زدن به وكيل كه آدرس پست اشتباهه! :(
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-08 ساعت 17:22)shandiz نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 12:29)negar6043 نوشته:  سلام دوستان
يه مشكل براي ايجاد شده مي خواستم باهاتون در ميون بذارم
اگر يادتون باشه من كمي وقت پيش مداركم رو فرستادم و خيلي خيلي زود از مرحله initial review به مرحله post decision activity تغيير حالت پيدا كرديم و يه سري از شما دوستان هم به من تبريك گفتين كه احتمالا به حاطر سرويس سنترم كه كاليفرنيا هست زود اپروو شدم. اما چند روز بعد از اداره مهاجرت زنگ زده بودن به وكليمون و گفته بودن آدرس نامزد من اشتباه هست (كه من هنوز هم نفهميدم جريانش چي هست)، و نامزدم هم چون بيشتر محل كارش بود، آدرس رو به محل كارش عوض كرد. يكي دو روز بعد ما دوباره به حالت initial review برگشتيم و اولين خط هم نوشته در تاريخ 24 june آدرس شما عوض شد و ادامه مطالب مثل سابق...
به نظرتون اصلا چرا دوباره ما رو به اين مرحله برگردوندن؟ من احساس مي كنم يه شانس بود كه نتيجه انقدر زود اومده بود كه ما از دستش داديم. و الان خيلي طولاني تر از دفعه قبل شده.
نظر شما چيه؟ خيلي ممنون ميشم هر كس اطلاعاتي داره راهنمايي كنه

سلام دوست عزیز
شما وقتی تو uscis به حالت post decision activity پرونده شما تعغیر کرد زیرش باید توضیح میداد که اپروو شدید یا علته دیگه ای داشته. و شما الان رسید نامبر گرفتید؟ من تا حالا نشنیدم که به علته اشتباه بودن ادرس کیس عقب بیوفته شاید اصلا اپروو نشده بودید و این حالتی بوده که به شما بگه ادرستون اشتباه هست
موفق باشید

فقط اين وسط يه چيزي به نظر منطقي نمياد! اونها تا نخوان چيزي يا جوابي رو براي من پست كنن، چه جوري متوجه ميشن آدرس پستي نامزدم اشتباهه؟
ما الان كيس نامبر داريم. و زير اون جواب هم نوشته شده بود كه اگر اپروود شده بودين ... و اگه دينايد شده بودين ... مثل بقيه جوابها بود و وكيلمون گفت بايد منتظر نامه بمونيم. اما بعد يه دفعه زنگ زدن به وكيل كه آدرس پست اشتباهه! :(
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
سلام دوست عزیز
موفق باشید
[/quote]

ما الان كيس نامبر داريم. و زير اون جواب هم نوشته شده بود كه اگر اپروود شده بودين ... و اگه دينايد شده بودين ... مثل بقيه جوابها بود و وكيلمون گفت بايد منتظر نامه بمونيم. اما بعد يه دفعه زنگ زدن به وكيل كه آدرس پست اشتباهه! Sad
[/quote]
این موضوع رو نمیدونم ولی یه چیزی که میدونم اینه که شما اسم هر فردی رو (همسر خودم) تو گوگل سرچ کنید خرید خونه و تاریخش و ادرسش و کامل در میاد خیلی سادست . اونا که 100% اطلاعات بیشتری دارن امیدوارم به زودی اپروو بشید دوست گرامی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
با سلام.
من یه سوالی برام پیش اومده ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه . تا اونجا که من متوجه شدم FBI check شامل کسانی میشه که جای دولتی کار میکنن. من در حال حاضر کارم خصوصی هست ولی به خاطر رشته تحصیلیم موظف بودم دو سال تو بیمارستان دولتی طرح بگذرونم تا مدرکم آزاد شه. بعد از اون دیگه تو کلینیک خصوصی کار کردم. میخواستم بدونم شامل حال منم میشه FBI check ؟
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
(2014-08-12 ساعت 20:47)shiva201 نوشته:  با سلام.
من یه سوالی برام پیش اومده ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه . تا اونجا که من متوجه شدم FBI check شامل کسانی میشه که جای دولتی کار میکنن. من در حال حاضر کارم خصوصی هست ولی به خاطر رشته تحصیلیم موظف بودم دو سال تو بیمارستان دولتی طرح بگذرونم تا مدرکم آزاد شه. بعد از اون دیگه تو کلینیک خصوصی کار کردم. میخواستم بدونم شامل حال منم میشه FBI check ؟

fbi chek هیچ قاعده و قانونه خاصی نداره کلا. کار دولتی. رشته خاص. مدارک بالا .سربازی و.... اینها ریسک fbi chek بیشتر میکنه
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، Mahanturbo
سلام دوستان وقتتون بخير
يه سوال داشتم اينكه سرويس سنتر رو براي ارسال مدارك اوليه چجوري مي شه انتخاب كرد ؟ چون تو سايت نوشته بايد بره تگزاس اما نامزدم تو كاليفرنيا هست
http://www.uscis.gov/i-129f

به همراه اين فرم ديگه بايد چه مداركي رو فرستاد و اينكه من ترجه شناسنامه و كارت و ملي رو پارسال ترجمه كردم آيا ديگه اعتبار نداره ؟ كارت پايان خدمت هم بايد در مرحله اول فرستاده بشه ؟ ، ممنون مي شم پاسخ بديد؟
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz
(2014-08-13 ساعت 01:23)Mahanturbo نوشته:  سلام دوستان وقتتون بخير
يه سوال داشتم اينكه سرويس سنتر رو براي ارسال مدارك اوليه چجوري مي شه انتخاب كرد ؟ چون تو سايت نوشته بايد بره تگزاس اما نامزدم تو كاليفرنيا هست

به همراه اين فرم ديگه بايد چه مداركي رو فرستاد و اينكه من ترجه شناسنامه و كارت و ملي رو پارسال ترجمه كردم آيا ديگه اعتبار نداره ؟ كارت پايان خدمت هم بايد در مرحله اول فرستاده بشه ؟ ، ممنون مي شم پاسخ بديد؟

دوست عزیز سلام ، سرویس سنتر انتخابی نیست همه مدارک به تگزاس فرستاده میشن و از اونجا به سرویس سنتر ها فرستاده میشن و به احتمال 99% مدارک شما میره سرویس سنتر کالیفرنیا به دلیل محل سکونت نامزدتون . مدارک دیگه ای که باید بفرستید اینا هستن
فرم G-325 A برای هر دو نفر
مدارک سیتیزن بودن نامزدتون
2 تا عکس واسه هر دو نفر
کپی پاسپورت نامزدتون و ترجمه پاسپورت شما
مدارکی که نشون بده توی این مدت همدیگرو حداقل یک بار دیدید و رابطه واقعی و ادامه دار هست (چت،عکس ، بلیط های سفرتون واسه دیدن هم و هرچی که کمک میکنه )
letter of intent واسه هر دو نفر
اگه هر کدوم قبلا ً ازدواج کردید مدارک طلاق از شخص قبلی
واسه ترجمه شناسنامه و کارت ملی 6 ماه اعتبار نباید گذشته باشه واسه اطمینان دوباره ترجمه کنید و راجع به کارت پایان خدمت اطلاعی ندارم Big Grin
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahanturbo ، shandiz
(2014-08-13 ساعت 10:40)aidaone نوشته:  

دوست عزیز سلام ، سرویس سنتر انتخابی نیست همه مدارک به تگزاس فرستاده میشن و از اونجا به سرویس سنتر ها فرستاده میشن و به احتمال 99% مدارک شما میره سرویس سنتر کالیفرنیا به دلیل محل سکونت نامزدتون . مدارک دیگه ای که باید بفرستید اینا هستن
2 تا عکس واسه هر دو نفر
مدارکی که نشون بده توی این مدت همدیگرو حداقل یک بار دیدید و رابطه واقعی و ادامه دار هست (چت،عکس ، بلیط های سفرتون واسه دیدن هم و هرچی که کمک میکنه )
واسه ترجمه شناسنامه و کارت ملی 6 ماه اعتبار نباید گذشته باشه واسه اطمینان دوباره ترجمه کنید و راجع به کارت پایان خدمت اطلاعی ندارم Big Grin

خيلي ممنون از پاسختون ، نامزد من ايراني هست آيا ترجمه شناسنامه و كارت ملي نامزدم براي فرستادن الزامي است يا فقط كپي پاسپورت بايد فرستاده شود ؟
اين فرم g-325 رو تو سايت ننوشته !
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل
پاسخ
(2014-08-13 ساعت 11:57)Mahanturbo نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 10:40)aidaone نوشته:  

2 تا عکس واسه هر دو نفر

خيلي ممنون از پاسختون ، نامزد من ايراني هست آيا ترجمه شناسنامه و كارت ملي نامزدم براي فرستادن الزامي است يا فقط كپي پاسپورت بايد فرستاده شود ؟
اين فرم g-325 رو تو سايت ننوشته !

فرم G325 را حتما هر دو نفر پر كنيد و بفرستيد وگرنه نقص مدارك ميخوريد و دوباره بايد بفرستيد كه در اين صورت كارتان عقب مي افتد ترجمه شناسنامه و كارت ملي كسي كه برايش درخواست داده ميشه هم الزامي است ولي ترجمه كارت پايان خدمت را وقتي پرونده ميره NVC و بعد سفارت آن موقع بايد ارسال كنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: aidaone ، Mahanturbo ، shandiz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان