کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
نه محضرى نبود، خودم تايپ كردم و امضا كردم، حتما براتون مى فرستم فقط الان دسترسى ندارم، تا شب حتما
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-27 ساعت 16:35)negar6043 نوشته:  نه محضرى نبود، خودم تايپ كردم و امضا كردم، حتما براتون مى فرستم فقط الان دسترسى ندارم، تا شب حتما

مرسى عزيزم از كمكتون [emoji5][emoji5]

نگار جان شما الان در چه مرحله از كيستون هستين ؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-27 ساعت 16:31)mahtab55 نوشته:  مرسى نگار جان ميتونم بپرسم متن نامه شما چى بود و ايا محضرى اين كار رو كرديد ، چون نامزد من ميگه برو محضر و بعد ترجمه كن و بفرست
نه محضر احتیاج نیست یه متنی به انگلیسی با رعایت نگارش نامه انگلیسی که آدرس بالا سمت چپ نوشته شه بعد متن نامه بعدم امضا . متعهد میشید که 90 روز بعد ورود به امریکا با این شخص ازدواج کنم بعد امضا کنید تو اینترنت میتونین نمونه متنشو پیدا کنید ما هم همینکارو کردیم
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-27 ساعت 16:37)mahtab55 نوشته:  
(2015-01-27 ساعت 16:35)negar6043 نوشته:  نه محضرى نبود، خودم تايپ كردم و امضا كردم، حتما براتون مى فرستم فقط الان دسترسى ندارم، تا شب حتما

(This is my sworn statement that I will marry my fiance within the 90 days of my arrival
يه همچين متنى مى تونيد بنويسيد، بايد امضاش كنيد و واقعا بهش متعهد باشيد.
من اوايل ژانويه مصاحبه داشتم و منتظرم كه مراحل ادارى تموم بشه، و خدا مى دونه اين مرحله چقدر واسه من و نامزدم سخته، اميدوارم هر چه زودتر ويزامو بگيرم.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: سوونیا
(2015-01-27 ساعت 22:59)negar6043 نوشته:  
(2015-01-27 ساعت 16:37)mahtab55 نوشته:  

(This is my sworn statement that I will marry my fiance within the 90 days of my arrival
يه همچين متنى مى تونيد بنويسيد، بايد امضاش كنيد و واقعا بهش متعهد باشيد.
من اوايل ژانويه مصاحبه داشتم و منتظرم كه مراحل ادارى تموم بشه، و خدا مى دونه اين مرحله چقدر واسه من و نامزدم سخته، اميدوارم هر چه زودتر ويزامو بگيرم.
انشاالله
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043
مرسى شيوا جان از راهنماييتون [emoji4]
پاسخ
تشکر کنندگان:
نگار جان انشالله زودتر مراحل ادارى تموم بشه و شما و نامزدتون هرچه زودتر بهم برسيد [emoji4][emoji4]
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043
(2008-10-10 ساعت 06:10)mamadrezaJ نوشته:  کاری که میشه کرد ایمیل به سفارت و تلفن به واشنگتن است که ایمیل ها را بعد از چند جواب کلیشه ای دیگه جواب نمیدن و تلفن هم بزنید بعد از کلی معطلی یه نفر بهتون میگه که کارتون مشکلی نداره و در کلیرنس گیر کرده اگه زیاد طول کشید دوباره زنگ بزن! نمی دونم مفهوم زیاد برای اینا چیه؟!! به هر حال که تو وبسایت سفارت اون گوشه نوشته این پروسه 4 تا 4 ماه بطور معمول طول می کشه شاید اگه بیشتر از 6 ماه طول کشید بشه بگی طول کشیده و اعتراض کنی! خدا به همگی صبر بده که میدونم تو این دوران چه می کشید!!!

سلام منم همین مشکل رو دارم''' خیلی سخته
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-14 ساعت 00:46)jolie نوشته:  
(2015-01-14 ساعت 00:42)ehsan6114 نوشته:  
(2015-01-14 ساعت 00:31)jolie نوشته:  
(2015-01-14 ساعت 00:22)ehsan6114 نوشته:  
(2015-01-14 ساعت 00:01)jolie نوشته:  من شنيدم كه توي approval notice يك تاريخي هست كه نوشته valid from از اين تاريخ تا اون تاريخ تا اون موقع بايد interview شده باشين اين به من گفتن يعني طرف وكيل بوده كه گفته
واسه من valid form :10/29/2014 to 2/28/2015 من به این نکته توجه نکرده بودم اصلا یعنی از الان یک ماه و نیم دیگه ...پس چرا اینا به من هنوز اعلام نکردن عجیبه شاید نیاز باشه مدارکیو آماده کنم و همینطور برنامه ریزی واسه سفر ...

والا به من اين گفتن كه وقتي نامه اپروو اومد توي نامه تاريخ مي زنن كه تا اون موقع بايد همه كارا إنجام شده باشه ايشالا اين چند روز تاريخ مصاحبه مي ياد نگران نباشيد ، فقط ميشه لطف كنين بگين بعد از اين كه اپروو شديد فرم پر كرديد چه فرم هايي بوده ممنون مي شم اگه راهنماييم كنين
این مسئله که گفتین منطقی به نظر میاد من توجه نکرده بودم امیدوارم تاریخ رو اعلام کنن این چند روز ، بعد از اپروو شدن ما هیچ کاری نکردیم پرونده از uscis میره به nvc تقریبا دو هفته اونجا میمونه بعد خودشون ارسال میکنن به یه سفارت که اگه ابوظبی باشه باشه کیس نامبر شما با ADBxxx شروع میشه و اگه آنکارا باشه ANKxxx به همین ترتیب
اینطوری متوجه میشین که کدوم سفارت باید برید البته مثل اینکه بچه هایی که آنکارا میرن قبلش باید یه سری مدارک بفرستن به سفارت و خودشون باید وقت بگیرن
من ابوظبي انتخاب كردم ولي شنيدم كه ميگن فرم ds-160 بايد پر كنيم آيا شما پر كردين ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-27 ساعت 16:31)mahtab55 نوشته:  مرسى نگار جان ميتونم بپرسم متن نامه شما چى بود و ايا محضرى اين كار رو كرديد ، چون نامزد من ميگه برو محضر و بعد ترجمه كن و بفرست

نه اين كارا لازم نيست، خودتون يه نامه به انگليسي بنويسيد و برنامه هاتون رو براي ازدواج بگيد، مثل ميخايين جشن بگيريد و لباس عروس بخريد و بريد آتليه عكس بندازيد و هرچيزي كه ميتونه شما رو مشتاق به انجام عروسي و ازدواج نشون بده. بعدش هم تاريخ بزنيد و امضا كنيد بفرستيد نامزدتون براشون بفرسته. همين كافيه. فقط يه مدرك ميخوان ازتون داشته باشن كه مطمئن باشن شما ميدونيد و قصد داريد كه ظرف ٩٠ روز ازدواج كنيد

پاسخ
تشکر کنندگان:
پزشكيا مرسى از راهنماييتون عزيزم ، ولى متاسفانه نامزده من بعد از اين همه توضيحات هنوز تاكيد بر محضرى بودن نامه داره ومن هم چاره ى ندارم جز گوش كردن [emoji17][emoji17][emoji17]
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-29 ساعت 09:53)mahtab55 نوشته:  پزشكيا مرسى از راهنماييتون عزيزم ، ولى متاسفانه نامزده من بعد از اين همه توضيحات هنوز تاكيد بر محضرى بودن نامه داره ومن هم چاره ى ندارم جز گوش كردن [emoji17][emoji17][emoji17]

مهتاب جان، وكيل ما هم درخواست نامه محضري كرد.

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام ، ٣هفته پيش اپروو شدم ولي هنوز نامه اي نيومده نامزدم به nvc زنگ زد كيس نامبر دادن ولي نگفتن كه كجا بايد چك كنيم و گفتن بعد از چند روز مي فرستن سفارت ابوظبي ولي تا الان هيچ نامه اي نيومده به نظر شما بايد دوباره زنگ بزنه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-27 ساعت 13:14)mahtab55 نوشته:  سلام دوست عزيز من هم مورد مشابه شما برام پيش امده . از من يك نامه تعهد خواستن براى اينكه وقتى امريكا رسيدم تو نود روز ازدواج ميكنم ، ميخواستم بدونم دوستان همچين موردى داشتن و ايا كسى اين كار رو كرده و چه متنى براشون نوشتن ، خوشحال ميشم كمكم كنيد [emoji5][emoji5]
نامه اصلا نیاز به محضری بودن نداره واسه منم فقط امضا کردم و فرستادم وکیل بهم گفته بود نیاز نیست و مشکلی هم پیش نیومد اینم متن نامه :
United States Department of Homeland Security
U.S. Citizenship and Immigration Services

DATE:

Dear Sir or Madam:
:

My name is …. I am engaged to ….. We got engaged in …. My fiancé and I intend to get married within 90 days of my arriving to the United States.
Please feel free to contact me if you have any questions.

Sincerely,

Email: …

Signature:

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-30 ساعت 23:53)ehsan6114 نوشته:  
(2015-01-27 ساعت 13:14)mahtab55 نوشته:  سلام دوست عزيز من هم مورد مشابه شما برام پيش امده . از من يك نامه تعهد خواستن براى اينكه وقتى امريكا رسيدم تو نود روز ازدواج ميكنم ، ميخواستم بدونم دوستان همچين موردى داشتن و ايا كسى اين كار رو كرده و چه متنى براشون نوشتن ، خوشحال ميشم كمكم كنيد [emoji5][emoji5]
نامه اصلا نیاز به محضری بودن نداره واسه منم فقط امضا کردم و فرستادم وکیل بهم گفته بود نیاز نیست و مشکلی هم پیش نیومد اینم متن نامه :
United States Department of Homeland Security
U.S. Citizenship and Immigration Services

DATE:

Dear Sir or Madam:
:

My name is …. I am engaged to ….. We got engaged in …. My fiancé and I intend to get married within 90 days of my arriving to the United States.
Please feel free to contact me if you have any questions.

Sincerely,

Email: …

Signature:

سلام
چی شد مصاحبتون؟ بسلامتی اکی شد ویزا؟
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
پاسخ