2015-01-22 ساعت 02:49
دوستان من این کارت زرد واکسن رو اصلا نگرفتم یعنی هیچ واکسنی اینجا نزدم روز مدیکال میشه همه کارای مدیکال رو اونجا انجام داد ؟ یا یه سریاش باید حتما ایران باشه؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
ویزای نامزدی آمریکا
|
2015-01-22 ساعت 02:49
دوستان من این کارت زرد واکسن رو اصلا نگرفتم یعنی هیچ واکسنی اینجا نزدم روز مدیکال میشه همه کارای مدیکال رو اونجا انجام داد ؟ یا یه سریاش باید حتما ایران باشه؟
تشکر کنندگان: m.ghoreishi
2015-01-22 ساعت 02:51
(2015-01-22 ساعت 02:49)ehsan6114 نوشته: دوستان من این کارت زرد واکسن رو اصلا نگرفتم یعنی هیچ واکسنی اینجا نزدم روز مدیکال میشه همه کارای مدیکال رو اونجا انجام داد ؟ یا یه سریاش باید حتما ایران باشه؟ اتفاقا ترجيحشون اينه كه كليه كارها در مديكال انجام بشه (در مورد آنكارا)، مشكلي نبايد باشه، اميدوارم موفق باشين و كارهاتون به سلامتي پيش بره. تشکر کنندگان: shadoow
2015-01-22 ساعت 05:46
(2015-01-22 ساعت 02:49)ehsan6114 نوشته: دوستان من این کارت زرد واکسن رو اصلا نگرفتم یعنی هیچ واکسنی اینجا نزدم روز مدیکال میشه همه کارای مدیکال رو اونجا انجام داد ؟ یا یه سریاش باید حتما ایران باشه؟ تنها تفاوت در هزینه مدیکال هستش. چون هزینه مدیکال در هر کشوری چندین برابر ایران براتون اب میخوره.
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه تشکر کنندگان: shadoow
2015-01-22 ساعت 16:59
من ایمیل از سفارت دریافت نکردم تلفنی از nvc روز مصاحبه رو فهمیدم حالا نمیدونم روز مصاحبه موقع رفتن توی سفارت چی نشون بدم هر چی هم به سفارت زنگ می زنم جواب نمیدن ایمیل هم همینطور کسی این مشکل رو داشته؟
تشکر کنندگان: shadoow
2015-01-23 ساعت 01:33
سلام دوستان متاسفانه امروز بعد از چك كردن سايت ايميل جديدى كه برامون فرستادن كلى ما رو نگران كردن ، ميخواستم ببينم ايا كسى ميدونه اين يعنى چى يا با همچين موردى برخورد كردن ممنون ميشم راهنمايم كنيد. On January 22, 2015, we suspended processing of your Form I-129F, Petition for Fiance(E), ReceiptNumber WACxxxxxx, because we need more information from you. Your notice explains what we need from you to resume working on your case. We will not take action on your case until we receive the evidence or the deadline to submit it expires. Please follow the instructions in the notice. If you do not receive your request for additional evidence notice by February 21, 2015, please go to www.uscis.gov/e-request to request a copy of the notice. If you move, go to www.uscis.gov/addresschange to give us your new mailing address.
2015-01-23 ساعت 02:24
كسى از دوستان نيست كه من از نگرانى در بياره [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
2015-01-23 ساعت 02:27
2015-01-23 ساعت 02:30
مرسى كه قوت قلب بهم دادين ، اين يعنى نقص مدارك يا رد شدن [emoji19]
2015-01-23 ساعت 02:36
ذكر شده كه كارتون معلق نگه داشته شده و به محض دريافت مدارك از سر گرفته ميشه؛ اصلا چيز مهمي نيست، فقط مدارك رو كامل براشون بفرستيد كه تاخير نيافته.
2015-01-23 ساعت 03:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-24 ساعت 14:04 توسط Maryamsiahvoshi.)
Bahars عزيز مرسى از راهنماييتون [emoji4][emoji4] [emoji8]
2015-01-27 ساعت 10:57
(2015-01-23 ساعت 01:33)Maryamsiahvoshi نوشته: سلام دوستان متاسفانه امروز بعد از چك كردن سايت ايميل جديدى كه برامون فرستادن كلى ما رو نگران كردن ، ميخواستم ببينم ايا كسى ميدونه اين يعنى چى يا با همچين موردى برخورد كردن ممنون ميشم راهنمايم كنيد. On January 22, 2015, we suspended processing of your Form I-129F, Petition for Fiance(E), ReceiptNumber WACxxxxxx, because we need more information from you. Your notice explains what we need from you to resume working on your case. We will not take action on your case until we receive the evidence or the deadline to submit it expires. Please follow the instructions in the notice. If you do not receive your request for additional evidence notice by February 21, 2015, please go to www.uscis.gov/e-request to request a copy of the notice. If you move, go to www.uscis.gov/addresschange to give us your new mailing address. اصلا نگران نباش، كيس ما هم دوماه پيش اينطوري شد، چون ما فاميل بوديم نسبت دقيقمون و محلي كه قراره ازدواج كنيم رو پرسيدن و سوال هاي معمولي. بعد هم كه مدارك رو براشون فرستاديم باورت نميشه ٤ روز بعد كيسمون اپروو شد
2015-01-27 ساعت 13:14
سلام دوست عزيز من هم مورد مشابه شما برام پيش امده . از من يك نامه تعهد خواستن براى اينكه وقتى امريكا رسيدم تو نود روز ازدواج ميكنم ، ميخواستم بدونم دوستان همچين موردى داشتن و ايا كسى اين كار رو كرده و چه متنى براشون نوشتن ، خوشحال ميشم كمكم كنيد [emoji5][emoji5]
2015-01-27 ساعت 13:20
دوستان اين سوال رو در يك تاپيك ديگه گذاشتم ولى كسى راهنماييم نكرد اگه كسى مشابه مورد من هست خوشحال ميشم راهنماييم كنه : سلام به دوستان مهاجر سرا من براى ويزاى نامزدى اقدام كردم و دو دختر زير ٢١ سال دارم ، وقتى كه نامزدم براى مشاوره پيشه يك وكيل رفته بود بهش گفتن كه يكى از دخترام كه الان ١٩ سال سنش هست نميتونه با ما ويزا بگيره چون دوسالى ميشه كه قانون براى نامزدى تغيير كرده و بايد بچه ها زير ١٨ سال باشن . ايا دوستان كسى از اين قانون جديد مطلع هستش چون واقعاً خيلى نگران هستم و برام سخته كه از دخترم دور باشم ، ممنون ميشم دوستان راهنمايى كنند و اگه كسى موردى مشابه من داشته و اين مراحل رو گذرونده من رو راهنمايى كنه مرسى
2015-01-27 ساعت 16:29
(2015-01-27 ساعت 13:14)mahtab55 نوشته: سلام دوست عزيز من هم مورد مشابه شما برام پيش امده . از من يك نامه تعهد خواستن براى اينكه وقتى امريكا رسيدم تو نود روز ازدواج ميكنم ، ميخواستم بدونم دوستان همچين موردى داشتن و ايا كسى اين كار رو كرده و چه متنى براشون نوشتن ، خوشحال ميشم كمكم كنيد [emoji5][emoji5] بله دوست عزيز اين جزء تعهدات شماست براى اخذ ويزاى نامزدى كه توى ٩٠ روز بعد از ورودتون به آمريكا با نامزدتون ازدواج كنيد، وكيل من توى اولين مرحله كه تازه مى خواستيم مدارك رو ارسال كنيم ازم خواست اين نامه رو بنويسم و امضا و پست كنم.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
2015-01-27 ساعت 16:31
مرسى نگار جان ميتونم بپرسم متن نامه شما چى بود و ايا محضرى اين كار رو كرديد ، چون نامزد من ميگه برو محضر و بعد ترجمه كن و بفرست
|