کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
آقای وحید با سلام.بعد از اینکه اپروود میشید چند روز بعد نامه اش به خونه نامزدتون پست میشه و بازهم بعد از سه هفته نامه کیس نامبر هم به خونه ایشون فرستاده میشه.بعدش با سفارت مورد نظرتون تماس بگیرید جهت وقت مصاحبه تعیین کردن.وقتی کیس نامبر گرفتید باید فرم ds160 رو آنلاین پر کنید.درضمن درمورد سفارت ارمنستان اطلاع ندارم ولی سفارت آنکارا موقع تعیین وقت اول ۲۶۵ دلار پرداخت میکنید بعد اجازه دارید وقت مصاحبه تعیین کنید.اگه به تازگی اپروود شدید صبور باشید.

یه مدتی زمان میبره تا به این مراحل برسید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
آقای وحید با سلام.بعد از اینکه اپروود میشید چند روز بعد نامه اش به خونه نامزدتون پست میشه و بازهم بعد از سه هفته نامه کیس نامبر هم به خونه ایشون فرستاده میشه.بعدش با سفارت مورد نظرتون تماس بگیرید جهت وقت مصاحبه تعیین کردن.وقتی کیس نامبر گرفتید باید فرم ds160 رو آنلاین پر کنید.درضمن درمورد سفارت ارمنستان اطلاع ندارم ولی سفارت آنکارا موقع تعیین وقت اول ۲۶۵ دلار پرداخت میکنید بعد اجازه دارید وقت مصاحبه تعیین کنید.اگه به تازگی اپروود شدید صبور باشید.

یه مدتی زمان میبره تا به این مراحل برسید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون از راهنمايي دوستان اگه در مورد ارمنستان اطلاعات بيشتري دارن راهنمايي كنن

پاسخ
تشکر کنندگان:
منم ارمنستان هستم.خوشحال میشم اگه کسی اطلاعات داره با ما در میون بذاره.من یه ایمیل از سفارت گرفتم که گفت باید منتظر نامه دعوت به مصاحبه باشم و تا جون و جولای نمیتونن واسم قرار مصاحبه بذارن.این مرحله خیلی گیج کننده ست.در حالی که خیلی ها گفتند من الان آن لاین میتونم وقت بگیرم.حالا نمیدونم من باید منتظر این نامه یا ایمیل از سفارت باشم یا میتونم خودم الان آن لاین وقت بگیرم؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام از زمان اپرو شدن چقدر طول كشيد ايميل سفارت امد؟يعني ٢ ماه وقت ندارن؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
[quote='vahid4573' pid='618244' dateline='1433000867']
سلام از زمان اپرو شدن چقدر طول كشيد ايميل سفارت امد؟يعني ٢ ماه وقت ندارن؟

[/quote

سه هفته از اپروو شدن میگذشت که یک نامه از NVC اومد که کیس من به ارمنستان فرستاده شده.منم چند روز پیش به سفارت ایمیل دادم که مرحله بعد چیه آیا باید منتظر نامه از سفارت باشم؟و اونها هم جواب دادند بله باید منتظر نامه دعوت به مصاحبه باشم و تا دو ماه نمیتونن به من وقت مصاحبه بدن.کلا این مرحله گیج کنندست.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
دوستان اگه ممكنه راهنمايي كنن

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام مهتاب جون.مصاحبه چطور بود؟ راضی بودی؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-01 ساعت 21:06)narsis93 نوشته:  سلام مهتاب جون.مصاحبه چطور بود؟ راضی بودی؟
سلام نارسیس جان متاسفانه من فرم ds160 رو فقط برای خودم پر کرده بودم ، در صورتی که باید برای دخی ها هم پر میکردن و نقص مدرک خوردیم و فردا ساعت 8 باید بریم سفارت. [emoji17]
پاسخ
تشکر کنندگان:
وای مگه نمیدونستین باید تک تک این فرمو پر کنید.ولی اونایی که نقص مدرک میخورن انگار زودتر ویزا میگیرن.ناراحت نباشین.ایشالا فردا دست پر برگردین. مارو بیخبر نذارین
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من و دخی ها دیروز ویزای یک ضرب رو گرفتیم و الان منتظر پاسبورت هامون هستیم و از همه دوستانم که تو این مدت راهنماییم کردن خیلی ممنون هستم [emoji4] [emoji4] [emoji4]
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، aidaone ، سوونیا
تبريك ميكم بهتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیزی که این مراحل بعد رو گذروندن میشه من رو راهنمایی کنن حالا من باید کدوم سایت ها رو چک کنم ؟؟ الان که رفتم تو سایت nvc هنوز تو مرحله raedy هستم فقط نوشته تغییر کرده و گفته که کیس شما اماده هستش برای مصاحبه وانگشت نگاری و اگر این مراحل رو انجام دادید بعد 2 روز کاری بیاین کیس رو چک کنید . ایا برای شما هم که ویزای یک ضرب گرفتین همینطوری پیش رفت [emoji4]
پاسخ
تشکر کنندگان:
تبريك ميگم بهتون خدارو شكر تمام شد.مصاحبه چه طور بود چه سوالاي پرسيدن

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-03 ساعت 11:52)vahid4573 نوشته:  تبريك ميگم بهتون خدارو شكر تمام شد.مصاحبه چه طور بود چه سوالاي پرسيدن

فقط این رو میتونم به همه دوستان بگم که اگه واقعا کیس نامزدیتون واقعی باشه از پس همه مصاحبه بر میایین چون واقعا مو رو از ماست میکش بیرون [emoji4]
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان