کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
ey baba chera?

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-27 ساعت 21:10)narsis93 نوشته:  سلام مهتاب عزیز.واکسن خالی چیه دیگه؟ چقدر بی انصافن.وای هزینه خیلی زیاد شده.امیدوارم مصاحبه خوبی داشته باشی.
نارسیس جان ادم میفهمه که واکسن خالیه سوزن رو کرد تو دستم و در اورد ازش پرسیدم این چه واکسنیه میزنید جوابم رو نداد تا قبلش مثل بلبل فارسی صحبت میکرد بعدش دیگه انگلیسی حرف میزد
(2015-05-27 ساعت 21:15)vahid4573 نوشته:  ey baba chera?

پاسخ
تشکر کنندگان:
مهتاب خانوم اين چيزها عاديه، به اصل قضيه فكر كنيد، اميدوارم فردا همگى يكضرب بگيريد ويزارو
راستى سفرنامه دوم منو بخونين، واسه خريد يه جاهايى رو كشف كردم كه به رفتنش حتما مى ارزه Wink
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-27 ساعت 23:12)negar6043 نوشته:  مهتاب خانوم اين چيزها عاديه، به اصل قضيه فكر كنيد، اميدوارم فردا همگى يكضرب بگيريد ويزارو
راستى سفرنامه دوم منو بخونين، واسه خريد يه جاهايى رو كشف كردم كه به رفتنش حتما مى ارزه Wink
نگار جان مرسی عزیزم ، اره خوب اصل قضیه هم باعث شده بهش زیاد فکر نکنم . حتما میخونم مرسی [emoji4]
پاسخ
تشکر کنندگان:
درستان مدت اعتبار واكسن چقدره؟ من ٣ ماه پيش زدم كارت زردم گرفتم ولي تازه ٢ روزه اپرو شدم.بايد براي مصاحبه تاريخ به روز باشه؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز من و نامزدم حدودا 2سال پیش باهم آشناشدیم و مهرماه 93 نامزد شدیم،نخواستیم از طریق گرین کارت اقدام کنیم براازدواج،و مهرماه سال 94 ایشون سیتیزن خواهند شد،به نظرم ویزای نامزدی نسبت به قبل طوللنی تر شده،نظرتون راجبه ویزای کی 3چی هستش ؟ایشون بیان ازدواج کنیم و ازون طریق اقدام کنیم یا ناکزدی بهتره؟خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید عزیزان.
Cr1
ارسال مدارك: 19jan 2016
اپروو: 27May 2016
دريافت كيس نامبر:26June 2016
نامه تكميل مدارك:02Aug 2016
مصاحبه: 27Sep2016-ارمنستان
Ap!
Update:27sep,29sep,3oct
پاسخ
تشکر کنندگان:
صد در صد نامزدى هنوز هم خيلى پروسه كوتاهتريه و شماره اگر ap نگيريد، ميتونيد كمتر از يكسال ويزا بگيريد، ازدواجى از اين طولانى تر است و اگر فاكتور فوق را داشته باشيد هم كه به مدت آن اضافه خواهد شد، البته اين صرفا در خصوص زمان است و قطعا ازدواجى هم مزايايى دارد كه بسته به نظر شماست كه كدوم رو ترجيح بديد
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان بعد اپرو شدن كي؟و چه فرمهاي بايد پر بشه!!!؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام من با یک مشکل برخورد کردم که واقعا اعصابم بهم ریخته. دوهفته میشه که از nvc نامه حاوی کیس نامبر گرفتم اما هنور از سفارت ارمنستان خبری نیست.نه ایمیلی و نه نامه ای دریافت کردم.تماس هم گرفتم کسی پاسخگو نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان:
چقدر طول كشيد؟كه كيس نامبر گرفتيد؟ من يكم عقب تر هستم

پاسخ
تشکر کنندگان:
سه هفته طول کشید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنونم فرمي چيزي پر كرديد؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
هیچ فرمی فعلا پر نکردم چون به من گفتند که باید منتظر تماس سفارت باشم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
مرسي دوستان راهنمايي كنن لطفا

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-28 ساعت 13:57)negar6043 نوشته:  صد در صد نامزدى هنوز هم خيلى پروسه كوتاهتريه و شماره اگر ap نگيريد، ميتونيد كمتر از يكسال ويزا بگيريد، ازدواجى از اين طولانى تر است و اگر فاكتور فوق را داشته باشيد هم كه به مدت آن اضافه خواهد شد، البته اين صرفا در خصوص زمان است و قطعا ازدواجى هم مزايايى دارد كه بسته به نظر شماست كه كدوم رو ترجيح بديد

ممنون از پاسختون دوست عزیز،ویزای کی 3چطور ؟چون من اگه گرین کارت رو دیرتر تو آمریکا دریافت کنم مشکلی ندارم.از دوستان تجربه ای نداشتن ؟
Cr1
ارسال مدارك: 19jan 2016
اپروو: 27May 2016
دريافت كيس نامبر:26June 2016
نامه تكميل مدارك:02Aug 2016
مصاحبه: 27Sep2016-ارمنستان
Ap!
Update:27sep,29sep,3oct
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان