کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
merc az rahnamaeeton
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-09 ساعت 16:29)mojgan63 نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 13:43)vahid4573 نوشته:  درسته ولي ميشه زنگ زد پرسيد؟يه سوال ديگه كلا تا حالا واستون ايميل امده ؟

من تا حالا زنگ نزدم اما بعضی ها زنگ زدند و کیس نامبر گرفتند.به بعضی ها هم ایمیل دادند.من چه اپروو شدم چه کیس نامبر گرفتم از طریق نامه بوده.هم چنان هم منتظر نامه دعوت به مصاحبه لعنتی هستم.

من که اصلا دعوت به مصاحبه نشدم هرچی منتظر شدم.آخر سر ایمیل زدم بهشون گفتن تو مدارکتو بفرست بعد بهت میگیم چکار کن.مدارکو فرستادم حدودا یک هفته ست ولی هنوز نرسیده.خیلی طول کشیده.البته من سفارت آنکارا هستم.پروسه مشخصی نداره به هرکس یه چیز میگن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
دقيقا پس بهتر پيگير باشيم

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-09 ساعت 21:09)narsis93 نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 13:43)vahid4573 نوشته:  درسته ولي ميشه زنگ زد پرسيد؟يه سوال ديگه كلا تا حالا واستون ايميل امده ؟

من تا حالا زنگ نزدم اما بعضی ها زنگ زدند و کیس نامبر گرفتند.به بعضی ها هم ایمیل دادند.من چه اپروو شدم چه کیس نامبر گرفتم از طریق نامه بوده.هم چنان هم منتظر نامه دعوت به مصاحبه لعنتی هستم.

من که اصلا دعوت به مصاحبه نشدم هرچی منتظر شدم.آخر سر ایمیل زدم بهشون گفتن تو مدارکتو بفرست بعد بهت میگیم چکار کن.مدارکو فرستادم حدودا یک هفته ست ولی هنوز نرسیده.خیلی طول کشیده.البته من سفارت آنکارا هستم.پروسه مشخصی نداره به هرکس یه چیز میگن.
من دو بار ایمیل دادم گفتند جون و جولای وقت پره و باید منتظر نامه باشم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
الان نزدیک 3 هفته هست که ایمیل رسیپت نامبر برام اومده اما کیس ستاتوس رو چک میکنم هنوز ارور می ده و خبری نیست . خودشون گفته بودن تا 10 روز بعد کیس نامبر میدن !
ارسال مدارک 11 می 2015 به USCIS , دریافت رسیپت نامبر 21 می و 22 جون approved Cool دریافت ایمیل کیس نامبر 3 اگوست - وقت مصاحبه 18 نوامبر آنکارا
Follow your dreams , don't give up
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-09 ساعت 21:48)bard نوشته:  دوستان سلام
الان نزدیک ۳ هفته هست که ایمیل رسیپت نامبر برام اومده اما کیس ستاتوس رو چک میکنم هنوز ارور می ده و خبری نیست . خودشون گفته بودن تا ۱۰ روز بعد کیس نامبر میدن !

سلام .به این سرعت کیس نامبر نمیدن.برای من چندین ماه طول کشید.این مشکل Error دادن برای منم پیش اومد یادمه زنگ زدیم گفتن سیستم مشکل پیدا کرده بعد از یکماه مشکل برطرف شد.اگه تازه رسید نامبر گرفتید بیشتر منتظر باشید من که بعد از هشت ماه کیس نامبر گرفتم.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، bard
سلام دوستان عزیز من الان که 16 روز تو انکارا هستم متاسفانه دچار غم غربت شدم [emoji5] دوست داشتم یه پیشنهادی به خانوم های گروه که الان ویزاشون رو گرفتن وهنوز داخل تهران هستن بدم که اگه موافق باشین یه قرار بزاریم و بیشتر با هم اشنا بشیم شاید بتونیم دوست های خیلی خوبی برای هم بشیم که تو امریکا بهش خیلی احتیاج داریم [emoji4]
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، negar6043
دوستان عزیز.. پرونده من اپرو شد.
فقط نگران عدم سو پیشینه از پلیس مالزی هستم.
با تشکر از همه
Visa Type K1
Approval: 3rd Nov 2015
Arrival: 2nd Feb 2016
Las Vegas
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
سلام مهتاب جون من هم با پیشنهادت موافقم.البته بستگی داره که کدوم ایالت باشیم و به هم نزدیک باشیم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-10 ساعت 14:31)narsis93 نوشته:  سلام مهتاب جون من هم با پیشنهادت موافقم.البته بستگی داره که کدوم ایالت باشیم و به هم نزدیک باشیم.
اره عزیزم ایالت خیلی مهمه ولی باز دلگرمی ادم بدونه تو خود امریکا هم دوستانی داره [emoji5]
پاسخ
تشکر کنندگان:

مژگان جان کیس شما مگه نامزدی نیست
سفارت ارمنستان چرا منتظر نامه مصاحبه هستید مگه نباید آنلاین وقت گرفته بشه یعنی تا جولای سفارت به هیچ کس وقت نمیده
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
الان اینجا بجز مژگان جون کسی دیگه نیست که بخواد وقت از سفارت ارمنستان بگیره
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-10 ساعت 16:16)khatereh 4573 نوشته:  الان اینجا بجز مژگان جون کسی دیگه نیست که بخواد وقت از سفارت ارمنستان بگیره

عزیزم کیس منم نامزدی هست.من واقعا گیجم.حتی دوباره امروز برای سومین بار ایمیل دادم و اونا همون حرفارم تکرار کردن که منتظر نامه باشم و اصلا وقت خالی تو جون و جولای نیست.شما هم ارمنستان هستید؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان من الان كيس نامبر گرفتم، حالا بايد چيكار كنم؟ ابوضبى هستم، ٥ مى پروو شدم
پاسخ
تشکر کنندگان:
مبارك باشه پست اورد؟

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان