کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2015-06-10 ساعت 19:46)Ida1987 نوشته:  زدم ميگه اشتباهه ?

دوست عزیز شماره کیس های ابوظبی با ABD شروع میشه و اگر ابوظبی باشید باید اول شمارتون با ABD شروع بشه . کیس های ابوظبی احتیاجی نیست کاری کنید چون خودشون وقت مصاحبه براتون میذارن .نامزدتون باید ایمیلشون رو چک کنن ببینید کی براتون وقت گذاشتن . حتما پوشه اسپم رو چک کنن چون بعضی وقت ها ایمیل میره توی اسپم . واسه من رفته بود توی اسپم و چون پیداش نمیکردیم زنگ زدیم به nvc و تاریخ رو بهمون گفتن . اگر nvc تاریخ مصاحبتون رو نمیدونست یعنی هنوز براتون تاریخ نذاشتن . راستی توی پست های قبل خوندم شما وکیل داشتید. چرا با وکیلتون چک نمیکنید ؟ موفق باشید
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: Ida1987
دوستان عزیز لطفا برای تشکر و تبریک از گزینه "تبریک و تشکر" استفاده کنید تا پیدا کردن جواب سوالات برای اعضای جدید و بقیه راحت تر باشه و مدام با پیام های تشکر مواجه نشن !!!!!!Smile
K1
پاسخ
تشکر کنندگان: toupal
ايداجان سلام، مرسى عزيزم abd زدم درست شد،وكيلمون گفته ٢ ماه منتظر باشيد ،انقد زنگ زديم ديوونش كرديم، منظورش اين بوده كه فعلن زنگ نزنيد Smile)، ٥ مى پرو شدم، زده ١٩ مى رسيده سفارت
پاسخ
تشکر کنندگان:
پس درست بود اشتباه ميزديم

پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان تاپيكى ايجاد شده با موضوع : اولين سفر به آمريكا (ویزای نامزدی و ازدواج)
از همه دوستان مخصوصا اونهايى كه به تازگى به امريكا مهاجرت كردن دعوت ميكنن سفرنامه هاشونو اينجا بنويسن تا ما هم از تجربياتشون بهره مند بشيم، و از بيان هر آنچه فكر ميكنن براى مهاجران تازه مزدوج يا در شرف ازدواج هم مفيده دريغ نكنن
اولين سفر به آمريكا (ويزاى نامزدى و ازدواج)
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزيز فرم ساپوت مالي واسه وايزاي نامزدي كدوم فرمه؟ چقدر طرف بايد درامد نشون بده واسه ١ نفر

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان میخواستم یک سوال بپرسم . ایا امکانش هست کسی که هنوز پاسبورتش نیامده بره سفارت ایران نامه بگیر و بر گرده ایران و پاسبورت رو بگه کسی از اینجا براش بفرسته ؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
الهه سابق عزیز در تاپیک راهنمای کامل ویزای نامزدی نوشتن که برای تشکیل پرونده باید گواهی تولد هر دو نفر، کپی پاسپورت هر دو نفر و دو قطعه عکس باشه! در صورتی که در دستور خود وبسایت اداره مهاجرت و وزارت کشور و فرمها، نوشته شده یک قطعه عکس از هر نفر و اشاره ای به کپی پاسپورت و گواهی تولد beneficiary نشده!
از دوستان با تجربه، خواهشمندم راهنمایی فرمایید.
مرسی
کیس: K1
تاییدیه ارسال مدارک: جون-23-2015 (5 روز بعد از ارسال مدارک)
قبولی USCIS کالیفرنیا : جولای-20-2015
قبولی NVC : آگوست-14-2015
رسیدن پرونده به سفارت آنکارا: سپتامبر-1-2015
گرفتن وقت سفارت: بعد از کلی خون دل خوردن سپتامبر-14-2015
مصاحبه: نوامبر-2-2015
نتیجه: ویزای یکضرب
ورود به امریکا: روز پس از گرفتن ویزا از پست
مرز ورود: سیب بزرگ
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-11 ساعت 16:31)vahid4573 نوشته:  دوستان عزيز فرم ساپوت مالي واسه وايزاي نامزدي كدوم فرمه؟ چقدر طرف بايد درامد نشون بده واسه ١ نفر

فرم I-134 . در واقع شما و نامزدتون ۲ نفر حساب میشید اگر شخص دیگه ای باهاشون زندگی نکنه . از این لینک میتونید چک کنید میزان درآمد رو .
http://www.uscis.gov/sites/default/files...i-864p.pdf
K1
پاسخ
تشکر کنندگان: Ida1987
ممنونم

پاسخ
تشکر کنندگان:
aida khanom vaghean be hame komak mikonan rahnaeeye khob , vaghean mamnon , kheily khobin :x
پاسخ
تشکر کنندگان: aidaone ، negar6043
سلام
وقت بخیر
من علی هستم و 27 سالمه و قصد دارم با خانومی که سیتیزن امریکا هستند ازدواج کنم..ایشون 3 سال از من بزرگتر هستند.و در ریچموند ویرجینیا زندگی میکنند.
سوال من از شما اینه که چطور باید ازدواج کنم و چه مراحلی طی کنم.؟
آیا میتونم همه مراحل ازدواج را در دبی انجام بدم؟
پروسه ازدواج من در دبی یا ترکیه چند روز طول خواهد کشید؟
ایا لازمه که همسرم برگه تجرد از کنسولگری امریکا بگیره؟اگر لازم هست,آیا ایشون باید وقت بگیرن از سفارت؟چند روز طول میکشه؟
ایا هنگامی که همه مراحل انجام شد و سند ازدواج رو گرفتم دوباره باید همسرم به کنسولگری روجوع کنه برای ریجستر مدارک؟
من از وکیلی شنیدم که مدت زمان تکمیل مراحل ویزای ازدواجی و نامزدی در حال حاضریکسان است.این موضوع صحت داره؟کدام راه بهتره؟
و یک وکیل چه کمکی میتوانه به ما بکند؟هزینه حق الزحمه وکیل چقدر میشه؟
ممنونم از شما
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان يه مشكلى پيش امده، ببخشيد يه سوال، نامزدم داره خونشو عوض مى كنه، وكيلمون ميگه ديگه نميشه ادرس تو فورما عوض كرد،چون الان سفارته ابوظبيه، من مصاحبه كه برم اون خونش عوض شده، اين مشكل پيش مياره؟ Sad(
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزيز به لحاظ زمان، ويزاى نامزدى تقريبا با ويزاى ازدواجى با كسى كه سيتيزن است (نه كسى كه گرين كارت دارد) برابر است، البته تا اونجا كه من اطلاع دارم باز هم ويزاى نامزدى هنوز سريعترين راه گرفتن ويزاست.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: aidaone
(2015-06-12 ساعت 22:25)Ida1987 نوشته:  دوستان يه مشكلى پيش امده، ببخشيد يه سوال، نامزدم داره خونشو عوض مى كنه، وكيلمون ميگه ديگه نميشه ادرس تو فورما عوض كرد،چون الان سفارته ابوظبيه، من مصاحبه كه برم اون خونش عوض شده، اين مشكل پيش مياره؟ Sad(

نه عزیزم منم وضعیت مشابه این داشتم . الان مشکلی نیست ایشالا بعدا واسه گرین کارت آدرس جدید میدید . فقط من اول مصاحبه ام که گفت قسم بخور همه چیز رو راست میگی قبل از قسم خوردن اینو بهش گفتم که گفت موردی نیست و بعد قسم خوردم و مصاحبه شروع شد .
K1
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، Ida1987

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان