موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
پس درست بود اشتباه ميزديم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز فرم ساپوت مالي واسه وايزاي نامزدي كدوم فرمه؟ چقدر طرف بايد درامد نشون بده واسه ١ نفر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان میخواستم یک سوال بپرسم . ایا امکانش هست کسی که هنوز پاسبورتش نیامده بره سفارت ایران نامه بگیر و بر گرده ایران و پاسبورت رو بگه کسی از اینجا براش بفرسته ؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
الهه سابق عزیز در تاپیک راهنمای کامل ویزای نامزدی نوشتن که برای تشکیل پرونده باید گواهی تولد هر دو نفر، کپی پاسپورت هر دو نفر و دو قطعه عکس باشه! در صورتی که در دستور خود وبسایت اداره مهاجرت و وزارت کشور و فرمها، نوشته شده یک قطعه عکس از هر نفر و اشاره ای به کپی پاسپورت و گواهی تولد beneficiary نشده!
از دوستان با تجربه، خواهشمندم راهنمایی فرمایید.
مرسی
کیس: K1
تاییدیه ارسال مدارک: جون-23-2015 (5 روز بعد از ارسال مدارک)
قبولی USCIS کالیفرنیا : جولای-20-2015
قبولی NVC : آگوست-14-2015
رسیدن پرونده به سفارت آنکارا: سپتامبر-1-2015
گرفتن وقت سفارت: بعد از کلی خون دل خوردن سپتامبر-14-2015
مصاحبه: نوامبر-2-2015
نتیجه: ویزای یکضرب
ورود به امریکا: روز پس از گرفتن ویزا از پست
مرز ورود: سیب بزرگ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
aida khanom vaghean be hame komak mikonan rahnaeeye khob , vaghean mamnon , kheily khobin :x
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
وقت بخیر
من علی هستم و 27 سالمه و قصد دارم با خانومی که سیتیزن امریکا هستند ازدواج کنم..ایشون 3 سال از من بزرگتر هستند.و در ریچموند ویرجینیا زندگی میکنند.
سوال من از شما اینه که چطور باید ازدواج کنم و چه مراحلی طی کنم.؟
آیا میتونم همه مراحل ازدواج را در دبی انجام بدم؟
پروسه ازدواج من در دبی یا ترکیه چند روز طول خواهد کشید؟
ایا لازمه که همسرم برگه تجرد از کنسولگری امریکا بگیره؟اگر لازم هست,آیا ایشون باید وقت بگیرن از سفارت؟چند روز طول میکشه؟
ایا هنگامی که همه مراحل انجام شد و سند ازدواج رو گرفتم دوباره باید همسرم به کنسولگری روجوع کنه برای ریجستر مدارک؟
من از وکیلی شنیدم که مدت زمان تکمیل مراحل ویزای ازدواجی و نامزدی در حال حاضریکسان است.این موضوع صحت داره؟کدام راه بهتره؟
و یک وکیل چه کمکی میتوانه به ما بکند؟هزینه حق الزحمه وکیل چقدر میشه؟
ممنونم از شما
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز به لحاظ زمان، ويزاى نامزدى تقريبا با ويزاى ازدواجى با كسى كه سيتيزن است (نه كسى كه گرين كارت دارد) برابر است، البته تا اونجا كه من اطلاع دارم باز هم ويزاى نامزدى هنوز سريعترين راه گرفتن ويزاست.