کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2015-07-02 ساعت 13:32)vahid4573 نوشته:  بيخبر ايميل زدم گفت صبر كنيد

ای وای.چقدر صبر؟؟به من گفتند تا آخر جولای وقت مصاحبه نمیدن،فقط موندم کی میخوان نامه یا ایمیل بفرستن حداقل خیال ما راحت شه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
اون دليلي نداره شما نهايت تا ١ هفته براتون ايميل مياد الان مشكل حل شده

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-02 ساعت 13:37)vahid4573 نوشته:  اون دليلي نداره شما نهايت تا ١ هفته براتون ايميل مياد الان مشكل حل شده

یعنی تا هفته دیگه نامه یا ایمیل میدن که ما میتونیم وقت مصاحبه تعیین کنیم؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
من اينجوري حس ميكنم ايشالا درست باشه

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-02 ساعت 13:39)vahid4573 نوشته:  من اينجوري حس ميكنم ايشالا درست باشه

خدا کنه اینجوری باشه.من دیگه قاطی کردم.خیلی این پروسه عذاب آوره.
پاسخ
تشکر کنندگان:
درست ميشه

پاسخ
تشکر کنندگان:
[quote='vahid4573' pid='631700' dateline='1435828344']
درست ميشه

[/quot

تو نامه یا ایمیلی که میدن لیست کامل مدارکی که برای مصاحبه باید ببریم اعلام میکنند؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دقيقا

پاسخ
تشکر کنندگان:
من همه پست های اینجا میخونم و چیزی در مورد آوردن مدرک تحصیلی ندیدم.حتی سرچ هم کردم و تا اونجا که میدونم برای مصاحبه لازم نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیزی که مصاحبه نرفتید هنوز خواهشا به بقیه اطلاعات غلط ندید !!!!!! این پروسه خودش پر استرس هست دیگه شما واسه بقیه بدترش نکنید ! ویزای نامزدی احتیاجی به مدرک تحصیلی ندارد. اون واسه برندگان لاتاری هست که حداقل باید مدرک دیپلم داشته باشن . همگی موفق باشید .
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-02 ساعت 19:15)aidaone نوشته:  دوستان عزیزی که مصاحبه نرفتید هنوز خواهشا به بقیه اطلاعات غلط ندید !!!!!! این پروسه خودش پر استرس هست دیگه شما واسه بقیه بدترش نکنید ! ویزای نامزدی احتیاجی به مدرک تحصیلی ندارد. اون واسه برندگان لاتاری هست که حداقل باید مدرک دیپلم داشته باشن . همگی موفق باشید .

منم از این ناراحتم چرا انقدر اصرار دارن اطلاعات غلط بدن!!حداقل یه لینک هم برای اثبات حرفاشون نمیذارن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-02 ساعت 15:04)mohammadlove نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 13:25)mojgan63 نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 02:15)mohammadlove نوشته:  
(2015-07-01 ساعت 22:07)narsis93 نوشته:  سلام دوستان.چیزای عجیبی اینجا میخونم اصلا نیازی به ثبت دفتری تعهد ازدواج نیست.اینارو کی میگه من مصاحبه ام رو هم انجام دادم و اصلا نیازی به این چیزا نیست .چرا سختش میکنید جایی دیگه خوندم مدرک تحصیلی.اونم لازم نیست.شایدم سفارت شما با ما فرق داره.

نارسیس جان هم به سفارت بستگی داره هم به شرایط خاص هر کس. ممکنه از شما رزومه نخواسته باشن. اما دوستی رو همینجا تو مهاجرسرا چند روی پیش بخاطر همراه نداشتن رزومه فرستادن خونه و گفتن رزومه رو بده بعدا بیا ویزاتو بگیر.
کیس هر کسی فرق داره اما تا جایی که میشه تمام مدارک حتی مدارک اضافه ای که میدونید بدرد میخورن رو با خودتون ببرید.
دوست عزیز متاسفانه الان حضور ذهن ندارم توی کدوم تاپیک و چه صفحه ای بود. میتونید یکم وقت بذارید و پست ایشون رو ببینید. ولب مطمئنم توی مهاجرسرا بود کمتر از ۲ هفته پیش.
شاید شما به تازگی وارد مراحل و قوانین ویزاهای آمریکا شدید. اما بنده حداقل 200 نفر از بچه ها رو در کتگوری های مختلف می شناسم و در جریان کارهاشون بودم. مدارکی که سفارت اعلام میکنه همراه داشته باشید موقع مصاحبه مدارک ضروری هستن. درسته ازتون مدارک تحصیلی و رزومه رو نخواستن اما مثلا اگه خواستن بهتون لطف کنن و ap نزنن و ازتون خواستن مدارک بیشتری برای شفاف سازی ارایه بدید، اگه همراه نداشته باشید باعث عقب افتادن خودتون میشه.
مثلل پست 124 سفرنامه ویزای ازدواج و نامزدی ابوظبی رو بخونید. یه انسان عاقل مدارک اضافه تر همراه خودش میبره. شاید ۱% آفیسر خواست یه مدرک اضافه تر رو برای تایید حرفاتون ببینه. خودتون میدونید که یکی از سوالهای مصاحبه بیشتر بچه های ویرای ازدواج و نامزدی همینه که تحصیلاتتون چی هست. پست اسنادش رو آماده داشته باشید.
چیزی عاید من نمیشه، فقط دوست دارم کسی کارش عقب نیوفته. حالا خود دانید ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-02 ساعت 15:04)mohammadlove نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 13:25)mojgan63 نوشته:  
(2015-07-02 ساعت 02:15)mohammadlove نوشته:  
(2015-07-01 ساعت 22:07)narsis93 نوشته:  سلام دوستان.چیزای عجیبی اینجا میخونم اصلا نیازی به ثبت دفتری تعهد ازدواج نیست.اینارو کی میگه من مصاحبه ام رو هم انجام دادم و اصلا نیازی به این چیزا نیست .چرا سختش میکنید جایی دیگه خوندم مدرک تحصیلی.اونم لازم نیست.شایدم سفارت شما با ما فرق داره.

نارسیس جان هم به سفارت بستگی داره هم به شرایط خاص هر کس. ممکنه از شما رزومه نخواسته باشن. اما دوستی رو همینجا تو مهاجرسرا چند روی پیش بخاطر همراه نداشتن رزومه فرستادن خونه و گفتن رزومه رو بده بعدا بیا ویزاتو بگیر.
کیس هر کسی فرق داره اما تا جایی که میشه تمام مدارک حتی مدارک اضافه ای که میدونید بدرد میخورن رو با خودتون ببرید.
تا اونجایی که من میدونم برای ویزای نامزدی هیچ سفارتی مدرک تحصیلی نمیخواد.از برندگان لاتاری مدرک تحصیلی میخوان .لطف کنید برای گفته هاتون منبع یا لینک معتبر اینجا بذارید که ما هم استفاده کنیم.
دوست عزیز متاسفانه الان حضور ذهن ندارم توی کدوم تاپیک و چه صفحه ای بود. میتونید یکم وقت بذارید و پست ایشون رو ببینید. ولب مطمئنم توی مهاجرسرا بود کمتر از ۲ هفته پیش.
شاید شما به تازگی وارد مراحل و قوانین ویزاهای آمریکا شدید. اما بنده حداقل 200 نفر از بچه ها رو در کتگوری های مختلف می شناسم و در جریان کارهاشون بودم. مدارکی که سفارت اعلام میکنه همراه داشته باشید موقع مصاحبه مدارک ضروری هستن. درسته ازتون مدارک تحصیلی و رزومه رو نخواستن اما مثلا اگه خواستن بهتون لطف کنن و ap نزنن و ازتون خواستن مدارک بیشتری برای شفاف سازی ارایه بدید، اگه همراه نداشته باشید باعث عقب افتادن خودتون میشه.
مثلل پست 124 سفرنامه ویزای ازدواج و نامزدی ابوظبی رو بخونید. یه انسان عاقل مدارک اضافه تر همراه خودش میبره. شاید ۱% آفیسر خواست یه مدرک اضافه تر رو برای تایید حرفاتون ببینه. خودتون میدونید که یکی از سوالهای مصاحبه بیشتر بچه های ویرای ازدواج و نامزدی همینه که تحصیلاتتون چی هست. پست اسنادش رو آماده داشته باشید.
چیزی عاید من نمیشه، فقط دوست دارم کسی کارش عقب نیوفته. حالا خود دانید ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان اینقدر ناراحتی نداره که ! حالا مدرک تحصیلی یکی از اون مدارکی هست که بلاحره اول و آخر باید ترجمه بشه و با خودتون ببرید آمریکا! اونجا اگر بخواهید کار کنید یا ادامه تحصیل بدید لازمش دارید. همین طور در مورد رزومه ! بلاخره اونور بدرد میخوره! حالا اگر فرصت دارید که ترجمه کنید اگر هم روز مصاحبه همراهتون باشه که ضرری نداره! ولی اگه فرصت این کار رو ندارید که تکلیف معلومه! به هر حال از مدارک لازم برای مصاحبه نیست!
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-02 ساعت 19:51)Haghighat نوشته:  دوستان اینقدر ناراحتی نداره که ! حالا مدرک تحصیلی یکی از اون مدارکی هست که بلاحره اول و آخر باید ترجمه بشه و با خودتون ببرید آمریکا! اونجا اگر بخواهید کار کنید یا ادامه تحصیل بدید لازمش دارید. همین طور در مورد رزومه ! بلاخره اونور بدرد میخوره! حالا اگر فرصت دارید که ترجمه کنید اگر هم روز مصاحبه همراهتون باشه که ضرری نداره! ولی اگه فرصت این کار رو ندارید که تکلیف معلومه! به هر حال از مدارک لازم برای مصاحبه نیست!
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان