کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
سلام ايشالا زود كلير بشين. خانم ايدا چي ازتون مگه پرسيدن؟ چه مداركي خواستن !؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام آیدا خانم.احیانا شما شغل دولتی نداشتین؟ معمولا این مسئله برای کارمندای دولت ممکنه پیش بیاد.ولی اینکه چیزی ازتون نخواستن یه کم غیر طبیعیه.انشالا زود کلیر میشین.
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون دوستان، نه نداشتم ،خيلى راحت بود، اون خانومه كه مداركارو اول گرفت ساپورتو نخواست گفت اگه تو مصاحبه ازت خواست بده، اونم نخواست، كلا مصاحبم ٢ دقيقه طول كشيد
پاسخ
تشکر کنندگان:
يعني ازتون اصلا چيزي نپرسيدن؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
چرا ،تا حالا ازدواج كردى, نامزدت چطور، چرا ٢٠١٤ همو نديدين، سوالاى اينطورى، من فكر مى كردم حالا چه سوالائي مى پرسن
پاسخ
تشکر کنندگان:
شما تو ٢ سال همديگرو كه ديده بودين. منطقا؟ساپوت مالي اصلا نگرفت؟گفت بريد سايت چك كنيد،كيس مشابه بود اون روز،؟شلوغ بود؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-07 ساعت 12:58)Ida1987 نوشته:  دوستان مصاحبم تموم شد، fbi chek خوردم،از من هيچى نپرسيد، حتى ساپورت مالى هم نخواست، عكسا با چتارم نديد، اين نرماله؟
سلام ایدا جون انشالله زودتر کلیر میشی ، اگه سفارت شما انکارا بوده که خوب همه ی ورقه های اسپانسر باید براشون بفرستیم ، من هم با خودم برده بودم برای اطمینان که اگه احیانا گم کرده باشن بهشون بدم ولی از من نخواستن
پاسخ
تشکر کنندگان:
من ابوظبى هستم،البته يه برگه ٢،٣ صفحه ساپورت وكيلم بين مدارك گذاشته بود، ولى اونيكه كللى كاغذ داشت فكر كنم تكس هاى مالى بود نخواستن، يكى از دوستام ميگه اونو فرودگاه امريكا مى گيرن
پاسخ
تشکر کنندگان:
كيس نامزدي بازم بود؟كلا شلوغ بود؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
نه من نديدم، لاتارى بود با ازدواجى، زياد شلوغ نبود
پاسخ
تشکر کنندگان:
ايشالا زود تمام بشه نگفتن چقدر طول ميكشه؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون مرسى ايشالا شما ويزا يه ضرب بگيرى، به همه مى گفت ٢،٣ ماه ،ولى باز حساب كتاب نداره شايد زودتر شايد دير تر،
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون ايشالا زوتر

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام مجدد به دوستان
خواهش میکنم از کسایی که وقت بیشتری دارند اظلاعاتشون رو در اختیارمون قرار بدن.
دوست دختر من برا ماه آینده میختد بیاد ایران.
به نظرتون چیکار کنم؟ من استرس دارم :-)
پاسخ
تشکر کنندگان:
به جز هزینه های مسافرت و وکیل آیا هزینه دیگه ای هم داره؟
کلا چقدر هزینه میخاد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان