2015-07-17 ساعت 17:29
(2015-07-17 ساعت 17:21)behnamshokri نوشته: سلام به همگی. ما ژانویه ۲۰۱۴ مدارک ویزای نامزدی رو برای USCIS فرستادیم. اوایل ژولای امسال (هفته پیش) ایمیل اپروو رو دریافت کردیم و حالا منتظر نامه ایم که باید تا یه هفته دیگه بیاد. سفارتمون آنکارا هست.
کسی می تونه قدم های بعدی و مدارکی که باید برای مصاحبه آماده کنیم مثل کلیه فرم ها و مدارک پزشکی رو توی یه لیست به ما معرفی کنه؟ من توی هر سایتی می رم یه سری مدارک نام بردن. در ضمن برای مدارکی پزشکی باید جای خاصی برم که مورد تایید باشه؟
سلام - اقا بهنام - من هم 20 روز پیش اپروو شدم البته ایمیل هنوز دریافت نکردم توی سایت چک کردم با رسیپت نامبر و سفارت انکارا هستم
مدارک پزشکی کارت واکسن بین المللی هست که باید بری انسیتو پاستور و هر چی کارت واکسن از قبل داشتی با خودت ببر ( مثلا من کارت هپاتیت داشتم ) و یک واکسن دیفتری کزاز همون موقع برات می زنن رایگان هست و واکسن سه گانه هم معرفیت میکنن به یه پزشک کودکان اونجا می زنی
برای من همین دو مورد بود و گفت یک ماه قبل از مصاحبه این سه تا کارت واکسن رو بیار تا توی کارت بین المللی برات ثبت کنم
بقیه مدارک هم بقیه دوستانی که جلوتر هستن از برنامه جواب بدن مطمئن تر هست
ارسال مدارک 11 می 2015 به USCIS , دریافت رسیپت نامبر 21 می و 22 جون approved دریافت ایمیل کیس نامبر 3 اگوست - وقت مصاحبه 18 نوامبر آنکارا
Follow your dreams , don't give up
Follow your dreams , don't give up