کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2015-07-17 ساعت 17:21)behnamshokri نوشته:  سلام به همگی. ما ژانویه ۲۰۱۴ مدارک ویزای نامزدی رو برای USCIS فرستادیم. اوایل ژولای امسال (هفته پیش) ایمیل اپروو رو دریافت کردیم و حالا منتظر نامه ایم که باید تا یه هفته دیگه بیاد. سفارتمون آنکارا هست.
کسی می تونه قدم های بعدی و مدارکی که باید برای مصاحبه آماده کنیم مثل کلیه فرم ها و مدارک پزشکی رو توی یه لیست به ما معرفی کنه؟ من توی هر سایتی می رم یه سری مدارک نام بردن. در ضمن برای مدارکی پزشکی باید جای خاصی برم که مورد تایید باشه؟

سلام - اقا بهنام - من هم 20 روز پیش اپروو شدم البته ایمیل هنوز دریافت نکردم توی سایت چک کردم با رسیپت نامبر و سفارت انکارا هستم
مدارک پزشکی کارت واکسن بین المللی هست که باید بری انسیتو پاستور و هر چی کارت واکسن از قبل داشتی با خودت ببر ( مثلا من کارت هپاتیت داشتم ) و یک واکسن دیفتری کزاز همون موقع برات می زنن رایگان هست و واکسن سه گانه هم معرفیت میکنن به یه پزشک کودکان اونجا می زنی
برای من همین دو مورد بود و گفت یک ماه قبل از مصاحبه این سه تا کارت واکسن رو بیار تا توی کارت بین المللی برات ثبت کنم
بقیه مدارک هم بقیه دوستانی که جلوتر هستن از برنامه جواب بدن مطمئن تر هست
ارسال مدارک 11 می 2015 به USCIS , دریافت رسیپت نامبر 21 می و 22 جون approved Cool دریافت ایمیل کیس نامبر 3 اگوست - وقت مصاحبه 18 نوامبر آنکارا
Follow your dreams , don't give up
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
شما باید فعلا منتظر نامه و گرفتن کیس نامبر از NVC باشید حدود یک ماه طول میکش. بعدش باید برای وقت سفارت اقدام کنی. برای کارهای پزشکی و واکسیناسیون میتونی تمام جواب سوالاتو از انجمن خودش بگیری.مدارک روز مصاحبه هم مدارک شناسایی خودت و نامزدتون و مدارک اثبات واقعی بودن رابطه شما با نامزدت. عکس های دونفره و خانوادگی و پرینت تلفن و ایمیل و چت ...
دوست عزیز خودتون مرحله به مرحله بهم چی میرسید عجله نکن فعلا مراحل زیادی مونده که خودتون قدم به قدم به همه اش میرسی . در هر مرحله هم من و بقیه دوستان هر راهنمایی بتونیم میکنیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2015-07-17 ساعت 15:18)taktaz2000 نوشته:  بله باید ببریم فرم w2 و 1040 که مربوط به پرداخت مالیات سالیانه اسپانسر یا نامزد سیتیزن

سفارت دو تا دکتر معرفی کرده شما کدوم انتخاب میکنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
ايميل دعوت مصاحبه امد ؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-17 ساعت 19:19)vahid4573 نوشته:  ايميل دعوت مصاحبه امد ؟

آره.برای شما چی؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
امروز امد.من دعوت به مصاحبه رو ميگم همون كه الان چند ماهه منتظريم ديگه؟مال وقت گرفتيم نه

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-17 ساعت 19:27)vahid4573 نوشته:  امروز امد.من دعوت به مصاحبه رو ميگم همون كه الان چند ماهه منتظريم ديگه؟مال وقت گرفتيم نه

ایمیل دعوت به مصاحبه که چه مدارکی لازم هست و دکتر و واکسیناسیون.این بعد از اینکه وقت گرفتم اومد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
از چه ايميلي؟IranIVYerevan@state.gov از اين؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-17 ساعت 19:31)vahid4573 نوشته:  از چه ايميلي؟IranIVYerevan@state.gov از اين؟

بله از همین ایمیل فرستادند.
پاسخ
تشکر کنندگان:
خوب پس تبريك ميگم اين همون چيزي كه ٢ ماه منتظريم پرينت بگيرين

پاسخ
تشکر کنندگان:
شما هم گرفتید این ایمیل؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
بله ٢ ٣ ساعت پيش

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-17 ساعت 19:38)vahid4573 نوشته:  بله ٢ ٣ ساعت پيش

به سلامتی.کدوم دکتر میخواین انتخاب کنید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
من که نگرفتم نمیدونم چرا نیومد برای من.مژگان خانم شما بعد از تعیین وقت چقد طول کشید برات ایمیل تاییدیه وقت مصاحبه اومد. آقا وحید که دیروز ثبت کرد روز مصاحبه اشو امروز اومد براش تاییدیه.
برای هر دوتون خوشحالم امیدوارم ویزای یکضربم بگیرید
پاسخ
تشکر کنندگان:
الان كه زوده فكر نكنم فرقي داشته باشه.كدام دكتر باشه .عرفان جان واسه شما هم مي اد اسپم چك كن هر ٣ تامون هم سفريم تازه بازي شروع شده

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان