کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2015-07-21 ساعت 10:47)vahid4573 نوشته:  نه مشكلي نيست

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
شما سو پیشینه هم میگیرید؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
من واسه چند سالي كه ايران نبودم گرفتم.واسه ايرانم كه نميخواد ولي احتمالا ميگيرم حالا١٪ كاره سختي نيست.ولي خواستين بگيرين حواستون باشه ١ ماه اعتبار داره الان زوده

پاسخ
تشکر کنندگان:
کارت ملی ترجمه میکنید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
بله حتما هرچي دارين ملي شناسنامه همرو تازه ٢ نسخه بگيرين واسه بعدا لازم ميشه.ما تا ميتونيم احتمال كليرنس خوردن رو بايد بياريم پايين الانم كه كلي وقت داريم دقيق انجام بديم

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-21 ساعت 11:39)vahid4573 نوشته:  بله حتما هرچي دارين ملي شناسنامه همرو تازه ٢ نسخه بگيرين واسه بعدا لازم ميشه.ما تا ميتونيم احتمال كليرنس خوردن رو بايد بياريم پايين الانم كه كلي وقت داريم دقيق انجام بديم

کپی پاسپورت هم از تمامی صفحات؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
كپي پاسپورت همه صفحات رو نميدونم.شايد اگه چيزي داشته باشه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2015-07-21 ساعت 11:44)vahid4573 نوشته:  كپي پاسپورت همه صفحات رو نميدونم.شايد اگه چيزي داشته باشه

برگه تجرد چی؟؟دیگه لازم نیست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
من ميگيرم يه بار گرفتم ٥دقيقه طول كشيد.

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2015-07-21 ساعت 11:51)vahid4573 نوشته:  من ميگيرم يه بار گرفتم ٥دقيقه طول كشيد.

استرس گرفتم.دیگه چه مدارکی؟؟همش فکر میکنم یه چیز کم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
نگران نباشيد ايشالا اخرشه.چت ها رم درست كنيد.تماس ها.عكس.بليط.رسيد خريد .ايميل .بازم من چيزي يادم امد ميگم.

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-21 ساعت 11:59)vahid4573 نوشته:  نگران نباشيد ايشالا اخرشه.چت ها رم درست كنيد.تماس ها.عكس.بليط.رسيد خريد .ايميل .بازم من چيزي يادم امد ميگم.

این کارت ملی تاریخ انقضاش قدیمیه.بعد از ترجمه سفارت ایراد نگیره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
يعني چي؟ الان كارت ملي اعتبار داره؟تا كي؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-21 ساعت 12:06)vahid4573 نوشته:  يعني چي؟ الان كارت ملي اعتبار داره؟تا كي؟

برای من تا سال 90 اعتبار داشت.بعضیا جدیدا برای کارت ملی هوشمند اقدام کردند.من نگرفتم
پاسخ
تشکر کنندگان:
اينو تو تاپيك مدارك بپرسين .از پ ل يس +١٠ بپرسين اگه زود ميدن سريع بگيرين

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان