کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2015-08-22 ساعت 20:03)mohammadlove نوشته:  از 20 روز دیگه شروع کنید به تماس گرفتن با NVC
تا وقتی مدارک به سفارت نرسه هیچ کاری از دست شما بر نمیاد.

چطوری باید با nvc تماس گرفت؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
6033340700
البته فکر نمیکنم تماسهای خارج از امریکا رو جواب بدن. باید از امریکا تماس بگیرید. شماره رسید پرونده تون رو بگید بعلاوه نام و تاریخ تولد بهتون کیس نامبر رو میگن. برای ما 23 روز طول کشید از اپروو اداره مهاجرت تا گرفتن کیس نامبر. بعد وقتی تو سیس شماره ت ن رو میزنید می‌نویسه At NVC. بین یک تا 10 روز بعد هم مینویسه In transit. یک هفته هم طول میکشه تا به سفارت برسه و بعد مینویسه Ready.
کیس: K1
تاییدیه ارسال مدارک: جون-23-2015 (5 روز بعد از ارسال مدارک)
قبولی USCIS کالیفرنیا : جولای-20-2015
قبولی NVC : آگوست-14-2015
رسیدن پرونده به سفارت آنکارا: سپتامبر-1-2015
گرفتن وقت سفارت: بعد از کلی خون دل خوردن سپتامبر-14-2015
مصاحبه: نوامبر-2-2015
نتیجه: ویزای یکضرب
ورود به امریکا: روز پس از گرفتن ویزا از پست
مرز ورود: سیب بزرگ
پاسخ
تشکر کنندگان: sarahnokhod ، shadoow ، Tolu IR
(2015-08-22 ساعت 23:55)mohammadlove نوشته:  6033340700
البته فکر نمیکنم تماسهای خارج از آمریکا رو جواب بدن. باید از آمریکا تماس بگیرید. شماره رسید پرونده تون رو بگید بعلاوه نام و تاریخ تولد بهتون کیس نامبر رو میگن. برای ما 23 روز طول کشید از اپروو اداره مهاجرت تا گرفتن کیس نامبر. بعد وقتی تو سیس شماره ت ن رو میزنید می‌نویسه At NVC. بین یک تا ۱۰ روز بعد هم مینویسه In transit. یک هفته هم طول میکشه تا به سفارت برسه و بعد مینویسه Ready.

من کاملا متوجه نشدم
دقیقتر میگید!!!
پاسخ
دوستان ايا شما جزوه مداركي كه فرستاديد، اجازه پدر دختر هم بوده؟ (خوده دختر سيتيزن و درخواست كننده ويزا براي نامزدش هست)
پاسخ
(2015-08-25 ساعت 13:47)مريم مريم نوشته:  دوستان ايا شما جزوه مداركي كه فرستاديد، اجازه پدر دختر هم بوده؟ (خوده دختر سيتيزن و درخواست كننده ويزا براي نامزدش هست)

مریم جان اجازه پدر فقط برای وقتیه که می خواهی در ایران و به رسم اینجا ازدواج کنی و هیچ جای دیگه اجازه پدر رو نمی خواهن
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
Question 
سلام به دوستان عزیزCool
اول از همه یه تشکر گنده از همه اوناییکه با سخاوت تمام هرآنچکه بر آنها گذشته رو در اختیار ما ابتدای راهیا میگذارن سپس سوال و به قول شما دوستان در جریان "کیس" خودمون قرارتون میدم;
نامزدم 3 سال پیش به قصد گرفتن سیتیزن شیپشون وارد آمریکا شدن و هفته پیش قسم خوردن و سیتیزن شدن .. ما از سال 2003 باهم دوست بودیم و قبل از سفرشون یعنی در2013
باهم نامزد کردیم .. Rolleyes (( بیشتر از 2/5 ساله که همو ندیدیم! Sad )).. از 2003 که شروع رابطمون بود عکس و فیلم و مدرک داریم تا 2013 که رفتن آمریکا ..
حالا;
یه تبصره زیر اون قانون شماره 1 "I-129F" که میگه حداقل "یک" ملاقات تو "2" سال گذشته باید داشته باشیم هست که;
"اگه نامزد بتونه ثابت کنه که استتاعت مالی برای سفر نداشته که نرفته تو 2سال گذشته خارج از ایالات متحده همسرش رو ببینه دراینصورت قانون شماره 1 "I-129F"براشون مستثنی قایل میشه .."
سوال من از اساتید این هست که اولاً آیا کسی مورد مشابهی داره مثل ما و سرنوشت بر اونها چگونه رقم خورده یا تا امروز به کجای قصه رسیدن؟!! ثانیاً اگر اطلاعاتی دراین زمینه دارید لطف میکنید اگر در اختیار ما قرار بدید .
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Tolu IR
دوستان نامزد من برای 25 روز داره مياد ایران، برای ارسال مدارک و انجام اقدامات کارا مشکلی پیش نمیاد؟
پاسخ
(2015-08-27 ساعت 23:58)sarahnokhod نوشته:  دوستان نامزد من برای 25 روز داره مياد ایران، برای ارسال مدارک و انجام اقدامات کارا مشکلی پیش نمیاد؟

دوست عزیز من هم مهر ماه نامزدم واسم اقدام میکنه و آذرماه میخواد بیاد منوببینه،کاش سوال جفتمون رو هم جواب بدن،ممنون میشیم
Cr1
ارسال مدارك: 19jan 2016
اپروو: 27May 2016
دريافت كيس نامبر:26June 2016
نامه تكميل مدارك:02Aug 2016
مصاحبه: 27Sep2016-ارمنستان
Ap!
Update:27sep,29sep,3oct
پاسخ
تشکر کنندگان: sarahnokhod ، Tolu IR
نه مشكلى نيست، فقط تا ميتونيد عكس هاى مختلف بگيريد واسه روز مصاحبه
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: sarahnokhod ، Tolu IR
من تا جايي كه خوندم ديدم كسايي كه تاريخ ديدن همديگه بعد از درخواستشون بوده بهشون گير دادنا، عير ازين كه تو ٢ سال اخير باز هم همديگرو ديده باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، Tolu IR
در اون صورت که کیس اصلا اپروود نمیشه تا همدیگرو ندیده باشید و مدارکی دال بر اون از جمله عکس دونفره، بلیط و ... ارائه ندید
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
(2015-08-28 ساعت 08:19)مريم مريم نوشته:  من تا جايي كه خوندم ديدم كسايي كه تاريخ ديدن همديگه بعد از درخواستشون بوده بهشون گير دادنا، عير ازين كه تو ٢ سال اخير باز هم همديگرو ديده باشيد

جدی میگید ؟ ما همدیگرو تو 2سال اخیر دیدیم 2 بار. اینسری هم میان که ببینیم همدیگرو و مسافرت بریم باهم.مشکلی پیش میاد ؟خیلی نگران شدم
Cr1
Ap!
پاسخ
سلام به نظر منم بايد اول همديگرو ببينيد بعد اقدام كنند.منم كيس مشابه ديدم كه اول اقدام كردن بعد همديگرو ديدن نشده دقت كنيد از نظر زماني زياد فرقي نميكنه

پاسخ
(2015-08-28 ساعت 12:10)vahid4573 نوشته:  سلام به نظر منم بايد اول همديگرو ببينيد بعد اقدام كنند.منم كيس مشابه ديدم كه اول اقدام كردن بعد همديگرو ديدن نشده دقت كنيد از نظر زماني زياد فرقي نميكنه

ما قبلا هم همدیگرو دیدیم،یعنی قبل اقدام مدارک کافی داریم. فقط بعد اقدام هم میخواهیم همدیگرو ببینیم.این مشکل ساز میشه ؟
Cr1
Ap!
پاسخ
زمان بندي ٢ سال حواستون باشه اگه بعد اقدام ببينيد مشكلي نداره ١ ماه نهايت مي اد نامزدتون ميره مشكلي نداره ولي چند ماه قبل مصاحبه ايشون بايد اونجا باشه كه شما بريد به ايشون ملحق بشين.

پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان