کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2015-08-31 ساعت 10:17)Tolu IR نوشته:  
(2015-08-31 ساعت 07:07)Sam-90 نوشته:  دوستان كسي راهنماي تكميل فرم i-134 را به فارسي داره؟

اين فرم راجع به چى هست؟

راهنماي فارسي فكر نميكنم . ولي كار سختي نيست ، أين فرم سابورت ماليه كه خيلي مهمه كه اكه باهاتون نباشه مطمئنا نقص مدرك ميخوريد . توي فرم يه سري مشخصات نامزدتون و خودتون و ادرستون و درامد ماهيانه نامزدتون ، دقت كنيد أين فرم لازم هست اصل امضا نامزدتون باشه نه اسكن يا كبي از اون
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Tolu IR ، Sam-90
(2015-08-31 ساعت 11:33)toupal نوشته:  
(2015-08-31 ساعت 07:07)Sam-90 نوشته:  دوستان كسي راهنماي تكميل فرم i-134 را به فارسي داره؟

اين فرم راجع به چى هست؟

راهنماي فارسي فكر نميكنم . ولي كار سختي نيست ، أين فرم سابورت ماليه كه خيلي مهمه كه اكه باهاتون نباشه مطمئنا نقص مدرك ميخوريد . توي فرم يه سري مشخصات نامزدتون و خودتون و ادرستون و درامد ماهيانه نامزدتون ، دقت كنيد أين فرم لازم هست اصل امضا نامزدتون باشه نه اسكن يا كبي از اون

دوست عزيز اين فرم را براي تك تك اعضاي خانواده كه تكس پرداخت مي كنند پر بشه بهتره يا براي هر كدام جدا جدا؟ حتماً بايد اين فرم از طريق بانك نوترايز كرد؟ هر كسي فرم مربوط به خودش و بايد نوترايز كنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-08-31 ساعت 20:12)Sam-90 نوشته:  
(2015-08-31 ساعت 11:33)toupal نوشته:  

اين فرم راجع به چى هست؟

دوست عزيز اين فرم را براي تك تك اعضاي خانواده كه تكس پرداخت مي كنند پر بشه بهتره يا براي هر كدام جدا جدا؟ حتماً بايد اين فرم از طريق بانك نوترايز كرد؟ هر كسي فرم مربوط به خودش و بايد نوترايز كنه؟

دوست عزيز با توجه به اينكه كتكوري شما f2a هستش اكه توي تابيك مربوطه از دوستاني كه أين مراحل رو بشت سر كذاشتن ببرسي بهتره . واسه ويزاي نامزدي شايد متفاوت باشه .
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، Tolu IR
دوستان شما فقط فرم i-134 را پر مي كنيد؟ يعني i-864 را كيس هاي نامزدي تكميل نمي كنند؟
پاسخ
(2015-08-28 ساعت 10:07)negar6043 نوشته:  در اون صورت که کیس اصلا اپروود نمیشه تا همدیگرو ندیده باشید و مدارکی دال بر اون از جمله عکس دونفره، بلیط و ... ارائه ندید

پس یه تبصره زیر اون قانون شماره ۱ "I-129F" که میگه حداقل "یک" ملاقات تو "۲" سال گذشته باید داشته باشیم هست که;
"اگه نامزد بتونه ثابت کنه که استتاعت مالی برای سفر نداشته که نرفته تو ۲سال گذشته خارج از ایالات متحده همسرش رو ببینه دراینصورت قانون شماره ۱ "I-129F"براشون مستثنی قایل میشه .."
چی؟
پاسخ
اون در صورتیه که قبلا همدیگرو دیدید. اما در دو سال گذشته به دلیل عدم استطاعت مالی نتونستید ببینید. مثلا 3 سال پیش آخرین بار همدیگرو دیدید.
اگر همدیگرو ندیده باشید کیس اپروود نمیشه.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: omidhosn ، Tolu IR
(2015-09-01 ساعت 00:46)negar6043 نوشته:  اون در صورتیه که قبلا همدیگرو دیدید. اما در دو سال گذشته به دلیل عدم استطاعت مالی نتونستید ببینید. مثلا ۳ سال پیش آخرین بار همدیگرو دیدید.
اگر همدیگرو ندیده باشید کیس اپروود نمیشه.

خوب دوست من , قبلا که 10 سال باهم دوست بودیم .. منظورتون رو متوجه نمیشم!!Cool
پاسخ
البته اون پاسخ من به خانم مريم بود و كلى گفتم. ايشون نوشته بودن به كسانى كه بعد از اقدام، تازه براى اولين بار همديگرو ميبينن گير ميدن، من عرض كردم اگر تا حالا همديگرو نديده باشن كه اصلا كيس اپروود نميشه. واقعا اطلاعى در خصوص اينكه چقدر اون قانون قابليت كاربردى داره ندارم.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Tolu IR
سلام به دوستان عزیزCool
اول از همه یه تشکر گنده از همه اوناییکه با سخاوت تمام هرآنچکه بر آنها گذشته رو در اختیار ما ابتدای راهیا میگذارن سپس سوال و به قول شما دوستان در جریان "کیس" خودمون قرارتون میدم;
نامزدم ۳ سال پیش به قصد گرفتن سیتیزن شیپشون وارد آمریکا شدن و هفته پیش قسم خوردن و سیتیزن شدن .. ما از سال 2003 باهم دوست بودیم و قبل از سفرشون یعنی در۲۰۱۳
باهم نامزد کردیم .. Rolleyes (( بیشتر از ۲/۵ ساله که همو ندیدیم! Sad )).. از 2003 که شروع رابطمون بود عکس و فیلم و مدرک داریم تا ۲۰۱۳ که رفتن آمریکا ..
حالا;
یه تبصره زیر اون قانون شماره ۱ "I-129F" که میگه حداقل "یک" ملاقات تو "۲" سال گذشته باید داشته باشیم هست که;
"اگه نامزد بتونه ثابت کنه که استتاعت مالی برای سفر نداشته که نرفته تو ۲سال گذشته خارج از ایالات متحده همسرش رو ببینه دراینصورت قانون شماره ۱ "I-129F"براشون مستثنی قایل میشه .."
سوال من از اساتید این هست که اولاً آیا کسی مورد مشابهی داره مثل ما و سرنوشت بر اونها چگونه رقم خورده یا تا امروز به کجای قصه رسیدن؟!! ثانیاً اگر اطلاعاتی دراین زمینه دارید لطف میکنید اگر در اختیار ما قرار بدید .
[font=Trebuchet MS]<<واقعا هیچکس هیچ راهنمایی نمیتونه کنه ؟؟>>[/font]
پاسخ
یک ماه از نامه اپروو گذشته . پس چرا دیگه خبری نیست؟؟ :( :(
پاسخ
تماس بگيريد ان وي سي تلفني بپرسيد كيس نامبر رو

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Tolu IR ، shangol
اقا وحيد و مژگان خانوم فك ميكنم هفته اي كه گذشت ارمنستان وقت سفارت داشتيد، چي شد؟ ايا وارد پروسه كليرنس شديد؟ يا درجا دادن؟
پاسخ
(2015-09-02 ساعت 18:08)مريم مريم نوشته:  اقا وحيد و مژگان خانوم فك ميكنم هفته اي كه گذشت ارمنستان وقت سفارت داشتيد، چي شد؟ ايا وارد پروسه كليرنس شديد؟ يا درجا دادن؟

من الان یروان هستم.فردا مصاحبه دارم.بعد به شما نتیجه میگم
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، مريم مريم ، shadoow
سلام
دیروز اپرو مدارک ما اومدApproved
On September 1, 2015, we approved your Form I-129F, Petition for Fiance(E), Receipt Number W........ We will mail your approval notice. Please follow the instructions in the notice. If you move, go to www.uscis.gov/addresschange to give us your new mailing address.

از این به بعد ما چیکار باید کنیم و منتظر چی باید باشیم؟
لطفا راهنمای کنید
ممنون
پاسخ
كسى ميدونه مصاحبه آقا مهدى به كجا رسيد؟اميدوارم ويزا شده باشه
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٢$ در تاريخ ٠٩/١٢/٢٠١٣
نامه تكميل پرونده ١٧/٠٧/٢٠١٥
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
تاريخ مصاحبه استكهلم ٠١/٠٨/٢٠١٥