کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2015-09-07 ساعت 18:58)vahid4573 نوشته:  تهران هستيد پاستور كارت زرد ميده.چند تا همون جا ام ام ار ميگن كجا ها داره.

کرج هستم، ولی خیلی گرفتار کارم هستم
ميخواستم بدونم تو کرج جایی هست؟
یا باید حتماً برم پاستور
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
نميدونم كرج دوستان بايد بگن

پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، sarahnokhod
(2015-09-07 ساعت 20:54)sarahnokhod نوشته:  
(2015-09-07 ساعت 18:58)vahid4573 نوشته:  تهران هستيد پاستور كارت زرد ميده.چند تا همون جا ام ام ار ميگن كجا ها داره.

کرج هستم، ولی خیلی گرفتار کارم هستم
ميخواستم بدونم تو کرج جایی هست؟
یا باید حتماً برم پاستور

از هلال احمر شهرتون بپرسید
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: sarahnokhod ، shadoow ، Tolu IR
شماره تلفن nvc چنده؟
پاسخ
(2015-09-01 ساعت 14:35)vahid4573 نوشته:  تماس بگيريد ان وي سي تلفني بپرسيد كيس نامبر رو

شماره nvc چنده؟
پاسخ
[عکس: d651feb185a4976f70d96795194299bf.jpg]

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Tolu IR
دوستان عزیز
لطفا همه با همه این مشکل دوست ما را حل کنید.
یک اقای امریکایی که سیتزن امریکاست درخواست ویزای نامزدی برای یک خانم ایرانی داده است که یکسال هست با هم جت و مکاتبه میکنند و یک هفته در دبی هم را ملاقات کرده اند با کلی عکس که همه را فرستادند .
حالا از uscis نامه فرستادند مدارکی ارسال کنید که ثابت کنه تا سه ماه ازدواج میکنید .
اگر برای کسی این حالت بیش امده لطفا بگید چه مدارکی میتونه ثابت کنه که در اینده ازدواج خواهند کرد .
خیلی ممنون بیصبرانه منتظر نظرات و بیشنهادات شما هستم .
case:I 130 F2A   WAC
priority date:oct 31 2014
Approval : Mar 18 2015
NVC Case N: April21 ,2015
پرداخت 120 $     4 AUG , فرم DS-261
پرداخت 325 $  22  AUG , فرم Ds-260
نامه کامپلیت Dec 8 دریافت نامه مصاحبه 30 March
تاریخ مصاحبه : 4 May  مدارک بیشتری بخاطر اثبات رابطه خواستن.
13 May  تحویل پاسپورت به سفارت.
20 May  دریافت ویزا.
من مدارک را بعد از ازدواجم ترجمه کردم و دو سری اصل خواستم بدون مهر دادگستری و وزارت کشور  و یکسری کپی کردم و با گذشت بیش از ۱۸ ماه ایرادی به تاریخ و زمان و مهر ترجمه نگرفتن . زمانیکه وارد امریکا شدم دو سال و سیزده روز از تاریخ درخواستم میگذشت و بعد از پنجاه روز گرین کارت ده ساله دریافت کردم.
پاسخ
منظور تعهد نامه ازدواج ٢ تا نامه بنويسد خانم ايراني چند نفر امضا كنن همسر سيتيزن همينطور متونين يه نامه بنويسيد كه چند نفر بگن اين رابطه درسته و در جريان ارتباط شما هستن چيزه مهمي نيست ١ هفته بعد اپرو ميشه. نامه كه سيتيزن نوشت ببره ناترايز كنه فقط

پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، oct 31
آقا وحید شما کی کلیرینس میشد؟مدت تعیین نکردند؟
پاسخ
(2015-09-09 ساعت 12:50)vahid4573 نوشته:  منظور تعهد نامه ازدواج ٢ تا نامه بنويسد خانم ايراني چند نفر امضا كنن همسر سيتيزن همينطور متونين يه نامه بنويسيد كه چند نفر بگن اين رابطه درسته و در جريان ارتباط شما هستن چيزه مهمي نيست ١ هفته بعد اپرو ميشه. نامه كه سيتيزن نوشت ببره ناترايز كنه فقط

ببخشيد اقا وحيد من و نامزدم فقط خودمون امضا كرديم و ناترايز هم نكرديم ايا مشكلي ايجاد ميشه؟
پاسخ
نامه شما كه ايرانه بدين خانواده امضا كنن با ٢ تا مثلا اشنا.نامزده امريكايي بيشتر مهمه كه اگه بده چند نفر امضا كنن بهتره امضا كه خودشون بهتر ميدونن ميبرن بانك ناتاري بعد مي فرستين

نه والا خانم مژگان گفت ٢ ٣ ماه.چرا نگرفتين هنوز؟زنگ زدين؟

پاسخ
(2015-09-09 ساعت 16:15)vahid4573 نوشته:  نامه شما كه ايرانه بدين خانواده امضا كنن با ٢ تا مثلا اشنا.نامزده امريكايي بيشتر مهمه كه اگه بده چند نفر امضا كنن بهتره امضا كه خودشون بهتر ميدونن ميبرن بانك ناتاري بعد مي فرستين

ببينيد من خودم سيتيزن هستم و ميخوام براي نامزدم كه ايرانه اقدام كنم، ما نامه رو دقيقا مشابه همون نمونه هايي كه بود نوشتيم و هركدوم ماله خودمون رو امضا كرديم. الام هم مدارك رو ميخوام بفرستم. ديگه هم دسترسي به ماماب بابا ها ندارم، يعني اينطوري rfe ميخورم؟ بدم چند تا دوست كنارهزامضاهاي مارو امضا كنن؟ لازمه اينكار؟
پاسخ
(2015-09-09 ساعت 16:15)vahid4573 نوشته:  نامه شما كه ايرانه بدين خانواده امضا كنن با ٢ تا مثلا اشنا.نامزده امريكايي بيشتر مهمه كه اگه بده چند نفر امضا كنن بهتره امضا كه خودشون بهتر ميدونن ميبرن بانك ناتاري بعد مي فرستين

امروز رفتم گرفتم.

(2015-09-09 ساعت 20:36)مريم مريم نوشته:  

ببينيد من خودم سيتيزن هستم و ميخوام براي نامزدم كه ايرانه اقدام كنم، ما نامه رو دقيقا مشابه همون نمونه هايي كه بود نوشتيم و هركدوم ماله خودمون رو امضا كرديم. الام هم مدارك رو ميخوام بفرستم. ديگه هم دسترسي به ماماب بابا ها ندارم، يعني اينطوري rfe ميخورم؟ بدم چند تا دوست كنارهزامضاهاي مارو امضا كنن؟ لازمه اينكار؟

والا من نامه خودم نوشتم و امضا کردم.نامزدم هم همین کار کرد و قبول کردند.اطرافیان و خانواده امضا نکردند
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، مريم مريم
خدارو شكر خانم مژگان.

پاسخ
خانم مريم والا كلا اين پروسه قابل پيشبيني نيست.واسه خيلي ها نخواستن واسه من شما خواستن ما فقط ميتونيم ريسك رو پايين ببريم.من به جز نامه بازم يه چند تا عكس با تاريخ يه كم چت و تماس تلفني هم خانمم فرستاد .يا يه دوسته سيتيزنم داد دوستاش نوشتن كه شاهده رابطه هستن شاهدن تماس ميگيرن چت ميكنن و اين جور چيزا بعد رفتن ناتاري كردن .در هر حال اگه تونستين كسي ديگه شاهد باشه بهتره ايشالا زود اپرو و بقيه پروسه

پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان