کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2015-09-13 ساعت 14:11)mohammadlove نوشته:  ما که تماس گرفتیم هر دفعه میگفتن حداقل 35 روز طول میکشه تا نامه اش رو واستون بفرستیم. دقیقا 34 روز بعد اپروو نامه اومد در خونه خانمم.
به نظر من حتما تماس بگیرید. مخصوصا اگر سفارتتون ارمنستان یا امارات هست که سریع پرونده رو میگیرن از NVC. رهگیری پرونده خیلی مهمه.

سفارت من هم ارمنستان هست
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
شما از ايران خيلي سخت بتونين بگيرين بگين همسرتون زنگ بزنه

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، mohammadlove ، sarahnokhod
بالاخره سایت سفارت آنکارا هم لحظاتی پیش جدید شد. فکر کنم هنوز دیتابیس سایت قدیمی رو آپگرید نکردن. من دوباره اسم نویسی کردم. به امید اینکه زودتر وقتها رو باز کنن.
کیس: K1
تاییدیه ارسال مدارک: جون-23-2015 (5 روز بعد از ارسال مدارک)
قبولی USCIS کالیفرنیا : جولای-20-2015
قبولی NVC : آگوست-14-2015
رسیدن پرونده به سفارت آنکارا: سپتامبر-1-2015
گرفتن وقت سفارت: بعد از کلی خون دل خوردن سپتامبر-14-2015
مصاحبه: نوامبر-2-2015
نتیجه: ویزای یکضرب
ورود به امریکا: روز پس از گرفتن ویزا از پست
مرز ورود: سیب بزرگ
پاسخ
ايشالا ما رو يه ضرب حساب كرديم واسه شما

پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadlove ، Tolu IR
RE: ***ضامن (اسپانسر و کواسپانسر) و مسائل مربوط به آن***
سلام دوستان، من با اينكه همه صفحه ها رو خوندم دقيق دستم نيومد كه براي اسپانسري دقيقن كدوم فرمها و چه مداركي لازم هستش؟ و كدومارو بايد من و كدومارو كو اسپانسر پر كنيم يا اماده كنيم. ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد كه دقيقا بايد چيكار كنم.
من چند روزه بعد مدت ها وارد امريكا شدم تو اين ساله هم شغل نداشتم و تكس ندادم. الان هم دانشجو هستم و فلوشيپ يك ساله دانشگاه كه ١٧ هزار دلار رو دارمكه فعلا فقط براي يك ساله و خودم درامد ديگه اي ندارم.
ممنون ميشم راهنماييم كنيد كه خودم و كو اسپانسرم كدوم فرمارو بايد پر كنيم و چه مداركي رو اماده كنيم؟
پاسخ
(2015-09-13 ساعت 20:13)vahid4573 نوشته:  شما از ايران خيلي سخت بتونين بگيرين بگين همسرتون زنگ بزنه

ایشون تماس میگیرن ولی کسی جوابگو نیست
پاسخ
درسته خيلي سخت ميگيره ولي گزينه ديگه ندارين .

پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، sarahnokhod ، shadoow
(2015-09-14 ساعت 13:34)vahid4573 نوشته:  درسته خيلي سخت ميگيره ولي گزينه ديگه ندارين .

سلام به همه دوستان من يه سوال دارم ايا ميشه با ازدواج سوري راهي امريكا شد واگر ميشه كسي رو براي اينكار سراغ دارين و هزينه اش چقدر ميشه ممنون اگه بتونين راهنمايي كنين البته من براي خودم نميخوام براي دوستم سوال ميكنم اين هم ايميل بنده 2000hra2000@gmail.com
پاسخ
دوستان uscis اس ام اس زده ريسيپت نامبر داده چجوري بايد بفهمم به كدوم سنتر رفته؟؟
پاسخ
(2015-09-16 ساعت 06:28)مريم مريم نوشته:  دوستان uscis اس ام اس زده ريسيپت نامبر داده چجوري بايد بفهمم به كدوم سنتر رفته؟؟

خودم جوابه سوالمو پيدا كردم ولي چيزي كه هست اينه كه وقني نامبرمو تو uscis چك ميكنم ميگه وليد نيست، يعني به خاطره اينه كه هنوز وارد سيستم نشده ايا؟
پاسخ
احتمالا به چند روز ديگه ميشناسه

پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، Haghighat ، مريم مريم
(2015-09-16 ساعت 06:33)مريم مريم نوشته:  
(2015-09-16 ساعت 06:28)مريم مريم نوشته:  دوستان uscis اس ام اس زده ريسيپت نامبر داده چجوري بايد بفهمم به كدوم سنتر رفته؟؟

خودم جوابه سوالمو پيدا كردم ولي چيزي كه هست اينه كه وقني نامبرمو تو uscis چك ميكنم ميگه وليد نيست، يعني به خاطره اينه كه هنوز وارد سيستم نشده ايا؟
از حرف اولش میشه تشخیص داد ولی نمیدونم چرا ولید نیست
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، مريم مريم
کلا سه تا سنتر برای k بیشتر نیست.
TSC تگزاس: 4 تا 8 ماه طول میکشه قبول بشه پروندتون.
CSC یا WAC کالیفرنیا: دو هفته تا دو ماه طول میکشه قبول بشید.
VSC ورمونت. کلا ورمونت تعداد بسیار بسیار محدودی پرونده رو میپذیره. شاید بتونم بگم %1 یا کمتر. ورمونت هم بین 3 هفته تا دو ماه هست. یکم سرعتش کمتر از کالیفرنیا هست.
سرعت کار بالا رفته. هم USCIS و هم NVC. جدیدا اکثر پرونده ها رو میفرستن کالیفرنیا. امکان ترنسفر شدن پروندتون از تگزاس به کالیفرنیا خیلی زیاده.
البته همه چیز در طول زمان عوض میشه. این اطلاعات در مورد سال 2015 صدق میکنه. مثلا تگزاس تا سه چهار سال پیش زیر 2 ماه قبول میکرد پرونده ها رو .
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، amirsalehish ، مريم مريم ، shadoow ، kasra
(2015-09-16 ساعت 09:03)mohammadlove نوشته:  کلا سه تا سنتر برای k بیشتر نیست.
TSC تگزاس: ۴ تا ۸ ماه طول میکشه قبول بشه پروندتون.
CSC یا WAC کالیفرنیا: دو هفته تا دو ماه طول میکشه قبول بشید.
VSC ورمونت. کلا ورمونت تعداد بسیار بسیار محدودی پرونده رو میپذیره. شاید بتونم بگم %۱ یا کمتر. ورمونت هم بین ۳ هفته تا دو ماه هست. یکم سرعتش کمتر از کالیفرنیا هست.
سرعت کار بالا رفته. هم USCIS و هم NVC. جدیدا اکثر پرونده ها رو میفرستن کالیفرنیا. امکان ترنسفر شدن پروندتون از تگزاس به کالیفرنیا خیلی زیاده.
البته همه چیز در طول زمان عوض میشه. این اطلاعات در مورد سال ۲۰۱۵ صدق میکنه. مثلا تگزاس تا سه چهار سال پیش زیر ۲ ماه قبول میکرد پرونده ها رو .

مرسي از اطلاعاتتون، داشتم امضاتونو نگاه ميكردم، شما خودتون انقد دير وقته مصاحبه گرفتيد يا اينكه اصلا زودتر وقت نداشت؟
پاسخ
والا مریم خانم من همیشه این سوال رو از دیگران می‌پرسیدم. چون میدیدم بچه های سفارتهای دیگه خیلی زودتر وقت میگیرن. آنکارا خیلی نامنظم هست. یدفعه میبینید اصلا یه ماه باز نمیکنن. یا باید بی نظمیشون رو جور دیگه ای ثابت کنن. مثلا هنوز نوامبر رو باز نکردن، برداشتن دسامبر رو باز کردن. خنده دار بود. چون خود مسئولین سفارت به من گفتن تا چند روز دیگه نوامبر رو باز میکنیم. و حرفی از دسامبر نزدن. به هر حال به محضی که نوامبر باز بشه وقتم رو آپدیت میکنم. فقط در مورد آنکارا چون باید مدارک رو از قبل پست کنید، یادتون باشه باید اول تغییرات زمان مصاحبه و دی اس 160 رو انجام بدید (اگه لازمه که تغییر بدید) و بعد کانفرمیشن ها رو به همراه مدارک بفرستید. چون اگه بعد از پست تغییری بدید خیلی سخته که سفارت رو مطلع کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: مريم مريم ، Tolu IR

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان