کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2015-10-01 ساعت 16:31)milad_819 نوشته:  
(2015-10-01 ساعت 15:05)bard نوشته:  
(2015-09-30 ساعت 20:38)milad_819 نوشته:  
(2015-09-25 ساعت 11:55)bard نوشته:  اقا محمد من 18 نوامبر وقت مصاحبه دارم آنکارا
ضمنا من کیس نامبر من فقط ایمیل شد و نامه ای دریافت نکردیم آیا موقع مصاحبه نامه کیس نامبر رو می خوان یا همون تاییده ds160 و نامه وقت مصاحبه کافیه ؟

نگران نباشید. موقع مصاحبه فقظ از شما نامه دوم USCIS و تایید فرم DS-160 و فرم تایید وقت مصاحبه میخوان.

موفق و خوشبخت باشی دوست من.
اقا میلاد - من هیج نامه کتبی و کاغذی دریافت نکردم و همه مراحل برام ایمیل شده و الان رسید پرداخت وجه برای مصاحبه و فرم بارکد دار وقت مصاحبه رو دارم - نامه دوم uscis چی هست ؟
ممنون که جواب دادی

نامه دوم همون Approve Receipt هست. همون نامه اپرو یا تایید پرونده در USCIS
قسمتی از ایمیلی که کیس نامبر رو فرستان این هست
Please click on http://turkey.usembassy.gov/visa_forms.html for "Instructions for K1 Visa applicants". You may also find detailed information about the K1 visa process in Ankara at http://turkey.usembassy.gov/fiance_visa_...ions2.html. A separate paper instruction packet will not be sent.
و ما هیچ نامه کتبی دریافت نکردیم
ارسال مدارک 11 می 2015 به USCIS , دریافت رسیپت نامبر 21 می و 22 جون approved Cool دریافت ایمیل کیس نامبر 3 اگوست - وقت مصاحبه 18 نوامبر آنکارا
Follow your dreams , don't give up
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، shadoow
(2015-09-30 ساعت 08:43)oct 31 نوشته:  [quote='shangol' pid='658974' dateline='1441879672']
سلام دوست عزیز ما این نامه تعهد را فرستادیم فقط خودم امضا کردم مشکلی هم پیش نیومد
---------------------------------------------------------
مرسی دوست عزیز ایشون هم از متن نامه شما استفاده کردند و فقط خودشان امضا کردند و فرستادند و امروز هم اپرو شدند . نامزد آمریکایی ایشون تعهد نامه را ننوشت گفت من در یکی از فرم ها پارت شش تعهد دادم و دوباره تعهد نمیدم . هر کاری کردن راضی نشد و نگران بودند که اپرو نشند ولی خوشبختانه مشکلی پیش نیامد .
لطفا اگر لینکی کامل از مراحل و زمانهای لازم برای هر مرحله برای کیس نامزدی هست معرفی بفرمایید . ممنون
-------------دوستان یاری کنید -----
case:I 130 F2A   WAC
priority date:oct 31 2014
Approval : Mar 18 2015
NVC Case N: April21 ,2015
پرداخت 120 $     4 AUG , فرم DS-261
پرداخت 325 $  22  AUG , فرم Ds-260
نامه کامپلیت Dec 8 دریافت نامه مصاحبه 30 March
تاریخ مصاحبه : 4 May  مدارک بیشتری بخاطر اثبات رابطه خواستن.
13 May  تحویل پاسپورت به سفارت.
20 May  دریافت ویزا.
من مدارک را بعد از ازدواجم ترجمه کردم و دو سری اصل خواستم بدون مهر دادگستری و وزارت کشور  و یکسری کپی کردم و با گذشت بیش از ۱۸ ماه ایرادی به تاریخ و زمان و مهر ترجمه نگرفتن . زمانیکه وارد امریکا شدم دو سال و سیزده روز از تاریخ درخواستم میگذشت و بعد از پنجاه روز گرین کارت ده ساله دریافت کردم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-10-01 ساعت 21:58)bard نوشته:  
(2015-10-01 ساعت 16:31)milad_819 نوشته:  [quote='bard' pid='668754' dateline='1443695746']
[quote='milad_819' pid='668319' dateline='1443629317']
[quote='bard' pid='665950' dateline='1443165958']
اقا محمد من 18 نوامبر وقت مصاحبه دارم آنکارا
ضمنا من کیس نامبر من فقط ایمیل شد و نامه ای دریافت نکردیم آیا موقع مصاحبه نامه کیس نامبر رو می خوان یا همون تاییده ds160 و نامه وقت مصاحبه کافیه ؟

نگران نباشید. موقع مصاحبه فقظ از شما نامه دوم USCIS و تایید فرم DS-160 و فرم تایید وقت مصاحبه میخوان.

موفق و خوشبخت باشی دوست من.
اقا میلاد - من هیج نامه کتبی و کاغذی دریافت نکردم و همه مراحل برام ایمیل شده و الان رسید پرداخت وجه برای مصاحبه و فرم بارکد دار وقت مصاحبه رو دارم - نامه دوم uscis چی هست ؟
ممنون که جواب دادی
[/quote]

نامه دوم همون Approve Receipt هست. همون نامه اپرو یا تایید پرونده در USCIS
[/quote]
قسمتی از ایمیلی که کیس نامبر رو فرستان این هست
Please click on http://turkey.usembassy.gov/visa_forms.html for "Instructions for K1 Visa applicants". You may also find detailed information about the K1 visa process in Ankara at http://turkey.usembassy.gov/fiance_visa_...ions2.html. A separate paper instruction packet will not be sent.
و ما هیچ نامه کتبی دریافت نکردیم
[/quote]

این ایمیل NVC هست. من USCIS رو میگم. نامه اپپروو. همه میگیرن. شما هم گرفتی احتمالا متوجه نمیشید من کدوم نامه رو میگم. همون که با WAC شروع میشه.

(2015-10-01 ساعت 22:15)oct 31 نوشته:  
(2015-09-30 ساعت 08:43)oct 31 نوشته:  [quote='shangol' pid='658974' dateline='1441879672']
سلام دوست عزیز ما این نامه تعهد را فرستادیم فقط خودم امضا کردم مشکلی هم پیش نیومد
---------------------------------------------------------
مرسی دوست عزیز ایشون هم از متن نامه شما استفاده کردند و فقط خودشان امضا کردند و فرستادند و امروز هم اپرو شدند . نامزد آمریکایی ایشون تعهد نامه را ننوشت گفت من در یکی از فرم ها پارت شش تعهد دادم و دوباره تعهد نمیدم . هر کاری کردن راضی نشد و نگران بودند که اپرو نشند ولی خوشبختانه مشکلی پیش نیامد .
لطفا اگر لینکی کامل از مراحل و زمانهای لازم برای هر مرحله برای کیس نامزدی هست معرفی بفرمایید . ممنون
-------------دوستان یاری کنید -----

چه کمکی از من بر میاد دوست من ؟ اگه سوالی دارید بپرسید.
ویزای نامزدی, ابوظبی
ارسال مدارک: 2015-June
تایید USCIS: ا 2015-August
تایید NVC: ا September-2015
مصاحبه: 2015-October
دریافت ویزا: 5 روز بعد از مصاحبه
ورود به آمریکا: November-2015

نتیجه مصاحبه:   *تایید* ( ویزای یکضرب )

طول کل مراحل از روز ارسال مدارک تا روز دریافت ویزا:   4 ماه
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، kasra
مراحل بعد از اپرو را میخواستم بدونم.
case:I 130 F2A   WAC
priority date:oct 31 2014
Approval : Mar 18 2015
NVC Case N: April21 ,2015
پرداخت 120 $     4 AUG , فرم DS-261
پرداخت 325 $  22  AUG , فرم Ds-260
نامه کامپلیت Dec 8 دریافت نامه مصاحبه 30 March
تاریخ مصاحبه : 4 May  مدارک بیشتری بخاطر اثبات رابطه خواستن.
13 May  تحویل پاسپورت به سفارت.
20 May  دریافت ویزا.
من مدارک را بعد از ازدواجم ترجمه کردم و دو سری اصل خواستم بدون مهر دادگستری و وزارت کشور  و یکسری کپی کردم و با گذشت بیش از ۱۸ ماه ایرادی به تاریخ و زمان و مهر ترجمه نگرفتن . زمانیکه وارد امریکا شدم دو سال و سیزده روز از تاریخ درخواستم میگذشت و بعد از پنجاه روز گرین کارت ده ساله دریافت کردم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
ادرس سایت nvc که از طریق کیس نامبر میشه روند کار رو چک کرد چی هست؟
پاسخ
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن

كيس نامبر رو بزنيد وضعيت معلوم ميشه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Tolu IR
کیس نامبر من اومد
حالا باید چیکار کنم؟
پاسخ
بايد منتظر باشين تا دعوت به مصاحبه بشين.اگه ابوظبي باشه وقت مصاحبه رو خودشون ميگن .انكارا و ارمنستان خودتون وقت ميگيرين.وقت وضعيت تو سيس ردي بشه تقريبا وقتشه

پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، shadoow
(2015-10-07 ساعت 21:21)vahid4573 نوشته:  بايد منتظر باشين تا دعوت به مصاحبه بشين.اگه ابوظبي باشه وقت مصاحبه رو خودشون ميگن .انكارا و ارمنستان خودتون وقت ميگيرين.وقت وضعيت تو سيس ردي بشه تقريبا وقتشه

من سفارتم ارمنستانه
تو سایت هم ردی زده
چیکا کنم
پاسخ
به نظر من ايميل بزنين بپرسين كه ميتونين وقت بگيرين؟بر خلاف ابوظبي و انكارا ايميل رو خوب جواب ميدن.دي اس ١٦٠ رو هم مي تونين پر كنيد و داخل https://usvisa-info.com ارمنستان رو انتخاب ميكنيد فارسي هم داره حساب كاربري ايجاد ميكنين وجه رو واريز ميكنين جدول زمان بندي هست وقت ميگيرين.اين مراحل بعده.به نظر من اكي رو بگيريد كه يه وقت اگه وقت گرفتين كنسل نكنن.تلفنم ميتونيد بزنيد.

پاسخ
تشکر کنندگان: shangol ، shadoow ، Tolu IR ، sarahnokhod
دووووستاااااان ما كيس نامزديمون اپروووو شدددددد. مرحله بعدي چيهههه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، علیرضا علیرضا ، shadoow
(2015-10-09 ساعت 19:55)مريم مريم نوشته:  دووووستاااااان ما كيس نامزديمون اپروووو شدددددد. مرحله بعدي چيهههه؟

تبریک مریم جان. منتظر نامه اپروو و کیس نامبر باشید. من بعد از اپروو کارهای واکسیناسیون را انجام دادم
k1
25 jun  : ارسال مدارک
۵ july   : رسیپت نامبر
30 approv  : july
۶ ready :   sep ابوظبی
oct28   : مصاحبه ....ویزا یکضرب WinkWink
ورود به ا م ر ی ک ا : انشاله NOV 23
پاسخ
(2015-10-09 ساعت 20:36)shangol نوشته:  
(2015-10-09 ساعت 19:55)مريم مريم نوشته:  دووووستاااااان ما كيس نامزديمون اپروووو شدددددد. مرحله بعدي چيهههه؟

تبریک مریم جان. منتظر نامه اپروو و کیس نامبر باشید. من بعد از اپروو کارهای واکسیناسیون را انجام دادم

ممنووون. پس اينكه بايد زنك بزنم nvc و اينا چيه داستانش. چون بخوايم منتظره نامه باشيم كه طول ميكشه كلي. بعد ما ارمنستانيم خودمون بايد وقت بگيريم ابوظبي ميدونم خودش وقت ميده.
ايشالله درجا ويزا بگيريد Smile
پاسخ
(2015-10-09 ساعت 21:13)مريم مريم نوشته:  
(2015-10-09 ساعت 20:36)shangol نوشته:  

ممنووون. پس اينكه بايد زنك بزنم nvc و اينا چيه داستانش. چون بخوايم منتظره نامه باشيم كه طول ميكشه كلي. بعد ما ارمنستانيم خودمون بايد وقت بگيريم ابوظبي ميدونم خودش وقت ميده.
ايشالله درجا ويزا بگيريد Smile
عزیزم به ما که تلفنی نگفتن. یکم صبور باشید نامه میاد.واسه ما 1 ماهه اومد.اگه دیرتر شد زنگ بزنید.چون به راحتی نمیگیره .من ابوظبی هستم خودمون وقت گرفتیم
k1
25 jun  : ارسال مدارک
۵ july   : رسیپت نامبر
30 approv  : july
۶ ready :   sep ابوظبی
oct28   : مصاحبه ....ویزا یکضرب WinkWink
ورود به ا م ر ی ک ا : انشاله NOV 23
پاسخ

تبریک میگم.با آرزوی بهترین ها
پاسخ
تشکر کنندگان: مريم مريم ، mani_badb0y ، Tolu IR

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان