موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز. وقت همگی بخیر
من برای ویزای نامزدی اقدام کردم و اپروو شدم. الان منتظر کیس تامبر هستم. دوتا سوال داشتم. ممنون میشم راهنماییم کنین.
اولی اینکه سفارت من ارمنستان هست. چه مدارکی باید برای سفارت ارمنستان پست بشه؟
دوم اینکه آیا این مدارکو من باید پست کنم و یا نامزدم از آمریکا باید پست کنه.
خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایین.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام شما چيزي لازم نيست پست كنيد روز مصاحبه مدارك رو با خودتون ميبريد.
كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
براي تركيه بايد پست بشه قبل از مصاحبه.بله اگه منظور مدارك مالي هست بقيه مدارك كه واسه خودتون هست .و مدارك اثبات رابطه چت ايميل تلفن......
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
هرچيزي كه بتونه نشان بده اقامت دارن.بليط يك طرفه بوده .دانشجو بودنشون .اگه اجاره خانه ميدن .قرار داد دارن.قبض تلفن .يا چيزي اگه به نامشون هست.همه اينا ثابت ميكنه ايشون الان مقيم هستن.و زمان مصاحبه شما خيلي خوبه كه ايشون چند ماهه اونجا هستن.در مورد اسپانسر تو تاپيك اسپانسر و كو اسپانسر بپرسيد من اشتباه راهنمايي نكنم.سوالي بود چون سفارت يكي هست بپرسين
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
واسه من طول كشيد تقريبا ١ سال. شده خيلي اپرو شدنم طول كشيد حدودا ٨ ماه بعد چند ماه سفارت ها مشكل داشتن تا من وقت گرفتم رفتم مصاحبه ١ سال شده الانم كه منتظر كلير شدن هستم.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
ايشالا.فكر نكنم شلوغ باشه .ايشالا كيس نامبر بياد زودتر وقت بگيرين.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
مهم واسه اونا اينكه كه شما تو ٢ سال اخير ١ بار همديگرو ديده باشين.بعد اينكه رابط رو بتونين اثبات كنيد مشكلي نيست به نظر من .شما روز مصاحبه هر مدركي دارين ببرين زياد بردنش بهتره.نه شما ٤ سال مدارك دارين تا روزي هم كه برين مصاحبه. چت و تماس رو ميبرين .
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خواستم درمورد فرستادن مدارك از امري كا به ايران تجربياتم و با شما هم در ميون بزارم شايد به درد كسي بخوره:
يكسري از كپي ها و تكس و فرها را با پست usps كه يك پست دولتي است در ٢٢ سپتامبر و به مقصد ايران فرستادم و هزينش شد ٤٠.٤٥$( كه فكر مي كنم ٢٠$ به ازاء هر كيلو باشه) كه البته قابل رهگيري بود بيشترين معطليش بخاطر گمرك ايالتي بود كه فرستادم و حدود ١٠ روز اونجا بود كه تماس گرفتيم گفتن بخاطر مسائل امنيتي بايد اسكن كنيم مدارك را و هنوز نوبت به مدارك شما نرسيده و ما حق داريم تا ٣٠ روز هم مدارك را نگه داريم، بعد از اون بعد دوهفته رسيد تهران و ديگه خبري نشد كه نشد( بخاطر اين قضيه است كه بعضيا مي گويند كه پست usps مدارك را گم مي كنه) خلاصه بعد از كلي تحقيق و تفحص و مطالعه و وب گردي فهميدم كه چون يو اس پي اس يك پست دولتي است در ايران مدارك را به پست دولتي ايران تحويل ميده و چون مدارك ما قابل رهگيري بود به dhl سپرده ميشه.
خلاصه بعد كلي استرس و نگراني بار كد را در قسمت رهگيري مرسولات پستي دي اچ ال وارد كردم و خدا را شكر يافتم، نمي دونيد چقدر از استرسم كم شد. دوستان بنظر من براي ارسال مدارك تا اونجا كه امكان داره از همون روش سنتي ارسال مدارك از طريق مسافر اقدام كنيد من كه تو اين ٣ هفته جيگرم خون شد تا مدارك و گرفتيم.
مچكرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
من وقت مصاحبه از ایروان برای 17 نوامبر گرفتم
میشه راهنمایی کنید چه مدارکی بصورت کامل و جامع لازم هست که همراه داشته باشم؟