کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
این سایت کلا برای وقت گرفتن برای مصاحبه با سفارت جهت هر گونه ویزا استفاده می شه و می شه وقتی کیس نامبر داشت داخلش شد پولو پرداخت کرد و وقت گرفت. اما نکته اینجاست که برای ویزای نامزدی قانون ابوظبی بر این رواله که خودش وقت بده.
از دوستان دیگه که با سفارت ابوظبی کار کردن خواهش می کنم در صورتی که اطلاعات من اشتباه است اصلاح بفرماین.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، Nightsky007
كلا بايد ايميل دعوت مصاحبه بياد من خودم چون خيلي منتظر بودم وقت گرفتم ولي ٢ روز بعد ايميلش امد برام اگه زمان دارين صبر كنيد اگه نه حتما از سفارت تاييد بگيريد يا تو سايت كنسل كنيد پولش به كنار ويزا بليط هتل چي؟بعدا نزارن وارد سفارت بشين

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن
پاسخ
تشکر کنندگان: علیرضا علیرضا ، Tolu IR ، Nightsky007
(2015-10-16 ساعت 19:33)vahid4573 نوشته:  كلا بايد ايميل دعوت مصاحبه بياد من خودم چون خيلي منتظر بودم وقت گرفتم ولي ٢ روز بعد ايميلش امد برام اگه زمان دارين صبر كنيد اگه نه حتما از سفارت تاييد بگيريد يا تو سايت كنسل كنيد پولش به كنار ويزا بليط هتل چي؟بعدا نزارن وارد سفارت بشين

البته آقا وحید عزیز شما ارمستان بودین و خودتون باید وقت می گرفتین. ولی ایشون ابوظبی هستن و قاعدش اینه که اونا وقت بدن بهشون.
پاسخ
متوجه هستم منظور كلي اين كه شما بايد دعوت به مصاحبه بشين.تركيه وارمنستان از سايت وقت ميگيريم.ابوظبي خودش وقت ميده.الان بايد هماهنگ كنن اگه تاييد نكردن كنسل كنن

پاسخ
تشکر کنندگان: علیرضا علیرضا ، Tolu IR ، Nightsky007
(2015-10-16 ساعت 20:01)vahid4573 نوشته:  متوجه هستم منظور كلي اين كه شما بايد دعوت به مصاحبه بشين.تركيه وارمنستان از سايت وقت ميگيريم.ابوظبي خودش وقت ميده.الان بايد هماهنگ كنن اگه تاييد نكردن كنسل كنن

وحید جان برنامم این بود که 25 اکتبر برم اما با این شرایط نه هتل رزرو کردم و نه بلیط.اگه ایمیل اومد که میرم.حالا یه سوال اگه وقت را کنسل نکنم اتفاقی میافته؟ یا خودم ایمیل بزنم به سفارت؟
k1
25 jun  : ارسال مدارک
۵ july   : رسیپت نامبر
30 approv  : july
۶ ready :   sep ابوظبی
oct28   : مصاحبه ....ویزا یکضرب WinkWink
ورود به ا م ر ی ک ا : انشاله NOV 23
پاسخ
(2015-10-16 ساعت 19:57)علیرضا علیرضا نوشته:  
(2015-10-16 ساعت 19:33)vahid4573 نوشته:  كلا بايد ايميل دعوت مصاحبه بياد من خودم چون خيلي منتظر بودم وقت گرفتم ولي ٢ روز بعد ايميلش امد برام اگه زمان دارين صبر كنيد اگه نه حتما از سفارت تاييد بگيريد يا تو سايت كنسل كنيد پولش به كنار ويزا بليط هتل چي؟بعدا نزارن وارد سفارت بشين

البته آقا وحید عزیز شما ارمستان بودین و خودتون باید وقت می گرفتین. ولی ایشون ابوظبی هستن و قاعدش اینه که اونا وقت بدن بهشون.

آقا وحید و آقا علیرضا هردوی شما اشتباه میکنید. ابوظبی هم باید خودمون وقت بگیریم. من کیسم نامزدی و ابوظبی هست. برام 5 روز پیش از سفارت ابوظبی ایمیل اومد که ازم خواسته شد تا برم تو سایت ابوظبی وقت بگیرم( این وبسایت: https://ais.usvisa-info.com/en-ae/iv). ابوظبی هم کلی وقت آزاد داره.
در ادامه 2 تا ضمیمه برای دوستان گذاشتم که یکیش ایمیل سفارته که برام اومد یکیش هم وقت های آزاد ابوظبی برای دوستانی که میخوان استفاده کنن.
علیرضا و وحید عزیز اطلاعات هر دوی شما کهنه هست, قدیما وقت میدادن, الان دیگه خودمون وقت میگیریم. لطفا اگه تجربه با سفارت ابوظبی ندارید نظر ندید که دیگران گمراه نشن. ممنون.

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

ویزای نامزدی, ابوظبی
ارسال مدارک: 2015-June
تایید USCIS: ا 2015-August
تایید NVC: ا September-2015
مصاحبه: 2015-October
دریافت ویزا: 5 روز بعد از مصاحبه
ورود به آمریکا: November-2015

نتیجه مصاحبه:   *تایید* ( ویزای یکضرب )

طول کل مراحل از روز ارسال مدارک تا روز دریافت ویزا:   4 ماه
پاسخ
دوست عزيز. اصلا صحبت سر اين نبود كه وقت ميشه گرفت يا خوده ابوظبي وقت ميده من خودم ٢ نفر از بچه هاي مهاجر سرا رو ميشناسم كه ٢ ماه پيش ويزاي k1 بودن ابوظبي كه ايميل دريافت كردن و تاريخ مصاحبه بهشون اعلام شد كه كليرنس خوردن .اگه از ٢ ماه گذشته اطلاعات من قديمي شده شرمنده.صحبت سر اين بود كلا كه شما چه خودتون وقت بگيرين چه وقت تعيين بشه شما بايد به مصاحبه دعوت بشين .در كل دوستان به صحبت نه من نه كسي استناد١٠٠٪ نكنن خودتون تماس بگيرين بپرسين من به دوستمون كه وقت گرفته هم گفتم. شما هم كه وقت گرفتين ايميل مصاحبه واستون امده.

پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-10-17 ساعت 17:18)vahid4573 نوشته:  دوست عزيز. اصلا صحبت سر اين نبود كه وقت ميشه گرفت يا خوده ابوظبي وقت ميده من خودم ٢ نفر از بچه هاي مهاجر سرا رو ميشناسم كه ٢ ماه پيش ويزاي k1 بودن ابوظبي كه ايميل دريافت كردن و تاريخ مصاحبه بهشون اعلام شد كه كليرنس خوردن .اگه از ٢ ماه گذشته اطلاعات من قديمي شده شرمنده.صحبت سر اين بود كلا كه شما چه خودتون وقت بگيرين چه وقت تعيين بشه شما بايد به مصاحبه دعوت بشين .در كل دوستان به صحبت نه من نه كسي استناد١٠٠٪ نكنن خودتون تماس بگيرين بپرسين من به دوستمون كه وقت گرفته هم گفتم. شما هم كه وقت گرفتين ايميل مصاحبه واستون امده.

نه دوست عزیز اگه موضوع سر ایمیل مصاحبه هم باشه بازهم اطلاعان شما اشتباهه. لازم نیست منتظر ایمیل از سفارت باشید. وقتی کیس شما به سفارت رسید میتونید وقت بگیرید چون عملا پرونده اونجا خاک میخوره تا برین مصاحبه. من دو هفته قبل از اینکه ایمیل سفارت بیاد وقت گرفتم, الانم با همون وقت دارم میرم. لزومی نداره که منتظر هیچ ایمیلی از سفارت باشید چون تو سفارت کاری روی پرونده کسی انجام نمیشه تا روز مصاحبه برسه. قدیم میگفتن صبر کنید, الان دیگه لازم نیست.
این سیستم جدیده. میتونید بیشتر تحقیق کنید تا اطلاعاتتون کامل بشه.
ممنون.
ویزای نامزدی, ابوظبی

پاسخ
پس شما ميگين احتياج به ايميل سفارت نيست؟ شما الان كه بعد ٢ هفته ايميل دريافت كردين مشكلي ندارين اگه تا روز مصاحبه هم ايميل دعوت مصاحبه نمي امد بازم ميرفتين ؟و توصيه شما اينه كه دوستان وقت بگيرن منتظر ايميل سفارت نباشن اگه نيامد مشكلي نيست؟

پاسخ
(2015-10-17 ساعت 17:46)vahid4573 نوشته:  پس شما ميگين احتياج به ايميل سفارت نيست؟ شما الان كه بعد ٢ هفته ايميل دريافت كردين مشكلي ندارين اگه تا روز مصاحبه هم ايميل دعوت مصاحبه نمي امد بازم ميرفتين ؟و توصيه شما اينه كه دوستان وقت بگيرن منتظر ايميل سفارت نباشن اگه نيامد مشكلي نيست؟

بله. هیچ مشکلی نیست که منتظر ایمیل سفارت نباشن و وقت بگیرن. منم از کسان دیگه گه همینکار رو کردن و بدون ایمیل رفتن سفارت و مشکلی نداشتن تبعیت کردم. خود شما هم منتطر ایمیل سفارت نشدید و وقت گرفتید.
برای منم چه ایمیل میومد چه نمیومد میرفتم چون هم بلیط گرفته بودم هم هتل.
ویزای نامزدی, ابوظبی

پاسخ
من برعكس اين موضوع واسه دوست خودم ايميل امد كه وقت رو كنسل كن .دقيقا واسه همون بحث هزينه و اطمينانه .براي من اگه ايميل نمي امد نميرفتم ولي بعد ١ روز ايميل امد.در كل ٢ نظر متفاوته.دوستان خودشون ميتونن تصميم بگيرن.

پاسخ
(2015-10-17 ساعت 18:02)vahid4573 نوشته:  من برعكس اين موضوع واسه دوست خودم ايميل امد كه وقت رو كنسل كن .دقيقا واسه همون بحث هزينه و اطمينانه .براي من اگه ايميل نمي امد نميرفتم ولي بعد ١ روز ايميل امد.در كل ٢ نظر متفاوته.دوستان خودشون ميتونن تصميم بگيرن.

اگه دوست شما از آنکارا بوده بله باید کنسل کنه اما اگه از ابوظبی بوده لطفا ایمیلی که برای ایشون اومده رو اینجا ضمیمه کنید تا صحت حرف های شما زیر سوال نره.
ویزای نامزدی, ابوظبی

پاسخ
دوستان ممنون از مشارکتتون در بحث.اما یه سوال.بعد از گرفتن وقت ایمیل اومد که متن نامه اینه:
شما با موفقیت قرار ملاقات خود را برنامه ریزی کردید و هزینه درخواست روادید K را پرداخت نمودید. در اینجا جزئیات تراکنش شما آمده است.

شما باید این صفحه دستورالعمل را چاپ نموده و آن را همراه با نامه ای که از بخش کنسولی دریافت کرده اید، با خود به مصاحبه کنسولی خود بیاورید.

برای اطلاعات بیشتر در روند روادید مهاجرت و مدارک مورد نیاز، لطفا به نامه خود مراجعه کنید یا از بخش وب سایت کنسولی بازدید نمایید: http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html
حالا این مسیر وقت گرفتن باشه , نامه ای از سفارت نیومده که بخوام ببرم Sad
k1
25 jun  : ارسال مدارک
۵ july   : رسیپت نامبر
30 approv  : july
۶ ready :   sep ابوظبی
oct28   : مصاحبه ....ویزا یکضرب WinkWink
ورود به ا م ر ی ک ا : انشاله NOV 23
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، shadoow ، Tolu IR
(2015-10-17 ساعت 23:25)shangol نوشته:  دوستان ممنون از مشارکتتون در بحث.اما یه سوال.بعد از گرفتن وقت ایمیل اومد که متن نامه اینه:
شما با موفقیت قرار ملاقات خود را برنامه ریزی کردید و هزینه درخواست روادید K را پرداخت نمودید. در اینجا جزئیات تراکنش شما آمده است.

شما باید این صفحه دستورالعمل را چاپ نموده و آن را همراه با نامه ای که از بخش کنسولی دریافت کرده اید، با خود به مصاحبه کنسولی خود بیاورید.

برای اطلاعات بیشتر در روند روادید مهاجرت و مدارک مورد نیاز، لطفا به نامه خود مراجعه کنید یا از بخش وب سایت کنسولی بازدید نمایید: http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html

هه هه. شنگول جان من که برات تمام ضمیمه های سفارت رو که فرستادم. دیدی که چیزی توش نبود که ببری جز فرم DS-156k که دانلود میکنی, پر میکنی میبری جلو آفیسر امضا میکنی Big Grin اون پیام محض اطمینان نوشته شده. چیزی نیست که از اییمیل سفارت ببری. Cool
پرینت دستورالعمل همون وقت سفارته.
ویزای نامزدی, ابوظبی

پاسخ
(2015-10-17 ساعت 23:25)shangol نوشته:  دوستان ممنون از مشارکتتون در بحث.اما یه سوال.بعد از گرفتن وقت ایمیل اومد که متن نامه اینه:

سلام
خب با این متنی که الان خانم شنگول اینجا گذاشتن معلوم شد (البته معلوم بود اما دوستان به خاطر اینکه نمیخواستن به جر و بحث ادامه بدن پیگیری نکردن) که اطلاعات آقا وحید و علیرضا خان کهنه و قدیمی نیست و نیاز به ثابت کردن نداره، من هم تجربه خودمو براتون می گم، خوده من به خاطر اون داستانه به روز رسانی سایت های نوبت دهی و به قول خودشون نبودن آفیسر، خیلی منتظر موندم و به محض اینکه سایت نوبت ها باز شد اقدام به گرفتن وقت مصاحبه کردم و دقیقا همین متن که برای ایشون اومده برای من هم ایمیل شد، اما نکته اینجاست که من با علم به اینکه احتمال داره ایمیل دعوت به مصاحبه برام نیاد و حتی مجبور بشم وقتمو تو آخرین لحظات تغییر بدم این کارو کردم و پیه همه چیزو به تنم مالیدم، و خوشبختانه ایمیل دعوت نامه هم بعد از مدت کوتاهی برام ارسال شد،فکر میکنم تو این دوره زمونه بدون دعوت خونه فامیل هم نمیشه رفت چه برسه به سفارتخونه!! ضمنا پرینت دستور العمل، نامه دعوت به سفارته که داخلش نوشته چه مدارکی باید با خودتون ببرید و برای مدیکال چه کار باید بکنید. چرا رو اشتباهاتتون پافشاری میکنید؟!!! آقا نهایتا با سفارت مکاتبه میکنن و هر چی اونا بگن دیگه فصل الخطاب همه این بحث هاست.
آقای میلاد به نظر من بجای جر و بحث و دامن زدن به بلا تکلیفی خیلی از دوستان که اینجا دنبال جواب سوالاتشون هستن، بهتره تجربیات به اشتراک گذاشته بشه نه اینکه با لحن نا مناسب همدیگرو متهم کنیم. به این نکته هم دقت کنید که دوستانی که الان این مطالبو میخونن یا بعدها سری به این صفحات میزنن دوست دارن در ازای وقت و انرژی که برای خوندن این صفحات صرف میکنن به بار اطلاعات و معلوماتشون اضافه بشه و لا غیر.
به هر حال امیدوارم همه هر چه زودتر ویزاشونو بگیرن و به ادامه زندگیشون برسن.
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، Nightsky007 ، علیرضا علیرضا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان