کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2015-10-14 ساعت 17:43)vahid4573 نوشته:  مدارك كامل باشه به حال افيسر تو اون لحظه فقط بستگي داره

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن

سلام،
یک سوال داشتم. من کیس نامزدی هستم.
سفارت ارمنستان در مورد سربازی آقایون خیلی گیر میده و سوال پیچ می کنه؟
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، Tolu IR
(2015-10-14 ساعت 22:28)علیرضا علیرضا نوشته:  
(2015-10-14 ساعت 09:54)Roo نوشته:  سلام
ما ۹ آگوست مدارک و فرم 129f رو فرستادیم و 14 آگوست NOA1 رو دریافت کردیم و کالیفرنیا سنتر هستیم. متاسفانه هنوز اپروو نشدیم و تا امروز دو ماه میشه. بیشتر این تاپیکو خوندم توی این چند روزه و خیلی نگرانم که در مقایسه با دیگران هنوز اپروو نشدیم.
وقتی نامه NOA1 رو برای نامزدم در آمریکا فرستادن یه اسکن ازش برام فرستاد و متوجه شدم سال تولدم رو به جای 1990، 1989 نوشته بوده که تماس گرفتیم باهاشون و طرف گفت چطور اشتباه نوشتی، نامزدم هم گفت مثل اینکه ایرانی ها سن رو به بالا رند می کنن و ما به پایین، اونم گفته منطقیه و اصلاح کرده، ممکنه به خاطر این مساله طول کشیده باشه؟

سلام

100% اطمینان داشته باشین که به خاطره اشتباه در تاریخ تولید و سپس تصحیح آن به مشکلی بر نخواهید خورد. اما ممکن است که مدارکتون برای اثبات رابطه و یا قسمت های دیگر خیلی محکم نبوده که تا به الان طول کشیده. چون ما 11 سپتامبر فرستادیم و ۸ اکتبر پذیرفته شد.

خوش به حالتون! اتفاقاً فکر می کنم شاید چون زیاد مدرک فرستادیم ممکنه بررسیش طول کشیده باشه یا اینکه چون نامزدم اصالتاً آمریکایی هست. حدود 300-400 صفحه ایمیل فرستادیم، یک عالمه عکس از سفری که 5 ماه پیش رفتیم، آرشیو تماس های اسکایپ و گوگل چت و ... اگر محکم نباشه که درخواست مدارک بیشتر می کنن، اصلا خبری نشده!

راستی من برای مصاحبه ابوظبی رو انتخاب کرده بودم، درسته که خیلی دیر وقت میده؟

پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، علیرضا علیرضا
عليرضا عزيز فكر نميكنم ربطي داشته باشه به سفارت كجا باشه به حالش ربط داره يا به چيزي شك كنه؟ دوستان بودن ١ ساعت مصاحبه طول كشيد واسه من زير ١٠دقيقه.ولي مي پرسه كامل

پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، Tolu IR ، shadoow ، علیرضا علیرضا
اقا وحید چطورید؟اوضاع خوبه؟
پاسخ
سلام خوبين؟ نرفتين هنوز؟اوضاع كه هنوز خوب نيست منتظر كلير شدن هنوز

پاسخ
من اول آبان پرواز دارم.میدونم انتظار سخت اما ایشالا تا چند وقت دیگه کلیر میشین
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، Tolu IR ، shadoow
ايشالا همه اين مراحل رو رد كنن.ايشالا شما هم خوشبخت بشين

پاسخ
(2015-10-15 ساعت 00:00)vahid4573 نوشته:  ايشالا همه اين مراحل رو رد كنن.ايشالا شما هم خوشبخت بشين

ایشالا.کلا این پروسه خیلی خسته کنندست اما باید مدارا کرد بالاخره این مراحل هم تموم میشه
پاسخ
دقيقا بايد تحمل كرد تمام ميشه بالاخره

پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، Tolu IR ، shadoow
(2015-10-14 ساعت 22:34)علیرضا علیرضا نوشته:  
(2015-10-14 ساعت 17:43)vahid4573 نوشته:  مدارك كامل باشه به حال افيسر تو اون لحظه فقط بستگي داره

سلام،
یک سوال داشتم. من کیس نامزدی هستم.
سفارت ارمنستان در مورد سربازی آقایون خیلی گیر میده و سوال پیچ می کنه؟
مرسی

هرسه سفارت چه انکارا چه ابوظبی چه ایروان به سربازی حساس هستند اینکه کجا خدمت کردید بیشتر براشون اهمیت داره
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، shadoow
(2015-10-14 ساعت 23:36)Roo نوشته:  
ما ۹ آگوست مدارک و فرم 129f رو فرستادیم و 14 آگوست NOA1 رو دریافت کردیم و کالیفرنیا سنتر هستیم. متاسفانه هنوز اپروو نشدیم و تا امروز دو ماه میشه. بیشتر این تاپیکو خوندم توی این چند روزه و خیلی نگرانم که در مقایسه با دیگران هنوز اپروو نشدیم.
وقتی نامه NOA1 رو برای نامزدم در آمریکا فرستادن یه اسکن ازش برام فرستاد و متوجه شدم سال تولدم رو به جای 1990، 1989 نوشته بوده که تماس گرفتیم باهاشون و طرف گفت چطور اشتباه نوشتی، نامزدم هم گفت مثل اینکه ایرانی ها سن رو به بالا رند می کنن و ما به پایین، اونم گفته منطقیه و اصلاح کرده، ممکنه به خاطر این مساله طول کشیده باشه؟

سلام

100% اطمینان داشته باشین که به خاطره اشتباه در تاریخ تولید و سپس تصحیح آن به مشکلی بر نخواهید خورد. اما ممکن است که مدارکتون برای اثبات رابطه و یا قسمت های دیگر خیلی محکم نبوده که تا به الان طول کشیده. چون ما 11 سپتامبر فرستادیم و ۸ اکتبر پذیرفته شد.

خوش به حالتون! اتفاقاً فکر می کنم شاید چون زیاد مدرک فرستادیم ممکنه بررسیش طول کشیده باشه یا اینکه چون نامزدم اصالتاً آمریکایی هست. حدود 300-400 صفحه ایمیل فرستادیم، یک عالمه عکس از سفری که ۵ ماه پیش رفتیم، آرشیو تماس های اسکایپ و گوگل چت و ... اگر محکم نباشه که درخواست مدارک بیشتر می کنن، اصلا خبری نشده!

فکر نمی کنم به خاطره مدرکه زیاد باشه. چون ما هم کلی مدرک فرستادیم. بالای 130 تا عکس. مدارکه مسافرتی مفصل. 200 صفحه ریز مکالمات تلفنی و خیلی چیزهای دیگه که اصلا لازم نبوده.

(2015-10-14 ساعت 23:36)Roo نوشته:  

سلام

خوش به حالتون! اتفاقاً فکر می کنم شاید چون زیاد مدرک فرستادیم ممکنه بررسیش طول کشیده باشه یا اینکه چون نامزدم اصالتاً آمریکایی هست. حدود 300-400 صفحه ایمیل فرستادیم، یک عالمه عکس از سفری که ۵ ماه پیش رفتیم، آرشیو تماس های اسکایپ و گوگل چت و ... اگر محکم نباشه که درخواست مدارک بیشتر می کنن، اصلا خبری نشده!

فکر نمی کنم به خاطره مدرکه زیاد باشه. چون ما هم کلی مدرک فرستادیم. بالای 130 تا عکس. مدارکه مسافرتی مفصل. 200 صفحه ریز مکالمات تلفنی و خیلی چیزهای دیگه که اصلا لازم نبوده.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، Roo ، Nightsky007
حقیقتش من هم از دوستان شنیدم که خیلی زود وقت نمیده. مخصوصا نزدیک به ژانویه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، shadoow ، Roo ، Nightsky007
سلام دوستان .ما از این سایت https://ais.usvisa-info.com وقت اکی کردیم برای 28 اکتبر. اما هنوز ایمیل از سفارت برامون نیومده .اقای نامزد محترم هم حسابی داره غر میزنه که من 1 بار به حرف زن گوش کردم اونم اشتباه کردم. Tongue Cool تو نامه کیس نامبر نوشته منتظر بمونید تا خود سفارت بهتون وقت بده .باید صبر میکردیم و .... ویزای امارات را گرفتم اما نمیدونم برم ,نرم .سردرگم موندیم Sad
k1
25 jun  : ارسال مدارک
۵ july   : رسیپت نامبر
30 approv  : july
۶ ready :   sep ابوظبی
oct28   : مصاحبه ....ویزا یکضرب WinkWink
ورود به ا م ر ی ک ا : انشاله NOV 23
پاسخ
تشکر کنندگان: علیرضا علیرضا ، Tolu IR
(2015-10-16 ساعت 14:43)shangol نوشته:  سلام دوستان .ما از این سایت https://ais.usvisa-info.com وقت اکی کردیم برای 28 اکتبر. اما هنوز ایمیل از سفارت برامون نیومده .اقای نامزد محترم هم حسابی داره غر میزنه که من ۱ بار به حرف زن گوش کردم اونم اشتباه کردم. Tongue Cool تو نامه کیس نامبر نوشته منتظر بمونید تا خود سفارت بهتون وقت بده .باید صبر میکردیم و .... ویزای امارات را گرفتم اما نمیدونم برم ,نرم .سردرگم موندیم Sad

سلام
من تا جایی که اطلاع دارم، باید منتظر بمانید تا خود ابوظبی برای شما وقت سفارت تعیین کند.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-10-16 ساعت 14:57)علیرضا علیرضا نوشته:  
(2015-10-16 ساعت 14:43)shangol نوشته:  سلام دوستان .ما از این سایت https://ais.usvisa-info.com وقت اکی کردیم برای 28 اکتبر. اما هنوز ایمیل از سفارت برامون نیومده .اقای نامزد محترم هم حسابی داره غر میزنه که من ۱ بار به حرف زن گوش کردم اونم اشتباه کردم. Tongue Cool تو نامه کیس نامبر نوشته منتظر بمونید تا خود سفارت بهتون وقت بده .باید صبر میکردیم و .... ویزای امارات را گرفتم اما نمیدونم برم ,نرم .سردرگم موندیم Sad

سلام
من تا جایی که اطلاع دارم، باید منتظر بمانید تا خود ابوظبی برای شما وقت سفارت تعیین کند.
پس این سایت چیه؟ چرا اجازه میده که هزینه ویزا را پرداخت کنیم؟ چرا تقویم سفارت را باز میکنه؟؟ Sad اگه این وقت اکی نشه اولین بحث زندگی مشترکمون شروع شده Tongue Wink
k1
25 jun  : ارسال مدارک
۵ july   : رسیپت نامبر
30 approv  : july
۶ ready :   sep ابوظبی
oct28   : مصاحبه ....ویزا یکضرب WinkWink
ورود به ا م ر ی ک ا : انشاله NOV 23
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، Nightsky007

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان