موضوعها: 5
رتبه:
15
1 تشکر در 0 ارسال
2009-05-14 ساعت 01:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-05-14 ساعت 01:55 توسط samad.)
1- فارسی بنویسید.
2- اگر بخواهید با ایشان ازدواج نکنید باید از آمریکا خارج شوید.
شماره کیس: 2008AS4xxx
دریافت اولین نامه: Mar/2007
دریافت نامه دوم: Nov/2007
مصاحبه: Dec/2007
آمدن کلیرنس : Feb/2008 - (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: Apr/2008
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
SHAHZADE KOOCHOOLO
با سلام. به شما گرین کارت کاندیشنال (موقت) میدن و اگر منصرف بشین از ازدواج یا بهم بخوره شما باید برگردی ایران مگر اینکه یک وکیل براتون جادو جمبل کنه که اونم بعید میدونم بتونه.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سارا جان
من هم حدود 9 ماه هست که مدارکمو فرستادم یرای ویزای نامزدی ولی کیسم حتی approve هم نشده و تنها جوابی که مبدن اینه که باید صبر کنید!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ترانه جان
اگر مطالبی که دوستان می نویسند رو مطالعه کرده باشی می بینی که زمان مشخصی نداره. البته بطور معمول حدود کمتر از 6 ماه طول می کشه که مدارک رو بررسی کنند و شمارو در نویت وقت دادن سفارت قرار بدن. ولی روی این زمان نمی شه خیلی حساب کرد. مثلا من خودم 9 ماه هست که مدارکمو فرستادم ولی هیچ خبری از وقت مصاحبه نیست, و البته کسانی هستند که بعد از من اقدام کردند و چند روز دیگه می رن برای مصاحبه. امیدوارم شما حزو گروه دوم قرار بگیری.
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
وقتی وقت مصاحبه معلوم شد بعدش خودشون میگن که کی واسه کارای پزشکی اقدام کنیم؟ یا باید خودم قبلش انجام بدم؟ واکسن ها و آزمایشها کجا انجام میشه؟ مرسیییییییییییییی از اینکه کمکم میکنید
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
مصاحبه فقط از من صورت میگیره ؟ یعنی از همسرم که در امریکا هست هیچ مصاحبه ای نمیگیرن؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
مصاحبه فقط از خودت انجام میشه .برای واکسن هم من رفتم انستیتو پاستور کارت واکسن بین المللی گرفتم . تو هم اگر واکسن های هپاتیت رو نزدی زودتر اقدام کن چون دورش چند ماه طول می کشه .هرچی کارت واکسن هم داری ببر که برات مهر بزنه.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
مگه تاریخ با تاریخ فرق می کنه؟ اسم ماه رو نوشتی مگه؟ اگه اسم ماه ننوشتی که فرق نمی کنه.شایدم یونانی نوشتی!!!! نشنیده بودم اروپا و امریکا یکی نیست . اشتباه نمی کنید؟؟؟؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
آخی عزیزم. باید تحمل کنی وگرنه خیلی سخت میشه خانومی. من نزدیک بهمن 87 اقدام کردم.فروردین ماه گفتن که مصاحبه من افتاده ایتالیا ! ما هم گفتیم تغییرش بدن برای ترکیه 3 هفته طول کشید که مدارک رو بفرستن ترکیه ..نزدیک خرداد مدارک رو کامل کردم فرستادم .بعد 2 هفته گفتن مدارک کامله و باید منتظر وقت مصاحبه باشیم.حالا هفته پیش تماس گرفتیم گفتن شاید برای آگوست وقت بدن . حالا منم مثل تو دیگه طاقت ندارم . خیلی داره طول میکشه . ولی خوب باید تحمل کنم چون در غیراینصورت خیلی اذیت می شم . تو هم صبر کن ایشالا زود و سر موقع همه کارهات جور میشه . راستی من ویزای ازدواج اقدام کردما.