موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
msnazi نوشته: سوال منم هست.
شما که برنده ی لاتاری هستید اگه عقد کنید بعد اطلاع بدید میتونید همراه همسرتون به آمریکا برید همون کاری که دوستمون samira pakzad کرد..
پستهای ایشون و بخونید شاید کمکتون کنه..........از بچه های 2009 هستند............
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از راهنمایی تون .بعضی از دوستان اینجا گفتن که از ویزای نامزدی زودتر می شه رفت و نمی دونم .....
بازم مرسی...
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
ممنونم. ویزای نامزدی اصلا چی هست؟
موضوعها: 1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام سارا جون، خیلی خیلی برات خوشحال شدم. کی می شه منم این روزا رو ببینم؟
تاریخ مصاحبه: اوایل مارچ، کلیر: ۱۲ جولای محل مصاحبه آنکارا
آپدیتها : ۳۱ جون، ۱و ۳و ۵و ۸ جولای
در ضمن من برنده نیستم، پیگیر کیس برادرمم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ادرس كلينيك در دبي رو ميدونين؟
چه روزهايي باز هستن؟؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من هم 2 ماه شد که اقدام کردم فعلا خبری نیست اگه خبری بشه خودشون ایمیل میزنند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام، من DANI و 28ساله، دارای مدرک مهندسی برق، برای مهاجرت به آمریکا چه راهی مناسبتره؟ ویزای کار یا نامزی و ازدواج؟ شرکتی هست که این کارها رو انجام بده؟ ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
MAN TAHALA FEKR MIKARDAM FAGHAT YE BAR BAYAD RAFT SEFARAT,PAS HADE AGHAL 2 BAR BAYAD BERIM TURKEY YA ABUZABI BARAYE GEREFTANE VISA?
RASTI KASI MIDOONE KE KODOOM SEFARAT BEHTARE BARAYE FIANCE VISA?MAN NEMIDOONAM TURKEY RO ENTEKHAB KONAM YA ABOUZABI YE DUBAI RO?AGE BEHEM ETELAAT BEDID MAMNOON MISHAM
موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
be nazare man turkiye behtare chon toye forodgah aziyat nemikonan amma dubai ba iraniya bazimogheha bad raftari mikonan bale hadeaghal bayad 2 bar beri biyay baraye visa chon 99% mavared behet FBI CHECK mikhore o bayad bargardi iran ta chandmahe dige ke baraye injaneb 2 mah tool keshid dobare beri o visa o begiri kholase sabr e ayob mikhad aslan kare rahati nist to in modate entezar ham bayad khodet o mashghol negah dari ta az nazare rohi sadame nabini
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
خانومی مگه وقت مصاحبتون مشخص نشد؟ چرا زنگ نمی زنی بهشون .ایمیلت رو دادی که از این طریق خبرت کنن؟